Forum » Pomoč in nasveti » problem z zvočniki Z-2200
problem z zvočniki Z-2200
štrudl ::
Imam problem z zvočniki Logitech Z-2200. Ko spreminjam glasnost (na "gumbu" za glasnost) mi v zvočnikih poka.
Se vam tudi to dogaja? Sicer imam zvočnike že 9 mescev. Se da kako to popraviti?
Bi mi garancijo upoštevali, ki mi velja še do novega leta?
Se vam tudi to dogaja? Sicer imam zvočnike že 9 mescev. Se da kako to popraviti?
Bi mi garancijo upoštevali, ki mi velja še do novega leta?
Wox ::
Ja meni nič ne poka, pa jim mam že kakšno leto. Če je v garanciji pol nesi nazaj, sicer pa namaži potenciometer s kakšnim kontaktnim sprejem ali podobnim.
Reloaded ::
Nič ne maži, ti samo trgovino pokliči, kjer si jih kupil in nesi tja, da jih pogledajo in porihtajo. To se pri tako kvalitetnih zvočnikih ne sme dogajati!!!
CIAO
CIAO
Reloaded!!!
štrudl ::
Še nekej me zanima, če kdo ve ali misli Logitech to jesen na trg poslati kakšne nove 2.1 zvočnike. Ponavadi nas v jeseni preseneti z novimi izdelki, ponavadi z boljšimi, kot naprimer z novo miško MX1000. Fino bi bilo videt da bi naredili kakšne z-2300 z brezžičnim dalincem
pviran3 ::
To poka pomoje zato, ker pride pod gumb prah in pol zaradi praha prekinja - ko knof vrtiš
simnov ::
Jaz sem ta problem rešil tako da se razdru in potenciometer namazal z
kuhinjskim oljem najbolj na živce mi pa gre da je levi satelit malenkost glasnejši
od desnega (pa ne govorit da na levem igra drugo stvar kot na desnem)
kuhinjskim oljem najbolj na živce mi pa gre da je levi satelit malenkost glasnejši
od desnega (pa ne govorit da na levem igra drugo stvar kot na desnem)
mblazko ::
alo...
ej, jst imam isti problem s temi zvocniki. in sicer: zvocnike prikljukam v 220V in v rac in stvar lepo spila. Ce zvisujem glasnost na potenciometru (od zvocnikov) stvar hrešči. To me niti ne moti, ker uporabljam volume tipke na prenosniku. moti me druga stvar. ce imam zvocnike prikljopnjene v 220V vec casa (beri en dan) mi hrascijo. in to full. oba satelita, sub je kull.
se razjezim, stvar zapakiram in grem na Izid. Čez en teden me tip poklice in rece da je ok. on je stvar priklopil in stvar je delala ok. nism vedel ali je tip gluh ali si hrescanje samo domisljam. nisem mu verjel in mi je vse skupaj priklopil in mi dokazal. odnesem domov in stvar dela, naslednji dan pa ista stvar. (da ne govorim o zamenjavi potenciometra z potenciometrom nekoga drugega, ki je imel istočasno enake zvocnike na servisu!!! ma ni panike)
Ne vem kaj naj storim. Kako naj dokazem serviserju da stvar ne dela tako kot bi morala. Tezi mi, ker sem dal za zvocnike 40k in so full fajn in ne delajo tako kot bi morali.
pa se to: garancija je 2 leti. mislim da je nekdo prej drugace mislil.
LP
marko
ej, jst imam isti problem s temi zvocniki. in sicer: zvocnike prikljukam v 220V in v rac in stvar lepo spila. Ce zvisujem glasnost na potenciometru (od zvocnikov) stvar hrešči. To me niti ne moti, ker uporabljam volume tipke na prenosniku. moti me druga stvar. ce imam zvocnike prikljopnjene v 220V vec casa (beri en dan) mi hrascijo. in to full. oba satelita, sub je kull.
se razjezim, stvar zapakiram in grem na Izid. Čez en teden me tip poklice in rece da je ok. on je stvar priklopil in stvar je delala ok. nism vedel ali je tip gluh ali si hrescanje samo domisljam. nisem mu verjel in mi je vse skupaj priklopil in mi dokazal. odnesem domov in stvar dela, naslednji dan pa ista stvar. (da ne govorim o zamenjavi potenciometra z potenciometrom nekoga drugega, ki je imel istočasno enake zvocnike na servisu!!! ma ni panike)
Ne vem kaj naj storim. Kako naj dokazem serviserju da stvar ne dela tako kot bi morala. Tezi mi, ker sem dal za zvocnike 40k in so full fajn in ne delajo tako kot bi morali.
pa se to: garancija je 2 leti. mislim da je nekdo prej drugace mislil.
LP
marko
Tomson ::
Kriv je prah, 100%. Poznam kolega z isto težavo. Nesel na servis, so rekli - prah. Pa so bli stari zvočniki 1mesec. Če so prijazni spučejo, čeprav njemu niso. Razen če bi plačal mogoče... ergo. Moji so pa npr. stari leto in pol pa nič ne poka, je pa res da jih vsak teden s sesalcem popučem :)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
EvilDare ::
Moj frend je imel podobne probleme. In so mu v Eventusu prez problema zamenjal kotroler, še prej so mu pa rekl če ne bo možno popravt da bo z-2300 dubu.
nokia6310 ::
m_a_r_k_o:
Spomnu si me na mojo žal negativno izkušnjo s serviserji res bi ti rad pomagal.
A je to edini pooblaščeni servis za logitech?
Pa to kr nemorem verjet no taka dobra super duperr firma pa sami problemi jst mam sisteme po par let pa nikol ne hrešči nič niti ne brni, ker nesme.
Vsak brum šum ali pok je signal, ki ni del prvotnega audio signala zapomnite si to.
Včasih je kriv prah včasih pa potenciometer zgublja kontakt če ga nepravilno uporabljaš v smisluu da ga tiščiš gor in dol takrat se znajo čudne stvari dogajat.
Spomnu si me na mojo žal negativno izkušnjo s serviserji res bi ti rad pomagal.
A je to edini pooblaščeni servis za logitech?
Pa to kr nemorem verjet no taka dobra super duperr firma pa sami problemi jst mam sisteme po par let pa nikol ne hrešči nič niti ne brni, ker nesme.
Vsak brum šum ali pok je signal, ki ni del prvotnega audio signala zapomnite si to.
Včasih je kriv prah včasih pa potenciometer zgublja kontakt če ga nepravilno uporabljaš v smisluu da ga tiščiš gor in dol takrat se znajo čudne stvari dogajat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7345 (2457) | Skater1982 |
» | sumenje ob spreminjanju glasnostiOddelek: Strojna oprema | 1916 (1695) | furion |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27644 (14900) | psytoma |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5399 (4396) | hyphh |
» | Logitech X-530 zvočniki - hreščanjeOddelek: Strojna oprema | 1250 (1178) | Golnar |