Forum » Kaj kupiti » Glasbeni cd-ji
Glasbeni cd-ji
psytoma ::
Pozna kdo kakšno evropsko spletno trgovino, ki pošilja glasbene cdje v Slovenijo brez poštnine, tako kot je recimo za knjige bookdepository?
Katera je najboljša slovenska spletna trgovina z glasbo (v fizični obliki)
Katera je najboljša slovenska spletna trgovina z glasbo (v fizični obliki)
Machete ::
Kakšno glasbo pa iščeš? Brez poštnine še nisem zasledil, pa kar veliko glasbe pokupim. Če pa boš našel, pa so ti jo gotovo nekje všteli v ceno. V slo je bigbang nekako z osnovno komercialo pop rock in slo založen, potem pa second hand spin vinil v lj in tista po mackom na čopovi. Ostalo je črpalkarska ponudba. V tujini pa se ti najbolj splača čekirat ebay, discogs, cduniverse in direkt linke oz store preko založb. Lp
Ma bi kr original, malo me je nostalgija prijela, da je dejansko lepo meti neko zadevo v fizični obliki v roki :)
Original...
sem našel nekaj solidnega na amazon, nekaj čez 2EUR poštnine po komadu
sem našel nekaj solidnega na amazon, nekaj čez 2EUR poštnine po komadu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: psytoma ()
Ja pa nemoreš primerjat. Zapečen cd je podatkovni kos plastike, pozabljiv in pogrešljiv. Do njega težko razviješ nek odnos, kot do originala z vsem artworkom, besedili itd.. Sploh če gre za album do katerega imaš sentimentalen odnos zaradi trenutkov ali obdobja v katerem te je spremljal..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
m0LN4r ::
Si razmislil o gramofonkah? CDji niso glih to to.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Se spomni kdo minidiska? :) v bistvu kar zabavna zadeva. Snemal kot na kaseto puslušal not na CDju.. Škoda da mi je moj padel na tla v jakni v stolu in mu je stol poškodoval vratca.. Potem sem ga pa kar na servisu pustil, ker je bilo popravilo adijo drago.
Vinile wo kraljice ampak našponat CD v player in privit je tudi zakon. Nobenega youtube sranja konverzije ali nekih šašljevih mp3jev..
Vinile wo kraljice ampak našponat CD v player in privit je tudi zakon. Nobenega youtube sranja konverzije ali nekih šašljevih mp3jev..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
black ice ::
m0LN4r ::
Kaki discman,
walkman pa kaseto zaklonišča not in na bus.
Ta trip pa moram enkrat naredit na spomin na ster čase. Bus al vlak edino nevem kaj bi.
walkman pa kaseto zaklonišča not in na bus.
Ta trip pa moram enkrat naredit na spomin na ster čase. Bus al vlak edino nevem kaj bi.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
hojnikb ::
Še nikol slišal za FLAC ? Pomožnosti tak z 96Khz...
#brezpodpisa
Ja pa valda no. Ampak 99.4% ljudi danes glasbo konzumira preko youtuba in mp3jev.
Saj tudi sam, ker je priročno.
Hotel sem rečt, da je izkušnja ko daš original iz škatle, vtakneš v sistem in pribiješ zvočnike, precej nenadkraljiva v primerjavi z nekimi logitech 30€ zvočniki in 460p youtube music videom, ki ima že prvotno vkomponiran nek, po možnosti 160kbps, MP3 :)
Ampak kar ne veš, ne boli, ali pa ti sploh ni važno, tako kot veliki večini :D
Saj tudi sam, ker je priročno.
Hotel sem rečt, da je izkušnja ko daš original iz škatle, vtakneš v sistem in pribiješ zvočnike, precej nenadkraljiva v primerjavi z nekimi logitech 30€ zvočniki in 460p youtube music videom, ki ima že prvotno vkomponiran nek, po možnosti 160kbps, MP3 :)
Ampak kar ne veš, ne boli, ali pa ti sploh ni važno, tako kot veliki večini :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihodki glasbenih založb upadajo, prodaja vinilk narašča (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 34425 (30912) | madmitch |
» | Lani prodanih dvakrat več gramofonskih plošč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 16498 (12840) | BlueRunner |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13131 (7648) | Geronimo11 |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6070 (4876) | Trancedeejay |
» | MP3 na audio kasetoOddelek: Zvok in slika | 1572 (1412) | fictionel |