Forum » Pomoč in nasveti » amd driverji se ne naložijo
amd driverji se ne naložijo
velikahruska ::
Zdravo!
Danes sem ponovno naložil Windows 8.1, vendar mi ne uspe naložiti gonilnikov za grafično kartico Gigabyte HD4650. Ko prenesem gonilnike z amdjeve strani ali gigabytove strani, se le ti ne naložijo. Če dam custom install, mi jih niti ne ponudi. Windows je naložil že neke driverja za mojo grafično, vendar so slabi/stari, saj niti igre ne delujejo. Če hočem gonilnike posodobiti ročno preko upravjalnika naprav, le teh ne gre, saj windows javi, da so naloženi že najnovejši oz. javi, da jih posodobi, vendar se nič ne spremeni.
LP
Danes sem ponovno naložil Windows 8.1, vendar mi ne uspe naložiti gonilnikov za grafično kartico Gigabyte HD4650. Ko prenesem gonilnike z amdjeve strani ali gigabytove strani, se le ti ne naložijo. Če dam custom install, mi jih niti ne ponudi. Windows je naložil že neke driverja za mojo grafično, vendar so slabi/stari, saj niti igre ne delujejo. Če hočem gonilnike posodobiti ročno preko upravjalnika naprav, le teh ne gre, saj windows javi, da so naloženi že najnovejši oz. javi, da jih posodobi, vendar se nič ne spremeni.
LP
- spremenilo: velikahruska ()
Han ::
Za tole grafo so na voljo le več kot eno leto stari gonilniki - Catalyst 13.1 in 13.4 beta, ki skoraj zagotovo ne podpirajo Polken 8.1.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1388648 (475) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 439502 (5183) | jedateruk |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17591 (14033) | dmagnif |
» | nalaganje win 7 na nov laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1500) | Hayabusa |
» | Windows 8.1 je prispel (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 84762 (69149) | phone8 |