Forum » Pomoč in nasveti » Nedelujoči certifikati na windows 8.1
Nedelujoči certifikati na windows 8.1
tina_v ::
Pozdravljeni.
Zanima me, če je morda kdo imel problem z nedelujočimi certifikati na oper.sistemu windows 8.1?
Certifikati so uspešno uvoženi, vendar jih pri registraciji na spletni strani ne prepozna.
Težavo smo reševali z izdajatelji certifikata (preko oddaljenega dostopa so ugotovili, da je vse pravilno nameščeno), ti so zagotovili, da je problem v novih LENOVO računalnikih. Obrnili smo se tudi na tehnično pomoč LENOVO, kjer so nas po treh e-mailih odpravili, da ni kriva strojna oprema.
Če kdo pozna bolj resno rešitev od updatanja windowsov, restartanja računalnika in zapiranja oken vas prosim za pomoč.
Hvala.
Zanima me, če je morda kdo imel problem z nedelujočimi certifikati na oper.sistemu windows 8.1?
Certifikati so uspešno uvoženi, vendar jih pri registraciji na spletni strani ne prepozna.
Težavo smo reševali z izdajatelji certifikata (preko oddaljenega dostopa so ugotovili, da je vse pravilno nameščeno), ti so zagotovili, da je problem v novih LENOVO računalnikih. Obrnili smo se tudi na tehnično pomoč LENOVO, kjer so nas po treh e-mailih odpravili, da ni kriva strojna oprema.
Če kdo pozna bolj resno rešitev od updatanja windowsov, restartanja računalnika in zapiranja oken vas prosim za pomoč.
Hvala.
tina_v ::
Smo. Sem našla rešitev, ki jo je uporabnik predlagal že septembra.
Potrebno je bilo odstraniti program "Superfish Inc. VisualDiscovery".
Potrebno je bilo odstraniti program "Superfish Inc. VisualDiscovery".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 21061 (17626) | MrStein |
» | Potencialne zlorabe sigen-ca osebnega potrdilaOddelek: Informacijska varnost | 3449 (2910) | SeMiNeSanja |
» | W3School' CertifikatiOddelek: Izdelava spletišč | 770 (693) | neoserv |
» | eDavki certifikatOddelek: Loža | 12129 (10544) | lopov |
» | Uporabnikom za veljavnost certifikatov ni marOddelek: Novice / Varnost | 5086 (3727) | BlueRunner |