Forum » Loža » F18 odvrgel bombo na opazovalce
F18 odvrgel bombo na opazovalce
LuiIII ::
Američani so zadnje čase nekam raztreseni kar se tiče vojaških vaj (in bomb). Najprej se zaleti podmornica v ladijco, danes pa bombandirajo svoje vojaške opazovalce. Pet mrtvih. No ja pobijajo več ali manj vsaj svoje. Jim stvari rahlo uhajajo iz rok? Mogoče zaradi slabega kadrovanja in nezanimanja za delo v njihovi vojski?
Sergio ::
A ni blo 6 mrtvih? 5 od teh Američanov?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
zetko ::
Matr so nesposobni ej. Najprej podmornca pol pa še to. Sigurn bojo mel cajtngi velik za pisat
miranpozar ::
No, no... nihče ni popoln. Včasih se lahko tudi boljšim kaj zalomi. Drugače pa so kar uredu, zato pa vsaka napaka toliko bolj izstopi.
Shit happens!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Shit happens!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
AlchemY ::
zadnje case jim ne gre najbolj,....
sicer pa je bila vaja ki so jo izvajali zelo nevarna, po moje se je nekdo zajebal pri izracunu koordinat, ki so bile posredovane pilotu. Sicer pa je morala tudi v ameriski vojski zelo slaba.
sicer pa je bila vaja ki so jo izvajali zelo nevarna, po moje se je nekdo zajebal pri izracunu koordinat, ki so bile posredovane pilotu. Sicer pa je morala tudi v ameriski vojski zelo slaba.
Rott-von-weiler ::
če jih je blo mrtvih 5 moraš to množit krat 3
buš pa bo zgleda štartal drugo zalivsko vojno vsaj na prvi pogled je tak
---------------------------
Piši kao što govoriš
buš pa bo zgleda štartal drugo zalivsko vojno vsaj na prvi pogled je tak
---------------------------
Piši kao što govoriš
Thomas ::
Ameriška vojska je še vedno manj nevarno in bolje organizirano podjetje od SLO avtomobilizma. Čeprav je večje, zahteva manj življenj vsako leto.
But shit happens, yes - kot je reku miranpozar.
But shit happens, yes - kot je reku miranpozar.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Dr.Miha ::
pilot je reku, da so operativci dal znak da lahko bombo odvrže...in on jo je vrgu....BAAMMMMM!
Za domovino z Nintendom naprej!
KamikazA ::
Ja sej je un na tleh laser na bus nameru (vsaj tako sem slišal).
Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj! F.P.
za večnost se ne ravsaj! F.P.
AndrejX ::
Sicer pa tako ali tako ne vemo, kakšna skrivna operacija se je odvijala pod to krinko ... In podobnimi.
kmjet ::
Se kdo spomni bombardiranja Kitajskega veleposlaništva v Beogradu, potem pa izgovore, da so imeli stare zemljevide?
Pač... še en kmjet...
DanKick ::
Ah, resnica bo težko prišla na dan. Vsak bo povedal svojo varjanto in jo kasneje petkrat korigiral.
Kaj pa, če je med nesrečnimi opazovalci bil "jebač" žene operativca, ki je upravljal z laserskim namerilnikom ?!?
Vse je mogoće, ha, ha, ...
Kaj pa, če je med nesrečnimi opazovalci bil "jebač" žene operativca, ki je upravljal z laserskim namerilnikom ?!?
Vse je mogoće, ha, ha, ...
poweroff ::
Hja, nesreče se dogajajo... to je samo dokaz da tehnologija ni popolna. Zahodna civilizacija pa temelji na kultu tehnologije (religijo je zamenjala znanost)... Kakšni drugi vojski se nesreče ravno tako dogajajo, samo slovenski se ne če čepi v kasarnah.
Tam ti lahko samo kaksen jogi na glavo pade, hehe...
No resno - upam da se bo kdo malce zamislil in streznil pri poveličevanju tehnologije, predvsem ameriške.
Tam ti lahko samo kaksen jogi na glavo pade, hehe...
No resno - upam da se bo kdo malce zamislil in streznil pri poveličevanju tehnologije, predvsem ameriške.
Thomas ::
Ste eni paranoiki ... v vsaki nesreči vidite zaroto hudobnega Busha ali koga.
Mene recimo čudi, da vojaških nesreč ni še več. Ampak me tudi veseli.
Mene recimo čudi, da vojaških nesreč ni še več. Ampak me tudi veseli.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Jeronimo ::
Verjetno je nesreč veliko, samo jih ne obešajo na veliki zvon - državna varnost in podobne zadeve.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
zetko ::
Hehe. Kukr jest vem tisto bombardiranje kitajske ambasade v Beogradu ni bilo naključje. Kam mislte da je slobo use skril. Na kitajsko in rusko ambasado, logično.
jeti ::
Bomba je padla in BUUUM!....opazovalci so se nasmehnili po bližnji okolici....
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
Huey P ::
Zanimivo je, da vsakič ko se zgodi nekaj tragičnega, ljudje z višjo silo vedno ubljubljajo temeljito preiskavo...
AlchemY ::
mislim TOO MUCH,...kontrolor, ki je pilotu dal znak za metanje bombe, je bil baje v tisti skupini na katero je bomba padla, svoj ukaz je nekaj sekund za tem sicer preklical, vendar je bilo ze prepozno,......Tako so vsaj rekli na POP TV.....ce je to res....NO COMMENT.
TuXterrestrial ::
A niso bile tiste bombe lasersko vodene!?
Kva hudiča a so z laserjem nase merl?
Tle neki ne štima.
Kva hudiča a so z laserjem nase merl?
Tle neki ne štima.
Rott-von-weiler ::
ne mi ti drnovšek po srbih pluvat
----------------------------
piši kao što govoriš
----------------------------
piši kao što govoriš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umrl pilot, ki je odvrgel prvo jedrsko bombo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 11377 (11377) | lufthammer |
» | ZDA-Najmočnejša država sveta, a kmalu ne več?!? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 24379 (19241) | sidd |
» | MIŠO KOVAČ NAPADAOddelek: Loža | 1836 (1462) | MbS |
» | Kdo gleda nanizanko J.A.G na POP - TVOddelek: Loža | 2395 (2012) | OZZY |
» | Jugoslavija je izdelovala ABOddelek: Loža | 1754 (1425) | Thomas |