Forum » Loža » MIŠO KOVAČ NAPADA
MIŠO KOVAČ NAPADA
MbS ::
En moj prijatu je mnenja da je Mišo Kovač največja legenda celega Balkana. Povejte tudi vi svoje mnenje kajti njega zanima kaj menite vi!
Večno bom "Mož brez sipe"
Rott-von-weiler ::
Kirega mišo kovača ti misliš pravega matea al tistega štajerskega k svojo muziko na kramarskem sejmu v mariboru prodaja oba pa pravita da sta zvezdi balkana
-----------------------------------
Piši kao što govoriš
-----------------------------------
Piši kao što govoriš
mogoče je kaj jaz vem za mene je največja zvezda balkana diva srbske narodne muzike DRAGANA MIRKOVIČ ki jo tud ful rad poslušam pa nisn srbin
------------------------------------
Piši kao što govoriš
------------------------------------
Piši kao što govoriš
Pepo ::
Tole vprasanje o Kovačevem Miškotu sploh ni tako out. Zadnjič sem poircal z nekimi tipčki iz Portorika (študentje etnologije, pa menedžmenta) in so malo spraševal o rajnki Jugi. Najprej me je presenetilo, kako to kar dobro poznajo, potem pa so me vprašali, če cenim Miškota. Me je skoraj kap. kako daleč se je promoviral ta blefer.
aks ::
Mišo... V bistvu pišem to samo zarad enga frenda, ki je reku da moram napisat nekaj spodbudnih besed o Mišotu. No Mišo je.... (vstavi kar želiš).
Fuck it!
||_^_|| ::
Mišo Kovač je rulu douuuuuug cajta, pa še kar ga rad poslušam, čeprou model propada fizično&psihično (tisti k ga poznate veste kaj govorim)
Dragana je pa sam še ena iz Tv Pinka in je ista k vse ostale "pevke" tm, s to razliko da je ona celo kašno melodijo sposobna ukradit.
Dragana je pa sam še ena iz Tv Pinka in je ista k vse ostale "pevke" tm, s to razliko da je ona celo kašno melodijo sposobna ukradit.
||_^_||
Kakega pinka ti misliš onega na tv jaz ga ne poznam jas mam samo 3 kanale žalim DRAGANINO muziko pa poznam že dobrih 11let
------------------------------
Piši kao što govoriš
Kakega pinka ti misliš onega na tv jaz ga ne poznam jas mam samo 3 kanale žalim DRAGANINO muziko pa poznam že dobrih 11let
------------------------------
Piši kao što govoriš
Jeronimo ::
Jaz sem bil na koncertu Mišota, ko je bil v Ljubljani ene 5 let nazaj. Sam je bil samo še ena senca tistega "starega" Mišota, zaradi katerega so ženske padale v trans. Sem pa lansko leto spoznal tudi njegovo bivšo ženo v Vodicah - al pa ena vas zraven. Ma picerijo tam.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
anze
jas sn že bil pri jovotu če tistega v lj misliš samo doben ni takrat špilao bio pa sn enkrat 10 let nazaj v beogradu na ceci
----------------------------------
piši kao što govoriš
jas sn že bil pri jovotu če tistega v lj misliš samo doben ni takrat špilao bio pa sn enkrat 10 let nazaj v beogradu na ceci
----------------------------------
piši kao što govoriš
Jeronimo moj prjatu je reku da bi rad čim več podatkov o tem kje kako itd si srečal Mišotovo bivšo ženo
Jeronimo ::
MBS: So to kakšni neporavnani računi ?? Ali neuslišana ljubezen ?
Ženska je lastnica pizzerije v eni vasi zraven Vodic (to je blizu Šibenika). Se bom pozanimal za bolj natančne informacije.
Ženska je lastnica pizzerije v eni vasi zraven Vodic (to je blizu Šibenika). Se bom pozanimal za bolj natančne informacije.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Huey P ::
Jeronimo kera picerija pa je to (ime). Namreč bil sem v Vodicah pa me zanima...
..::DOOM III: The Legacy::..
Jeronimo sm reku da je za prjatla! Jaz Mišota skorajda ne poslušam razen ko moj prjatu nrdi kakšn žur. BTW poslušam metal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jutri se zacne formulasticni vikend !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8056 (7078) | rookie |
» | F18 odvrgel bombo na opazovalceOddelek: Loža | 1447 (1177) | zetko |
» | Crna Luknja...Oddelek: Loža | 2018 (1666) | KamikazA |
» | ?? GSM virus ??Oddelek: Loža | 1113 (931) | Rott-von-weiler |
» | FotografiOddelek: Loža | 1278 (1113) | AlchemY |