Forum » Na cesti » Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE?
Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE?
panja003 ::
vinkop ::
starfotr ::
AMZS članstvo je vezano na osebo in ne na avto.
Torej s kateri kolim vozilom se peljem, tudi če ni moje, če se mi pokvari lahko koristim asistenco iz članstva AMZS?
Da. To velja za članstva za fizične osebe.
Članstvo vezano na podjetje je pa vezano na avto, podobno kot asistenca.
tomlin ::
AMZS članstvo je vezano na osebo in ne na avto.
Torej s kateri kolim vozilom se peljem, tudi če ni moje, če se mi pokvari lahko koristim asistenco iz članstva AMZS?
Točno tako. Primer:
V centru Ljubljane se mi je pokvaril skuter, pokličem amzs, kot član čez 1h mi pride kombi mi ga naložijo in brezplačno odpeljejo domov. Avtu se mi je predlani pozimi v centru lj izpraznil akumulator, pridejo v pol ure mi ga vžgejo s svojo baterijo in se odpeljem domov, seveda brezplačno, ni jih zanimalo lastništvo ne skuterja ne avta, samo moje članstvo!
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman
2dark ::
to je še vedno cca 350EUR....zame to ni ravno poceni
Ne vem od kje si dobil tako visok znesek?
na približno sem ocenil, ker pod 300EUR mislim, da ni možno priti skozi za zavarovanja, ki si jih omenil malo višje zgoraj.
Seveda je možno.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
LeQuack ::
AMZS je torej boljši in cenejši kot te asistence od zavarovalnic očitno. Sicer pa imam s Triglavom mešane občutke, ene stvari so mi brez problema priznali, ene pa so komplicirali oz. niso priznali. Potem je zoprno ker ene stvari lahko prijaviš direktno na servisu, ampak če pa je npr. toča pa ne moreš in se moraš it gužvati tja. Ampak visoke cene ne gredo v neko izboljšanje kvalitete, ampak v ekstra dobičke, glejte letna poročila, vsako leto imajo rekordne dobičke.
Quack !
delavec44 ::
Lahko imaš pa obraten primer in en avto pri hiši, ki ga vozijo 3 osebe. Tu je pa asistenca zavarovalnice boljša, ker plačaš eno, amzs bi pa 3x.
Utk ::
Ah družinska...tudi če crkne nekomu drugemu, lahko ti pokličeš, v skrajni sili se odpelješ tam kot da si bil ti.
vinkop ::
AMZS je torej boljši in cenejši kot te asistence od zavarovalnic očitno. Sicer pa imam s Triglavom mešane občutke, ene stvari so mi brez problema priznali, ene pa so komplicirali oz. niso priznali. Potem je zoprno ker ene stvari lahko prijaviš direktno na servisu, ampak če pa je npr. toča pa ne moreš in se moraš it gužvati tja. Ampak visoke cene ne gredo v neko izboljšanje kvalitete, ampak v ekstra dobičke, glejte letna poročila, vsako leto imajo rekordne dobičke.
50€ je članstvo za AMZS, asistenca pri zavarovanju je tudi tam nekje, vsaj kolikor sem pri sebi gledal.
Kako pa je z nadomestnim avtom pri AMZS. Ga dobiš in za koliko dni? Predvsem mislim da recimo če daš nek kasko porpavljati in je par dni avto na servisu.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
A Triglav ima še vedno tako da parkirišče ne pokriva vandalizma?
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Kosek1 ::
Ni edini, cena je valda najbolj važno. Kot sem rekel sem dobil za isti paket (full kasko, asistenca, itd.) na Grawe 650€ ponudbo, na Triglav pa so mi naračunali cca 900€, v to ceno je že vključen Triglav komplet popustu, se pravi brez tega bi bilo še ene 100€ več. Ko sem jih vprašal zakaj so toliko podražili, so rekli da tako pač je, in da zdaj tudi ne nudijo več komercialnih popustov pri njih, drajv popust so znižali, kombinacije so precej podražili, ni več popusta na takojšnje plačilo, itd.
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18441 (3708) | 2dark |
» | Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 45630 (11696) | Mateja88 |
» | Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 75519 (43110) | ;-) |
» | Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22594 (16686) | čuhalev |
» | Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26872 (21774) | theBill |