Forum » Na cesti » Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE?
Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE?
kixs ::
Ker se gibljem okoli teh zavarovalnih krogih, lahko seveda preverim ali mi da agent dobro ceno ali ne. Glede mojega prejsnjega posta je tako, da je lahko kaj zajebal s popusti. Sej tudi na salterju brez "vez" ne dobis tako dobre cene in navadno mi je agent vedno dal boljso - preverjeno. Edino, ce bi rad nadoknadil provizijo iz prejsnjih let :lol:
2dark ::
Ker se gibljem okoli teh zavarovalnih krogih, lahko seveda preverim ali mi da agent dobro ceno ali ne. Glede mojega prejsnjega posta je tako, da je lahko kaj zajebal s popusti. Sej tudi na salterju brez "vez" ne dobis tako dobre cene in navadno mi je agent vedno dal boljso - preverjeno. Edino, ce bi rad nadoknadil provizijo iz prejsnjih let :lol:
Nisem pisal za tebe. Letelo je na post "sem verjel agentu " da mi je vedno dal najnižjo ceno.
Folk kar vztraja pri istem agentu. Sploh ne preverijo še druge opcije, če je cena visoka. Da bi sam imel izračuneno vrednost zavarovanja 1800€, bi še kako poiskal več različnih ponudb.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
grawe polni kasko elite + AO plus 0.5% odbitna, 450€
Sem za foro dobil se od Grawe ponudbo Vse isto kot na Savi, le 150€ drazje Procentualno je tole skoraj 50% drazje. Potem je zacela nekaj, da bi za vecji popust morala zaprositi za odobritev... a res? A ni to danes normalno? Potem pa nic...
wcpapir ::
Ne ni normalno :) Večini folka se reče da se pridobiva nek popust, ker se počutijo bolj pomembne potem. Nihče ne dobi nekih blaznih popustov, če ne plačuje blaznih premij...pa niti ne avtomobilskih. Če plačaš zavarovalnici 5-10k letno odpadeš pri tapravih popustih, si premali.
Potem me je se enkrat klicala in zelela, da ji povem kje mi dajo toliko popusta :lol:
Prvic ni vedela nic, drugic je izgleda preverila in pravilno imenovala agenta, ki mi je nazadnje sklenil polico. Potem sem ji razlozil, da mi da agent premalo popusta, pa ceprav je za 100€ manj kot njihova ponudba in sem sel drugam preverjat. Ce bo res zelela izvedet, potem bo lahko videla naslednji teden... ce upa ;)
Prvic ni vedela nic, drugic je izgleda preverila in pravilno imenovala agenta, ki mi je nazadnje sklenil polico. Potem sem ji razlozil, da mi da agent premalo popusta, pa ceprav je za 100€ manj kot njihova ponudba in sem sel drugam preverjat. Ce bo res zelela izvedet, potem bo lahko videla naslednji teden... ce upa ;)
starfotr ::
Ljudje pač kupujejo popuste in počutijo se ekstra pomembne, če lahko neko drago stvar ali storitev dobijo toliko ceneje.
V resnici gre pa vedno za precenjen nateg.
V resnici gre pa vedno za precenjen nateg.
Zakaj pa ne, ce lahko dobim ceneje isto storitev. Brez zavarovanja ne gre in dvigujejo cene kakor se jim zdi. Se pa strinjam, da je nateg v vsakem primeru.
Za mene je vseeno "sok", ker sem iz lanskih 93EUR prisel zdaj na ca 270EUR. Res pa ne morem primerjat 1:1, ker je zdaj vec dodatkov. Ceprav studiram, da bi sel samo na AO in AO+
Za mene je vseeno "sok", ker sem iz lanskih 93EUR prisel zdaj na ca 270EUR. Res pa ne morem primerjat 1:1, ker je zdaj vec dodatkov. Ceprav studiram, da bi sel samo na AO in AO+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
MrStein ::
Je kaki agent tu?
AO(+) za osebni avto...
AO(+) za osebni avto...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
MrStein ::
Hmm, na https://avto.wiz.si/ (vse opcije vklopljene) dobim praktično isto ceno kot pri agentu.
Načeloma ni tako drago, kot sem pričakoval, vseeno pa je čudno, da WIZ "kar tako" da podobno ponudbo.
Načeloma ni tako drago, kot sem pričakoval, vseeno pa je čudno, da WIZ "kar tako" da podobno ponudbo.
Motiti se je človeško.
delavec44 ::
Agent tudi nekje prinese notri svojo provizijo.
Na WIZu moraš biti pozoren ali je enaka odbitna franšiza kot pri agentu.
Na WIZu moraš biti pozoren ali je enaka odbitna franšiza kot pri agentu.
Lonsarg ::
Ti spletni nizkocenovci imajo fiksno ceno ki je ponavadi enaka najboljsi izpogajani preko agenta. To je cel point teh spletnih nizkocenovcev, da se izognes pogajanji z agenti pa vseeno dobis takoj dobro ponudbo.
Sem pa jaz dobil za isto ceno pri Generali 150EUR odbitne fransize ko bi moral pri Wiz/G24 precej vecjo odbitno fransizo vzet. Je pa res da je slo za posebno ponudbo pri nakupu novega avtomobila, tak da vprasanje ce bo naslednje leto tako ugodno :) Ce ne bo grem pac na G24/Wiz (ista stvar mimogrede od obeh je Generali lastnik).
Sem pa jaz dobil za isto ceno pri Generali 150EUR odbitne fransize ko bi moral pri Wiz/G24 precej vecjo odbitno fransizo vzet. Je pa res da je slo za posebno ponudbo pri nakupu novega avtomobila, tak da vprasanje ce bo naslednje leto tako ugodno :) Ce ne bo grem pac na G24/Wiz (ista stvar mimogrede od obeh je Generali lastnik).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18220 (3487) | 2dark |
» | Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 45172 (11238) | Mateja88 |
» | Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 74774 (42365) | ;-) |
» | Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22447 (16539) | čuhalev |
» | Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26630 (21532) | theBill |