» »

Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje?

Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje?

««
6 / 6
»
»»

jakan123 ::

Na parkingu mi še nihče ni pustil listka, da bi dobil od njega povrnjeno in je šlo na moj kasko, tko da... Prav tako steklo, ki sem ga menjal na prejšnjem avtu spomladi je prišlo 1200€. Karkoli sem do sedaj popravljal na kasko je bilo več kot pa dam za kasko.

Utk ::

Zato je pa tolk večja neumnost plačevat kasko tistim, ki nimajo škod. Če nekdo 10 let dela izgubo zavarovalnici, ga bi enostavno morali odslovit. Jaz taki zavarovalnici ne bi plačeval ničesar.

D3m ::

Utk je bog i batina. :))
|HP EliteBook|R5 6650U|

DePalmo ::

Ne, se ne zaletujem in v zadnjih cca. 10 let nisem naredil nesreče da bi bil jaz kriv. Kaska ponavadi tudi ne koristim in ga tudi nimam, ampak ker imam nov avto, lažje ponoči spim. Pa še punca se vsak dan vozi z njim v Ljubljano, na javnih parkiriščih pa vsi vemo kako je. In sem dejansko presenečen da ni dobil še kakšne praske oz. udrtine. Mogoče zato ker je samo Kia in ne kaj "boljšega"?

Za letos res tuhtam da bi bila moja udeležba pri nesrečah večja in posledično manjša premija. WIZ mi je dal mislit ...

shotalick ::

m0LN4r je izjavil:

Koliko pa placujete za 140KW+ z kaskom, tujina, vsi potniki, pa se kak dodatek?
Samo za primerjavo me zanima, jaz imam skoraj vse mozno zavarovano v DE in placam 1050Eur.

148KW, polni kasko. Potrebno je gledati tudi vrednost vozila. Mene pride zavarovanje PR5 , cca. 650€.

Utk ::

D3m je izjavil:

Utk je bog i batina. :))

Daleč od tega. Ampak če ima zavarovalnica s stabo izgubo, se je malo za zamislit kaj delaš narobe.

Si mislim, da misliš, da veš o čem govoriš pa ni tako.
|HP EliteBook|R5 6650U|

BlaY0 ::

jakan123 je izjavil:

Na parkingu mi še nihče ni pustil listka, da bi dobil od njega povrnjeno in je šlo na moj kasko, tko da... Prav tako steklo, ki sem ga menjal na prejšnjem avtu spomladi je prišlo 1200€. Karkoli sem do sedaj popravljal na kasko je bilo več kot pa dam za kasko.

Pod kasko pa da nisi ti kriv itak paše praktično samo vandalizem. Vse ostalo gre pod delni kasko...

Včasih preden si zavaroval so ti avto pogledali, danes nihče več tega ne gleda, tako da lahko vzameš delni kasko za parkirišče recimo 1x na 3 leta in takrat potem vse za 3 leta nazaj popraviš kar so ti polupal po parkiriščih.

martincek1 ::

Kako pa je z WIZom in prenosom bonusa prihodnje leto? Nekje sem bral, da so imeli ljudje probleme in da papir, ki jim ga je izdal Wiz, ni pomagal ... kakšna ideja?

Pa še zanima me, kako pri Wizu dobite izračun? Pokličete / pošljete mail? Ker jaz sem na njihovem online izračunu izbral vse skupaj (110kw, 0 prekrškov, 5 razred, AO, AO+ in piše 440e na leto. Pa sploh ni možnosti izbire zavarovanja za steklo, divjad...

Plus kaj se bolj splača, vzeti pri AMZS paket za 69e z asistenco v tujini, ali asistenco direkt pri zavarovalnici? (to vem da je odvisno od primera do primera, če se komu da lahko napiše svoj primer, moram itak ves tisti droben tekst tud sam prebrat). Kakšni stvari pri njih ne mislim koristiti razen tistega popusta pri registraciji in mogoče meritve antifriza pozimi.

Zgodovina sprememb…

WhiteAngel ::

Hyundai, 97 KW, letnik 2012, WIZ osnovno: 110 EUR.

kingsix ::

Ta WIZ izgleda kr poceni... Jaz mam sicer navadno zavarovana še stekla in ogledala... Zukaj pa imaš na voljo le osnovno in kasko.. :s

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

WhiteAngel ::

kingsix je izjavil:

Ta WIZ izgleda kr poceni... Jaz mam sicer navadno zavarovana še stekla in ogledala... Zukaj pa imaš na voljo le osnovno in kasko.. :s

Ja, sem imel polni kasko, parkirišča, stekla, vandalizem in divjad pri Triglavu prvo leto. Potem so mi 14 dni star avto eni mulci spraskal zadaj na vratih s ključi in mi zavarovalnica ni hotela tega kriti iz naslova vandalizma ampak navadnega kaska (kjer bi padel 3 razrede). Sem jih odj*bal, plačal tistih 300 EUR za štrihanje in od takrat ne vzamem čisto nič razen obveznega. Raje dajem na kupček in plačam od tam, če se kaj naredi, kot hijenam od zavarovalnic vsako leto.

Se je treba drugače znajti.
|HP EliteBook|R5 6650U|

jero_no1 ::

Utk je izjavil:

Če nekdo 10 let dela izgubo zavarovalnici, ga bi enostavno morali odslovit.

Saj jim 10 drugih dela samo dobiček - nič ne koristijo - in se potem zavarovalnica ne sekira kaj dosti.
Razni mutiči in švercarji so pa itak že vnaprej zmenjeni, takih so pa potem posamezni zaposleni na zavarovalnici veseli, ker prihajajo kuverte ob (ponavadi neupravičenih) popravilih. Vem za primer - popravilo ocenjeno na 400€, končni račun za zavarovalnico 900€. Tolk nesposoben ličar/mehanik naj raje štriha vrtne ograje. Sicer je bilo pa jasno, da sta si tistih 500€ (oz. verjetno nekaj manj zaradi davka) bratsko razdelila cenilec in mehanik.

vostok_1 ::

A kdo kaj sledi, da naj bi EU spet spisala skropucalo od direktive, ki bi diktirala zavarovanje vseh motornih vozil, vključno z kosilnicami?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

RED_line ::

Polo 1.4 letnik 01 - okoli 145€ skupaj z malo asistenco
Audi A4 1.9tdi 04 letnik - 165€ skupaj z veliko asistenco in zeleno karto
Civic vti - okoli 155€ skupaj z malo asistenco
Zavarovalnica ERGO

;-) ::

Me zanima kaka taka policka RED_line da bi videl zavarovalne vsote
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Na cesti
910234469 (4743) Lonsarg
»

Najcenejše avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )

6918294 (3561) 2dark
»

avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )

5013617 (8793) BCSman
»

Še kasko zavarovanje ali ne? (strani: 1 2 3 )

10632335 (30355) D3m
»

Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )

10526680 (21582) theBill

Več podobnih tem