» »

Najboljše zavarovanje za avtomobil

Najboljše zavarovanje za avtomobil

1 2 3
4
»

l0g1t3ch ::

Akira_ je izjavil:

solatko je izjavil:

Obvezno že dve leti CROATIA, daleč najcenejši, kasko nisem imel nikoli, ker se ne zaletavam.>:D

Kaj je trik, da si lahko privoščijo take cene ?

Hm...

Kako so pa teli še 200€ cenejši od Save?

Torej 270, 420, 570. Za isti avto...

Tole je pa res ugodno.
Bo za preverit mal splošne pogoje in drobni tisk.

solatko ::

Akira - Obvezno zavarovanje pokriva napake voznika in jaz ga brez veze plačujem že 50let za različna vozila, še nikoli nisem povzročil škode. Moj zavarovalniški agent mi najde najcenejšo ponudbo, potem pa se izgovori še za komercialni popust. Za golo obvezno zavarovanje 2000ccm motor, lani Croatia 166€+ 20% komercialnega popusta, za letos bom videl februarja.
Delo krepa človeka

Mateja88 ::

Res je, razlike v premijah so letos res ogromne. Jaz za vse svoje stranke delam izračune na vsaj treh zavarovalnicah (imam to srečo, da sem agencija) in moram reči, da stranke kar dosti migrirajo med zavarovalnicami. Je pa res, da marsikdo ne želi niti slišati za kakšno allianz, grawe, croatio in se raje držijo treh največjih (generali, triglav in sava). Je pa tudi marsikdo presenečen, če je triglav najceneši, še posebej pri višje cenovnih avtomobilih.

blze ::

Pozdravljeni.

Kaj priporočate glede na to da mi je generali povišal zavarovanje hiše iz 490 na 600€.
Na katero zavarovalnico se naj obrnem, tudi avto bi prenesel.

Hvala
uživejte
blze

30 dni po prejetju obvestila imate čas, da pisno odstopite in kot razlog navedete povišanje premije.
Še prej pa si uredite nov izračun za zavarovanje hiše. Najbolje je, da se obrnete na zastopnika, ki pokriva več zavarovalnic, da vam pripravi najustreznejšo alternativo. Če nimate nikogar, lahko pišete tudi meni.

delavec44 ::

l0g1t3ch je izjavil:

Akira_ je izjavil:

solatko je izjavil:

Obvezno že dve leti CROATIA, daleč najcenejši, kasko nisem imel nikoli, ker se ne zaletavam.>:D

Kaj je trik, da si lahko privoščijo take cene ?

Hm...

Kako so pa teli še 200€ cenejši od Save?

Torej 270, 420, 570. Za isti avto...

Tole je pa res ugodno.
Bo za preverit mal splošne pogoje in drobni tisk.

Avto plus ni polni kasko. Velja samo, če trčiš v drugo vozilo in on uveljavlja tvoj AO.

Netrunner ::

da ne bom odpiral nove teme... kaj so vse zavarovalnice dvignile premije? Zdaj sem pri generaliju vendar bo treba očitno pogledat malo konkurenco
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

MrStein ::

Baje so, ja. Letos oziroma lani.
Naslednje leto bi se naj umirilo, mi je rekel en agent.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ahim ::

Da dodam naso izkusnjo z zavarovanjem: zavarovalnica Generali je poslala ponudbo, podobno lanski, kjer pa so ceno dvignili za cca. 20%. Agentka (info@fiserzavarovanja.si) je po ogledu police ugotovile, da so "pozabili" pravilno upostevati vrednost vozila po Eurotaxu in dejansko vrednost opreme. Koncni rezultat: identicno zavarovanje za naslednjih 12 mesecev bo dejansko ~20% cenejse kot lani, delno na racun vracila 10% premije kaska ker ni bilo nobenih skod, delno zaradi pravilno upostevane vrednosti vozila in opreme. Ker je dokaj nov avto imamo gor naveseno poleg AO se AO+, kasko in delni kasko in se ti procenti kar poznajo :))

mugen999 ::

Torej so pri tem fisherzavarovanju.si kar razumni. Tudi sam sem že dolgo na generaliju. Ampak lansko leto sem pri neki agentki doživel šok ko sem dobil dražjo ponudbo kot predlansko leto, iz nekje 640 na 670 eur, pa nisem mogel nič sem pač plačal. Zdaj pa so rekli da so se zavarovanja spet podražila in me skrbi da dobim ponudbo čez 700 eur. Pa u 20 letih kar imam zavarovane avte, enkrat nisem imel škode in od njih kaj zahteval. Bom tudi sam dal povpraševanje na fiserzavarovanje, pa da vidimo kaj bo.

kriptobog ::

Ahim je izjavil:

Da dodam naso izkusnjo z zavarovanjem: zavarovalnica Generali je poslala ponudbo, podobno lanski, kjer pa so ceno dvignili za cca. 20%. Agentka (info@fiserzavarovanja.si) je po ogledu police ugotovile, da so "pozabili" pravilno upostevati vrednost vozila po Eurotaxu in dejansko vrednost opreme. Koncni rezultat: identicno zavarovanje za naslednjih 12 mesecev bo dejansko ~20% cenejse kot lani, delno na racun vracila 10% premije kaska ker ni bilo nobenih skod, delno zaradi pravilno upostevane vrednosti vozila in opreme. Ker je dokaj nov avto imamo gor naveseno poleg AO se AO+, kasko in delni kasko in se ti procenti kar poznajo :))

A to prav razumem, da so premijo odmerili na vrednost avta po evrotaxu in ne po ceni novega?

wcpapir ::

Premija se odmeri vedno na ceno novega avtomobila vse ostalo ni pravilno.

wcpapir ::

mugen999 je izjavil:

Torej so pri tem fisherzavarovanju.si kar razumni. Tudi sam sem že dolgo na generaliju. Ampak lansko leto sem pri neki agentki doživel šok ko sem dobil dražjo ponudbo kot predlansko leto, iz nekje 640 na 670 eur, pa nisem mogel nič sem pač plačal. Zdaj pa so rekli da so se zavarovanja spet podražila in me skrbi da dobim ponudbo čez 700 eur. Pa u 20 letih kar imam zavarovane avte, enkrat nisem imel škode in od njih kaj zahteval. Bom tudi sam dal povpraševanje na fiserzavarovanje, pa da vidimo kaj bo.

Preko agencij bos pa dobil dobre ponudbe ja ;) sploh ce delajo za vec zavarovalnic, ponavadi poblokirajo popuste na vseh razen na tisti ki je najvecja provizija.

Ahim je izjavil:

Torej lani nisi imel prav zavarovanega avta ali pa letos? Naj se ti za lani vrnejo kes ce si preplacal ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: wcpapir ()

kriptobog je izjavil:

Ahim je izjavil:

A to prav razumem, da so premijo odmerili na vrednost avta po evrotaxu in ne po ceni novega?

Eurotax koda je bila napačna (od enega drugega modela vozila) in s tem tudi napačna novonabavna vrednost.

wcpapir je izjavil:

mugen999 je izjavil:

Preko agencij bos pa dobil dobre ponudbe ja ;) sploh ce delajo za vec zavarovalnic, ponavadi poblokirajo popuste na vseh razen na tisti ki je najvecja provizija.

Ahim je izjavil:

Torej lani nisi imel prav zavarovanega avta ali pa letos? Naj se ti za lani vrnejo kes ce si preplacal ;)

Dobra agencija bo vedno poiskala najnižjo premijo za stranko oziroma dobro razmerje med premijo in kvaliteto zavarovanja, medtem, ko ostali, ki jim je vseeno delajo tako kot ste napisali. Ampak taki imajo tudi visoko fluktuacijo strank. Vprašanje če tudi obveščajo o potekih...

Dipling ::

Sedaj sem tudi jaz na vrsti za podaljšanje zavarovanja. 6 let star avto. In se je pri Triglavu podražilo iz 840 na 1040. Noro. To je za enako polico - ao, ao+, kasko, delni kasko. AO, kasko vsako po 40€ več, steklo, divjad vsako po 50€ več. Čakam na komercialni popust, ki je bil lani 190€.

LeQuack ::

Dipling je izjavil:

Sedaj sem tudi jaz na vrsti za podaljšanje zavarovanja. 6 let star avto. In se je pri Triglavu podražilo iz 840 na 1040. Noro. To je za enako polico - ao, ao+, kasko, delni kasko. AO, kasko vsako po 40€ več, steklo, divjad vsako po 50€ več. Čakam na komercialni popust, ki je bil lani 190€.

Welcome to the club. Triglav 30+% club.
Quack !

feryz ::

No ja, danes sem plačal za A6.
Iz 1.490€ na 1.580€.
Ni sicer enako, ni pa tudi tako strašno.

To je triglav? Na 50% bonusa na AO in AK?
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Na cesti
967238940 (1629) LeQuack
»

Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26675554 (43145) ;-)
»

avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )

5013771 (8947) BCSman
»

Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )

7822600 (16692) čuhalev
»

Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )

10526893 (21795) theBill

Več podobnih tem