Forum » Zvok in slika » tv namesto monitorja
tv namesto monitorja
heero ::
pozdravljeni
doma imam viska en tv ki je bil kupljen v lidlu gran prix LT 249 HD . in problem je ker ko ga priklopim na graficno (ni vazko ali je hdmi ali vga) je zelo meglena slika.kaj bi lahko naredil da bi bila bolj ostra?
sem spreminjal nastavitve v tv ampak ni razlike
hvala
doma imam viska en tv ki je bil kupljen v lidlu gran prix LT 249 HD . in problem je ker ko ga priklopim na graficno (ni vazko ali je hdmi ali vga) je zelo meglena slika.kaj bi lahko naredil da bi bila bolj ostra?
sem spreminjal nastavitve v tv ampak ni razlike
hvala
xda develope ::
Intel hd pa si prepričan da je dovolj za tak zaslon?
Če ne pa se z nastavitvami grafične poigrat.
Edit: Ko priklopiš tv imaš morda priklopljen še en dodaten monitor če ja ga odklopi in priklopi samo tv.
Če ne pa se z nastavitvami grafične poigrat.
Edit: Ko priklopiš tv imaš morda priklopljen še en dodaten monitor če ja ga odklopi in priklopi samo tv.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xda develope ()
ni priklopljen na integrirano sem samo na graficno
sem tudi od graficne ampak ni nic boljse
sem tudi od graficne ampak ni nic boljse
kaj pa da ni mogoce problem v tv ? je bil kr poceni in ni pricakovat da je odlicen ali je problem v pc oz. graficni
tv mi graficna zazna sem priklopil na hdmi in mi zazna 720p dam na 1080p je slika se slabsa nevem kaj lahko naredim ali so se kaksne nastavitve za sliko?
Yacked2 ::
Sem mel isti problem kot ti, priklopil sem start TV pa je bila slika pri 768px super, samo taka za od daleč gledat (ta opcija je bila tudi priporočena s strani WinOS), če sem dvignil resolucijo je bila slika čudna.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
sem slikal ampak ko slikam na fotoaparatu se ne vidi razlika - slika ni ostra na dalec pa je super za gledat
hojnikb ::
potem tako ni problema. TV je velik in jasno je, da bo slika neostra, če boš gledal pol metra stran.
#brezpodpisa
Yacked2 ::
Ja saj TV je namenjen gledanju od daleč.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
crniangeo ::
heero@ poskusi nekaj drugega
pri izbiri inputa se ti spodaj pojavi nekaj v smislu change options , in izbereš potem pc .. preveri , ker ne vem točno na pamet:)
pri izbiri inputa se ti spodaj pojavi nekaj v smislu change options , in izbereš potem pc .. preveri , ker ne vem točno na pamet:)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590320 (29649) | Dominator |
» | FulHD TV kot monitorOddelek: Strojna oprema | 4013 (1763) | Silck |
» | Slaba slika na vseh digitalnih TV, dobra na analognih CRT TVOddelek: Zvok in slika | 8005 (5932) | Senitel |
» | tv ne zazna hdmi signalaOddelek: Zvok in slika | 9146 (7898) | slokekec |
» | Kje dobiti kabel DVI-HDMIOddelek: Kaj kupiti | 2574 (2436) | MaX |