Forum » Zvok in slika » Radeon 9100 TV OUT ni barv
Radeon 9100 TV OUT ni barv
Matej978 ::
Imam Sapphire Radeom 9100. Tezava je v tem, da iz TV out izhoda dobim le crnobelo sliko. Nastavitve so pravilne PAL B in nimam izbrabe crnobele nastavitve.
Kaj naj naredim?
Kaj naj naredim?
- premaknil: Predator ()
Nikita H ::
Pomembno je kateri kabel imas...
Pri meni lahko naprimer uporabis dva kabla, s video in c video (činč). Pri s videu mi kaže samo črno belo sliko pri c videu pa televizije sploh ne zazna :)). Tako da mam oba kabla pa dela normalno. Samo nastavit moraš kateri naj ti uporabla!
Vem da je zmedeno, sam mogoce ti bo pomagalo
Aja mam gf4 mx440
Pri meni lahko naprimer uporabis dva kabla, s video in c video (činč). Pri s videu mi kaže samo črno belo sliko pri c videu pa televizije sploh ne zazna :)). Tako da mam oba kabla pa dela normalno. Samo nastavit moraš kateri naj ti uporabla!
Vem da je zmedeno, sam mogoce ti bo pomagalo
Aja mam gf4 mx440
pilatus9 ::
Ziv!
Sem mel isti problem, pa so me ze opozorili na to foro v stacuni. Nekateri TVji npr. moj Sony ne podpirajo tega nacina s S-video, zato moras kupit en konverter iz S-video na Chinc, ki stane enga jurja tolarjev. Jez mam to od firme Redline iz LJ, kjer so mi prijazno povedali kako in kaj. Poklici jih na tel 01 423 72 50 ali pa kupi ta njihov izdelek v npr. BigBangu. Pol pa samo vmes vtaknes in stvar dela noro dobro.
LP
Sem mel isti problem, pa so me ze opozorili na to foro v stacuni. Nekateri TVji npr. moj Sony ne podpirajo tega nacina s S-video, zato moras kupit en konverter iz S-video na Chinc, ki stane enga jurja tolarjev. Jez mam to od firme Redline iz LJ, kjer so mi prijazno povedali kako in kaj. Poklici jih na tel 01 423 72 50 ali pa kupi ta njihov izdelek v npr. BigBangu. Pol pa samo vmes vtaknes in stvar dela noro dobro.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586150 (25479) | Dominator |
» | Črnobelo kdaj pač ni lepoOddelek: Zvok in slika | 1662 (1434) | Zeratrem |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4206 (3713) | KTr1sk |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3312 (2845) | romario |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6232 (5137) | bbobst |