Forum » Pomoč in nasveti » Ebay težave
Ebay težave
barossa45 ::
Zagledal sem se v eno dražbo na ebayu, vendar je pisalo, da pošilja samo v UK, po pogovoru z prodajalcem je zagotovil da lahko pošle tudi v SLO.
Potem pa ko je bilo treba plačat, je ebay zavrnil zaradi tega ker ima on označeno, da ne pošilja v Slo. Sedaj mi prodajalec noče pomagat, da bi npr. označil tam pošiljanje v druge države ali pa izstavil drug račun z poštnino vred, oz. niti noče odgovorit na nobeno sporočilo več. Kaj sedaj storim ?
lp.
Potem pa ko je bilo treba plačat, je ebay zavrnil zaradi tega ker ima on označeno, da ne pošilja v Slo. Sedaj mi prodajalec noče pomagat, da bi npr. označil tam pošiljanje v druge države ali pa izstavil drug račun z poštnino vred, oz. niti noče odgovorit na nobeno sporočilo več. Kaj sedaj storim ?
lp.
Machete ::
Nič. Sicer je čudno da noče spremenit pogojev pošiljanja, če sta se dogovorila.
Mogoče je samo toliko trd, ali pa ga pač slučajno ni za PCjem od kar sta se dogovorila.
Če ne odgovori, klikni da bi rad skenslal nakup in končaj zadevo.
Mogoče je samo toliko trd, ali pa ga pač slučajno ni za PCjem od kar sta se dogovorila.
Če ne odgovori, klikni da bi rad skenslal nakup in končaj zadevo.
Lonsarg ::
Če si že plačel odpreš dispute in slediš navodilom(par stvari poklika pa čakat nekaj časa, da ima prodajalec šanso odgovorit/sam zapreti). Če pa še nisi plačal pa pač ne narediš nič.
barossa45 ::
Smo zrihtali zadevo. Jaz sem moral zaprositi za nov račun z stroški pošiljanja v Slovenijo ebay, on pa je moral potem to potrditi.
Seveda ne bi bil nič jezen, če bi prodajalec odgovoril na kašen mail.
To je moj prvi nakup na ebayu, zato tudi nisem imel znanja, bom pa od sedaj naprej vedel.
lp.
Seveda ne bi bil nič jezen, če bi prodajalec odgovoril na kašen mail.
To je moj prvi nakup na ebayu, zato tudi nisem imel znanja, bom pa od sedaj naprej vedel.
lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 994100 (261) | predi |
» | EbayOddelek: Loža | 2195 (370) | mrTwelveTrees |
» | Plačilo licitacije EbayOddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (985) | Remu |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103032 (47579) | Tilen |
⊘ | ebay (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 45005 (34396) | Tilen |