Forum » Pomoč in nasveti » Noče mi odpreti uporabniškega računa
Noče mi odpreti uporabniškega računa
Bralkaa ::
Pozdravljeni!
Sem brez računalniših znanj, običajna uporabnica računalnika. Ne vem, kaj naj najredim, ker mi noče odpreti enega od uporabniških računov. Ko kliknem nanj, piše The profile service failed the logon. User profile cannot be loaded.
Lepo bi vas prosila za kakšen nasvet, kako bi lahko to sama "popravila".
Že vnaprej najlepša hvala!
LP
Sem brez računalniših znanj, običajna uporabnica računalnika. Ne vem, kaj naj najredim, ker mi noče odpreti enega od uporabniških računov. Ko kliknem nanj, piše The profile service failed the logon. User profile cannot be loaded.
Lepo bi vas prosila za kakšen nasvet, kako bi lahko to sama "popravila".
Že vnaprej najlepša hvala!
LP
crniangeo ::
probaj z ponovnim zagonom računalnika
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Duhec ::
Ali poizkusi v varnem zagonu, če se da prijavit.
Lahgko je račun poškodovan.
Je komp domač ali v firmi kot domena?
Kdor ti je skreiral račune naj se prijavi kot admin in pretoči podatke v nek drug na novo ustvarjen račun, starega (v katerega ne moreš not) pa izbriše.
Lahgko je račun poškodovan.
Je komp domač ali v firmi kot domena?
Kdor ti je skreiral račune naj se prijavi kot admin in pretoči podatke v nek drug na novo ustvarjen račun, starega (v katerega ne moreš not) pa izbriše.
http://blackbird.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp - sprememba imena skrbnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1598 (1444) | mirator |
» | Firefox 4 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 942 (687) | DMX |
» | Outlook 2003 pošiljanje pošte in linkiOddelek: Pomoč in nasveti | 2375 (2170) | lojze8 |
» | Ne morem potrditi nadzor uporabniškega računaOddelek: Pomoč in nasveti | 3641 (3365) | gorenjc |
» | Enkratni zagon programaOddelek: Programiranje | 1174 (1089) | Mercier |