Forum » Sedem umetnosti » Zvezdna vrata - Stargate SG1
Zvezdna vrata - Stargate SG1
miguelslo ::
sam res, tist reaktor pa to - je bilo preveč očitno, da ne bo uspelo
kar v drugi sezoni da bi mckay obvladu fizičko napravo ki bi uničla vso zlo, ja right
kar v drugi sezoni da bi mckay obvladu fizičko napravo ki bi uničla vso zlo, ja right
_____
Angelina ::
hey, a gre slučajn kdo v Bognor Regis na covention?
http://www.sgc-network.com/index.shtml - pridruži se! :D
erm... to je kt srečanje med igralci iz stargata pa fani.
Tlele si preber: http://www.l3conventions.co.uk/tickets....
Tlele si preber: http://www.l3conventions.co.uk/tickets....
Yossarian ::
Jupi, Teal'cu je uspelo, da se je hvalabogu rešil.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Jochaan ::
jst bi šel
kolk je cena ? kdaj je to ?
kolk je cena ? kdaj je to ?
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Jochan - zate sicr ne vem, sam za mojho mt je cena glavn razlog, d me ne pusti. Okvirna je, kokr sm zračunala okr. 120.000 sit (ne lir) za 5 dni. to vključuje povratno za avion, prevoz iz letališča do Bognor Regis in nazaj pa polpenzion hotel in karto. glih pocen res ni... če pa pršteješ še stroške, k jih ne morš predvidt, pa bi lahko zaokrožl na 140... Tamal dopust. Sam bo pa zakon. Jz itak dobim vse podukomentiran, sam mi je pa še zmer žal d ne bom mogla it.
Sam bom pa mejbi lahko šla studie prečekirat k bom u Vancouvru
Če rabš več podatkov, me PM-aj.
Sam bom pa mejbi lahko šla studie prečekirat k bom u Vancouvru
Če rabš več podatkov, me PM-aj.
Tody ::
Eh mladiči :) Če se zbere 3-4 fani se gre z avtom pač en dan reskiraš da potuješ pa pač vidiš še mal italije (no ja sklepam da je to tam). Najdeš en hostel ali pa kamp kjer si nabašeš spalke in deke če je treba lahko tud šotor in se zadeva zelo poceni. 5 dni ješ makarone in sir sej si v Italiji jebemti :D ali pač pocen hrano. ČE si bolj fancy si lahko še kak hostel najdeš. Tko da cena 120.000 je pomoje malce pretirana je pa zelo udobna How much of fann are you ?
Aja pa spletna stran vam ne dela :) Intro dela naprej pa ne ... se en tak lep error pokaže
Aja pa spletna stran vam ne dela :) Intro dela naprej pa ne ... se en tak lep error pokaže
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Men google prau, d je Bognor Regis na jugu anglije, tko d bi z avtom potreboval okrog 20-23 ur Pa tud tm ni enih pametnih hostlov, sm preverla... Ne ti men "How much of fann are you?" Že sam cajt k ga porabm na netu za ''stare-gate'' kokr se moj tastar norca dela je več kt ga marskdo prežvi na šiht...
Intro pa men dela. Sam imena bi blo treba mal posodobt...
Intro pa men dela. Sam imena bi blo treba mal posodobt...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Angelina ()
Jackal ::
Fetiš na Wraith?
Sicer pa se je z epizodo SG 9x10 spet začelo neki zapletat. I like it. Edino ta jesensko/zimska pavza me moti, ker bo treba čakat na drugi del do januarja. Epizoda se pa konča s "To be continued..."
Sicer pa se je z epizodo SG 9x10 spet začelo neki zapletat. I like it. Edino ta jesensko/zimska pavza me moti, ker bo treba čakat na drugi del do januarja. Epizoda se pa konča s "To be continued..."
danielka84 ::
Men se nekaj sumljivo zdi...
A niso v prvem delu ko gredo na v Chulak srecali te Ori priorje, namrec tam so se jim nekaj klanjali, imeli so pa zelo podobne te palice?
moram se enkrat precekirat 1x01 ali 02.
A niso v prvem delu ko gredo na v Chulak srecali te Ori priorje, namrec tam so se jim nekaj klanjali, imeli so pa zelo podobne te palice?
moram se enkrat precekirat 1x01 ali 02.
ni-da-ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danielka84 ()
CaqKa ::
gerrick je postal priest, shepparda pa imajo wraithi.. to bo še štala :)
to be continued ;)
to be continued ;)
Feanor ::
Na kerih kanalih pa sploh to vrtijo?
SkyOne, Sci-fi ... - se kje?
SkyOne, Sci-fi ... - se kje?
Sci-fi majo u amerik, sky1 pa u uk... bojda je neki še na channelu 1 sam nism šur.
U avstraliji so pa otaq totalno za cajtom tko d se ne sekirat.
Sam je pa zanimiv: američani majo 3 mesečno pavzo, zdeje so pa angleži glih ta pru del skoz, sam ang pa nimaj pavze tko d bojo prej konc...
Sam res hejtam tole pavzo...
U avstraliji so pa otaq totalno za cajtom tko d se ne sekirat.
Sam je pa zanimiv: američani majo 3 mesečno pavzo, zdeje so pa angleži glih ta pru del skoz, sam ang pa nimaj pavze tko d bojo prej konc...
Sam res hejtam tole pavzo...
maro ::
prvi bodo drugi del druge sezone atlantisa vidli kanadčani (the movie network) - 21. novembra
že lani je blo tko, de so bili kanadčani prvi pri drugi polovici atlantisa, pri sg-1 pa angleži, ker scifi po prvi polovici obeh serij vrti ponovitve
že lani je blo tko, de so bili kanadčani prvi pri drugi polovici atlantisa, pri sg-1 pa angleži, ker scifi po prvi polovici obeh serij vrti ponovitve
o ti kanadčani, še sreča da mam veze
st00rm ::
"veze" - Ti bo tvoj najboljši stric posnel pa poslal kaseto.
God must love stupid people because he made so many of them.
ja, kk si vedu
OmegaBlue ::
Can't wait :P
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Feanor ::
Hudo bo...
'GATE EXPECTATIONS: Sci Fi Channel has ordered new 20-episode seasons of both Stargate SG-1 and Stargate Atlantis, to begin airing next summer, says the Hollywood Reporter. With its 10th season, SG-1 becomes the longest-running sci-fi drama in U.S. television history and thus the steadiest date for millions of (geeks) science fiction-fantasy aficionados.
Kaj zdaj, razlog za veselje al zalost?
Kaj zdaj, razlog za veselje al zalost?
Tero ::
JUPI!!!!
Komaj čakam na 10 sezono
Komaj čakam na 10 sezono
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Quikee ::
JUPI!!!!
Komaj čakam na 10 sezono
Sej se 9 niso do konca predvajali niti.. ti pa ze cakas 10.
Komaj čakam na 10 sezono
Sej se 9 niso do konca predvajali niti.. ti pa ze cakas 10.
Mogoče sem se narobe izrazil...
Hotel sem povedat da sem vesel ker bo prišla ven 10 sezona.
Hotel sem povedat da sem vesel ker bo prišla ven 10 sezona.
gkovac ::
jest spremljam SG na Kanalu A (ja ni kej... sem za cajtom) ampak me vseen neki zanima... a oni na Kanalu A tko mal random mečejo nanizanke na ekran? recimo enkrat je bil 15 del neke sezona, naslednji dan 19 in potem spet veselo naprej 16, 17, 18, 20....
lp,
IČA ::
SG1 spremljam samo na Kanalu A. Zdaj pa je Daniel v luftu, se še vrne? Samo prosim ne preveč podrobnega odgovoram, da si ne pokvarim naslednjih delov.
Hvala.
Hvala.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Dr_M ::
ja Daniel se vrne
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
IČA ::
Hvala,
še nekaj, a v trdnem agregatnem stanju?
še nekaj, a v trdnem agregatnem stanju?
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()
tx-z ::
Vrne se v 7. sezoni, k je ne boš mogu vidt na akanalu ...živ in zdrav(vsaj po parih delih...)
tx-z
Lepi špil. PIxl grafika je ql že špilam :)
Mogoče kdo že špila?
Kak za vragi prit it začetne sobe?
Mogoče kdo že špila?
Kak za vragi prit it začetne sobe?
Kami ::
Da
Moreš it tam desno v temo, tam ko je steber pa je kao bakla pa klikneš tja pa reče, da rabi nekaj za prižgat.
Pa greš do Sam pa klikneš, da z njo govoriš pa daš tema pogovora kao ono na t atm se ne spomnim besede pa vprašaš če ma kaj za prižgat, pa ti da vžigalnik in greš tja prižgat.
Potem maš pa spodi pod stebrom na podstavku od vrat taki gumb pa ga klikneš pa se odprejo vrata ampak nemoreš skozi pol moreš rečt Teal'c-u naj jih razstreli itd.
Moreš it tam desno v temo, tam ko je steber pa je kao bakla pa klikneš tja pa reče, da rabi nekaj za prižgat.
Pa greš do Sam pa klikneš, da z njo govoriš pa daš tema pogovora kao ono na t atm se ne spomnim besede pa vprašaš če ma kaj za prižgat, pa ti da vžigalnik in greš tja prižgat.
Potem maš pa spodi pod stebrom na podstavku od vrat taki gumb pa ga klikneš pa se odprejo vrata ampak nemoreš skozi pol moreš rečt Teal'c-u naj jih razstreli itd.
hud špil
sam kaj morm nardit tm da izklopm un shield? tm k se je self-destruct vklopu...pa pol ne morš mim
sam kaj morm nardit tm da izklopm un shield? tm k se je self-destruct vklopu...pa pol ne morš mim
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
air duck ::
jeeee stargate sg-1 bo mela 10 sezono :D:D jeee komi čakam ...sam še prej pa komi čakam januar ko se bo začel2 polovica devete sezone
air duck
Uradno je _izšel_ že 6ga Na tvju...
Drgač sm pa pogledu 2x16 atlantis, pa mi ni biu kej preveč dobr, 15ka velik bl 9x11 pa še ne:P
Drgač sm pa pogledu 2x16 atlantis, pa mi ni biu kej preveč dobr, 15ka velik bl 9x11 pa še ne:P
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 4 … 67 68 69 70 )Oddelek: Sedem umetnosti | 581428 (15372) | Gregor P |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11660 (2361) | opeter |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11735 (9166) | Jst |
» | Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19726 (11345) | CaqKa |
» | ZF serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13730 (10283) | roli |