» »

Zvezdna vrata - Stargate SG1

Zvezdna vrata - Stargate SG1

««
19 / 26
»»

Kami ::

Pogledal.

Lepo so ownali Ori-je :)

Loki ::

katera sta najnovejsa dela sg1, atlantisa?
9x12, 2x17(18)?

OldSkul ::

18 je tanov del Atlantisa. Notr je Trip in ST: Enterprisea.

Loki ::

me prav zanima, kdaj bodo spet pokazali tisto punco, ki se je takrat prezarcila v Ori space.
:8) :8)

CaqKa ::

kak jim je v 9x11 uspelo priesta ustavit, kako to da je potem priest dobil nazaj moč?

kaj sta se sam in daniel menla po tem ko gerick 'zgori'?

Jochaan ::

priest je dobu moč nazaj ker je pogruntal kk "zablokirat" blokado ko so jo oddajali.
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB

maro ::

sam in daniel po tistem, ko je gerak zgorel:
"I thought the Ori weren't allowed to take action in this galaxy without in sighting the Ancients."
"They can't. It must have been some sort physiological failsafe they put in place when they made him a Prior, in the event he ever turned."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: maro ()

Tody ::

eno napravo ki naj bi blokirala del možganov so izumil in ga ustavil ter potem ročno ubil. Gerek je pa potem pozdravil vse in se samovnel.

jochaan jest sprašujem kak je to pogruntal?
maro.. a lahko to po domače?
>>> without sighting the ancients
>>> in the event he ever turned
tule rabim pomoč.

Orai so odpadniki, no vsaj druga vera istih moči starodavnih, in ta Gerak je spregledal z pomočjo Tealka da Oraj niso to kar bi morali biti in e je ubistu spremenu v starodavnika (in the event he ever turned) kar pa orai ni bilo všeč in so ga flembirali

>> ne da bi to opazili starodavni
>>v primeru, da bi zašel na stran pota

prior inhibitor - kako je damaris dobil nazaj svojo moč

OmegaBlue ::

Niti ne.. Orai in "Starodavni" so ista rasa in ne odpadniki, v njihovi skupni zgodovini so se ločili na dve veji Ori so šli po verski poti k dvigu na višjo raven obstoja, starodavni pa bolj tehnološko pot - predstavljaj si srednjeveško cerkev in znanstvenike (recmo illuminati), s tem da so Ori ratali fanatični (le zakaj) in hočejo starodavne "malo" pobit. Gerak je res spregledal da Ori niso nič boljši od Goa'uld-ov samo rahlo močnejši in se NI spremenil v starodavnega - flambiran pa je bil zaradi "svoje" odločitve da bo umrl svoboden - Ori ne morejo posredovati v naši galaksiji brez intervencije starodavnih.

Upam da je malo razčiščeno.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

starodavni = ancienti? (kaj to gledate kake slovenske podnapise al kaj?)

kako ori ne morejo posredovati v naši galaksiji če pa so toti neki cure spustli na zemljo?
okrog damaris mi je zdaj jasno.

zgleda da nima veze z stargate.. pa vseeno, kdo so odpadniki?

OmegaBlue ::

Ja the ancient = starodavni (hitreje napišem starodavni kot ancient). Ori ne morejo uporabljati svojih "moči" neposredno, lahko pa pošiljajo njihove svečenike,ki so šekar smrtniki a imajo določene sposobnosti in ker so smrtniki ancienti ne posredujejo ker se ne vmešavajo na našo raven obstoja razen če se neka višja (njihova) zajebava z nami.

Odpadniki so bili omenjeni v enem prejšnem postu kot Ori - samo zanikal sem to trditev.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

V zadnjem delu so Prometheus uničli 8-O

Me zanima kaj bo zaj, ko več zemlja nima nobene take ladje, če še bodo kaj zgradilo al pa kaj :)

ja, zadnji del je bil kr napet :D

kok dobr je vidit seeders 2900 :)

Klemenn ::

itaq da ma

daedalus? :\

Ja, samo daedalus je v Pegaz galaksiji skoraj vedno tak, da jim to nena skoro nič koristi :P

v the ties that bind (9x04) so bili landry, jackson, teal'c in vala v washington-u, kjer so se neki pogajal za proračun z enim politikom. Ta človk jim je rekel, de bodo več denarja vlagal v gradnjo novih ladij tipa deadalus, pa manj v sg program. Verjetno so že takrat gradil novo ladjo (logično bi blo) in lahko kmalu pričakujemo kaj novega.

air duck ::

ne morm verjet da je biu prometheus uničn u treh strelih omg 8-O
tazadn deu je biu ful carski :D
aja pa VALA prije nazaj za finale devete sezone torej v epizodah 9x19 9x20 ...v kerih bo tud govora o njenem otroku k nj bi biu danijelov :D
air duck

Prometheus je itq ena mala ladjica, k ni imela nobenega pametnega orožja.
Deadalus class ladje so prihodnost pa seveda vse kar je večje od Deadalusa. Me pa zanima če bojo kaj Asgarde na pomoč poklicali.

snow ::

Sej v 9x16 majo že novo. 90% operational pa že v akcijo :)
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Jap je pa skoro enaka kot Deadalus :)

Drugače pa je mensezdi bil Prometheus večji od Deadalusa

Edina orenk ladja je ona od starodavnih, ki so jo odrkili v Atlantisu :)

Jackal ::

Meni je pa zanimivo gledat vedno kod dobi katerakoli njihova ladja kak zadetek - ko se usujejo iskre s stropa za poveljnikom...
Za kaj imajo potem ščit? Kratek stik v el. napeljavi mogoče? LoL u glavnem. Pa zdaj imajo že kar ladje - za primere, ko stargate zataji.

Ja to je meni tudi kr nekaj ko iskre letijo pa vse se trese pa bla.

Res pol neveš zakaj je ščit :P

Glih danes pa blo so od bala ladjo vstrelili 3x (ni mela ščitov) pa je blo videt manj škode kot pa ko zadenejo prometheus 1x.

air duck ::

sam un orožje od Orijev je biu močnejši ko je uniču Promethues-a
ej a lohka sam neki men ni jasn zakaj niso dal trailer-ja za epizodo 9x18 še gor ...vedn dajo zdj pa še niso
no ugklavnm komi čakam za finale :D:D juhej love vala she's so funny
air duck

Ah včeraj pa bil zadni del devete sezone.

Zaj pa nebom mel štiri mesce nič za gledat pa bom čakal na Atlantis pa SG1 :(

Toti zadni del je bil res kul.

Zaj me zanima kaj bo kr naj bi ladje od Ori uničle vse ladje, ko so ble tam...

Pokazalo je kak je uničlo Odisejo al pa ono rusko nevem kira je bla.

Me zanima kak se bodo rešli :)

Asgrad ladja jih je verjetno vse rešila.

MaCoFaCo ::

Kako so že tista velika zvezdna vrata nastala?

tx-z ::

a ni blo tist v atlantisu? k so wraithi jih nardil..pol so pa z unim paddle jumperjem šli umes med zadn del:\ :P
tx-z

Am tisto so bla navadna vrata mensezdi :P

Saj drugače navadna tud niso tak mala pa lahko gre puddle jumper skozi.

Drugače pa so že enkrat prej Ori-ji hotli naredit vlka vrata (iz dosti delcev) ampak je Valla to preprečla, ko je manjkal samo še en delec je ona zapeljala cargo ship tam, ko bi mogo prit zadnji delec in vrata so se hotla aktivirat in kr ni blo pravega delca so se uničla...

MaCoFaCo ::

Tale vlka vrata so naredli nekje v bližini Zemlje al nekje v naši galaksiji? So vrata zgradili Priorji, sem pa so prišli s pomočjo navadnih vrat?
(ne da se mi še enkrat gledat)

ja js sm čis zgrešu tm :) mojga posta tm ne brt k je čis narobe :P s to goauldsko ladjo so šli v un zadn delčk tle v okolici ja :))
tx-z

Urajmal ::

koliko pa bo delov v tej 9 sezoni? vsi govorite kakor da je 20 del zadnji del. ali ne bo 24 ali 25 delov na sezono tako kot pri ostalih?

V večini sezon jih je blo al 20 al pa 22

V deveti jih pa je pač samo 20

zdele sm pogledu 19 pa 20i deu 9 sezone..sj sta bla zlo dobra dela(tehle zadnih par je res blo velik bolših kt ostali)..sam kot kaže so vsi pomrl?

heh"The entire Season Nine cast returns, with recurring guest star Claudia Black "

gadve kdo jih je rešu :P mogoče asguardi?:P no ja..bomo vidl konc julija al kdaj bojo :)
tx-z

ja, men se tut zdi da vsi pomrejo razen sam, katera tam lebdi ob vratih:\

mogoče bojo pa spet šli v preteklost, ker tam pri merlinu je bila neka fora da čas, blabla :D

Samsung06 ::

nobeden ne pomre na ladji Korelov!

Vsi bodo teleportirani na Ori ladje. Zakaj bi Ori pobijali svoje potencialne vernike?? Raje jih bodo prvo probal spreobrnit. Tako bodo Ori dobili se vecjo moc.

Pa nobeden jih ne bo resil posebno ne asgardi(ker kje je potem point serije???) ali kdo iz atlantisa. Posebno ne iz atlantisa ker se pisci drzijo pravil da ne bodo "mesali" obeh serij (sg-1 in atlantisa).

Glede scitov na scalnih deskah(Ori ladje). Zakaj so tako mocne? Zato ker pač imajo Ancient tehnologijo, tko da ne morejo ostali nic mrdat. Poleg tega se vidi da ima vsaka njihova ladja vgrajena zvezdna vrata, kar sumim da crpajo neskoncno energijo iz singularnosti tko da kot receno ostali nimajo kej mrdat :)

offensive orozje: zakaj ne sesujejo Ori ladja z 1x susom deadolus ladjo tako kot je to storil ORi satelit pri Prometheusu. Enostavno, pr satelitu je bil nek "storage" za energijo, kateri se je tudi polnil par minut. Zato je bil izstrelek tudi mocnejsi in bolj unicevalni. Pri Ori ladjah pa si ne morejo privosciti da se jim gun polni 5 minut. Zato strelajo hitreje, seveda z manjso mocjo.

Tero ::

Pravkar pogledal 20. del devete sezone in lahko rečem samo:
VAU8-O
Totalno sem šokiran... in res je zgledalo kot da so vse ladje hin razen ORI... Pa nekaj sem vido od asgardov da so nekaj okoli leteli...Pa Samantha je samo tam nekaj lebdela...
joj ker zmrazi me ko tole vidim.
Nisem pa pričakoval da bom vido Valo na eni izmed teh ladij8-O
V glavnem prasci spet bomo morali veliko mesecov čakati na deseto sezono;((
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Grey ::

Hjao kaka bitka, skoraj Star Wars. Zdi se mi, da so Asgardi preživeli, ker ni kazalo eksplozije njihove ladje. Že ko sem zagledal te gromozanske ladje sem vedel, da se ne bo dobro končalo. Vse tri skupaj so bile v širino skoraj toliko kolikor so se zavezniki postavili v obrambno črto. Potem pa še tisti žarek, ki je poletel ven iz Ori ladij...smrtonostno. Si sploh ne predstavljam kakšen bo izid. Upam, da bodo novi deli čimprej.

Malo sem spet razmišljal o ORI..
Pa mi nekaj ni jasno.
Ori so rasa isto kot ancienti samo da so pač v drugi galaksiji right?
Če so ORI res tako zelo napredni itd..
ZAKAJ jim je sploh do tega da jih vsi častijo???
Mislim ne znam si predstavljat zakaj bi jih to zanimalo.

Ker s tem dobijo moč, če drugi verjamejo v njih.

Drugače pa ne smemo pozabit beaming technology na koncu so se ki vsi teleportirlai na kaki planet tam v bližini.

Ker s tem dobijo moč, če drugi verjamejo v njih.

???
Ne kapiram...:\

Dami ::

Mislim da tudi moč ja čeprav se ne spomnim da bi to kdo reku, drugače pa rabijo vernike da se bojo bojevali za njih. Sej je blo v prejšnem delu lepo videno, da tisti verniki gradijo ladje pa to.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Am to je blo v več delih povedano.

Najlepše pa je povedal oni ancient ko je prišo Sam pomagat razvijat zdravilo in povedat nekaj stvari o Ori-jih.

Oni postanejo močnejši če ljudje verjamejo v nih.

Kao neka ne vidna povezava, ko tudi SG-1 ni bla jasna.

Zato jih hočejo ustavit, ker če bi še vsi na zemlji verjeli v njih bi bli preveč močni in jih več ne bi mogli ustavit...

Mr_Globus ::

Eh en planet več ne bi bil tako odločilen. Samo sužnji nečejo(mo) bit >:D

Se bo treba kr navadit da nas bodo kickali Ori saj še pol 10 sezone. Zgublal bomo pomoje planet za planetom... pol bodo pa nekak najdl spet eno super orozje k jih bo unicu al pa nekak preprical anciente da se vmesajo al pa bo thor prpelu Furlinge :\ :D sam pustmo zdej to...ah ta domisljija :)

jp asgard ship in deadalus pa se par drugih bodo ostali celi in se umaknili....bitka bo zgubljena...

xabre ::

Mah drek, kdaj bo zdej 10. sezona? ;((

Bo treba vmes mal atlantis gledat, kot mašilo :D
««
19 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 467 68 69 70 )

Oddelek: Sedem umetnosti
3451581412 (15356) Gregor P

Serije (strani: 1 2 )

6311660 (2361) opeter
»

SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )

5511733 (9164) Jst
»

Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )

12419726 (11345) CaqKa
»

ZF serija (strani: 1 2 )

7213730 (10283) roli

Več podobnih tem