Forum » Sedem umetnosti » Zvezdna vrata - Stargate SG1
Zvezdna vrata - Stargate SG1
tx-z ::
Jst sm skor zaspau med stargate sg1, atlantis je še nekak šu....mogoče sam nism biu pr voli
tx-z
air duck ::
se strinjam .....deveta sezona je tolk dobra.....men je ful všeč ......ful uredu so se spomnl te nove sovražnike .....verjamm da bo ful zanimiva sezona ..... in jst sm čist v redu k ni RDA več not .....serija ma čist drugačn ton bolši ton.....
mene sam neki zafrkava pa mi noče dol potegnt tretga dela devete sezone drugač je pa dobr .....sm ga že vidu :
mene sam neki zafrkava pa mi noče dol potegnt tretga dela devete sezone drugač je pa dobr .....sm ga že vidu :
air duck
Zanimive sanje, kdor je gledu 9x02, jst sm biu v vlogi mitchella......btw, ne vem a sm ga premagu viteza al ne v glavnm čudne sanje, večinoma s tem povezane
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Jochaan ::
me three
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jochaan ()
Mr_Globus ::
Sej nasprotniki so kul ampak... tiste palce zgledajo ko iz kakega 300 shopa Vsaj malo manj plastične bi lahko ble videt
men so pa palce čist ušeč .....kul zgledajo pa sploh mi ne zgledajo plastične :,,,,,, čez dva dni pa že četrti deu yes yes
air duck
čez točno 53 ur in 10 min
sam še dons pa jutr.....to je tolk bedno ....zakuga ne morjo vseh delov k so jih posnel predvaja v enmu dnevu ...jst bi gledu
air duck
airduck, uzam si 2mesca počitnc..pa boš meu kr neki delov za pogledat
jst sm predlansklet pogledu 5sezon v pol leta....to je blo neki...zj pa res treba čakat ja
jst sm predlansklet pogledu 5sezon v pol leta....to je blo neki...zj pa res treba čakat ja
tx-z
kolkega je pregledu 6 sezon v 5 dneh...
jst nebi zdržu gledat noč in dan !!! dobesedno
jst nebi zdržu gledat noč in dan !!! dobesedno
rsaver ::
Lol jaz sem 8 sezon v 13 dneh! Prve tri sezone sem dost delov spustil ! Ko pa nehaš gledat oz. ti delov zmanjka pa postaneš tak zivčen,ko ne veš kaj se bo naslednje zgodilo!
dons je četrti deu ....jes jes ........jst na dan pogledam učas 3 dele kokr se mi da pa kokr mi zlowda...
komi čakam pa upam da mi bo zdele hitr zlwdu ne tko kt zatretji deu k je dva dni rabu
komi čakam pa upam da mi bo zdele hitr zlwdu ne tko kt zatretji deu k je dva dni rabu
air duck
če 15 ur ga bom gledal
še štir urce pa bo......komi čakam ....ej s kerim programom vi lowdate ?????? Pa a lowdate s toorenti ?
air duck
Ha ha ha četrti deu mi dol vleče. Lepo. Komi čakam da ga vidm . A ga je kdo od vs že vidu ???? A je dobr ???
air duck
CaqKa ::
BigWhale ::
Zresnite se. Nikogar ne zanima cez koliko ur boste vi gledali nov del in kako boste do njega prisli.
Nehajte z IRCanjem na forumu.
Nehajte z IRCanjem na forumu.
fula je smešno, ko folk omenja "prepovedane" medije, pol pa sam pogledaš datum registracije pa ti je takoj jasno
mislim.. druga epizoda 9 sezone te pusti spet popolnoma na cedilu.. jao mi gre to na živce.. kak te naj zdaj zaspim?
pa kaj je oni tip na koncu s tole palico?
pa kaj je oni tip na koncu s tole palico?
Kami ::
Zaj že dva dni zapored skor celi dan gledam epizode :D
Včeraj 4 sezona, danes pa 5 hehe
Mater sem zasvojen
Včeraj 4 sezona, danes pa 5 hehe
Mater sem zasvojen
Jaffa ::
Heil are the Ori.
CaqKa: Tile Ori bojo namesto Goa'uld-ov...
The Ori seem to be Ascended beings who believe that they deserve unquestioning worship and devotion from all humans. They also consider the more benevolent teachings of their Ascended rivals, the Ancients, to be evil.
CaqKa: Tile Ori bojo namesto Goa'uld-ov...
The Ori seem to be Ascended beings who believe that they deserve unquestioning worship and devotion from all humans. They also consider the more benevolent teachings of their Ascended rivals, the Ancients, to be evil.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
aha.. in tile novi nasprotniki so se skrivali tako dolgo al kaj? zanimivo.nič morem pogledat dalje, ne mi luštov delat :)
Kami ::
Se komu sanja kaj, ki si zdaj na A-kanalu?
Že dolgo nisem gledal najmanj dva tedna, vedno zamudim
Jaz sem pri 5 sezoni 9 epizoda (glihkaj pogledal oni del, ko so sodelovali z rusi), mam občutek, da sem že naprej
Že dolgo nisem gledal najmanj dva tedna, vedno zamudim
Jaz sem pri 5 sezoni 9 epizoda (glihkaj pogledal oni del, ko so sodelovali z rusi), mam občutek, da sem že naprej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kami ()
Goauldi so v bistvu uničeni, in zdej so Ori novi sovražniki... Zdej majo še za par sezon matejala, ker Ori niso omenji na fizični svet
Sm pogledu oba dela...pa sta bla res kewl...sam atlantis pa še bl can't wait na nasledn deu
tx-z
Mavrik ::
Po tej epizodi na Kanal-A je uradno... Teal'c je največji car
The truth is rarely pure and never simple.
Angelina ::
Jz komej čakam na 5. del!
pa 4. epizoda od SGA, 2. ezona je za zjokat smešna, sm jo mogla kr parkrat gledat...
pa 4. epizoda od SGA, 2. ezona je za zjokat smešna, sm jo mogla kr parkrat gledat...
http://www.sgc-network.com/index.shtml - pridruži se! :D
heh jaz se več nič ne spomnim.
zdaj če kdo pride pa začne govorit o eni epizodi iz prve sezone pa bom čisto mrzel :)
bo treba še enrkat pogledat :>
zdaj če kdo pride pa začne govorit o eni epizodi iz prve sezone pa bom čisto mrzel :)
bo treba še enrkat pogledat :>
jst sem si kak teden nazaj osveževal spomin...
ql000 ::
Jaz totalno padem na dialoge O'Neal - a in Daniela! Od vseh filmov, nadaljevank,... mata ta dva najboljše dialoge, sploh O'Neal. Škoda, da ne igra več!
Dr_M ::
samt tale 6 del SG1 je biu pa noro hud. spet ena res dobra epizoda po dolgem casu
pa atlantis se je precej izboljsal, glede na presnjo sezono (pa ne, da bi biu prej slab)
pa atlantis se je precej izboljsal, glede na presnjo sezono (pa ne, da bi biu prej slab)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Ta je bla smešna ja..un pa čist resn še zmer Al pa un tanov...v atlantisu..kr ubije unga...jst sam ...ta2 sta bla res dobra...čeprav za un reaktor sm takoj vedu da mu nau ratal
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 4 … 67 68 69 70 )Oddelek: Sedem umetnosti | 581444 (15388) | Gregor P |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11660 (2361) | opeter |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11735 (9166) | Jst |
» | Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19726 (11345) | CaqKa |
» | ZF serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13733 (10286) | roli |