Forum » Sedem umetnosti » Zvezdna vrata - Stargate SG1
Zvezdna vrata - Stargate SG1

LuckyLuka ::
No dans sm ustal že ob šestih zutri da sm si lahko zdownloadu prve dve serije osme sezone..
kr kul sta ble
Tko da čimprej dwljat pa gledat
mah nekako se mi v atlantisu zdi da so precej zlo "nerealne pošasti"
če sm v SG-1 vsaj nekoliko lahko vrjel da kej podobnga obstaja so tm res kr ene grozne pojave.. kdo je pa še reku da če grdo zgleda da more bit tut "bad guy"
no komaj čakam čez en teden atlantis premiero... da vidmo če je za kej :)
kr kul sta ble

Tko da čimprej dwljat pa gledat

mah nekako se mi v atlantisu zdi da so precej zlo "nerealne pošasti"
če sm v SG-1 vsaj nekoliko lahko vrjel da kej podobnga obstaja so tm res kr ene grozne pojave.. kdo je pa še reku da če grdo zgleda da more bit tut "bad guy"

no komaj čakam čez en teden atlantis premiero... da vidmo če je za kej :)

TESKAn ::
Prva dva dela sta ql, ja. Če bo tako naprej čez celo sezono, se IMO lahko nadejamo še devete
.

Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Xplicit ::
ql sta tale prva dva dela, posebi je ql un replicator-blaster
sam dvomim da bodo posnel se kej vec kot se to zadnjo 8 sezono (zal)
pac ne mors ene serije vlect v nedogled (spanske nadaljevanke in santa barbara izkluceno
)

sam dvomim da bodo posnel se kej vec kot se to zadnjo 8 sezono (zal)
pac ne mors ene serije vlect v nedogled (spanske nadaljevanke in santa barbara izkluceno

Jochaan ::
Ka pa prijatelji ? Oni s oposneli 10 sezon.
10 je glih taka lepa okrogla številka
, ki bi jo lahko dosegli tut sg-1
10 je glih taka lepa okrogla številka

Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB

Xplicit ::
ok sej naceloma bi lahko nadaljevali v nedogled, glede na to da je ena izmed najbolj gladanih serij v severni ameriki in evropi, vendar ne mores pa pricakovati da bodo tudi vsi igralci ostali toliko casa pri tej seriji, ne glede na denar ki ga dobivajo. pa tudi ce bi vsi hoteli ostati, je se vedno problem staranja igralcev (tega simpsons-i nimajo), ohranjanja kondicije, ...
tako da je treba serijo zakljuciti ko je na vrhuncu - to je pa ocitno zdaj 8 (mogoce mogoce 9 sezona), tako da ostane gledalcem v lepem spominu.
sicer pa tud idej za zgodbe pocasi zmanjkuje, pa so nekateri deli rahlo ce ne celo zelo lame (recimo samo del 'Wormhole X-treeeeme' al kaj je ze blo tist)
tako da je treba serijo zakljuciti ko je na vrhuncu - to je pa ocitno zdaj 8 (mogoce mogoce 9 sezona), tako da ostane gledalcem v lepem spominu.
sicer pa tud idej za zgodbe pocasi zmanjkuje, pa so nekateri deli rahlo ce ne celo zelo lame (recimo samo del 'Wormhole X-treeeeme' al kaj je ze blo tist)

Maš res ja. Teško da bojo posnel še kaj razen 8 sezone. Seveda upam da bojo, sam zlo zlo dvomm... že za tole osmo mislm da je blo že dost na meji BO-NE BO.
če praviš da se simpsonovi ne "starajo" si poglej eno epizodo iz prve in eno iz zadnje sezone
Wormhole X-treem je bla res mal bedna ja... brezveze bi blo zapravlat epizode še za kako podobno tej :P
tko je zgledal kt da so mogl odpelat tiste aliene da so nehal težit
drgač pa bo SG-1 ostala ena boljših sci-fi serij ever.. ampak kaj se sekirate.. sej itaq v petek prihaja ATLANTIS
če praviš da se simpsonovi ne "starajo" si poglej eno epizodo iz prve in eno iz zadnje sezone

Wormhole X-treem je bla res mal bedna ja... brezveze bi blo zapravlat epizode še za kako podobno tej :P
tko je zgledal kt da so mogl odpelat tiste aliene da so nehal težit

drgač pa bo SG-1 ostala ena boljših sci-fi serij ever.. ampak kaj se sekirate.. sej itaq v petek prihaja ATLANTIS

motorc ::
Eh, atlantis se men zdi kr neki, en beden poskus sluzenja dnara na racun stargatea.
Pa skoda se mi zdi k ne bo vec Jacka, njegov sarkazem me je bil tut eden od razlogov, da sem gledu serijo k mi je bil tko smesen (se posebej v kombinaciji s tealcom)
Pa skoda se mi zdi k ne bo vec Jacka, njegov sarkazem me je bil tut eden od razlogov, da sem gledu serijo k mi je bil tko smesen (se posebej v kombinaciji s tealcom)

hatch ::
"če praviš da se simpsonovi ne "starajo" si poglej eno epizodo iz prve in eno iz zadnje sezone "
Liki so enako stari. I bart je se vedno v 4. razredu... ze 15 let;)
Fore in to se pa samo izboljsujejo z vsako sezono.. prve 3 sezone simpsonov so ble prav dolgocasne v primerjavi z novejsimi.
Liki so enako stari. I bart je se vedno v 4. razredu... ze 15 let;)
Fore in to se pa samo izboljsujejo z vsako sezono.. prve 3 sezone simpsonov so ble prav dolgocasne v primerjavi z novejsimi.

pivmik ::
hatch: Upam, da je bil to sarkazem.
Zadnji dve sezoni Simpsonov sta dolgočasni in se vidi na 100km da je pomanjkanje (dobrih) idej. A si sploh gledal 2 najnovejši sezoni?!
Atlantis pa meni trenutno izgleda neka klišejska manekenska kopiralska služka-na-računska-stargateovska serija.
Samo poglejte manekene, ki igrajo v njem, pa kopiranje od SG(nujno 1 ženska, 1 črnc, 4 v ekipi, 1 geek, prosim lepo!). Uni novi zlikovci imajo neke manekenske matrix-like rekalce.
Zadnji dve sezoni Simpsonov sta dolgočasni in se vidi na 100km da je pomanjkanje (dobrih) idej. A si sploh gledal 2 najnovejši sezoni?!
Atlantis pa meni trenutno izgleda neka klišejska manekenska kopiralska služka-na-računska-stargateovska serija.
Samo poglejte manekene, ki igrajo v njem, pa kopiranje od SG(nujno 1 ženska, 1 črnc, 4 v ekipi, 1 geek, prosim lepo!). Uni novi zlikovci imajo neke manekenske matrix-like rekalce.
LP, Gregor GRE^

Ja sem. 14-a sezona je prav ubijalska. Prve sezone se prav skrijejo lahko...
Drgac so mi pa najboljse tam okoli 6-7 sezone.. Ko homer spozna stephena hawkinga.. pa 3D homer;)
Drgac bom pa dans pogledal SG-1 8x01 in 8x02. Upam na najboljse;)
Drgac so mi pa najboljse tam okoli 6-7 sezone.. Ko homer spozna stephena hawkinga.. pa 3D homer;)
Drgac bom pa dans pogledal SG-1 8x01 in 8x02. Upam na najboljse;)

Myth ::
Zanimiva tema. Prebral zdaj vso. Tako kot SG serija je tudi ta tema mela vrhunce in padce.
Očitno bom moral spet pogledati stare dele, da bom lahk šel nove gledat.

Očitno bom moral spet pogledati stare dele, da bom lahk šel nove gledat.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

CaqKa ::
Eh, atlantis se men zdi kr neki, en beden poskus sluzenja dnara na racun stargatea.
--------------------------------------------------------------------------------------
kolko nas je takega mnenja?
Colector upam da si seznanjem s pravili posebej 12. členom.
sicer pa če hočeš vedet pravi odgovor na tvoje vprašanje potem preberi stran ali dve nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

Hehe..
atlantis se ne da še nker dobit ker bo dans ob treh zjutri šele prva enourna epizoda na TVju
:)
okol šestih zjutri se bo pa že dal kje dobit
hatch: kot tak fan SG-1 bi prčakvou, da bi mogu že rpvo sekudno ko ven pride epizoda gledat... ne pa da je že 1 teden od tega
no torej... bomo jutr vidl kak je ta atlantis :P...
atlantis se ne da še nker dobit ker bo dans ob treh zjutri šele prva enourna epizoda na TVju

okol šestih zjutri se bo pa že dal kje dobit

hatch: kot tak fan SG-1 bi prčakvou, da bi mogu že rpvo sekudno ko ven pride epizoda gledat... ne pa da je že 1 teden od tega

no torej... bomo jutr vidl kak je ta atlantis :P...

Glih sm pogledal atlantis 1,2 del pa je fula dober.
Vam priporočam... in pričakujem vašo mnenje
Vam priporočam... in pričakujem vašo mnenje

Kostko ::
Jap, jest se tut strinjam da (če bo šlo tko naprej kot je zastavljen prvi del) bo Atlantis kr ql serija. Drugače pa bosta zdej vsak teden po 2 epizodi (sg-1 & atlantis)
Sicer sta pa prva dva dela osme sezone SG-1 imela kar rekordno gledanost: SG-1 Premiere Breaks Records @ Sci-fi Wire
Glede Atlantisa mislim da je kar nekaj gledalcev mnenja da je super zadeva.
Drugače pa Atlantis @ SG1Archive.com.

Glede Atlantisa mislim da je kar nekaj gledalcev mnenja da je super zadeva.

Human stupidity is not convergent, it has no limit!

Ja se strinjam.. moram rečt da sm prčakvou da bo slabš kokr je. Oz. je zlo fajn
Upam da bojo tko nadaljeval, pa bomo dve super seriji gledal vsako soboto
Sam mal je drgač, tle pr atlantisu bom pogrešal Jack-a sam se vid da ta Sheaperd (al koko se napiše), da je skor kopija O'Neilla :)
kao tist.. "we dont leave our men behind"
mal me čudi recimo edin... kako so vedl kere koordinate morjo na začetku prtiskat...
pa kako so vedl kake so kooridanate za vrtn se na atlantis... zdej nevem a sm jest kej falu? :)

Upam da bojo tko nadaljeval, pa bomo dve super seriji gledal vsako soboto

Sam mal je drgač, tle pr atlantisu bom pogrešal Jack-a sam se vid da ta Sheaperd (al koko se napiše), da je skor kopija O'Neilla :)
kao tist.. "we dont leave our men behind"

mal me čudi recimo edin... kako so vedl kere koordinate morjo na začetku prtiskat...
pa kako so vedl kake so kooridanate za vrtn se na atlantis... zdej nevem a sm jest kej falu? :)

LuckyLuka:
vsako soboto...
vsako soboto...

OldSkul ::
Sem gledal Atlantis in bil prijetno presenečen.Kar precej akcije, pa tudi ekipa mi je všeč čeprav Jacka ne more noben nadomestit.

Tito ::
Tudi jst sem prijetno presenečen. Po prvih reklamcah in trailerjih sem mislu, da gre za nek mix med SG - 1 in Buffy the Vampire Slayer... Pa mogoče še malo Obalne straže TM... No pol sem pogledal in so z dobro zgodbo in veliko akcije popestrili zadevo do te mere, da nisi gledal le prsi divjakinj ampak si tudi malo občudeval tehnologijo starodavnih. Morm pa priznat, da me je nekak šokiralo dejstvo, da so izomrli zarad takih grdotcev :P... Pa ni mi jasen zakaj so starodavni odšli iz "naše" galaksije in kako to, da samo skozi tista vrata lahko prideš v drugo galaksijo... No kar se tiče starodavnih se mi zdi, da bojo veliko serij še posvetili iskanju pozabljenih znanj in tudi kake pozabljene potomce bodo najdel... Aja pa kaj je z duhci, kam so šli, kako to da se nič ne oglašajo, glede na to da so našli to zadevo... hehehe... Mal preveč neznank, bomo videl kolk bo razvozlanega v tej sezoni...
Drugače pa lahko rečem samo da sem bil zelo dobro presenečen!
Res sem pričakoval mal slabi zadevo, ker je bil tist trailer al kaj je že bil (from SG to atlantis pa še ena zadeva) bol klavrno je zadeva ispadla, sem mislu da bo slaba zadeva in sem se motil... No bomo videl kako se bo naprej odvijal, dej so brez ščitov, so ranlivi, mogoče bojo pa po treh delih vsi pocrkali .... ;) Konec serije zaradi premajhne gledanosti ...

Drugače pa lahko rečem samo da sem bil zelo dobro presenečen!

motorc ::
Zdele pri zajtrku se mi je kr tako, mimsosedovegrede, en rather bizzare kveščn pojavu v glavi. Namreč, gualdi so nas, torej ljudi, ki izviramo iz Zemlje poselili po naši galaksiji. Logično vprašanje, ki sledi je torej: Kaj delajo ljudje v drugi galaksiji kjer se dogaja Atlantis? Tam pa ni guauldov. Ali pac?

..in kako to, da samo skozi tista vrata lahko prideš v drugo galaksijo
Rabiš samo dovolj močen power source
- sej je o'neil naredu enga v 2x15 The Fifth Race, da je lahko prišel do Asgardov. Podobna zadeva so tut tisti ZPMji od ancientov.
Rabiš samo dovolj močen power source

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kostko ()

blaz_ ::
motorko: guauldi naj bi ljudi v bistvu le premscali na planete, kjer so jih oni potrebovali, preko zvezdnihvrat, katera pa niso oni ustvarili pac pa le uporabljali.
Zvezdna vrata so ustvarili "starodavni" in so morali biti oni prvi obiskovalci planetov.
>Kaj delajo ljudje v drugi galaksiji kjer se dogaja Atlantis? Tam pa ni guauldov. Ali pac?
ne tam ni guauldov(se):) kot so rekli na zacetku serije "Floating city" ti to kaj pomeni;)
lahko da so ljudje sli sami skozi vrata iz Atlantide, lahko da so jih druge rase(tista cudna rasa) preselile na druge planete
sedaj pa se malo vprasanj:
Zanima me zakaj so morali iti oni na Atlantido, ( k tko kt je reku tist znanstvenik da nima pojma kaj dela:D ) zakaj niso povedali Thoru za Atlantis? Takrat ko je O'Neilla resil (ponovno) in je zbrisal znanje starodavnih iz njegovega spomina je sam rekel da bo znanje za vedno izgubljeno, v Atlantidi pa bi lahko precej vec on ugotovil (mal se spomnte kaj je reku v osmi sezoni, da so oni raziskoval znanje starodavnih in so samo malce "razbrskali" to znanje, ki so ga imeli starodavni) saj so bili vcasih zavezniki(pomeni so poznal njihov jezik, ze prej vidl njihovo tehnologijo, kako se jo uporablja, ipd...).
No useeno:
Scena je fantasticna, motilo me je edino to, da je toliko neznank oni pa znajo kar takoj vse uporabljati(recimo scit na zvezdnih vratih v Atlantidi?? kdo jim je to razlozu?).
lp blaz
Zvezdna vrata so ustvarili "starodavni" in so morali biti oni prvi obiskovalci planetov.
>Kaj delajo ljudje v drugi galaksiji kjer se dogaja Atlantis? Tam pa ni guauldov. Ali pac?
ne tam ni guauldov(se):) kot so rekli na zacetku serije "Floating city" ti to kaj pomeni;)
lahko da so ljudje sli sami skozi vrata iz Atlantide, lahko da so jih druge rase(tista cudna rasa) preselile na druge planete
sedaj pa se malo vprasanj:
Zanima me zakaj so morali iti oni na Atlantido, ( k tko kt je reku tist znanstvenik da nima pojma kaj dela:D ) zakaj niso povedali Thoru za Atlantis? Takrat ko je O'Neilla resil (ponovno) in je zbrisal znanje starodavnih iz njegovega spomina je sam rekel da bo znanje za vedno izgubljeno, v Atlantidi pa bi lahko precej vec on ugotovil (mal se spomnte kaj je reku v osmi sezoni, da so oni raziskoval znanje starodavnih in so samo malce "razbrskali" to znanje, ki so ga imeli starodavni) saj so bili vcasih zavezniki(pomeni so poznal njihov jezik, ze prej vidl njihovo tehnologijo, kako se jo uporablja, ipd...).
No useeno:
Scena je fantasticna, motilo me je edino to, da je toliko neznank oni pa znajo kar takoj vse uporabljati(recimo scit na zvezdnih vratih v Atlantidi?? kdo jim je to razlozu?).
lp blaz
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.

Hehe "Plug and Play", sej veste vse gre v poenostavljanje stvari. Računalnik dela vsa za nas, kaj bi se matrali pa delali posebne postopke, če pa je za ščit dovolj le pritisk na gumb, koga briga kako deluje... Glavno da je efektiven... Skratka malo so pritiskali na gumbe in so videl kaj kej predstavlja, sej zato je tud tolk energije zginlo, sej ne mislite, da zarad enih usranih lučk, ki so se pržigale, da je tolk energije blo porabljene, ampak zarad vseh potratnih procesov.... (vzdrževanje življenskih pogojov, prižigal so razne holograme, pa tak naprej... Zato pa je tud tolk se povečala poraba energije, da so skor mogl evakuerat zadevo :)... ). Bomo videl kako pa kaj, mene dej zelo zanima kak si bojo zamislil zadevo in pomoje bomo v eni sezoni srečali še potomce starodavnih, kjer se bodo neznanke začele počasi razpletati... Zihr niso vsi pocrkal
...
Sej v kake 8h sezonah nam bo pa že jasen...
Če ne bo tko kot sem zgori napisal, da bodo po prvi sezoni zaprli fabrko
...
SAm res mi gre na živce una muska, zravn teg grdobcev, ker je precej moteča ;)... PA še uni fighterji od grdobcov majo tolk nesimpatičn zvok motorjev, mislm kot bi čefurje gledal, ko si na "auspuhe" limajo "prduljaste" tuljave, za ojačevanje hrupa... Dej nej še RAVE nabijajo v tistih cvililih pa bojo popolni, pa bojo še bol strašni
...
No ja drgač pa sej sem reku, da stvar seka ... Predvsem zato, ker so lepo odprl čisto novo poglavje in imajo v arzenalu miljone novih varjant, ki jih lahko uporabljajo za temo. Ker na tak način so dal novo širino seriji in obe serije bosta s tem veliko pridobili... Všeč mi je da je popolnoma nova ekipa, ker je blo že mal smotan skos ene in iste gledat, kako so nepremaglivi, lahko bi že ker se stegnu... NAprimer Daniel je kot kak mačkon ma nešteto življen... Crkne pa se v dušco spreobrne, pol ga pa kaznujejo, da je ponovno iz mesa in kosti... Mislm naj že pogine enkrat v meru... No ja sej je faca, sam tko mal čudn je, da noben nikol ne umre... To bi mogl mal umerat, da bi dal nekaj nove dinamike v serijo... Kaj ko se bodo tolk postaral bojo pol s palčkami na okol vandral pa tepl sovrage po glavi ;)...
No al pa bo prej konc serije, sam mislm da dokler bo gledanost tolk cajt jih bojo snemal, nič drgač. Prec ko bo folku zabediral in bo gledanost padla, bodo prenehal s snemanjem....

Sej v kake 8h sezonah nam bo pa že jasen...

SAm res mi gre na živce una muska, zravn teg grdobcev, ker je precej moteča ;)... PA še uni fighterji od grdobcov majo tolk nesimpatičn zvok motorjev, mislm kot bi čefurje gledal, ko si na "auspuhe" limajo "prduljaste" tuljave, za ojačevanje hrupa... Dej nej še RAVE nabijajo v tistih cvililih pa bojo popolni, pa bojo še bol strašni

No ja drgač pa sej sem reku, da stvar seka ... Predvsem zato, ker so lepo odprl čisto novo poglavje in imajo v arzenalu miljone novih varjant, ki jih lahko uporabljajo za temo. Ker na tak način so dal novo širino seriji in obe serije bosta s tem veliko pridobili... Všeč mi je da je popolnoma nova ekipa, ker je blo že mal smotan skos ene in iste gledat, kako so nepremaglivi, lahko bi že ker se stegnu... NAprimer Daniel je kot kak mačkon ma nešteto življen... Crkne pa se v dušco spreobrne, pol ga pa kaznujejo, da je ponovno iz mesa in kosti... Mislm naj že pogine enkrat v meru... No ja sej je faca, sam tko mal čudn je, da noben nikol ne umre... To bi mogl mal umerat, da bi dal nekaj nove dinamike v serijo... Kaj ko se bodo tolk postaral bojo pol s palčkami na okol vandral pa tepl sovrage po glavi ;)...
No al pa bo prej konc serije, sam mislm da dokler bo gledanost tolk cajt jih bojo snemal, nič drgač. Prec ko bo folku zabediral in bo gledanost padla, bodo prenehal s snemanjem....

tx-z ::
a ni tale igralc igral v stargate, v unmu svetu...ne vem ker je ....k so jim ponudl ION orožja al kaj že
k so si svoja zvezna vrata nardil...

tx-z

ja to je Narim (Tolanec). ne vem sicer zakaj so ga tut tle dal...

pivmik ::
Hehe "Plug and Play", sej veste vse gre v poenostavljanje stvari. Računalnik dela vsa za nas, kaj bi se matrali pa delali posebne postopke, če pa je za ščit dovolj le pritisk na gumb, koga briga kako deluje...
Ja ma kadar je v računalniku miljon funkcij za upravljanje celega mesta ne moreš imet miljon gumbov.
Za moje pojme so res vse preveč takoj zakapirali, ok ne rečem za pilotiranje "GateShipa" se uni ni rabil učit ker jega je upravljal v mislimi, samo on ima kao gene of the Aincents. Pa uni znanstvenik(Daniel-kopija-za-atlantis) je takoj vedel kaj se dogaja s celim mestom.
Pa na začetku... Oni na Antartiki v ledenem ledu pod zemljo in se sprehajajo normalno v puloverjih. Ok recimo, da majo ogrevanje, ampak pol se bi stene talile(ki so bil iz ledu) - pa une "pare" ni bilo, ki ti pride iz ust ko dihaš ali govoriš pozimi na mrazu.
Pa una Dr. Weir meni še vedno izgleda kot da je imela 10 plastičih operacij(umetnen obraz).
Ja ma kadar je v računalniku miljon funkcij za upravljanje celega mesta ne moreš imet miljon gumbov.
Za moje pojme so res vse preveč takoj zakapirali, ok ne rečem za pilotiranje "GateShipa" se uni ni rabil učit ker jega je upravljal v mislimi, samo on ima kao gene of the Aincents. Pa uni znanstvenik(Daniel-kopija-za-atlantis) je takoj vedel kaj se dogaja s celim mestom.
Pa na začetku... Oni na Antartiki v ledenem ledu pod zemljo in se sprehajajo normalno v puloverjih. Ok recimo, da majo ogrevanje, ampak pol se bi stene talile(ki so bil iz ledu) - pa une "pare" ni bilo, ki ti pride iz ust ko dihaš ali govoriš pozimi na mrazu.
Pa una Dr. Weir meni še vedno izgleda kot da je imela 10 plastičih operacij(umetnen obraz).
LP, Gregor GRE^

lopov ::
Atlantis ... cisto na zacetku, ko kaze tipa in zensko, preden mesto odleti -- a ni to tista, k so jo v SG1 nasli zamrznjeno na Antarktiki?

ja, to naj bi bila tista ki so jo našli v 6x04 Frozen

Hehe, barabe so se klonirali...
Drugače pa glede onega ščita... Glej taka zadeva more bit bliz številčnice in more nekak bid hitro dostopna, sej tudi na zemlji majo velik rdeč knof, sa se da hitr zadevo zapret... KAj bi blo če bi mogl nevem kaj vse prtisnt za to osnovno stvar ;)... Drugače pa če ste mal opazval je blo zelo velik gumbov. Pa če kdaj gledate ST, boste vidl da se stvari poenostavijo v nulo... Maš pač par tipk in s katerimi lahko določas vse po menijih... Preprosto in učinkovito...
Drugače pa glede onega ščita... Glej taka zadeva more bit bliz številčnice in more nekak bid hitro dostopna, sej tudi na zemlji majo velik rdeč knof, sa se da hitr zadevo zapret... KAj bi blo če bi mogl nevem kaj vse prtisnt za to osnovno stvar ;)... Drugače pa če ste mal opazval je blo zelo velik gumbov. Pa če kdaj gledate ST, boste vidl da se stvari poenostavijo v nulo... Maš pač par tipk in s katerimi lahko določas vse po menijih... Preprosto in učinkovito...

**SPOILER
hmm, kaj se je zgodil z general Hammond-om v 8x01 pa 02?
Kr naenkrat je tista ženska....kam je šu on? a še pride nazaj?
hmm, kaj se je zgodil z general Hammond-om v 8x01 pa 02?
Kr naenkrat je tista ženska....kam je šu on? a še pride nazaj?
tx-z

Lepo je bilo rečeno, da je bil povišan na nevem kako visoko vojaško pozicijo... Še vedno bo na sceni ...
Ona pa je le nevojaški opravitelj zadeve...

sm si pogledu sg sg1 8x01 8x02 pa sg atlantis 1x01 1x02
morm rečt da je osma epizoda sg1 res dobra, atlantis pa tut ni slab
...edin škoda k un umre tm na konc, sm mislu da bo v njihovi skupini(nism gledu vnaprej kaj se bo dogajal
)
upam da se bo vse nadaljeval, tko kt se je začel....edin mogoče mal pretiravajo s temi vesolci
vsi znajo anglešk itd itd....pa grdi so
can't wait til'l next epizode

morm rečt da je osma epizoda sg1 res dobra, atlantis pa tut ni slab

upam da se bo vse nadaljeval, tko kt se je začel....edin mogoče mal pretiravajo s temi vesolci

tx-z

hmm, kako so lahk na sg1archive slike epizod k jih še ni, a so že posnete sam niso izdane al kako?
tx-z

zigam: ja, posnete so že tiste. še več slik maš na GateWorldu.

Meni je SG:A zelo vsec...
http://www.scifi.com/scifiwire/art-sfc....
Rekord od SG-1 je bil tudi podrt s SG:A ;)
Lucky.. emm bi gledal takoj ko pride ven, samo je to nemogoce zaradi tehnicnih tezav. Sem v nemciji in ne "lovim" Sci-fi kanala;) You get the picture..
http://www.scifi.com/scifiwire/art-sfc....
Rekord od SG-1 je bil tudi podrt s SG:A ;)
Lucky.. emm bi gledal takoj ko pride ven, samo je to nemogoce zaradi tehnicnih tezav. Sem v nemciji in ne "lovim" Sci-fi kanala;) You get the picture..

Hja, jst nisem kriv, da si v pradavnini ... Bo se treba s konkretno povezavo v svet povezat!

BigWhale ::
Brisano v skladu z 2.1 clenom in se nekaterimi drugimi, ki se nanasajo na intelektualno lastnino, nelegalne vsebine in podobno...

BigWhale, tisti k niso vdil prejšnga odgovora ne vejo o čem govoriš
drgač pa, a je kdo že gledu? jst bi tut

drgač pa, a je kdo že gledu? jst bi tut

tx-z

In ponovno sta oba dela stargata požela uspešno gledanost....
Vsaj men se je dopadlo
Shepard pa njegove izjave : "I shoot him,in the leg..."
Vsaj men se je dopadlo

Shepard pa njegove izjave : "I shoot him,in the leg..."

mislu sem sg1x03 in atx03

CaqKa ::
mater ko bi znal poskat scifi kanal bi si lahko na dvd posnel.. jebemo... kaki so podatki za na digitalni satelistski? lahko tudi na analogni..?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 4 … 67 68 69 70 )Oddelek: Sedem umetnosti | 607549 (41493) | Gregor P |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12242 (2943) | opeter |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12569 (10000) | Jst |
» | Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20303 (11922) | CaqKa |
» | ZF serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14087 (10640) | roli |