Forum » Strojna oprema » vga 2 scart
vga 2 scart
Jinxy ::
Odvisno, kaj hoces narest....ce imas TV-Out na graficni, potem ni problema, samo kabel rabis, ki je na eni strani s-video, na drugi pa scart, pa output si mores dat na Composite....
ce imas pa graficno brez TV-Outa, potem rabis pa zunanji pretvornik, mislim da jih delata Creative, pa Guillemont, mal poglej...samo je pa ta varianta dost drazja
ce imas pa graficno brez TV-Outa, potem rabis pa zunanji pretvornik, mislim da jih delata Creative, pa Guillemont, mal poglej...samo je pa ta varianta dost drazja
tec ::
Je mozno, ta pretvornik narediti sam ?
Na vga2tv je naka zadeva, ki naj bi to delala, sam men ne dela :. Pa me zanima, ce obstaja se kaksna podobna stva, ki deluje?
lp
Discotec
Na vga2tv je naka zadeva, ki naj bi to delala, sam men ne dela :. Pa me zanima, ce obstaja se kaksna podobna stva, ki deluje?
lp
Discotec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586220 (25549) | Dominator |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10314 (9375) | LordTado |
» | Adapter iz VGA na SCARTOddelek: Zvok in slika | 13203 (6564) | podtalje |
» | Katero graficno za cim boljsi TV-out?Oddelek: Kaj kupiti | 1568 (1223) | killah bee |
» | ATI TV out + SCART = ČB slika ???Oddelek: Zvok in slika | 1937 (1743) | Privatnik |