» »

zakaj mi ne zazna keyboard layout creatorja?

zakaj mi ne zazna keyboard layout creatorja?

Ana4 ::

živjo,

na laptopu mi ne delata črki e in s. nisem ga polila, pojma nimam zakaj. e prime zelo težko, s pa sploh ne.imam leto starega asusa.

je sicer pod garancijo ampak za hitrejšo rešitev me zanima zakaj zavraga mi ne dela že omenjeni program? vse uredim do konca, potem še lahko izberem vnosno metodo (pač ta nov layout ki sem ga nardila), ampak v praksi mi pa ne prime. kdo ve zakaj? delam narobe ko grem v nadzorno ploščo-vsi elementi nadzorne plošče-jeziki-možnosti al kje se to naštima? nism ravno tehnični tip...in bi bila zelo hvaležna pomoči. na servis ga pa zdej med prazniki ne bi nosila, pa še bojim se, da bodo rekli da je bil polit in mi zakasirali bogsigavedikaj...

lp,

ana

Cold1 ::

...vse uredim do konca...

Kaj točno narediš? MSKLC predvideva da boš ustvarila namestitveni paket z novim razporedom črk, ter ta paket tudi namestila (tega ne narediš v MSKLC-ju, ampak greš v mapo kamor si shranila namestitveni .msi paket in dvoklikneš nanj, ko je nameščen, najdeš nov razpored v seznamu razporedov tipk za izbrani jezik v regionalnih možnostih).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cold1 ()

ja, sem pogruntala, ampak mi namesto imena ki ga zberem napiše nerazpoložljiva vnosna metoda. pojma nimam zakaj. bom probala resetirat komp. hvala.

evo sem uredila.sem preštimala črkena tipkovnici, shranila, resetirala komp in zdej dela. hvala in lepe praznike! :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Končno jim je prišlo (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
7214102 (8212) jype
»

Word, Španščina

Oddelek: Pomoč in nasveti
62158 (2045) Jazzie
»

Tipka ž v Win8 ne dela...

Oddelek: Operacijski sistemi
202812 (2381) [D]emon
»

Se obetajo spremembe na slovenski tipkovnici? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
19625065 (20453) madmitch
»

Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
47137257 (25504) Okapi

Več podobnih tem