» »

Potovalni računalnik

Potovalni računalnik

jalovec09 ::

Le tega nimam v avtu starem 12 let. Parkrat sem že za 20 evrov natočil in prevozil neko število kilometrov dokler se ni prižgala lučka za bencin ali se po tem da tudi približno izračunavat porabo, ker sem parkrat naredil skoraj isto kilometrino ob istem načinu vožnje.
Vem, da bi bila najboljša varianta polno in potem spraznit pa nafilat ter izračunat.

black ice ::

Super.

vorantz ::

jalovec09 je izjavil:

Vem, da bi bila najboljša varianta polno in potem spraznit pa nafilat ter izračunat.

sam si si odgovoril
drugače ko polno filat pa gledat kilometre boš težko vsaj približno natančno zmeril

Engineer_ ::

jalovec09 je izjavil:

Le tega nimam v avtu starem 12 let. Parkrat sem že za 20 evrov natočil in prevozil neko število kilometrov dokler se ni prižgala lučka za bencin ali se po tem da tudi približno izračunavat porabo, ker sem parkrat naredil skoraj isto kilometrino ob istem načinu vožnje.

ker tvoj post nima ne repa ne glave, kaj šele kakšnega konkretnega vprašanja, ti lahko odgovorim samo takole

Glede tvojega tankanja po 20 eur pa... kako se ti da tankat za 200 km? Kaj ne bi blo bolje tankat poln tank in it tankat spet nekaj dni kasneje..bi ti 1 tankanje zdržalo dlje....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

GrimReaper ::

Sam za 20EUR ne tankam, če res ni ravno nujno. V dveh letih sem enkrat za 20EUR, pa enkrat za 40EUR.
Zdej imam recimo še za 80km, in bom raje na rezervi vozil še tista dva dni (2x22km) dokler ne dobim plače, kot pa da grem zdej za 20EUR tankat.
Ravno zato, ker se ti potem podre spremljanje porabe.

Pa tut ko sem enkrat prišel do range 29km, je šlo not 46l od 52l, tko da je blo še dovolj noter, sigurno za 50km.
Do nule po računalniku pa mislim da ni nobene panike, če je vse prov to ni še čista nula, ampak so tud tukaj upoštevali neko rezervo. Nekje 3l oz. za 30km, če je uradni podatek za velikost tanka 52l pravilen.

Porabe brez polnega tanka pa ne gre računat. Približno itak že morš vedt če si kdaj 2x zapored polno tankal.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predelava rc avtomobilčka

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
232651 (1737) retard
»

Točenje goriva na Petrolu(LJ) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12036334 (33519) Zheegec
»

MOL, Petrol, OMW, INA...

Oddelek: Loža
4811210 (7232) Super Sonic
»

test bencina (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
25947683 (40656) edge540
»

Epson C60 chip resetter