Forum » Pomoč in nasveti » Sony tv in podnapisi
Sony tv in podnapisi
BlackJack¸ ::
Živjo!
Pred kratkim smo kupili nov tv in sev včeraj hotel gledati film na tv preko usb-ja. Kjub temu da sta obe datoteki, torej video in .srt podnapisi poimenovani enako jih ni hotel predvajati. pozna kdo kakšno rešitev razen tega da podnapise "zapečem" v film, ker je to precej zamudno pri hd filmih???
lp
Pred kratkim smo kupili nov tv in sev včeraj hotel gledati film na tv preko usb-ja. Kjub temu da sta obe datoteki, torej video in .srt podnapisi poimenovani enako jih ni hotel predvajati. pozna kdo kakšno rešitev razen tega da podnapise "zapečem" v film, ker je to precej zamudno pri hd filmih???
lp
staher ::
l.p.
Da ne odpiram nove teme, pripeljal sem televizor sony 32r420a iz Nemčije in problem je, da nobeden filem ne dela preko usb-ja.
Imam, pa še 40r470a ta, pa je bil kupljen pri nas in dela večinoma vse!
hvala
Staher
Da ne odpiram nove teme, pripeljal sem televizor sony 32r420a iz Nemčije in problem je, da nobeden filem ne dela preko usb-ja.
Imam, pa še 40r470a ta, pa je bil kupljen pri nas in dela večinoma vse!
hvala
Staher
ST-777 ::
@BlackJack, poglej v nastavitve, morda imaš izklopljeno opcijo predvajanja podnapisov.
@staher, nekateri TV-ji ne predvajajo iz usb-ja, če je ta formatiran v formatu NTFS, v formatu FAT 32 pa predvajajo.
@staher, nekateri TV-ji ne predvajajo iz usb-ja, če je ta formatiran v formatu NTFS, v formatu FAT 32 pa predvajajo.
L.P.
Formatiran je FAT32, pa vseeno nič. Mapo v kateri je film pokaže na tv potem pa konec.
Isti usb vtaknem v 40, ki je bila pri nas kupljena dela !
Čudno, neka zaščita po mojem!
Formatiran je FAT32, pa vseeno nič. Mapo v kateri je film pokaže na tv potem pa konec.
Isti usb vtaknem v 40, ki je bila pri nas kupljena dela !
Čudno, neka zaščita po mojem!
MadMicka ::
Ja, verjetno ti ne podpira formata, mogoče je film mkv. Probi kak drug format, mp4 recimo.
BlackJack, film lahko predvajaš iz računalnika na TV.
BlackJack, film lahko predvajaš iz računalnika na TV.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()
ST-777 ::
@staher, če nobenega noče predvajati, je morda okvarjen notranji predvajalnik v TV-ju.
Na tvojem mestu bi kupil zunanji DVD predvajalnik (cca 33€) ali Blu-ray predvajalnik (do 70€) oba z možnostjo USB priklopa ključa, predvajalnik povezal preko HDMI kabla na TV in bi bil problem rešen.
Na tvojem mestu bi kupil zunanji DVD predvajalnik (cca 33€) ali Blu-ray predvajalnik (do 70€) oba z možnostjo USB priklopa ključa, predvajalnik povezal preko HDMI kabla na TV in bi bil problem rešen.
Nič ne bom kupil, samo me moti zakaj ne dela, imamo, pa še en model pri mami, ki je tudi pripeljan iz Nemčije in tudi ne dela.
Malce sumljivo.
Malce sumljivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 214194 (57657) | scipascapa |
» | prosim pomoč WIN XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4546 (2934) | staher |
» | Windovs 7 in disketnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2687 (1787) | staher |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11805 (9710) | Toros |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20109 (12689) | filipc |