Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla -
Mozilla -
green heart ::
Zdravo,
imam težave z mozillo. Ko predvajam video (npr. youtube) se mi video pogosto ustavi in se predvaja naprej šele ko premaknem miško..dela par sekund in spet isto..če premikam miško se video normalno predvaja. Včasih pa zvok dela normalno in zmrzne samo slika videa..naprej teče spet po premiku miške.
Ne vem če je povezano, ampak mi brskalnik pogosto javlja, da se vtičnik shockwave ne odziva.
Pomoč?
imam težave z mozillo. Ko predvajam video (npr. youtube) se mi video pogosto ustavi in se predvaja naprej šele ko premaknem miško..dela par sekund in spet isto..če premikam miško se video normalno predvaja. Včasih pa zvok dela normalno in zmrzne samo slika videa..naprej teče spet po premiku miške.
Ne vem če je povezano, ampak mi brskalnik pogosto javlja, da se vtičnik shockwave ne odziva.
Pomoč?
eric_cartman ::
Ko ti šteka, ali je to v načinu 1080p ? Imaš grafično integrirano na matični? Ali imaš posebej grafično? Lahko je tut s premalo spomina povezano vse tole.. Ne vem tvojih specifikacij..
Sicer pa če ni hardware kriv..Si pogledal ali imaš up to date flash player naložen? Shockwave mislim, da za predvajanje video vsebin na YT sploh ni potreben. Lahko pa je dejansko težava v Shockwave-u. Zbriši ga, pa probaj če ti bo vse normalno delalo.
Si probal tudi Chrome-a ali pa Opero? Ti tam tudi šteka?
Sicer pa če ni hardware kriv..Si pogledal ali imaš up to date flash player naložen? Shockwave mislim, da za predvajanje video vsebin na YT sploh ni potreben. Lahko pa je dejansko težava v Shockwave-u. Zbriši ga, pa probaj če ti bo vse normalno delalo.
Si probal tudi Chrome-a ali pa Opero? Ti tam tudi šteka?
green heart ::
Šteka samo mozilla, v vseh načinih - ne samo 1080p, grafična je integrirana, flash player posodobljen, shockwave sm odstranil, pa je še vedno isto..
eric_cartman ::
Vidim, da to ni tako redek problem..
To je eden izmed načinov.. Od tukaj lahko razberem, da je lahko tudi problem v 32-bitni oz. 64-bitni verziji Firefoxa. Skratka ogromno jih ma še ta problem. Solution: Upper video
To je eden izmed načinov.. Od tukaj lahko razberem, da je lahko tudi problem v 32-bitni oz. 64-bitni verziji Firefoxa. Skratka ogromno jih ma še ta problem. Solution: Upper video
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Štekanje youtube full hd...pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4567 (3525) | KTr1sk |
» | Google Chrome - youtube lagOddelek: Programska oprema | 2243 (1688) | bond007 |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7450 (6370) | mtosev |
» | Izšel Flash Player 10.1Oddelek: Novice / Windows Mobile | 10564 (8662) | techfreak :) |
» | youtube HDOddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1678) | boyc |