Forum » Pomoč in nasveti » Instalacija XP
Instalacija XP
Konlov ::
Vse mi nekaj šteka, pa bi na novo instaliral XP-je. Zanima me, če se ti XP-ji (imam licenčne) še updejtajo avtomatsko (SP3 pa to)?
Sem namestil xp na novo z sp2 in sp3. Deluje v redu do namestitve microsoft security essential. Ali je kakšna druga free zaščita, ki ni toliko požrešna. Pa windows update iše in išče, pa ni nič.
feryz ::
Ni čisto avtomatsko, odvisno od verzije.
Če te bo jeb... moraš z neta sneti popravek, da se ti bodo sploh začeli updejtati.
Recimo tole:
http://news.cnet.com/8301-13554_3-99993...
Če te bo jeb... moraš z neta sneti popravek, da se ti bodo sploh začeli updejtati.
Recimo tole:
http://news.cnet.com/8301-13554_3-99993...
Saj sem probal tisto, pa ne znam najbolje oziroma sem zagnal datoteko iz tvojega linka in po tem se update kar zaganja pa zaganja. ActivX mi sploh ne ponudi?
Hayabusa ::
Microsoft's first suggestion was to download version 3 of the Windows Update "Agent" (file WindowsUpdateAgent30-x86.exe) to the root of the C disk, then run it with Start -> Run and the following command:
C:\WindowsUpdateAgent30-x86.exe /wuforce
Kaj od tega ni jasno ?
Sem namestil xp na novo z sp2 in sp3. Deluje v redu do namestitve microsoft security essential. Ali je kakšna druga free zaščita, ki ni toliko požrešna. Pa windows update iše in išče, pa ni nič.
panda cloud.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Hvala za pomoč. Ni jasno, kaj po nalaganju tega ,kot si omenil. Zaženem update po tem, pa ni še vedno nič. Ali je pa res treba par ur čakati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1781 (1155) | bibip |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14827 (8794) | solatko |
» | Proces svchost ki mi CPU nabije na 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2655 (2057) | alesp56 |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47393 (21070) | R33D3M33R |
» | XP SP2 spet buri duhove (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8485 (6282) | Keyser Soze |