» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
31 / 39
»»

GenZNPC ::

Aphanisis je izjavil:

Jaz sem jim nakazal prek UPN nalogadanes zjutraj ob 8:00. Čez 4 ure ob 12:00 so mi napisali email, da so prejeli plačilo, tako da so sprovedli naročilo naprej.

Pazit morate, da za v "namen plačila" napišete šifro "intended purpose" in da napišete pravi SWIFT banke ...

Čudno ane. Meni tudi do zdaj čisto za vsako, brez problema. Res nevem kaj drugi mešetarite neki z plačilom. Mogoče pa pokličte svojo banko.

Aja, danes so imeli maintenance mimogrede.
skibidi

Apache90 ::

Včeraj naročil, plačal preko UPN, popoldne dobil email da so zadevo poslali. Preko trackerja preveril in videl da bo paket že jutri pri meni. Tako da ne vem kako to da mate eni probleme.

AndreAS ::

Tudi jaz. Naročil v nedeljo, v ponedeljek plačal, od včeraj na poti. Jutri bi naj bilo pri meni.

Hmm, zgleda da imamo nekateri malo sreče tokrat.
Lp,Andrej

deyvid ::

Kdaj pa vozi njihov UPS ? popoldan ali dopoldan ?

UPS ni njihov... lol kake pokate.
skibidi

Steinkauz ::

Do sedaj naročil 2 kompa in oba prišla v roku enga tedna, vse ok.
Zdej sm pa za kolega naroču in dobim mail :
Dear Mr. X,
thank you for your order at hardwareversand.de.

Order number: 1337

The ordered article (HV12Z742DE) Crucial MX100 SSD 512GB (2,5", 7mm) is no longer available.

If you want to receive an alternative article, please send us an short email to: service@hardwareversand.de

No in pošljem na service@hardwareversand.de.

In pišem čez 2 dni, če bodo že kej poslal in mi tole prbijejo na FB:

LOL v mailu ti pošljejo en mail, na FB pa reče, da nimajo dostopa do tega maila.

GenZNPC je izjavil:

UPS ni njihov... lol kake pokate.

Mislim nasploh... -_-

Steinkauz je izjavil:

Do sedaj naročil 2 kompa in oba prišla v roku enga tedna, vse ok.
Zdej sm pa za kolega naroču in dobim mail :
Dear Mr. X,
thank you for your order at hardwareversand.de.

Order number: 1337

The ordered article (HV12Z742DE) Crucial MX100 SSD 512GB (2,5", 7mm) is no longer available.

If you want to receive an alternative article, please send us an short email to: service@hardwareversand.de

No in pošljem na service@hardwareversand.de.

In pišem čez 2 dni, če bodo že kej poslal in mi tole prbijejo na FB:

LOL v mailu ti pošljejo en mail, na FB pa reče, da nimajo dostopa do tega maila.

Pomoje je kak kid mass logino na njihov mail in ga stem bloko ? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deyvid ()

gazibo ::

ah, nc novga

https://slo-tech.com/forum/t588643/p450...

Miha 333 je izjavil:

Miha 333 je izjavil:

Miha 333 je izjavil:

Pri zadnjem naročilu so me malo razočarali. Naročil sem za okoli 600 €, vse takoj dobavljivo, pa je po več kot enem tednu od plačila oznaka še vedno kot da čakajo na plačilo. Podatke plačila sem 3x preveril in so pravi, isti kot zadnjič, ko so prejeli plačilo v 1 dnevu in potem še isti dan poslali robo. Vem, da so imeli 14.5. praznik, a izgleda, da so šli na dopust za cel teden, saj niti na maile ne odgovarjajo. Ni ravno prijeten občutek.

Prej sem naročil že nekajkrat, pa je bilo vedno vse OK.

Skoraj 2 tedna je že od plačila, pa nobenega glasu od njih. Na maile ne odgovarjajo, telefon je zaseden. Status naročila še vedno, kot da čakajo na plačilo. Najraje bi storniral vse skupaj, a kaj ko se bom verjetno potem j3bal z njimi za vračilo.

Čedalje bolj mi deluje kot neka na pol resna one-man-band operacija. Bom naslednjič vsekakor premislil, če bom naročil pri njih.

Update: pravkar sem dobil avtomatski email, da bodo zaradi neprejema plačila stornirali naročilo. Takole za norca se pa ne bom pustil imeti (pa sem drugače zelo potrpežljiv in razumevajoč človek, ampak kar je preveč, je preveč). Seveda sem jih kontaktiral tudi preko Facebooka.

Bologna, Italy 19/05/2015 19:30 Arrival Scan
A je mogoče da pride do juter pošiljka ?
Scheduled Delivery:
Wednesday, 20/05/2015, By End of Day

amacar ::

Ja jutr bo.

I__I ::

Zanima me, če je že kdo kdaj poslal za takle Cashback: http://www.hardwareversand.de/asus-vga-... ?
A je to kakšna fora ali je stvar legitimna? ker drgač se tole potem kr splača vzet kkšno asus strix gtx790 za 352€ potem pa dobiš 35€ nazaj, kar skupi znese 317€ ?
Ma kdo s tem kkšne izkušnje?

Nwanko ::

Evo danes sem jih tretjič klical, emaila po tednu dni nisem dobil nobenga. Tako da sem dal online complaint pa poslal komponente sam nazaj,oddal na pošto pa da vidim kako dolgo bodo rabili da mi prave stvari pošljejo nazaj.

sebek1 ::

Ejte, meni je hardwareversand refund direktno nakazal na paypal račun, namesto na bančni račun, plačal sem prvotno s paypalom. Zdaj pa mam problem, ker je paypal nakazal denar na mastercard, vendar na bančni račun jaz tega refunda nisem dobil.

Ima kdo mogoče izkušnje s tem, kje ta denar zdaj je? Stanje na paypalu je trenutno 0 evrov.

Za mastercard ne vem, ampak če meni naredijo refund na viso, se stanje na računu poveča čez cca 3 dni. V paypalu piše transfer to credit card.

scipascapa ::

sebek1: to traje 3-4 dni.

Steinkauz ::

No še dodaten minus.

Za kolega je bil naročen mx100, ki je pošel.
Sem zamenjal z bx100 in dal link iz idealo.de, kjer je 167eur.

Oni pa mi hočjo podturit ceno, ki je na njihovi spletni strani.

Zdej sm dubu mail:

Thank you for your message. Please note, that prices which are
shown due price-listing protals, can't be inserted within an order
after the order has been placed.

Se mi ni dal več zajebavat in sm reku ok, sam pošlji že enkrat.

Ampak vsekakor so zgubil precej pik s tem naročilom.

Aphanisis ::

No zgleda da sem tudi jaz eden tistih, ki se je opekel s to trgovino. Par dni nazaj, ko sem naročil in plačal, je bilo vse "ready for dispatch" razen en artikel je bil "available". Danes, ko sem gledal, je en artikel "unavailable" nekateri imajo neke datume čez teden ali več dni ... Mene še niso obvestili, da bi karkoli bilo poslano ...

Ko berem po FB strani pritožbe, da rešujejo probleme tudi mesece, me je ratalo prav strah.

Ima kdo izkušnje s preklicom naročila preden oni pošljejo? Kako hitro vrnejo denar, ki je bil nakazan na njihov TRR?

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

Zanimivo, koliko so nekateri pripravljeni potrpeti za nekaj evrov ...

SuperVeloce ::

Za tebe pri dobavljivosti izdelkov velja tisto, kar je kazalo na dan naročila, ne tisto kar jim kaže teden kasneje...

Jaz sem nazadnje naročil poleg coolerja tudi rame, ki so bili znani kot težko dobavljivi (in delivery date unknown takrat) in jih v sloveniji nikjer nebi dobil prej kot nekje globoko v marcu, če sploh (takšni so bili odgovori slovenskih dobaviteljev na poizvedbo). Zadevo naročil 23.1, do 26.1 ko so plačilo dejansko dobili je trajalo le še do 2.februarja in so zadevo poslali. Cooler je po mojem naročilu še pred potrditvijo plačila šel iz "ready for dispatch" na dobavljivo nekje kasneje, kot je bila meni dejansko roba poslana. Takrat so bili še tisti snežni meteži, zato je UPS rabil še en teden za dostavo. Dobavljive izdelke po mojih izkušnjah dajo na stran in malo več kot teden časa za dobavo malo težje dobavljivega izdelka ni nerazumljivo. Če misliš, da boš pri nas dobil robo (ki ni na zalogi pri slovenskem uvozniku) v enem tednu, se močno motiš.

Načeloma velja tako, če si izdelek našel tudi na idealo.de, bo zadeva zagotovo slej kot prej pri tebi.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Zgodovina sprememb…

katere online EU PC trgovine imamo se na voljo, ki so na dobrem glasu ?

jst sm npr. pri HV.de kupoval ker za druge ne vem, zdej vem sier za computeruniverse, ki zgleda solidno urejen shop. Naceloma sem pred tem vse al manj kupoval pri Amazonu, ki ima vec al manj vse na zalogi, edino lame je ker vcasih kak izdelek ne prodajajo oni direkt ampak nek 3rd aprty prodajalec in se ti takoj postnina podvoji. Drugace pa imajo super customer support.

Se pravi:

- hardwareversand
- computeruniverse

kaj se ?

mindfactory, mylemon, mediamarkt, saturn vsi ki pošljiljajo. Edino, nekateri majo iste dobavitelje oz. iste probleme z zalogami.
Zakaj? Ko sem naročil ene special rame, torej poceni in hitri za svoj čas. So bili available, potem pa v NITI eni trgovini niso bili dobavljivi več za 2 tedna.
skibidi

Lonsarg ::

Ne gre za par EUR, za zanesljive dobavne roke plačaš 10-30% provizijo, to je lahko konkreten denar. Glede na to, da se mesece odločaš o nakupu kakega mobitela ali računalnika pa je potem teden-dva težko počakat je to malce huda. Amazon ima še najmanj dražje, ampak oni so edini zadosti gromozanski, da si tako stvar privoščijo, predvsem pa nimajo vsega kar srce poželi.

Hardwareversand pa IMA za silo zanesljive roke, občasno pač kaj zmanjka, glavnina pa ne sfali več kot par dni od na spletni strani napisanega roka.

Scylla ::

Kako pa naročit preko idealota? Ker ko recimo sestavljam svoj pc in če grem preko idealo strani mi vrže v HW košarico, ne pa v moj pc konfigurator. Prosim za pomoč

iloveboobz ::

ne delat preko konfiguratorja, kr v košarco zmeč

Cena se ti shrani v brskalnik.
skibidi

I__I ::

Isto kompnento ki jo hočeš dat v konfigurator, odpreš iz idealota v novem zavihku, potem pa daš refresh, pa se cena spremeni.

Zakaj pa ne preko konfiguratorja?

Hvala, bom poskusil.

Kolko se jaz spomnim boš imel potem tudi v konfiguratorju nižjo ceno, ko narediš povezavo.
skibidi

Evo zrihtu. Preko idealota dal v košarico, refreshu stran in pojavila se cena s popustom v pc konfiguratorju. Super, hvala.

ice t ::

Eno hitro vprašanje, UPS vozi s svojimi kombiji ali poštar prinese ?

Miha 333 ::

ice t je izjavil:

Sicer ne vem, zakaj bi to bilo pomembno, ampak UPS je do zdaj pripeljal s svojimi kombiji oz. če smo natančni je bil kombi v podobi UPS, na vratih pa je bil naziv neke slovenske d.o.o. firme, ki pogodbeno vozi za njih.

DHL je druga zgodba, včasih je DHL kombi, včasih Pošta Slovenije, včasih neoznačen bel kombi (pogodbena firma), včasih pa kombi lokalne kurirske firme (tudi pogodbeni izvajalec).

balluf ::

Miha 333 je izjavil:

ice t je izjavil:

Sicer ne vem, zakaj bi to bilo pomembno, ampak UPS je do zdaj pripeljal s svojimi kombiji oz. če smo natančni je bil kombi v podobi UPS, na vratih pa je bil naziv neke slovenske d.o.o. firme, ki pogodbeno vozi za njih.

DHL je druga zgodba, včasih je DHL kombi, včasih Pošta Slovenije, včasih neoznačen bel kombi (pogodbena firma), včasih pa kombi lokalne kurirske firme (tudi pogodbeni izvajalec).

Meni je pripeljala Hitra pošta "slovenije"

darkolord ::

Pri tem je predvsem odvisno, katero DHL storitev izbere pošiljatel. "Navaden" DHL je običajna nemška pošta in tudi prinese potem Pošta Slovenije, DHL Express je pa čisto druga zadeva.

cungalungaa ::

Danes ob 15.00 so odposlali moj paket. A bo do potka pri meni? Sem blizu Brnika.
Kucoin: https://www.kucoin.com/#/?r=1scgwQR

Han ::

Bo.

Sej napišejo datum dostave na tracking strani. In tega datuma se vedno držijo (UPS), ali pa pride celo prej (če niso izredne razmere, kot je bil tazadnji sneg).

V torek sem prejel mail od HW da so prejeli moj denar. In danes sem jim pisal kdaj lahko pričakujem da bo naročilo pripravljeno in poslano, pa so mi odpisali da jim je zmanjkalo mainboard in vga, ampak da dobijo ta teden. Čeprav mi je pisalo pri vseh komponentah ready to dispach. Po vaših izkušnjah, ali lahko pričakujem da bo stvar poslana ta teden ali naslednji?

umetnic ::

Hehe, mojih trenutnih izkušenj definitvno ne želiš....:D

Več kot mesec, že čakam na dva diska, webcam in zunanje HDD ohišje. Ko sem naročil je bilo vse na zalogi, razen ohišja, ki naj bi bilo čez cca. tri dni. Ker se mi ni mudilo, sem jih pustil pri miru...a po dveh tednih le začel prijazno težit po mailu...ohišje je prišlo, a potem ni bilo kamere, ker so jo vmes prodali drugemu, in potem spet ni bilo ohišja?! itd...in ves čas moram jaz njih prosit za trenutno situacijo...
na vsak odgovor z njihove strani čakam čez 48h...trenutno sem jim predlagal, da doplačam za podobno ohišje, ki naj bi bilo na zalogi..to je bilo v torek ob 11.00...še sedaj čakam na odgovor...počasi jih imam dovolj...
...in ne ne bom jih klical...mislim, da sta email in celo facebook PM več kot dovolj...
...za unih par evrov razlike, naslednjič raje kupim drugje...:/

...prejšnje naročilo za par 100 evrov pa je šlo lepo čez, edino na letališču je ostalo en dan dlje kot pri ostalih...
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.

Jaz tudi čakam že 10+ dni. Na dan naročila je bilo vse "ready to dispatch", dve stvari "available". Prav tako so mi rekli, da dobijo danes eno komponento, ki manjka. Bomo videli. Tudi jaz za teh par evrov prihranka ne naročim več pri njih. Saj če bi zalogo spremljali tako, kot je treba, da bi imeli realne datume dobave, bi lahko tudi čakal 4 tedne. Ampak imeti občutek, da so te dobesedno okradli (če čakaš po mesece recimo, pa je na začetku pisali ready to pick up in 2 days...), pa ni vredno.

Zgodovina sprememb…

Bomo videli kakšno stanje bo danes. Zagotovili so mi da dobijo komponenti ta teden, torej danes je zadnji dan.

Na zalogi bo, ko dobavitel prinese.
skibidi

Update: včeraj naj bi dobili tisti kos, ki "kao" manjka ... naročilo je še vedno v izvedbi, maila, da bi karkoli poslali naprej nisem dobil. Grozljivo. Naročil pa nisem nič eksotičnega: i5, 280x, antec ohišje, ram ... PRi njih zagotovo nikoli več :/

Jaz sem pa včeraj zvečer dobil njihov mail da je zadeva zrihtana in poslana naprej UPSju. Dobil sem tudi tracker, ampak USP še ni prevzel.

matjazzz ::

Zanima me ali je pri nakupu ramov tudi treba plačato polno poštnino ali se zadeva zapakira v kuverto in pošlje po lokalni pošti ter stem nekoliko prihrani?

Killermode ::

matjazzz je izjavil:

Zanima me ali je pri nakupu ramov tudi treba plačato polno poštnino ali se zadeva zapakira v kuverto in pošlje po lokalni pošti ter stem nekoliko prihrani?

Daj v košarico in naredi par korakov kjer ti zaračuna poštnino. Je pa enaka.

Jst sm zanc celo dobu robo od HW in moram kar pohvalt da so fino zapakiral v 2 skatle, ceprav dvomim da bom pri njih se kdaj kupoval, samo zato ker imajo dosti slampast sistem, ki pozvroca dostim nepotrebno "sekirancijo", cene so pa zelo konkurencne.

joshua3 ::

Po 2 mesecih mi je crknila grafična. Kako jim vrnem robo? Preko naše pošte ali preko UPS. Poštnino plačajo oni? A mi lahko kdo svetuje kaj morm naredit.

Hvala in lep pozdrav

Machete ::

Pojdi pod svoj account, spintaj pildek za vračilo blaga in ga nesi zraven paketa na pošto. Na pošti ga poskenirajo, polepijo paket in to je to.

Nwanko ::

20.5 poslal pakete nazaj, prva napaka že bila da so številke za sledenje spremenili pa nič povedli,sedaj vidim da piše da so bile pošiljke vročene a ko sem klical gor mi je rekel da še jih niso dobili. Zaj pa res ne vem kdo se norca dela tu,celi mesec se skor zabavam pa še nisem dobil pravih komponent nazaj. Čisto so se mi zasrali.

umetnic ::

umetnic je izjavil:

Hehe, mojih trenutnih izkušenj definitvno ne želiš....:D

Več kot mesec, že čakam na dva diska, webcam in zunanje HDD ohišje. Ko sem naročil je bilo vse na zalogi, razen ohišja, ki naj bi bilo čez cca. tri dni. Ker se mi ni mudilo, sem jih pustil pri miru...a po dveh tednih le začel prijazno težit po mailu...ohišje je prišlo, a potem ni bilo kamere, ker so jo vmes prodali drugemu, in potem spet ni bilo ohišja?! itd...in ves čas moram jaz njih prosit za trenutno situacijo...
na vsak odgovor z njihove strani čakam čez 48h...trenutno sem jim predlagal, da doplačam za podobno ohišje, ki naj bi bilo na zalogi..to je bilo v torek ob 11.00...še sedaj čakam na odgovor...počasi jih imam dovolj...
...in ne ne bom jih klical...mislim, da sta email in celo facebook PM več kot dovolj...
...za unih par evrov razlike, naslednjič raje kupim drugje...:/

Evo, danes sem jim pisal tretjič, odgovor pa sem dobil po 6ih dneh;
Hello,
sorry, but the selected alernative is not available too.
Best regards,
your Hardwareversand - Team

Brez predloga za alternativo, brez predloga za rešitev.

Predlagana Stvar s katero bi nadomestil manjkajočo, da bi po skoraj 6ih tednih končno dobil robo...je v času mojega emaila, seveda 'bila' na zalogi...

ne vem...res ne vem...al se jim res tko jebe...al so nesposobni...al majo preprosto prevec dela, zaradi najnizjih cen...kakorkoli...to je bilo moje zadnje narocilo pri njih...
...sem jim poslal, naj posljejo kar imajo, ter vrnejo razliko denarja...
Se upa kdo stavit, da ta teden še ne bom dobil niti tega, niti denarja?
pa sorry folk za rant...a mislim, d aje prav, da se v tej temi obvešča potencialne nove stranke...o tem kako stojijo stvari...:/
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: umetnic ()
««
31 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 453 54 55 56 )

Oddelek: Kaj kupiti
2797526337 (3485) scythe
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

878203610 (2463) OutOfTheBox
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

806429420 (96017) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507294768 (129554) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

256313 (5674) PeroM3

Več podobnih tem