» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
30 / 39
»»

fireX88 ::

te razumem...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

deyvid ::

okej zdaj me pa nekaj zanima ko sem plačal in ko so uni dobli denar je bilo vse na voljo...potem so imeli praznik "včeraj" in danes
vprašam kako in kaj in napišejo da šele pridejo 19. ? Daj na nevem ka je to neka pizd**ija pa še na voljo je grafična na njihovi spletni
strani res a mogoče vete kakšen tip kaj narediti ? Računlanik bi potreboval in ze čakam 1 teden in nič..http://www.hardwareversand.de/2048+MB/2...

Nwanko ::

Kak so tebi že danes odgovorili,jaz sem v sredo 4 maile napiso pa še nič nisem dobil nazaj. Še na FB sem napisal ko so ponavadi še isti dans odpisali pa tudi nič...

Nwanko je izjavil:

Kak so tebi že danes odgovorili,jaz sem v sredo 4 maile napiso pa še nič nisem dobil nazaj. Še na FB sem napisal ko so ponavadi še isti dans odpisali pa tudi nič...

pomoje bi moral sam 1 mail.Pa na fbjo so mi takoj odpisali drgač.

gazibo ::

Lansk let sm kupoval pri njih prvic in je bila cela stala ker so tok nesposobni bli in sem moral na koncu odje*at narocilo, ampak ok, sem reku da jim dam se eno sanso, ucer sem oddal narocilo za 2x Crucial MX200 250GB, Fractal Design R5, Enermax Platimax 750W in Asus Z97-Pro Gamer plato. Vse so imelo na zalogi ob narocilu (tri zelene crtice), tako da samo upam da bo tole slo normalno skozi.

Ce ne pa spet na Amazon

amacar ::

Folk, kaj ste tak živčni. Js sem do sedaj vedno naročil iz nemčije, za 2 stvari sem se pa odločil da bom iz Slo, ker je bilo razlike 2€. Naročil in plačal 24.4, dobil pa 14.5 (funtech), tako da vsepovsod se lahko čaka, malo potrpežljivosti, ker očitno niste edini kupci in zaloge ne spreminjajo vsako sekundo.

eni nismo živčni samo neočakani pač če piše da je na voljo nevem ka potem pišejo da pride šele bol pozno pač updejtali bi z lahko zutra da ni na voljo "ampak
zgleda da je " sploh nevem zaka jim sploh kaže status če je na voljo ali ni.

SuperVeloce ::

Sej updejtajo lol. Samo to ni neka zabačena lukna, kjer prodaš 10 komponent na dan...
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Olórin ::

deyvid je izjavil:

eni nismo živčni samo neočakani pač če piše da je na voljo nevem ka potem pišejo da pride šele bol pozno pač updejtali bi z lahko zutra da ni na voljo "ampak

grow up. Takšna živčnost je tipična za otroke, ki čakajo božično jutro. Za ostale ni primerna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Olórin ()

Lonsarg ::

Je vseeno razlika če je zeleno pa jim zmanjka, ker v tem primeru v večini primerov hitro novo zalogo dobijo. Medtem ko če je recimo sivo lahko veš da bo sigurno precej za čakat.

Mene osebno rahlo malo gane kolko oni rabijo da osvezijo register zaloge. Ce placam 600€ in pise da je zaloga, pricakujem da se vsaj v 1 tednu odposlje zadeva. zadjic cakal 3 tedna al celo 1 mesec, nakoncu moral klicat, ker na emaile na odpisujejo.

gazibo je izjavil:

Mene osebno rahlo malo gane kolko oni rabijo da osvezijo register zaloge. Ce placam 600€ in pise da je zaloga, pricakujem da se vsaj v 1 tednu odposlje zadeva. zadjic cakal 3 tedna al celo 1 mesec, nakoncu moral klicat, ker na emaile na odpisujejo.

ali ne dobiš maila s potrditvijo naročila, kjer pieš kdaj bo poslano? to je namreč relevanto, ne tisto kar pieš na spletni strani.

Ga se nisem prejel, a to prejmes ko oni prejmejo placilo ? Ker placilo je bilo opravljeno vceraj zjutraj tako da predvidevam da bi do ponedeljka/torka verjetno ze moral met solde na TRR

Lonsarg ::

gazibo je izjavil:

Ce placam 600€ in pise da je zaloga, pricakujem da se vsaj v 1 tednu odposlje zadeva.

To boš pa doživel izključno v trgovinah, kjer imajo poleg minimalnega dobička še dodatno 10-20% marže gor ala mimovrste. A ni to logično?

ah, nisem že predolgo uporabil hardwareversand očitno. Sem imel v glavi da bi moral prejeti nekakšn potrditveni mail. Moja napaka.

Lonsarg je izjavil:

gazibo je izjavil:

Ce placam 600€ in pise da je zaloga, pricakujem da se vsaj v 1 tednu odposlje zadeva.

To boš pa doživel izključno v trgovinah, kjer imajo poleg minimalnega dobička še dodatno 10-20% marže gor ala mimovrste. A ni to logično?

BS

Olórin je izjavil:

deyvid je izjavil:

grow up. Takšna živčnost je tipična za otroke, ki čakajo božično jutro. Za ostale ni primerna.

Grow up.Yeah right.Ka če bi pa se ti zgodlo da ti plače nebi dobil pa bi par tednov mogel počakat .Pomoje bi bil tudi živčen.

broken/link ::

Potem pa najbolje da jim začneš težit in pisat in klicat. S tem, da se kregaš na forumu z drugimi, ne boš dosegel popolnoma nič.

če naredim še primer s plačo: če boš na forumu težil, da nisi dobil plače, ne boš dosegel popolnoma nič :)

kristalne krogle pa tuki nimamo, da bi ti znali pomagat, prav tako pa ne vpogleda v nemško trgovino. žal.

GenZNPC ::

Meni je čisto logično, da če kaj naročim in plačam lahko med tem časom nekaj, kar je na zalogi tudi zmanjka. In ja plačam, pa se sploh ne sekiram dokler ne pride poštar, tudi po 2 tedna.
Če bi rad vedel kako hitro reagira kaka slo štacuna, ko naročiš nekaj, kar ni pri njih na zalogi in kaj odgovorijo se lahko javiš, mam še nekaj shranjenih takih generičnih mailov. Mogoče res odpišejo 10x več, samo ne naredijo kaj dosti več. Pač eni radi chatajo očitno.
Me prav zanima, če naročim kako exotiko, jo preplačam za 20% in piše rok dobave 5-7 dni, kdaj to dobim iz slovenske trgovine...

Al rabiš odgovor: "ne ni na zalogi, bo za čakat 2 tedna" da boš lahko mirno spal ?

Potem bi pa še menjaval komponente, storniral en račun odpiral drugega, prenašal denar sem pa tja. In na koncu ugotoviš, da največjo štalo delaš sam.

Če si pa neučakan mulc, pa pač greš v Big Bang ali Comshop pa vzameš tam, če sploh majo in daš 100EUR več za isto grafično :)

PS:
Čakam že 4 dni na odgovor od servisa emonagram.si pa ne mi rečt, da majo tak dosti za delat, da nimajo 5 minut napisati odgovora na mejl.
Klical sem jih pa 2x in niso niti enkrat dvignili, večkrat se mi pa ne da.
Še dobro da niso servis za 10-100x večji trg.
skibidi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GenZNPC ()

PowaAaaaH ::

zdravo, mene pa zanima kok kej hitr posodablajo status narocila? Namrec preko fejsa so mi ob 11 napisali, da nej bi danes ze odposlali posilko proti meni, pri sledenju robe pa se vedno vidim samo status iz torka da nabirajo robo.. Tudi, ce so jo odposlali najbrs ne morm pricakovati robe ze za vikend ali?

SuperVeloce ::

ne, UPS si ponavadi 2-3 dni cajta vzame
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Heh, prejel email da so prejeli placilo, ki sem ga opravil vceraj. Zdej da vidmo kok bojo rabl da odposljejo vse skp.

PowaAaaaH ::

evo so ze posodobil, da je racun ze narjen sam se poslejo :)), bi pa za 1x pohvalu trgovino, v ponedeljek ko sem sel placati je ravno MTI gtx970 sla out of stock za unknown cajt pa sm jim pisu prek fejsa, ce je mozna menjava za g1 od gigabytea, ki je bila tisti cas se drazja od same MSI in so mi po parih urah odpisal, da brez problema in da mi bojo "razliko" v ceni pokril oni.. odpisejo saj 1x na dan, ce napises saj toliko kulturen mail preko fejsbuka..za 1x zelo pozitiven odziv glede koliko narocil in mailov imajo vsak dan.

A nebi mogli updejtat da delajo paket ? oz da čekirajo ali nekaj

Napiši mejl, da brez tega nemoreš spat.
skibidi

sisemen ::

Pred kaksnim mesecem sem narocil za okrog jurja robe od tam. Nobenih problemov, razen da so oddali robo šele dva dni po naročilu. Sicer pa brez pripomb.

Machete ::

deyvid je izjavil:

A nebi mogli updejtat da delajo paket ? oz da čekirajo ali nekaj

Ja čudno res. Meni so updejtal ko je šel s selotejpom prečno in potem tudi ko je šel bočno čez škatlo.

krypt ::

Se pri nakupu monitorja splača kupiti zraven Defective-pixel tests for the TFT/LED za 20€?
je kaka koda za popust zdaj?

krypt je izjavil:

Se pri nakupu monitorja splača kupiti zraven Defective-pixel tests for the TFT/LED za 20€?
je kaka koda za popust zdaj?

Če hočeš, da odprejo škatlo in preverijo preden ti pošljejo... Po mojem se za kak dražji model splača oz. prej je blo, da dražji monitor brez tega sploh niso pošiljali.
skibidi

Miha 333 ::

Pri zadnjem naročilu so me malo razočarali. Naročil sem za okoli 600 €, vse takoj dobavljivo, pa je po več kot enem tednu od plačila oznaka še vedno kot da čakajo na plačilo. Podatke plačila sem 3x preveril in so pravi, isti kot zadnjič, ko so prejeli plačilo v 1 dnevu in potem še isti dan poslali robo. Vem, da so imeli 14.5. praznik, a izgleda, da so šli na dopust za cel teden, saj niti na maile ne odgovarjajo. Ni ravno prijeten občutek.

Prej sem naročil že nekajkrat, pa je bilo vedno vse OK.

Miha 333 je izjavil:

Pri zadnjem naročilu so me malo razočarali. Naročil sem za okoli 600 €, vse takoj dobavljivo, pa je po več kot enem tednu od plačila oznaka še vedno kot da čakajo na plačilo. Podatke plačila sem 3x preveril in so pravi, isti kot zadnjič, ko so prejeli plačilo v 1 dnevu in potem še isti dan poslali robo. Vem, da so imeli 14.5. praznik, a izgleda, da so šli na dopust za cel teden, saj niti na maile ne odgovarjajo. Ni ravno prijeten občutek.

Pomoje majo dopust pa ziher ti bojo napisali v pon. da deli šele pridejo 19.

Aphanisis ::

A za te 10 EUR in 20 EUR popuste moraš bit "new customer", kar pomeni, da moraš vedno naredit nov account na spletni strani?

amacar ::

Odvisno od kupona, ampak ponavadi ja. Narediš nov račun ali izbrišeš starega.

Han ::

Ne, kot nov kupec si ponavadi upravičen le do -5 eur. Ostali popusti veljajo za obstoječe kupce.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Meni še vedno niso odgovorili,tista tel. št. je pa konstantno zasedena. Očitno jim je vseeno za potrošnike da imajo takšen odnos.

DarwiN ::

Hah, Hardwareversand danes ponuja vse produkte gratis. Dobesedno vsa ponudba je za đabe. :))))))

Ampak preden napolnite 10 polnih košaric Titanov X, vedite, da gre žal zgolj za simpatičen bug. :D

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Danes sem jih končno dobil na telefon. Tak da sem zadevo uredil in da pride ups tip po pakete pa mi bojo pravo robo poslali.

Jst ko sem prejsnji teden narocu:

- Fractal Design R5
- Enermax Platimax 750W
- 2x Crucial 250GB MX200
- Asus Z97 Pro Gaming

so imeli vse na zalogi, placilo so prejeli ze drugi dan. Danes ze gledam

S tem da je bil datum dobavljivosti za SSDje se vceraj 18.05. danes je pa ze 20.05. Srcno upam da ne padem spet v vortex cakanja pri hw.de

Bolj, ko naročaš najbolj povprašane izdleke, hitreje grejo iz zaloge pa to.
skibidi

Miha 333 je izjavil:

Skoraj 2 tedna je že od plačila, pa nobenega glasu od njih. Na maile ne odgovarjajo, telefon je zaseden. Status naročila še vedno, kot da čakajo na plačilo. Najraje bi storniral vse skupaj, a kaj ko se bom verjetno potem j3bal z njimi za vračilo.

Čedalje bolj mi deluje kot neka na pol resna one-man-band operacija. Bom naslednjič vsekakor premislil, če bom naročil pri njih.

kar hw.de potrebuje je implementacija sistema placevanje preko kreditnih/debetnih kartic ala Visa, Mastercard kot ma to vsaka half-ass redneck online stacuna urejeno. Tole UPN placevanje in cakanje a so dobl al ne je super lame

Han ::

Miha, si za namen plačila (Intended purpose) vnesel pravo kodo? Na Facebook jim pošlji sporočilo:

Hello,

Please check the payment status for order nr. xxxxxxxxx. Thank you.

Best regards,

podpis

:/

Machete ::

Jaz zadnje case raje v computeruniverse jemljem, sploh ko berem to negodovanje nad hv tu..

a so za kej pri computeruniverse ?

gazibo je izjavil:

a so za kej pri computeruniverse ?

da, pa še odgovarjajo na mail. samo cene so malenkost višje, pa še slo davek plačaš.

Miha 333 je izjavil:

Miha 333 je izjavil:

Skoraj 2 tedna je že od plačila, pa nobenega glasu od njih. Na maile ne odgovarjajo, telefon je zaseden. Status naročila še vedno, kot da čakajo na plačilo. Najraje bi storniral vse skupaj, a kaj ko se bom verjetno potem j3bal z njimi za vračilo.

Čedalje bolj mi deluje kot neka na pol resna one-man-band operacija. Bom naslednjič vsekakor premislil, če bom naročil pri njih.

Update: pravkar sem dobil avtomatski email, da bodo zaradi neprejema plačila stornirali naročilo. Takole za norca se pa ne bom pustil imeti (pa sem drugače zelo potrpežljiv in razumevajoč človek, ampak kar je preveč, je preveč). Seveda sem jih kontaktiral tudi preko Facebooka.

Jaz od 9 zjutraj čakam na email,pa še nisem dobil nič. Ženska s katero sem se pogovarjal mi je zagotovila da bom dobil v roku ene ure, pa ni bilo nič. Potem sem klical ob 13.00 pa mi je en drugi rekel da imajo avtomatizirane emaile pa da pošiljajo ob 14.00 pa 19.00. Zmenil sem se vse z žensko že in bi moral dobil nek dokument da ga oddam ups-u zraven paketov pa ni nič od tega...

mislim da se HW počasi/hitro potaplja..

EDIT: drugi AGT?? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Aphanisis ::

Jaz sem jim nakazal prek UPN nalogadanes zjutraj ob 8:00. Čez 4 ure ob 12:00 so mi napisali email, da so prejeli plačilo, tako da so sprovedli naročilo naprej.

Pazit morate, da za v "namen plačila" napišete šifro "intended purpose" in da napišete pravi SWIFT banke ...
««
30 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 453 54 55 56 )

Oddelek: Kaj kupiti
2797526260 (3408) scythe
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

878203573 (2426) OutOfTheBox
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

806429351 (95948) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507294713 (129499) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

256312 (5673) PeroM3

Več podobnih tem