» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
23 / 39
»»

m0LN4r ::

No, meni se je splačalo čakat takrat, ker sem za 15€ manj dobil 20€ dražje in boljše :) Oz. drugi proizvajalci niso imeli ničesar podobnega za podobno ceno takrat.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Jerx ::

Zakaj imajo enake izdelke po drugačnih cenah.

http://www.hardwareversand.de/en/17+-+1...

http://www.hardwareversand.de/en/17+-+1...

In pa, se splača kupit tale prenosnik? Mnenja...iščem nekaj brez Winsov.

Nikjer ne pise oz. ne vidim, ima ta prenosnik WiFi?

SuperVeloce ::

Zato ker tisti z nizjo ceno je vrnjen izdelek. Ima wifi seveda...
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Lahko še kdo drug potrdi, da gre res za vrnjen izdelek? :/

Kaj priporočate, namreč asap potrebujem LapTop.

N0t0ri0us ::

V petek sem naročil nekaj na hardwareversandu in mi od sobote piše pod status naročila to:

2015-1-29 at 14:41 Online-Order
2015-1-30 at 09:26 We received your payment amounting to 106,84 EUR .
2015-1-30 at 21:25 Due to your payment the order was cleared for delivery.

Znam angleško, ampak tole mi pa ni pol k***a jasno kaj pomeni

Ko dobijo potrdilo o plačilu, imajo tisti, ki se ukvarjajo z dobavo in skladiščem dovoljenje, da ti ob prvi priliki zadeve zapakirajo in pošljejo.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Zgodovina sprememb…

aha OK. Se pravi sedaj čakajo na robo, ker je niso imeli na zalogi čeprav je pisalo, da je dobavljiva naslednji dan :D.

Hvala za pomoč

user-pass ::

"Due to your payment the order was cleared for delivery."

Ker ste placali narocilo, je posiljka sproscena - se pravi gre naprej in dobis kmalu :)

Ne. To le pomeni, da je vse pošlihtano (s tvoje strani), da oni pošiljko zrihtajo. Lahko pa še nekaj časa čakaš na komponente od dobaviteljev...

Ko imajo vse, dobiš tole: The goods are ready for collection or assembling. The invoice was made.
Potem pa še: The goods were dispatched

Zgodovina sprememb…

opazil sem, da spominske kartice katero sem naročil zraven nimajo več na zalogi.. jo je nekdo kupil pred mano ali pa so imeli narobe napisano v zalogi.

Pisal jim bom naj dajo notri kako drugo spominsko. Kam pišem ? na FB ali mail ?

mitkos ::

Imam problem. Pred 8 dnevi sem dobil robo. Danes ko prižgem računalnik mi pa en ventilator na Asusovi 970 na polno laufa. En teden je delalo normalno. Kaj moram poslati nazaj kot da je pokvarjena ali lahko pošljem da nisem zadovoljen in želim drugo grafično?

rdecaluc ::

Kaj pri njih hitro obnavljajo zaloge, če artikel ni na zalogi?
Est modus in rebus. ,typos

N0t0ri0us je izjavil:

opazil sem, da spominske kartice katero sem naročil zraven nimajo več na zalogi.. jo je nekdo kupil pred mano ali pa so imeli narobe napisano v zalogi.

Pisal jim bom naj dajo notri kako drugo spominsko. Kam pišem ? na FB ali mail ?

Če je bila na zalogi ob naročilu, je velika možnost, da so rezervirali zate en kos. Piši najprej na mail, dopiši številko naročila.

sem jim pisal na facebook pod ZS.. na prejšnji strani piše, da tam hitreje odgovorijo.

SuperVeloce je izjavil:

The shipment consists of 1 package(s) and has a total weight of ca. 15.4 kg

What, 15kg? Za CM 212 evo in rame. Lahko pričakujem še kakšen cigl v paketu? Ali pač napišejo kar max. težo za nek type paketa...

WTF:
A transportation accident has delayed delivery. / Delivery will be rescheduled.

Kaj se to dogaja z UPS... Bom dobil nalamane cigle domov.

Volta ::

SuperVeloce je izjavil:

SuperVeloce je izjavil:

The shipment consists of 1 package(s) and has a total weight of ca. 15.4 kg

What, 15kg? Za CM 212 evo in rame. Lahko pričakujem še kakšen cigl v paketu? Ali pač napišejo kar max. težo za nek type paketa...

WTF:
A transportation accident has delayed delivery. / Delivery will be rescheduled.

Kaj se to dogaja z UPS... Bom dobil nalamane cigle domov.

Mogoče boš dobil še kak bonus paket zravn, kao pozn božiček 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Volta ()

Jaz bi prej rekel, glede nato da je bilo velik snega, da je kam kombi odleto.
Trade Republic 38MVDVXM

Ok, rečmo, da je šel paket na letalo...
volumetric weight
Po temle sodeč bom prevzel precej velik paket, recimo 60x40x40 pride približno takšna teža.

Ja standard škatle so take ja.
Trade Republic 38MVDVXM

denis9 ::

dvomim da grejo paketi na letalo glede nato da 24ur rabi da pride iz nemčije v italijo

sej je rablo 24ur od štemplanja do štemplanja...

denis9 ::

sej to pravim če bi šel na letalo bi biu update o 2 urah da je paket v italiji

Zanima me, kdaj naj jim žačnem težit kako je z menjavo grafične (en ventilator je delal ves čas na 100% rpm), paket so prevzeli v soboto.

fireX88 ::

Če gre za garancijsko zamrnjavo/popravilo bos nekaj casa cakal. Jaz sem r9280x poslal na computeruniverse tudi zaradi problemov z ventilatorjem pa sem cakal 6 tednov. Dejansko sem dobil denar nazaj. Vprasaj jih, da ti dajo vsaj nekaksen okviren cas.
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

We booked your return consignment. Kaj naj bi to pomenilo pod statusom, v legendi nič ne piše? Najprej sem mislil, da so mi rezervirali povratno pošiljko, ko ti pošljejo obrazec za nest na pošto, da je plačana poštnina. Je pa včerajšnji datum, torej po datumu, ko so že prejeli mojo povratno pošiljko.

Pomeni da so zabelezli tvojo vracilo.

Bom malo osvežil FAQ

fireX88 je izjavil:

No danes zjutraj sem povpraševal po vaucher-jih pa mi ni nobeden odgovoril. Včeraj sem jim tudi pisal pa so mi odpisali takole:

We are sorry, but we cant give you a voucher because of a tight price calculation.

Pa sem šel še malo brskat po netu in sem naletel na forum, kjer so jamrali, da vaucherji ne delajo. En je odgovoril, naj pobriše acc in na novo naredi z isti podatki ter uporabi vaucher. To sem storil tudi jaz, uporabil vaucher + šel sem v trgovino preko idealo.de (ok, ravno obratni vrstni red je, preko idelo.de zmetal v košarico, naredil nov ass nato uporabil vaucher). Cena me je na konci prišla 320,51EUR (s poštnino) namesto 341,05EUR (s poštnino).

Me zanima, koliko so zaslužili od mene :)

Pa še kako sem plačal preko klika (UPN obrazec)

UPN obrazec

UPN obrazec

m0LN4r je izjavil:

Za vse novince in tiste, ki imajo eno in ista vrašanja sem sestavil celoten postopek naročanja, pisanja emaila, vračila izdelka z vrnitvijo kupnine.
Povzetek:
- ta mesec sem naročil 3-4 komponente (ramov ni bilo na zalogi v nobeni nemški trgovini), izdelke dobil vseeno hitreje kot pričakovano.
- komponente sem sestavil in sprobal, ugotovil da procesor ni glih najboljši navijalec in sem vseskupaj ZELO LEPO zapakirano poslal nazaj.
- Right of revocation

You can revoke your declaration of contract within 14 days, without needing to give reasons, in text form (e.g. letter, fax, e-Mail) or - if have you received the item before expiry of the deadline - also by returning the item.

Postopek:
1. Naročiš preko idealo.de, če je možno za dodaten popust:

2. Plačaš čimprej in PRAVILNO izpolniš obrazec:

3. Če jim pišeš email v zvezi z naročilom v zadevi navedite številko naročila "Bestell-Nummmer" in vašo števiko kupca "Kunden-Nummer" oz. "Customer No."
Mail napišite pravilno in razumljivo, kratko in jedrnato in boste dobili dokaj hiter odgovor. Jaz sem ga dobil v pol ure. Seveda če pišete zjutraj, ne zvečer ob 22:00.

4. Ko je naročilo odposlano in obdelano, dobite mail s številko pošiljke. Spremljate preko dhl.de in posta.si (ponavadi ko pride v slo)
- Status naročila spremljate na spletni strani pod vašim naročilom.

Izgleda nekako takole:
2014-2-12 at 14:27 Online-Order
2014-2-12 at 15:36 We received your payment amounting to 1.315,84 EUR .
2014-2-13 at 06:49 Due to your payment the order was cleared for delivery.
2014-2-20 at 04:37 The goods are ready for collection or assembling.
2014-2-20 at 09:57 The invoice was made.
2014-2-20 at 13:31 The goods were dispatched. - 2 package(s). Identcode(s): [344989939462, 334949939478] -
2014-2-28 at 10:59 We booked your return consignment.
2014-2-28 at 11:00 A Credit note was made.

5. Vračilo poteka tako, da če ste kupili online pri njih greste pod profil na naročilo in izpolnete obrazec in potrebne podatke o vračilu. My profile / COMPLAINT / Online complaint.
+ Prikaže se vam obrazec za pošto, ki ga natisnete in odnesete s sabo na pošto. Nad 40EUR vam poštnino krijejo oni. Na pošti date paket in listek, oni poskenirajo in čao pero. Dobite tudi številko pošiljke pa lahko spremljate kak potuje.
- Kot lahko vidite, so 28.2 potrdili vračilo mojih komponent in preverili, da je pravilno poslano z orginal embalažo, vsemi šraufi.

Seveda sem jih isti, dan ko sem se odpravil na pošto, preko emaila obvestil o vračilu, napisal številko naročila, številko ID vrnjenih artiklov in še številko za sledenje.

Opomba:
- pri vračilu se upoštevajo razni kriteriji, ki jih preverjajo. Verodostojnost izdelka, embalaža, če kaj manjka, znaki uporabe itn.
- jaz sem zadevo poslal nazaj, tako lepo kot so jo oni meni poslali. Vse zapakirano, spucano z navodili vzem priloženim itd.

6. Ker sem jim dal napačni TRR, so mi pisali email in se jim poslal pravega.
- Vaš TRR je za njih IBAN
- BIC je pa koda vaše banke na kateri imate račun

7. Vglavnem, če vse to opravite. Pa recimo izdelka ni na zalogi, ste poslali vredu nazaj. Dobite denar nakazan nazaj.
- ker sem izpolnil vse pogoje vračanja 100% meri sem dobil 100% vračila

Bi že dobil seveda prej izdelke in prej nakazano, če bi bli vsi izdelki na zalogi in bi napisal pravi IBAN (TRR).
- Ne glede na vse to gre zadeva 10x hitreje in brez stroškov, kot pri SLO AGT recimo.

Upam, da sem vas razsvetlil.

Opomba 2:
- Poštnina z ohišjem vred je bila 11EUR.
- Za vračilo poštnine nisem plačal
- Davek je 19% pa ni nobenga sranja. Kolko je na računu tolko se plača.
- Seveda razni paypalovci pa to ste si sami krivi, če mate slučajno dodatne stroške.

Še isti dan, ko sem na pošti oddal izdelke, da ji pošljem nazaj sem naročil novi procesor pa rame:

2014-2-25 at 14:15 Online-Order
2014-2-26 at 08:26 We received your payment amounting to 1.113,33 EUR .
2014-2-26 at 10:31 The goods are ready for collection or assembling.
2014-2-26 at 11:52 The invoice was made.
2014-2-26 at 13:31 The goods were dispatched. - 1 package(s). Identcode(s): [3349823439822] -

Tokrat so bili vsi na zalogi. Prevzel sem jih čez 4 delovne dni od dneva nakupa.

Za dodatna vprašanja jih pokličite preko telefona (speak Ingliš tudi).
Za vprašanja o dostavi pokličite pošto.
Za vprašanja o plačevanju preko spleta, pokličite svojo banko.

Poštnina je še vedno 11EUR in še vedno plačate toliko koliko je na koncu v košarici.
Kuponi za prvi nakup: http://www.gutscheinpony.de/hardwarever...

Vračilo brez razloga 14dni. - Zastonj poštnina nad 40EUR. Izpolni se spletni obrazec.
Garancija za nove izdelke 24 mesecev.
Garancija za "SPECIAL ITEM" 12 mesecev.
Poštnino za garancijo krije HWV do 6 mescev.
Za težave in postopek uveljavljanja pokličite trgovino, včasih je boljše poslati direkt na RMA, včasih pa v trgovino.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Kličem iz Viberja (nabavil sem kredit) in se nihče ne javi.

+4901805 / 711 117

Dear Mr xxxx,

we want to make a formal apology for all discomfort and the late answer, but our Mailbox is affected by a spam attack at the Moment.

we are sorry, but one of your ordered articles is not in stock at the Moment:

Art. Nr.: HV205Z5TDE - Func KB-460 Gaming Keyboard Blue Switch

The Producer was not able to told us an estimated delivery date till now, so that we recommend to choose an alternative or to cancel the missing item.
We are pleased to hearing from you soon.

Best regards,
Samuel Schwetka

Drama.. Vem da ni njihova krivda da mi ne morejo dostaviti tega artikla ampak ja :D..
Če se bo kdo spraševal zakaj ne odgovarjajo na mail oziroma zakaj toliko traja imajo odgovor zgoraj

LP

XKEKAX ::

Torej potreboval bi en hiter odgovor in sicer danes sem nekaj naročil iz te trgovine in me zanima katera dostavna služba ti prinese paket na dom? UPS? Ali oni predajo pošti Slovenije in potem oni prinesejo?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.

amacar ::

ups

XKEKAX ::

Ok, hvala.

Delovodja ::

Živjo,

Pri HV nameravam kupiti računalnik prek SP (oni mi ga sestavijo). Kako točno poteka nakup? Kot sem bral jaz oddam naročilo, nato jih z številko naročila pokličem po telefonu in razložolim, da želim nakup opraviti prek firme. Nato mi pošlejo predračun, ki ga jaz plačam in to je to? Če sem kaj spustil me prosim popravite

Lonsarg ::

Si davčni zavezanec ali ne? Če nisi kupiš namreč navadno kot fizična oseba. Če pa si bo pa kdo drug povedal izkušnjo.

Ja, davčni zavezanec.

Mešani občutki glede vračanja grafične kartice... Pošljem prejšnji teden, 7.2.2015(sobota) jo dobijo. Čakam na kak odgovor, da so dobili in da pošljejo novo oziroma jo pošljejo na servis. V torek jim pišem na FB da sem jim poslal grafično ker ne dela. Dobim odgovor, kako naj postopam če želim vrniti artikel. Izmenjamo še par sporočil, danes ko pride poštar pa dobim paket in novo grafično. Lahko bi vsaj sporočili, ko so jo poslali 9.2.2015 takrat, ko se mi je status spremenil na 2015-2-09 at 14:46 We booked your return consignment. Sem vesel, da niso nič komplicirali, ampak kako sporočilo bi bilo pa tudi dobro dobiti, ne da sem v skrbeh, koliko časa bom sedaj brez grafične.

lonewolf_ ::

Rad bi vrnil nekaj v garancijo, pa mi ni točno jasno kaj storiti. Na mail seveda ni odgovora po enem tednu, na fb pa so odgovorili o neki črtni kodi, pa ne vem ali sprintam in dam v paket ali na paket. Pa ali naj plačam poštnino ali ne. Cena artikla je 102€ oz jaz sem plačal takrat 98€ (idealo).
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

5. Vračilo poteka tako, da če ste kupili online pri njih greste pod profil na naročilo in izpolnete obrazec in potrebne podatke o vračilu. My profile / COMPLAINT / Online complaint. Slediš postopku in izbereš možnosti, ki so ponujene.
+ Prikaže se vam obrazec za pošto, ki ga natisnete in odnesete s sabo na pošto. Nad 40EUR vam poštnino krijejo oni. Na pošti date paket in listek, oni poskenirajo in čao pero. Dobite tudi številko pošiljke pa lahko spremljate kak potuje.

Ne plačuješ nič poštnine. V paket daj kopijo računa in lahko kratek opis zakaj vračaš. Jaz sem dal tudi print od Asus supporta ko so mi napisali naj pošljem nazaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mitkos ()

Kako kličete te idiote? meni se nihče ne javi!!!

alpinum ::

Lep pozdrav v prihodnjih dneh nameravam kupovat pri hardwareversand.de .Sem davčni zavezanec zato bi pa nekoga prosil,ki je že kupoval na firmo preko te trgovine,če mi lahko napiše kaj vse potrebujem za nakup in kako ga izvršim?NUJNO!

Map ::

Jaz sem na koncu naročila v remark field vpisal davčno in jim po oddanem naročili za vsak slučaj pisal še na facebook. So mi pa najprej rekli, da davčna ni prava, ker sem bil prijavljen s svojim imenom in ne imenom od firme, pol sem pač rekel da je vse ok, tak da si še prej v profilu nastavi, da si firma.

Jerx meni so se v drugo javili in govorili tekoče angleško. Brez problema sem se zmenil.

Zgodovina sprememb…

zinedine ::

Rabil bi en nasvet, torej; kupil sem računalnik po komponentah (oni so ga tudi sestavli), sedaj po enem tednu pa zadeva ne deluje več (računalnik se ne prižge). Kolikor znam sem zadevo sam preizkusil da bi našel napako, ampak brez uspeha (drug napajalnik, reset biosa, preštekal vse kable), zato je moj best guess da je šla matična.

Kako sedaj to vrniti in uveljavljati garancijo? Komplet računalnik/naročilo, ali samo plato?

Lonsarg ::

Sestava je bila dodatna storitev, prodali so ti vseeno po kosih, kar lahko več kot očitno vidiš iz računa.(če bi bil na računu samo "PC" potem je garancija komplet na PC)

zinedine ::

Ja, sestava je bila dodatna storitev, saj sem napisal. Torej, zanima me, ali je možno vrniti cel sistem, ali samo matično? Glede na to, da niti ne vem, kaj je crknilo? Pač samo ugibam lahko...

katimm ::

Bi mogoce kdo v kratkem kaj narocal? Da se pridruzim za deljenje postnine?

Za 11€ boš šel komplicirat?
Trade Republic 38MVDVXM

Ocitno eni da :D

katimm ::

Tipičen slovenski odgovor...
««
23 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Kaj kupiti
854193761 (1017) Nikonja
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 453 54 55 56 )

2752499567 (2490) pero50
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

806413762 (80359) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507288249 (123035) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

256015 (5376) PeroM3

Več podobnih tem