Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de
Xxxzilla ::
Mislim, da dobiš mail samo, ko je bilo plačilo naročila odobreno - sprejeto z njihove strani.
SuperVeloce ::
Ok, danes prvič naročil še iz hardwareversand, na accountu sem imel vse info (recimo da sem iz slovenije), oddal naročilo in plačal, kar sem dobil na mail. Sem pa potem opazil, da so cene enake, kot sem jih naklikal na idealo.de. Se naj nebi za nas računal višji DDV?
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
m0LN4r ::
Ti v mejlu piše kolko moraš nakazat? Potem tolko plačaš.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
ja v mailu, sem ga dobil takoj po naročilu, mi piše cena. Če imajo napako na sistemu, je pa njihov problem i guess :)
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
mitkos ::
Kako so potovale vaše pošiljke? Meni gre iz Milana v Bolonijo. Malček me že skrbi :(.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitkos ()
denis9 ::
ka mislite lohk kej zatežijo če si nardim nov račun na bratovo ime da lohka uporabim kodo za novega kupca
Infusion ::
Nekaj me zanima, pri zaključku naročila jim piše da plačilo preko Paypala s kartico trenutno ni mogoče. A to pomeni da morem dat denar iz kartice prvo na Paypal in potem s samim Paypal računom plačat?
XKEKAX ::
Pozdravljeni,
imam eno vprašanje in sicer zanima me kaj pomeni "Delivery date unknown" ob zalogi izdelka v praksi? Kako dolgo se čaka?
LP
imam eno vprašanje in sicer zanima me kaj pomeni "Delivery date unknown" ob zalogi izdelka v praksi? Kako dolgo se čaka?
LP
Pomeni, da datum dobave ni znan.
To si nekako znam prevesti, ampak kaj to v dejanski praksi pomeni, kako dolgo lahko čakaš? Ali je tudi možno da več ni dobavljivo?
Običajno potem čakaš še kakšen teden dni dlje, ker morajo oni še posebaj naročit preden potem pošljejo tebi. Vidim pa tukaj, da so nekateri imeli vseeno takoj dobavljeno, očitno zato ker včasih ni up to date prikazano. So pa tudi primeri kjer te kontaktirajo in te prosijo, če lahko zamenjaš ta produkt za nekega podobnega (podobna cena in zadeva), ker pač ni dobavljivo..
Ahaaaa, no hvala za odgovor.
Poštnina v SLO pa je 20EUR če sem prav videl ne? Ali so še kakšni drugi stroški?
Poštnina v SLO pa je 20EUR če sem prav videl ne? Ali so še kakšni drugi stroški?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XKEKAX ()
10.99€ s tem, da ko kopuješ prvič lahko uporabiš tudi kupon. utipkaš v google hardwareversand voucher in jih maš na razpolago..
mitkos ::
Naročil robo, plačal isti večer, potrdilo plačila čez 2dni, roba poslana še isti dan, čez 4 dni(z vikendom) pri meni na dvorišču pred 10h zjutraj. Naročal pa za 2k€+. Zaenkrat pozitivne izkušnje. Upam, da mi ne bo treba česa nazaj pošiljat.
Next-Gen ::
Še enkrat sprašujem ker nisem dobil odgovora, a če hočem plačat na Hardwareversand preko Paypala, a potem morem prenest denar iz bančnega računa direkt na Paypal in potem z denarjem na Paypalu plačat? Sprašujem zato ker plačila s kartico preko Paypala trenutno ne sprejemajo.
amacar ::
A oni sploh vedo na kak način pride denar preko paypala k njim? V katerem koraku se ti zatakne?
Dve možnosti se ponudita pri predvidevam da predzadnjem koraku:
Cash on prepayment
Transfer first the order value to our trading account, after the receipt of payment we will send the delivery. You will be shown all details of this order at the end of this procedure. You will also find this in your confirmation email.
PayPal
You complete the order followed by the payment at the PayPal-website. Note: Your order will be not processed until your payment was received at our PayPal-account. If your payment did not reach us within 7 Days, we will cancel the order. We deliever exclusively to the at address registered at PayPal. Important: At present we can't accept PayPal transfers with credit card.
Cash on prepayment
Transfer first the order value to our trading account, after the receipt of payment we will send the delivery. You will be shown all details of this order at the end of this procedure. You will also find this in your confirmation email.
PayPal
You complete the order followed by the payment at the PayPal-website. Note: Your order will be not processed until your payment was received at our PayPal-account. If your payment did not reach us within 7 Days, we will cancel the order. We deliever exclusively to the at address registered at PayPal. Important: At present we can't accept PayPal transfers with credit card.
Aja, pa res neumno od mene. Glede na to da mam možnost spletnega bančništva, lahko plačam kar s predplačilom preko spletne banke in se izognem provizijam Paypala ne? Nisem še plačeval preko spletne banke, pa se bom mogu malce navadit.
Ja najboljš je da plačaš prek spletnega bančništva lahko pa greš tut na bank pa rečeš za UPN obrazec pa tam plačaš Če neveš kako plačati z predplačilom pejt na 6 stran je @m0LN4r vse lepo napisal
A so vam UPS pustili listek za dvig na pošti, če vas ni bilo doma? Ali se je pač potrebno zmeniti za uro dviga? Predvidevam, da ne pusti zadeve pred vrati...
SuperVeloce je izjavil:
A so vam UPS pustili listek za dvig na pošti, če vas ni bilo doma? Ali se je pač potrebno zmeniti za uro dviga? Predvidevam, da ne pusti zadeve pred vrati...
Mene so vedno poklical par minut pred dostavo če sem doma če nemoreš on dan prevzet pridejo drug dan ne puščajo nobenga listka pelejo nazaj na brnik kje lahko tudi prevzemeš
dbest. Ko sem nazadnje nekaj iz nemčije naročeval preko druge dostavne službe, sem vsaj lahko v mariboru dvignil v skladišču (takrat sem naročeval v MB, sedaj v Velenje). Sedaj se pa naj vozim čez pol slovenije, ker dopoldne (takrat večinoma hodijo) ponavadi nikogar ni doma...
Pri meni je ravno zadnjič dostavil možakar v vzhodn konc države ob cca 14.30 uri.. Drugače pa standardno vse korektno. :)
radmannsdorf ::
V sklopu novega sodelovanja med podjetjem UPS Adria, podružnico podjetja United Parcel Service of America Inc (UPS) v Sloveniji, in Pošto Slovenije je s 1. marcem 2011 prevzem in dostavo pošiljk UPS v Sloveniji na področju Koroške, Prekmurja in posameznih delov Štajerske in Gorenjske prevzel slovenski nacionalni poštni operater Pošta Slovenije.
http://www.posta.si/novica/26935/Mednar...
http://www.posta.si/novica/26935/Mednar...
js sem iz Celja pa mi je vedno dostavo UPS okol 12 ure tak da dvomim da v Velenju dostavlja PS
lonewolf_ ::
A mi pomaga kdo pri uveeljavljanju garancije za tipkovnico ? Kam je treba pisat, webmaster mail ne odpiše..
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Alfonzo ::
Če maš Facebook, jim piš na njihov profil. Odpisujejo zelo hitro. Na mail pa itak ne dobiš ponavadi nobenega odgovora.
Lonsarg ::
Načeloma je najbolj da se namesto mailov uporabi posebaj namenske spletne obrazce za reklamacijo. Naštimaš spletno stran v Angleščino in je zelo izi.
The shipment consists of 1 package(s) and has a total weight of ca. 15.4 kg
What, 15kg? Za CM 212 evo in rame. Lahko pričakujem še kakšen cigl v paketu? Ali pač napišejo kar max. težo za nek type paketa...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SuperVeloce ()
lonewolf_ ::
Mogoče so se pa zmotili v pošiljki pa dobiš kar cel komp.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
SuperVeloce je izjavil:
The shipment consists of 1 package(s) and has a total weight of ca. 15.4 kg
What, 15kg? Za CM 212 evo in rame. Lahko pričakujem še kakšen cigl v paketu? Ali pač napišejo kar max. težo za nek type paketa...
Uff, da niso slučajno kake viška 970ke notr :)
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
haha bi zmagal :). Bolj me je strah, da bo kaksna cheap neuporabna stvar, medtem ko bo polno zajebancije da koncno dobim tiste drage rame, ker trenutno z 4gb sposojenega rama enostavno ne morem delati
Tactical CL8 ?
Jaz sem na quadkit GEIL, čakal 3 tedne (isto nižji CL) in sem imel tako nesrečo, da sta bla dva modula nedelujoča :)
No pol sem v roku dobrega tedna že prejel nove, ker sem še isti dan naročil nove, te pa vrnil.
Jaz sem na quadkit GEIL, čakal 3 tedne (isto nižji CL) in sem imel tako nesrečo, da sta bla dva modula nedelujoča :)
No pol sem v roku dobrega tedna že prejel nove, ker sem še isti dan naročil nove, te pa vrnil.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
ja tactical low profile cl8 1,35v. Neka težko dobavljiva roba zgleda. Sicer so bili na srečo na zalogi, ko sem naročeval, tako da so zelo verjetno dali na stran. Mislim, da je bila neka zbrka pri hladilniku (beri: so imela zgleda druga istočasna naročila prednost), ker po mojemu naročilu se je status hitro spremenil iz dobavljivega na "bohvekedi" in čez čas sem dobil mail za možnost menjave le-tega. Za rame maila ni bilo, čeprav se je status na strani tudi spremenil po naročilu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 193756 (1012) | Nikonja |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 53 54 55 56 )Oddelek: Kaj kupiti | 499560 (2483) | pero50 |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 413753 (80350) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 288229 (123015) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 6015 (5376) | PeroM3 |