Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de
Enron x86 ::
Imam dve kodi za popust za trgovino hardwareversand.de (5 EUR za nakup nad 100 EUR in 20 EUR za nakup nad 400 EUR). Če kdo rabi, naj napiše na ZS. Kodi veljata do 31. 12.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
aljo69 ::
ravno sm dobo mail da je UPS prevzel ... predvidevam da gre v ponedeljek naprej in predvidena dobava v sredo ? Nevem pa al so dobli xfx napajalnike ali so mi zamenjali zaloga še vedno 0 na strani ...
cungalungaa ::
ravno sm dobo mail da je UPS prevzel ... predvidevam da gre v ponedeljek naprej in predvidena dobava v sredo ? Nevem pa al so dobli xfx napajalnike ali so mi zamenjali zaloga še vedno 0 na strani ...
Če je bil na zalogi ob naročilu so ti ga rezervirali.
Kucoin: https://www.kucoin.com/#/?r=1scgwQR
cungalungaa je izjavil:
Če je bil na zalogi ob naročilu so ti ga rezervirali.
vse so mi rezerviral edin napajalnikov je zmanjkal in sm dobo mail abot missing part in sm pol jim odgovoril na mail in na fb če bi lahk zamenjo za seasonic brez doplačila, ki je na zalogi... potem sm pa dobo mail da je poslano in z kodam ... nism pa dobo odgovora al je bil zamenjan napajalnik z drugim ali so pač dobl 1-2 komade za stara naročila in sm dobo xfx v paket ... zgleda bom vidu ko pride ...
Sej ti po tem ko ti odpošljejo tudi pošlejo mail ki vsebuje vse poslane komponente.
Next-Gen ::
mene pa zanima kko je ce ti komp sestavjo pa stestirajo pa nalozijo gor vindose kok pride vse skupi ?
ce kdo ve nej prosm pove
hvala
ce kdo ve nej prosm pove
hvala
McJhny ::
Kako dolgo ponavadi traja da ti potrdijo prejem plačila. Ko jaz sem jim 24.12 plačal pa ni še nič- piše online naročilo?
hvala
hvala
Kako dolgo ponavadi traja da ti potrdijo prejem plačila. Ko jaz sem jim 24.12 plačal pa ni še nič- piše online naročilo?
hvala
Ja zdej so bili vmes prazniki pa vikend itd. V ponedeljek bojo potrdili ziher.
alpha1 ::
Kje pa se vidi kako dolgo ima posamezen izdelek garancijo (v mojem primeru gre za mb,cpu in rame), ker gledam in nikjer ne vidim.
Xxxzilla ::
Če sem prav prevedel to pomeni naslednje tri dni za nova naročila zastonj poštnino pri naročilih nad 200EUR? Pri zadnjem koraku v košarici mi sicer kaže 11EUR standard UPS poštnina.. Ali pa je mišljeno samo za podane produkte v mailu morda..?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Xxxzilla ()
micfic ::
Mene pa zanima v kolikem času pošljejo naročilo ko so dobili potrdilo o plačilu,danes so prejeli moje plačilo.
prim0z ::
Če sem prav prevedel to pomeni naslednje tri dni za nova naročila zastonj poštnino pri naročilih nad 200EUR? Pri zadnjem koraku v košarici mi sicer kaže 11EUR standard UPS poštnina.. Ali pa je mišljeno samo za podane produkte v mailu morda..?
Akcija velja samo za pošiljanje znotraj Nemčije. Če kupuješ iz Slovenije moraš poštnino plačat ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: prim0z ()
Samo kje je izbira, nikakor ne najdem :)
Pa mudi se mi da bi še danes poslali..
Ja ko grem pod svoj account imam na izbiro plačilo preko banke ali paypal...ko hočem zaključiti naročilo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: micfic ()
Machete ::
Nop, nikakor ne najdem opcije. Samo direct transfer. Sem proval tudi z različnimi brskalniki.
Nič hvala vseeno. Lp!
Nič hvala vseeno. Lp!
umetnic ::
Tudi meni je danes ponudilo samo direct transfer na TRR.
Plus side pa je, da sem naročilo oddal ob 15.00, podatke o naročilu sem jim prilepil še na ZS od FB profila in v eni uri so mi sporočili popravljen znesek (brez MWST) za plačilo.
Tako, da tole preko FBja vsekakor poteka ekspeditno. In vsekakor upam, da ostane tako tudi v prihodnje.
Plus side pa je, da sem naročilo oddal ob 15.00, podatke o naročilu sem jim prilepil še na ZS od FB profila in v eni uri so mi sporočili popravljen znesek (brez MWST) za plačilo.
Tako, da tole preko FBja vsekakor poteka ekspeditno. In vsekakor upam, da ostane tako tudi v prihodnje.
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
Machete ::
Kar tako brez davka.. Jih pa pokaš. Prek firme mora račun bit poknjižen (računovodstvo). Drugače bi vsi tako naročali. Drugače ma computeruniverse prijazno za firme in hitro pri čekoutu, brez dodatnege dogovarjanja..
chucki ::
Oni vse krijejo
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
stroške naj bi krili oni ... ampak a se pošle k prodajalcu al proizvajalcu direkt ? kako je pa časovno to urejeno ?
Kaj se splača izbrat testiranje komponent za 40€?
pomoje ne ... sm dobil par dni nazaj in je vse dobro embalirano in zaščiteno tak da do poškodb bi težko pršlo... (še škatla je bla dobro ohranjena)... Komponente pa tak morajo delat in je mala vrjetnost da dobiš ravno ti eno kaput ... edino ko dobiš moreš počakat par ur da se stabilizirajo nazaj na sobne temparature (ker se lahko pojavi kondenz) in je to to
m0LN4r ::
Brez testa - Nekatere ekrane in TVje brez tega ne pošljejo, ampak to boš že videl, saj bo opcija odklukana od samega sebe.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
umetnic ::
sej zato pa sprašujem, ker mi ni jasno kaj se grejo neki brez mwst
Bi bilo fajn ja, a ker smo tudi mi v EU, lahko 'brez davka' dobiš samo če si pravna oseba (firma), ker si boš to pisal v osnovna sredstva ali prodal dalje končnemu kupcu, ki bo plačal tudi davek....ipd.
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
buttcrack ::
sem pol ugotovu da ko ugotovijo, da gre za SLO popravijo davek iz 20% na 22% in itak ne na 0% :D
se je pa lepo prebral na začetku :)
se je pa lepo prebral na začetku :)
1-3 delovne dni imajo časa banke, da opravijo tansakcijo. Potem šele oni potrdijo ali so dobil ali ne.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
tejco1994 ::
Zdravo
Mene zanima ce ti na hardwareversand računalnik, k ga kupiš po komponentah tudi sestavijo, in pa kje morem izbrat, ce obstaja ta opcija.
Hvala
Matej
Mene zanima ce ti na hardwareversand računalnik, k ga kupiš po komponentah tudi sestavijo, in pa kje morem izbrat, ce obstaja ta opcija.
Hvala
Matej
puzziiee ::
Kukr sm na hitr preletu po temi ste tudi že naročali preko podjetja? Mi poskušavamo in smo jih tudi že kontaktirali vendar nikakor nočejo poslati računa brez davka. Kakšne izkušnje imate ostali?
denis9 ::
pište jim na facebook da vam pošljejo račun brez davka drgač pa lahko kupte pri Computeruniverse mal dražje sam pa lahko že takoj izbereš da kopuješ preko podjetja in dobiš tudi račun brez davka
puzziiee ::
@m0LN4r smo naštimal da smo ferma pa še kr ne šmerglajo..ne zastopm
že naročamo prek computeruniverse.. :) hvala za info
že naročamo prek computeruniverse.. :) hvala za info
speedtouch ::
A je vrednost paketa nad 40€ ? Pogoje prečital?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
speedtouch ::
A je vrednost paketa nad 40€ ? Pogoje prečital?
Vrednost paketa je 279,90€.
v pogojih pa piše ''§ 8.6 Please return goods to us in a packet with sufficient postage and retain the dispatch receipt. On request, we are also happy to refund the costs of postage to you in advance, unless you are obliged to pay these yourself.''
Next-Gen ::
a loht pol men en razloz se enkrat kaj je prednost ce nabavis prek firme ?
edn je neki pisav da neki z ddv pa nism liht razumu
edn je neki pisav da neki z ddv pa nism liht razumu
Lonsarg ::
Če nisi zavezanec za DDV je zadeva itak preprosta, sploh ne rabiš posebnega poslovnega računa ustvarjat na spletnih trgovinah.
Poskrbiš da bo na računu tvoja davčna številka (recimo daš pod ime ime in priimek, pod priimek pa napišeš davčno ali kaka podobna kombinacija). In to je to, knjižiš kot vsak drug račun.
Če pa si davčni zavezanec pa mora trgovina tudi sama knjižit po pravilih, ki jih ima EU in torej rabiš "firma account", ki podpira Slovenijo(oziroma individualno preko maila poveš kaj rabiš, sam to je kolobocija).
Poskrbiš da bo na računu tvoja davčna številka (recimo daš pod ime ime in priimek, pod priimek pa napišeš davčno ali kaka podobna kombinacija). In to je to, knjižiš kot vsak drug račun.
Če pa si davčni zavezanec pa mora trgovina tudi sama knjižit po pravilih, ki jih ima EU in torej rabiš "firma account", ki podpira Slovenijo(oziroma individualno preko maila poveš kaj rabiš, sam to je kolobocija).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 190993 (83) | MikeRotch |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 494439 (8437) | fireX88 |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 409723 (76320) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286435 (121221) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 5924 (5285) | PeroM3 |