» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
12 / 39
»»

denis9 ::

eko je že v dostavi

Brnik, Slovenia 24/07/2014 7:48 Out for Delivery
24/07/2014 7:48 Import Scan
24/07/2014 7:28 Destination Scan
24/07/2014 7:24 Arrival Scan
Bologna, Italy 24/07/2014 1:30 Departure Scan
Bologna, Italy 23/07/2014 19:30 Arrival Scan
Herne-Boernig, Germany 23/07/2014 2:26 Departure Scan
Herne-Boernig, Germany 22/07/2014 21:22 Origin Scan
Germany 22/07/2014 7:44 Order Processed: Ready for UPS

AndreAS ::

Ahm, kje vidite podatke o lokaciii posiljke?

Tudi sam sem narocil pa pise samo da so sprostili za posiljanje.

Lp,Andrej

FlyingBee ::

prej kot v 2 dneh itak ni možno, kako pa da je Dr. M čakal 5 dni pa je vprašanje

AndreAS je izjavil:

Ahm, kje vidite podatke o lokaciii posiljke?

Tudi sam sem narocil pa pise samo da so sprostili za posiljanje.

Lp,Andrej

v mail-u dobiš številko katero vpišeš na UPS strani pa ti pokaže kje se nahaja

Hmm, nobene stevilke nisem dobil razen bestelungsnummer, zgleda da nema...
Hvala vseeno

Lp,Andrej

js sme dobiv tak mail

1

1

js sme dobiv tak mail

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: denis9 ()

Hmmm, nic takega nisem dobil. Mogoce zato ker je ups standard bil izbran za posiljanje.

No, bo ze prislo

m0LN4r ::

To dobiš šele, ko dejansko pošljejo zadevo iz trgovine. Do takrat pa počakaš, da je vse na zalogi in potrjeno za pošiljanje.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Aha ok, tnx pol za pojasnilo. No koliko casa pa cca. traja ko dobis potrdilo o poslani posiljki, do tvojega doma?
2-3 dni?

Lp,Andrej

Računaj 3 delovne dni plus minus.
Trade Republic 38MVDVXM

Silvo ::

Vse pošljejo hitro..ko rabiš kaj reklamirat pa ni tok hitro:)

Uveljavljanje garancije Nemčija:
Uveljavljanje garancije Nemčija
Silvo

amacar ::

To je pa tudi odvisno kakšno imaš nesrečo. Sam vem da sem vrnil pokvarjeno grafično v nemčijo in so mi po 2 dneh vrnili celotno kupnino. Se pa seveda kdaj kje zaštrika.

Nwanko ::

Kak je zaj s to stranjo,včeraj naročil in plačal za grafično,status naročila se pa še ni spremenil. Bil je 1 kos na voljo pripravljen za pošiljanje. Ko se plačal sem šel šel pogledat status te kartice in je pisalo da danes dobijo novo rundo teh. Oni so pa tudi dobili že včeraj 10min za tem potrjeno plačilo,ker sem plačal prek paypala.

Lonsarg ::

Rezerviral je kos zate avtomatsko najbrž sistem(tako imajo ponavadi te štcune) status se ti bo pa spremenil, ko boš prišel na vrsto za obdelavo naročila in ti bodo poslali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Steinkauz ::

To z garancijo je pa odvisno.
Jst sm pisal eni drugi nemški štacuni po enem mescu, da še nisem dobil popravljeno.
So rekl, da mi lahko nakažejo denar al pa počakam servis.
In so mi pač nakazal.
Je bla pa napaka zlo očitna(da se ne bo dal popravt) in je blo mogoče zarad tega mal lažje.

Core ::

Po kolikih dnevih prejmejo nakazan denar?(čakam že 3 dni)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Core ()

chucki ::

2-3 dni, ko smo preko klika plačal.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chucki ()

Pozdravljeni. Če koga zanima, moj dnar so dobili 20.7 , do danes od njih dobil samo en mail, pa še tega sem izsili, vse v perfektni nemščini. Zdaj sem preko trustedshop dobil feedback da bo poslano 5.8. najprej je bilo receno 23.7, potem 29.7, zdaj ze 5.8.
Vsi artikli kazejo da so na zalogi vsak dan. Sem jih ze prosil stornacije naročila vendar enostavno ne odgovorijo. Sicer malo sumim tudi UPS standard pošiljanje.

Toliko moja izkušnja. Drugič grem raje v Avstrijo in za 20 € več kupim, odpeljem, zmontiram.
.... Mater jim ....

Lp, Andrej

Kaj ti ne znaš pogledati v svojem profilu, kakšen je status naročila? Ker neki njih kriviš, zdaj že UPS...

Zgodovina sprememb…

Nwanko ::

Malo mutijo ja, bratranec je tudi 24.7 naročil in plačal 290x dcIIoc ki je pri naročilu bila ena na zalogi za pošiljanje. Status naročila je še vedno isti,baje so neke komplikacije z dobavo,so mu pa ponujali xfx model ampak mislim da je kr dosti slabši hladilnik tak da bo še za počakat.

20.7 ob 6:15h so lepo napisali Ihr Auftrag wurde aufgrund Ihrer Zahlung zur Lieferung frei gegeben.
Da pa mutijo na veliko, mi pa je zdaj znano.. Pri njih nikoli več. IMHO.

Ostalo je enako vse do danes. Tako da dobro vem kje pogledat, tudi nemško znam, verjemite.
Lp,Andrej

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AndreAS ()

Si pa eden redkih, še jaz sem se zmenil nazadnje, da so mi po 2 tednih namesto xfx-a dal seasonica, ki je bil krnekajkrat dražji za isto ceno :D
Trade Republic 38MVDVXM

user-pass ::

http://www.golem.de/news/eu-angleichung...

Hardwareversand spada med tiste online stacune, ki stroske (morebitnega) vracila blaga zvracajo na kupce.

s6c-gEL ::

To je mišljeno vračilo roku 15 dni po nakupu ?

Magic1 ::

user-pass je izjavil:

http://www.golem.de/news/eu-angleichung...

Hardwareversand spada med tiste online stacune, ki stroske (morebitnega) vracila blaga zvracajo na kupce.

Je treba ločit med pošiljanjem blaga na garancijo in vračanjem v prvih 14 dneh ter zahtevati kupnino. Ali katera trgovina sploh povrne stroške vračanja blaga?
Ali hardareversand zrihta poštnino od nas?
Magic

mailer ::

Magic1 je izjavil:

Ali hardareversand zrihta poštnino od nas?

Meni so jo. Pri reklamaciji so mi poslali mail z pdf dokumentom, ki sem ga naprintanega skupaj z paketom odnesel na pošto. Tam so vse uredili. Paket je bil dostavljen v 3 dneh.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mailer ()

edi123 ::

Pravkar sem ugotovil da mi je crknil Corsairov napajalnik, ki sem ga kupil pri hardwareversand pa me zanima če imamo v Sloveniji kakega uradnega serviserja za Corsair?

Pred leti sem namreč kupil Garminovo navigacijo in ker imajo evropsko garancijo sem poslal nekam v LJ in dobil za teden dni novo.

Dr_M ::

Jih je vec, eventus, avtera, pa mogoce se kaksen. Mocno pa dvomim, da ti bo kdo menjal.

r3dkv1c4 ::

edi123 je izjavil:

Pravkar sem ugotovil da mi je crknil Corsairov napajalnik, ki sem ga kupil pri hardwareversand pa me zanima če imamo v Sloveniji kakega uradnega serviserja za Corsair?

Pred leti sem namreč kupil Garminovo navigacijo in ker imajo evropsko garancijo sem poslal nekam v LJ in dobil za teden dni novo.

pošlji rma corsair-u in sledi nadaljnim navodilom.....po vsej verjetnost ga boš moral poslati na nizozemsko in potem ti bodo poslali novega, ker ne popravljajo pokvarjenih artiklov.

Kontaktiraš RMA, dobiš nalepko za pošto oz. UPS (plačano vnaprej) nalepiš na škatlo in adijo.
Trade Republic 38MVDVXM

gazibo ::

Ze prejsnji teden placal za nov PC pri hw.de , odpisaovat ne znajo na emaile, nevem a so prejel solde al karkol.

1. kupujem pri njih in ocitno zadnjic. Amazon se zmer top shit, mogoce kdaj pa kdaj nimajo kakega izdelka ampak zmeraj vem kaj in kako je z mojim narocilom, support majo top, se nikol nobenih tezav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gazibo ()

Ce ne znaš uporabljat njihove strani je tvoj problem. Imaš vse pod svojim profilom.

uglavnem ta hardwareversand.de je jajc

Ko sm jest narocal ene 3 mesce nazaj, sem placal preko playpala, potem pa nekaj casa nic, nato pa mail z tracking stevilko, pa paket cez par dni. Ene 4-5 dni pa dejansko nisem vedel kaj se dogaja.

Vse je objavljeno kaj se dogaja, v profilu.

Zgodovina sprememb…

Ja in kaj tocno ti pomaga to, ce se nic ne spremeni?

Dr_M je izjavil:

Ko sm jest narocal ene 3 mesce nazaj, sem placal preko playpala, potem pa nekaj casa nic, nato pa mail z tracking stevilko, pa paket cez par dni. Ene 4-5 dni pa dejansko nisem vedel kaj se dogaja.

Jaz sem 18.7. oddal narocilo in pod komentar napisal da rabim racun brez DDVja, jim dam vse informacije in davcno.

Tisina

Cez 2-3 dni pisem mail ce lahko scekirajo moje narocilo in jim se enkrat dam podatke firme.

Tisina

Cez nevem kolko dni se javi en od njihovih ce lahko posredujem informacije za racun, se pravi podatke o firmi in davcno. WTF, ze 2x sem dal vse kar potrebujejo. OK ajde posljem vse se enkrat.

Tisina

Cez par dni, se preden mi ta njihov lik uspe odpisat dobim, predvidevam, avtomatiziran mail da se niso prejeli placila in bojo preklical narocilo. Tokrat nic ne odpisem, ker cakam na odgovor unga kekca.

Tisina

Cez par dni dobim samo mail, brez kasnega predracuna al karkol, da so mi zmanjsal racun za tolko in tolko in da jim nakazem na racun.

OK nakazem in takoj posljem email da sem poslal solde.

Tisina

Cez par dni pogledam ta tolko opevani profil, ze stotic, vidim da je status narocila "The order was cancelled.". Lepo.

Par dni nazaj sem poslal email ce so prejeli solde in ce lahko dobim kakrsnekoli povratne informacije.

Tisina

Danes smo ze 6.8., skor 3 tedne po oddanem narocilu in nic nevem. Bom se do drugega tedna pocaku in jih direkt poklicu hlode ene. Profil se ni nic spremenil, pise "The order was cancelled.". Res petarda od profila.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gazibo ()

To je ta zajebani profil, vse mi je jasno. Aeskao

Badass profile is badass

Badass profile is badass

edi123 ::

m0LN4r je izjavil:

Kontaktiraš RMA, dobiš nalepko za pošto oz. UPS (plačano vnaprej) nalepiš na škatlo in adijo.

To sem dobil

samo tukaj ni nič plačana poštnina?

AjgaBidona ::

hehe to je pa čudno...eni jih hvalijo kot bogove, drugi pa govorijo da zadnjič kupujejo tle -.-

r3dkv1c4 ::

edi123 je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

To sem dobil

samo tukaj ni nič plačana poštnina?

NIKOLI NI POŠTNINA PLAČANA.

KO BOŠ DOBIL NAZAJ NOV NAPAJALNIK, BOŠ SAMO PODPISAL IN OLA....TAKOJ MONTIRAT.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Ko sem jaz pošiljal nazaj je zgledalo isto, pa vseeno nisem nič plačal. Šele ko poskenira kodo boš videl.
Sicer pa tistih par evrov ni tako veliko. Nekateri mamo tolko stroška z benzom, do servisa oz. poslovalnice al še več.
Trade Republic 38MVDVXM

s6c-gEL ::

Koliko je pravzaprav poštnina pri HWS, tu piše 20 http://www.hardwareversand.de/infoagbpr...
GRC, SVK, SLO, CZ & HU 19,99 EUR

medtem ko so temu računali 11
https://slo-tech.com/forum/t588643/p450...

??

NejcSSD ::

V zadnjih korakih plačila ti izpiše in toliko plačaš
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

nevem kak je z večjimi naročili ampak pr men je bla 11EUR naročil sem pa napajalnik pa hladilnik za procesor pa par malenkosti. pač vse kar misliš kupit dej v košarco in tul ko ti bo nakonc pisal tulk je

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: denis9 ()

Preveril, dve vlki ohišji. Torej dve škatli:

A je tak težk, it do zadnjega koraka pa pogledat?
Trade Republic 38MVDVXM

Mitch ::

Jst sem jim poslal napajalnik, ki ga je skurila strela poslal v garancijo. Na pošti oddal sprintan obrazec (retoure) in nisem rabil plačat poštnine. Pošiljka oddana v sredo popoldan na pošti naslednji teden v četrtek že dobim čisto nov zapakiran napajalnik. Profesionalno, kaj naj rečem...:D

Od HW.de se zmeraj nic. nobenega odgovora, nobenega emaila da bi odposlali paket ali prejeli placilo. Danes se 1x preveril ce sem vse podatke pravilno vnesu ko sem oddal bancno nakazilo in je vse ok.

Sem pa opazil da se takoj oglasijo ce jim das slab review kar sem seveda tudi naredil. jbga, ni moja krivda da so hlodi

https://www.trustedshops.de/bewertung/i...

gazibo je izjavil:

Od HW.de se zmeraj nic. nobenega odgovora, nobenega emaila da bi odposlali paket ali prejeli placilo. Danes se 1x preveril ce sem vse podatke pravilno vnesu ko sem oddal bancno nakazilo in je vse ok.

Sem pa opazil da se takoj oglasijo ce jim das slab review kar sem seveda tudi naredil. jbga, ni moja krivda da so hlodi

https://www.trustedshops.de/bewertung/i...

+1 , jaz sem svoje naročilo storniral, vsaj na to so se odzvali. Denar je bil nazaj v roku 1. dne.
od 20.7 do 4.8. so rabli da so dobili vse stvari na zalogo, ki so ob naročilu in kasneje bili na zalogi. KAO.

Lp ;Andrej

Sem sel na njihov FB site in lej ga zlomka, imajo skoraj toilko negativnih reviewev kot pozitivnih, kar je jasen pokazatelj njihove ekselence
««
12 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
848190880 (452) Machete
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

2746494424 (8422) fireX88
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

806409711 (76308) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507286425 (121211) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

255924 (5285) PeroM3

Več podobnih tem