Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de

GenZNPC ::
To je dodelana MX Revolutions? Sicer ni švoh (mam jo), ampak imam znjo nekaj težav, ki me včasih zelo motijo...
Kakšen fail ima miška?
Nič od tega kar isaak našteva, ampak nekaj čisto drugega. Ko uploadam na računalniku oz. mi je upload malo bolj obremenjen se miški zmeša (zmrzuje). Tipkovnici pa ne...
Probaj sem že vse nastavitve od ruterja, ampak na koncu je bla rešitev to, da sem šel na kabel in za receiver nabavil metrski kabel tako, da je zdaj bližje miški.
To je pa tudi to zaenkrat. Drugače dela že dobra 4 leta brez tehničnih napak. Res edino s tem ruterjem se res nimata rada.
@isaak
Ja tipkovnica je mišljena za na kavč, ne tipkanje.
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

issak ::
To je dodelana MX Revolutions? Sicer ni švoh (mam jo), ampak imam znjo nekaj težav, ki me včasih zelo motijo...
Kakšen fail ima miška?
Nič od tega kar isaak našteva, ampak nekaj čisto drugega. Ko uploadam na računalniku oz. mi je upload malo bolj obremenjen se miški zmeša (zmrzuje). Tipkovnici pa ne...
Probaj sem že vse nastavitve od ruterja, ampak na koncu je bla rešitev to, da sem šel na kabel in za receiver nabavil metrski kabel tako, da je zdaj bližje miški.
To je pa tudi to zaenkrat. Drugače dela že dobra 4 leta brez tehničnih napak. Res edino s tem ruterjem se res nimata rada.
@isaak
Ja tipkovnica je mišljena za na kavč, ne tipkanje.
Za na kavč je fajn tista ki ima touchpad noter K400 mislim da je model. Nano reciever je pa kar občutljiv na ovire, mora imeti prosto pot, pod mizo se zna zatikati, ampak tu nima miš sama nič pri tem.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

NejcSSD ::
A ste mal temo falil
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Dzhimen ::
Danes ob 19:01 se je status mojega naročila spremenil v:
The goods were dispatched. - 2 package(s).
Po vaših izkušnjah, kdaj lahko pričakujem paket pri meni doma?

Lonsarg ::
Če bi bil oddan dopoldne bi rekel ziher sreda, zdaj pa to bolj zgleda četrtek, lahko pa da bo celo sreda, če oddajo direkt centralni pošti.

Next-Gen ::
amount 994,84 € + Shipping costs + 6,99 €
a loht en pove kaj pomen (+6,99) k men ni to jasn liht

Miha 333 ::
Danes ob 19:01 se je status mojega naročila spremenil v:
Si dobil številko za sledenje? Če je poslano preko UPS, ti na UPS strani za sledenje zgoraj napiše predviden datum dostave.
Ker pa običajna stran za sledenje zahteva registracijo, uporabi mobilno stran, ki je ne zahteva: https://m.ups.com/mobile/trackhome?loc=...
Po izkušnjah pa so paketi iz Nemčije dostavljeni 3. delovni dan po dnevu pošiljanja, pisma pa 2. delovni dan po dnevu pošiljanja.

Dr_M ::
amount 994,84 € + Shipping costs + 6,99 €
Paypal mogoce?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Mitch ::
Mene pa zanima, če je že kdo naročil od hwversand.de da so mu pri enem naročilu izdali dva ali več ločenih računov. Se pravi, če jst naročim za sebe in še nekoga ali mi lahko izdajo dva ločena računa?

Machete ::
Zmenit se moreš, ali pa oddati dva naročili. Ti bi verjetno zaradi poštnine združil ali zakaj?

fireX88 ::
je kdo naročeval in plačal prejšnji ponedeljek (13.4.) in naročilo že dobil? kolega je naročil in sploh še ni nič dobil.
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

SloSlayer ::
Jaz sem sicer naročil ta ponedeljek in je kazalo, da so vsi deli na zalogi, vendar še vedno piše samo, da je bilo naročilo plačano...

driver_x ::

00mare00 ::
Jst sm pa naročil v sredo in dobil paket že v petek... Tako da mogoče sem imel srečo... je pa res da sem dobil le en naročen izdelek... drugega pa še čakam...

fb sem si ustvaril samo zato, da sem vprašal, sedaj pa še na fb ne odgovarjajo?? wtf...

issak ::
fb sem si ustvaril samo zato, da sem vprašal, sedaj pa še na fb ne odgovarjajo?? wtf...
Saj bojo, če ne danes pa jutri. Poglej kasneje popoldne ali pa jutri zjutraj.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q

N0t0ri0us ::
1 teden nazaj sem jim pisal, da je minilo 20 dni od preklica naročila in denarja še vedno ni nazaj na računu.. seveda niso nič odpisali... Včeraj sem jim pisal ponovno in do sedaj še vedno ni ničesar.
Pisal sem jim na fb pod zasebno..
Očitno jim bo treba objaviti na zid.. pacienti
Pisal sem jim na fb pod zasebno..
Očitno jim bo treba objaviti na zid.. pacienti

Dzhimen ::
je kdo naročeval in plačal prejšnji ponedeljek (13.4.) in naročilo že dobil? kolega je naročil in sploh še ni nič dobil.
Jaz sem naročil v petek 10.4., v ponedeljek 13.4. so dobili denar in 22.4. dopoldan sem dobil vse naročeno na dom. Naročil sem 9 artiklov, 7 artiklov je imelo dobavni rok takoj, 2 artikla pa 2-5 dni. :)
Vmes pa sem jim napisal eno sporočilo prek fb-ja in en mail, na nobenega nisem dobil odgovora.
2015-4-10 at 12:27 Online-Order
2015-4-13 at 11:46 We received your payment amounting to 565,41 EUR .
2015-4-13 at 14:40 Due to your payment the order was cleared for delivery.
2015-4-20 at 12:47 The goods are ready for collection or assembling.
2015-4-20 at 15:52 The invoice was made.
2015-4-20 at 19:01 The goods were dispatched. - 2 package(s). Identcode(s): [xxx, xxx] -
2015-4-22 at 11:32 The goods were delivered to you.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dzhimen ()

bnarbo ::
Lp, jaz bi pa narocil komponente iz te strani pa me zanima kako to preko prepaymenta, sm vidu da ti tam pac neke podatke poslejo in jaz to nesem na posto pa bojo oni tam resili al kako?

Lp, jaz bi pa narocil komponente iz te strani pa me zanima kako to preko prepaymenta, sm vidu da ti tam pac neke podatke poslejo in jaz to nesem na posto pa bojo oni tam resili al kako?
že eno stotič:
https://slo-tech.com/forum/t588643/p472...

Nwanko ::
A se je komu zgodilo že da je nekaj naročil, dobil pa od nekoga drugega paket? Že tak sem se zajebaval ko jim kaže da je na zalogi pol pa po tednu dni ti napišejo da tega pa tega ni pa če bom kaj zamenjal. Danes dobil končno robo, pa odprem pa noter nič od tega kaj sem naročil. Edino kaj pa me čudi je to da so pa račun dali pravi. zaj pa mi ni nič več jasno.

Finta je v tem da sem naročil plato,ram,napajalnik pa ohišje. Dobil sem pa komplet komp vreden skoraj 2x več.
EDIT: Nebi se pritoževal če bi bilo za mene. Samo sem naročeval za kolega in je pač imel posebne želje.
EDIT: Nebi se pritoževal če bi bilo za mene. Samo sem naročeval za kolega in je pač imel posebne želje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nwanko ()

Finta je v tem da sem naročil plato,ram,napajalnik pa ohišje. Dobil sem pa komplet komp vreden skoraj 2x več.
lol what? in boš bil fer slovenec in boš sigurno poslal nazaj?

stb ::
Ti naročene robe od trgovine še vedno nisi prejel, zato jo še vedno lahko zahtevaš. Ni pa nujno da ZVPOT v tem primeru (tuja trgovina) velja.
Ima pa trgovec podpisano dobavnico, da so ti nekaj poslali, tako da se lahko prepirate v nedogled.
Ima pa trgovec podpisano dobavnico, da so ti nekaj poslali, tako da se lahko prepirate v nedogled.

Lej mene bi bolo kurac, če bi blo za mene sploh nebi rabo dvakrat premislit pa bi robo obdržo pa bi bil srečn :D

Machete ::
Če si srečen, da si prisvojiš kar ni tvoje, četudi po napaki, si slabič.
Karma collecting day bo tudi zate prišel.
Karma collecting day bo tudi zate prišel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

Ja glej to ni moj problem če so ovi nesposobni pa ne znajo prav spakirat.
1 uro že kličem pa majo v eno zasedeno linijo.
1 uro že kličem pa majo v eno zasedeno linijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nwanko ()

user-pass ::
Cisti minimum, kar bi se zgodilo je, da Slovenija odpade iz liste drzav, kamor posiljajo. To je ja jasno.

sedaj pišete scenarije da to ni res. ziher ni edini, drugače pa pomoje imajo z slo dovolj prometa, da bi lahko pokrili tole "izgubo".

i7 4790
asus h97 pro
asus strix 750ti oc
crucial 16gb kit
850 evo 250gb
barracuda 3TB
thermaltake ohišje
shadowrock topflow + 12cm shadow wing vent
dvd + card reader
be quiet pure power 400w
asus h97 pro
asus strix 750ti oc
crucial 16gb kit
850 evo 250gb
barracuda 3TB
thermaltake ohišje
shadowrock topflow + 12cm shadow wing vent
dvd + card reader
be quiet pure power 400w

Haha lepa! :D Mene pa zanima vceraj ob 4ih sem placal prepayment prek banke pa danes se zmeraj ne kaze payment recieved, koliko casa to traja?

Jutri bo.

tnx, to se pravi nebom v petek dubu paketa tud ce majo vse v skladiscu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bnarbo ()

Ne, ker bi morali danes poslat.

user-pass ::
sedaj pišete scenarije da to ni res. ziher ni edini, drugače pa pomoje imajo z slo dovolj prometa, da bi lahko pokrili tole "izgubo".
Denarja zasluzijo gotovo dovolj. Stran ga pa metali ne bodo. Ce tak idiotski zakon v Sloveniji res obstaja, da ne rabis vracat, ce je po pomoti prispelo na tvoj naslov, potem bo Slovenija sla iz liste, cist tko, za zihr.

deyvid ::
Okej v ponedeljek okoli 1. ure sem nakazal denar preko banke in drugi dan so dobili denar.Danes je sreda in šekar piše "Your payment conclusion via Prepayment was confirmed us. "oz
Ihre Zahlung per Vorkasse wurde uns bestätigt."
Zdaj pa nevem,ko sem prišel domov in jim pisal okoli 2.eh nisem dobil do zdaj nobenega maila "chat"
Ihre Zahlung per Vorkasse wurde uns bestätigt."
Zdaj pa nevem,ko sem prišel domov in jim pisal okoli 2.eh nisem dobil do zdaj nobenega maila "chat"

Denarja zasluzijo gotovo dovolj. Stran ga pa metali ne bodo. Ce tak idiotski zakon v Sloveniji res obstaja, da ne rabis vracat, ce je po pomoti prispelo na tvoj naslov, potem bo Slovenija sla iz liste, cist tko, za zihr.
kdo je rekel, da to hočem?

Ribič ::
Na Hardwareversand sem v paketu dobil še nek bon za 5€, če komu kaj koristi.
Stran: Zalando.de
Koda: ZATF4TF8
Stran: Zalando.de
Koda: ZATF4TF8

aja, danes imajo praznik :D
Jutri bi moralo biti sigurno, če ne pa v ponedeljek. Denar gre tako, da če plačaš še do (če imam pravi info) 12ih gre še isti dan naprej, in je naslednji dan na banki/pri njih. če pa ti plačaš po 12i uri, gre šele naslednji dan naprej in je potem šele tretji dan na njihovem računu.
res uzami to 12sto uro za rezervo, je pa ziher določena ena ura in si jo v torek zgrešil.
Jutri bi moralo biti sigurno, če ne pa v ponedeljek. Denar gre tako, da če plačaš še do (če imam pravi info) 12ih gre še isti dan naprej, in je naslednji dan na banki/pri njih. če pa ti plačaš po 12i uri, gre šele naslednji dan naprej in je potem šele tretji dan na njihovem računu.
res uzami to 12sto uro za rezervo, je pa ziher določena ena ura in si jo v torek zgrešil.

Ja sj mi je rekla na banki da nebo slo isti dan naprej ker je bilo prepozn sam sm mislu da bo takoj v sredo pa ni bilo nic pol danes nic itd..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 53 54 55 56 )Oddelek: Kaj kupiti | 525804 (2952) | scythe |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 203422 (2275) | OutOfTheBox |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 429055 (95652) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 294524 (129310) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 6299 (5660) | PeroM3 |