» »

Zanimiv Facebook problem

Zanimiv Facebook problem

anja:o)) ::

Pozdravljeni,

nimam pojma, kaj se dogaja. Moj očetu kar naenkrat FB profil ne dela. Za prikazno sliko mu kaže silhueta, ne vidi več novih objav prijateljev (od 1.10.). Ampak catch je v tem, da mi drugi vidimo njegovo prikazno sliko in tudi če se vpišem v moj računalnik z njegovim accountom, je vse ok in prikazno. Kje je tu hakl? Kako rešiti? Uporablja Windows Explorer brskalnik na Visti, ne more posodabljati/si naložiti kaj drugege (službeni kompjuter)

hvala :)

Yacked2 ::

Kakšna firma pa še uporablja iexplorer ? Naj pobriše piškotke, začasne datoteke, itd... CCleaner
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

hvala za pomoč... ni se pa treba spakovati... bodimo srečni, da so naši starši vsaj zadovoljivo rač. pismeni. Pa brez zamere

111111111111 ::

Problem je iexplorer in ni spakovanje. Vista in iexplorer so pač za v smeti in ne leti proti tvojemu očetu, ampak podjetju, ki koraka zadaj. :)

AndrejS ::

In kaj je narobe z IE ?

Invictus ::

MS ga je naredil ...

Vir frustracij 90% folka tukaj ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

111111111111 ::

AndrejS je izjavil:

In kaj je narobe z IE ?

Uff, kje naj začnem. Slaba podpora HTML5, CSS3. Slaba odprtost platforme za odpravljanje napak. Pogrešam cel nabor vtičnikov, ki ti olajšajo delo.

Je najbolj razširjen in najbolj podvržen napadom ( security risk ). V visti lahko splezaš do 9 in ne 10. Skratka obtičiš s starim ranljivim sistemom in brskljalnikom.

Bodi dovolj.

ekola, pa smo prišli do srži problema, ki je res zanimiv in zame nerešljiv-nimam ideje, zato prosim za nasvet.

moj oče si je po nevem kakšnem postopku ustvaril še en profil na obstoječi mejl in geslo. To pomeni, da ko se prijavi v fb, ga enkrat odnese na ta pravi fb, ta drugič pa na profil, kjer nima nič videnega ter silhueto za prikazno fotko. Sem celega prebrskala in ne najden nič takega, kar bi moteči del profila izbrisalo. In še to, ta nepravi profil mu je celo dodani kot prijatelj.

A mi lahko pomagate? Na kaj to nakazuje? Hvala

p.s.: zgornje debate pa ne bom komentirala... lp

Yacked2 ::

Ko ga bo prijavilo na ta drugi profil naj ga zbriše, čeprav nevem ali je to troll post, ker lahko na en mail registiraš samo en account ali pač...
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Lightning17 ::

Če prav to razumem se na službenem računalniku z Visto in IE prijavlja na FB in mu ne dela... Če se ti prijaviš na svoj računalnik dela... Torej je problem v Visti in IE... Tako Vista kot IE sta neuporabna... Windows 7/8 + Google Chrome = kombinacija ki ti prišpara živce, čas in vse ostale probleme...

Če se je z enim mailom prijavil na dva FB računa je to mogoče samo če uporablja Gmail...

abc@gmail.com = a.bc@gmail.com = ab.c@gmail.com = Google ne upošteva pik...
Medtem ko pa za FB ni isto abc@gmail.com ali a.bc@gmail.com
Kateri koli Gmail na FB napišeš od teh treh zgoraj napisanih, bo vsa pošta prišla na isti račun = abc@gmail.com

Zgodovina sprememb…

Hvala za nasvete.... torej se bom poskusila poigrati malo s prijavo na fb (bom napisala mejl s piko in brez) ter, če mi uspe priti v navidezen profil, ga takoj deaktiviram.

Ali mi v tej fazi svetujete še kaj drugega? še enkrat; drugih brskalnikov in windowsov se ne sme spreminjat, ne glede na nesmiselnost... pa peace :)

Po vaših idejah, mi je z uro iznajdljivosti uspelo rešit problem. Po identifikaciji z očetovo logiko, mi je uspelo vdret v tale navidezen profil in sem ga izbrisala. Jah, kaj naj rečem... pride trenutek, ko se starejši ne zaveda, kaj vse na internetu se ne klika ;) ;), pol pa zaprepadenost, da več ne dela... hja, kaj čemo... :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5923464 (17181) AštiriL
»

isto ime v gmailu - latinica oz. cirilica

Oddelek: Pomoč in nasveti
91319 (1031) jype
»

Google+ (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Omrežja in internet
495126980 (107386) Looooooka

Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

1905115328 (56105) jvolk

MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

304122270 (112855) OmegaBlue

Več podobnih tem