Forum » Omrežja in internet » Kinguin.net (je varno, legalno?)
Kinguin.net (je varno, legalno?)

gamogon ::
Zasledil sem spletno stran kinguin.net kjer ponujajo aktualne igre po občutno nižjih cenah. Je že kdo kupoval pri njih ker sem malo skeptičen (čeprav sem na drugih forum zasledil, da naj ne bi bilo večjih problemo ... :| )
Če ima kdo kakšnje izkušnje z njimi ali podobnimi stranmi mi prosim svetujte je to "pravo" ali je scam (oz. da ti bannajo steam račun ipd.)
Če ima kdo kakšnje izkušnje z njimi ali podobnimi stranmi mi prosim svetujte je to "pravo" ali je scam (oz. da ti bannajo steam račun ipd.)

BALAST ::
Kupoval sem že na kinguin, g2play in OnlineKeyStore in cdkeyhouse.
Večina je šla gladko skozi, le dvakrat so mi poslali key za "ruski teritorij" kateri v artiklu ni bil omenjen in so po pritožbi zrihtal pravi key, ki dela na steamu. (brez VPN)
Večina je šla gladko skozi, le dvakrat so mi poslali key za "ruski teritorij" kateri v artiklu ni bil omenjen in so po pritožbi zrihtal pravi key, ki dela na steamu. (brez VPN)
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

BigSexy ::
Kinguin je zakon. Jaz kupujem praktično izključno pri njih, ker poseka cene steam-a in podobnih trgovin. Poleg tega imajo odlično podporo (izkušnja iz prve roke).
To Infinity And Beyond !

Kurzweil ::
Sam sem v zadnjih letih skoraj povsem out, kar se iger za PC tiče... malce me grabi, da bi preigral kakšno igro, pa sem mimogrede zasledil tale https://www.kinguin.net/ , čemur je namenjen tudi tale topic.
Zna kdo povedat, če je stvar legit? Sicer glede na to, kako dolgo obstaja in koliko followerjev ima, tole gotovo ni nek scam. Namreč cene so po večini prav bizarno nizke, tako nizke, da se res sprašujem, kako je lahko to sploh legit...
Pa ne samo igre, tudi razne storitve in subscriptioni, recimo Youtube Premium za eno leto za par fičnikov... Ali pa recimo annual Spotify za borih 14€...
Predvsem pa me zanimajo igre, če to deluje oz. skoraj povsod poleg piše, da je možno to potem normalno igrati v Steamu,... kako to deluje? Tu dobim neko kodo, ki se potem vpiše nekam v Steamu? Komu jasno?
Je komu poznan ta page oz. tistim, ki jim je poznan, kakšne so izkušnje?
Zna kdo povedat, če je stvar legit? Sicer glede na to, kako dolgo obstaja in koliko followerjev ima, tole gotovo ni nek scam. Namreč cene so po večini prav bizarno nizke, tako nizke, da se res sprašujem, kako je lahko to sploh legit...
Pa ne samo igre, tudi razne storitve in subscriptioni, recimo Youtube Premium za eno leto za par fičnikov... Ali pa recimo annual Spotify za borih 14€...
Predvsem pa me zanimajo igre, če to deluje oz. skoraj povsod poleg piše, da je možno to potem normalno igrati v Steamu,... kako to deluje? Tu dobim neko kodo, ki se potem vpiše nekam v Steamu? Komu jasno?
Je komu poznan ta page oz. tistim, ki jim je poznan, kakšne so izkušnje?

Tody ::
This is NOT a subscription key. You will be sent A NEW ACCOUNT made for you and preloaded with the subscription time. Follow the activation details to access the account.
Torej če se ti da, greš in narediš vpn v indijo kjer so standardi malce nižji in naročnine prav tako. Ko YouTube misli da si indjic ti da nižjo naročnino. Izklopiš vpn in imas kar rabiš. Legalno in moralno pa je drugo vprašanje.
Torej če se ti da, greš in narediš vpn v indijo kjer so standardi malce nižji in naročnine prav tako. Ko YouTube misli da si indjic ti da nižjo naročnino. Izklopiš vpn in imas kar rabiš. Legalno in moralno pa je drugo vprašanje.

Kurzweil ::
KAr se teh subscriptionov tiče, tole verjetno v praksi pomeni, da ti en indijc naredi account, ki je preloadan z omenjenim časom... predvidevam, da niti VPNja ne rabiš, ker se potem samo logiraš? Me pa YT in podobno niti ne zanima, že imam cel kup subscriptionov od streaming platform pa še mnogo drugega... to sem omenil mimogrede...
Me bolj zanima za igre... če prav razumem dobiš key... in potem ga nekako vpišeš v steam?
Me bolj zanima za igre... če prav razumem dobiš key... in potem ga nekako vpišeš v steam?

_Denny_ ::
Tu preprodajajo serijske iz raznih bundlov kot so Humble Choice, Fanatical, Indiegala in ostali. V preteklosti se je preprodajalo igre iz drugih držav (Rusi so imeli tudi po 10x ceneje), zdaj pa že kar nekaj časa zaradi strožjega regijskega zaklepanja to ni mogoče. Varno je seveda ravno toliko kot kak Ebay in podobno; izbereš prodajalca s čimvečjim pozitivnim feedbackom in prodanimi kopijami.
https://www.allkeyshop.com/blog/ še imaš več podobnih trgovin, ti pa pri skoraj vseh zaračunajo še nek service fee, tako da so vse cene za 1€ višje. Pri iskanju s to stranjo pazi, da boš imel med filtri označen samo keys...zadnje čase so nekateri prišli na idejo, da ti dajo Steam account s to igro v "najem" - plačaš, dobiš user/pass, inštaliraš igro, daš Steam v offline mode in igraš dokler te je volja, če greš iz offline moda te pa pričaka wrong password error. Sam bi raje piratiziral kot pa to.
https://www.allkeyshop.com/blog/ še imaš več podobnih trgovin, ti pa pri skoraj vseh zaračunajo še nek service fee, tako da so vse cene za 1€ višje. Pri iskanju s to stranjo pazi, da boš imel med filtri označen samo keys...zadnje čase so nekateri prišli na idejo, da ti dajo Steam account s to igro v "najem" - plačaš, dobiš user/pass, inštaliraš igro, daš Steam v offline mode in igraš dokler te je volja, če greš iz offline moda te pa pričaka wrong password error. Sam bi raje piratiziral kot pa to.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

PluribusUnum ::
Nekaj let nazaj je EAgmaes sperjel 2 kodi pridobljeni iz te strani BP, šlo je za izogib bančni kartici in plačilo s paysafe. Ja strašno sumljivo ampak se je sešlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam - Nakup iger (strani: 1 2 3 4 … 242 243 244 245 )Oddelek: Igre | 2005947 (13295) | oo7 |
» | Destiny 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 50555 (1452) | clio24v |
» | The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 158419 (13422) | oo7 |
» | G2A igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 27924 (8249) | vres.ales |
» | Microsoftovec o DRM-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 23695 (21388) | nekikr |