Forum » Omrežja in internet » Zanimivo
Zanimivo
mylos ::
Vklopim racunalnik, se priklopim na internet (ISDN) in lepo brskam. Nato se brskam 30 ali vec minut, ko naenkrat racunalnik ne najde nobene strani. Pogledam internet stanje povezave, ta kaze, da sem se vedno priklopljen na liniji, nato probam email, tudi e-mail mi rece, da ne more pregledati poste. Izleda kot, da nisem connectan, vendar sem. Probam se parkrat na novo konektat, vse lepo, racunalnik je connectan, vednar ne obraca internet strani. Se-le ko resetiram racunalnik, se connectam, nato brskam dolocen cas, in vsa zgodba se ponovi. Ali ve kdo, kje je tukaj treba kaj popraviti?
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
- spremenil: mylos ()
JLP ::
Mislm da je imel SiOL mal probleme (spet!).
Tud kle ni nč delal en cajt.
Tud kle ni nč delal en cajt.
Live long and prosper!
MadMax ::
Men to dela arnes. SiOL pa Sint.net pa netsi nikoli. Torej pr meni ni problem, na arnes pa ne morm vplivat...
BlackHole ::
To se je meni tud dogajalo na firmi. Na siolu so mi rekli, da je kriv naš server. Zdaj je v redu, ne vem pa kaj je bilo krivo.
Mr.Joker ::
To se je meni tudi dogajalo pri siolu...ne vem zakaj,vendar ko sem se deconnectu in spet connetctu mi je delalo brez problemov.Pust siol in si poišč drugega ponudnika
Tomi ::
Glede na to, da se napaka pojavi po nekaj časa, je lahko kriv tudi modem..
Čeprav je bolj verjetno, da je kriv ISP, ker Siol itak ni znan kot najbolj zanesljiv...
Čeprav je bolj verjetno, da je kriv ISP, ker Siol itak ni znan kot najbolj zanesljiv...
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26203 (15914) | Jakka |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13466 (10943) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17155 (17155) | Bakunin |
» | Slo-Tech, nekam počasen si mi :)Oddelek: Slo-Tech | 2710 (1563) | Bakunin |
» | siol ADSL crknu po celi slo, ker je na siolu zmanjkalo štroma ?Oddelek: Loža | 2900 (2062) | Tody |