Forum » Pomoč in nasveti » cyberport in slovenija ter nakup prenosnika
cyberport in slovenija ter nakup prenosnika
alpe ::
Lep pozdrav, kupujem prenosnik v rangu 500-700 eu za vsestransko uporabo, vendar primarno za študij, tako da ciljam na prenosljivost in sem še malo v dilemo glede 14" ali 15". Poleg tega bi mi prav prišla tudi zmogljivost za občasno modeliranje in editanje (hobi). zaenkrat mi je padla v oči tale zadeva http://www.cyberport.de/lenovo-ideapad-... ... vsa mnenja so več kot dobrodošla :).
a vendar se zalomi glede dostave saj ne dostavljajo fizičnim osebam v sloveniji, poleg tega sem prebral tudi da če vzameš robo na nek s.p. si moraš SAM obračunati davek (nisem 100% ampak zaenkrat sem tako dojel). Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s tem in če je mogoče lažja pot da ga prevzame kolega na hrvaškem (tja pošiljajo fizičnim osebam, kolikor mi je znano...ali pač?).
Hvala :)
a vendar se zalomi glede dostave saj ne dostavljajo fizičnim osebam v sloveniji, poleg tega sem prebral tudi da če vzameš robo na nek s.p. si moraš SAM obračunati davek (nisem 100% ampak zaenkrat sem tako dojel). Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s tem in če je mogoče lažja pot da ga prevzame kolega na hrvaškem (tja pošiljajo fizičnim osebam, kolikor mi je znano...ali pač?).
Hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uvoz avtomobila iz Nemčije (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 33739 (2766) | korenje3 |
» | pred prodajo vozila pooblaščeni servis prikril napako (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7425 (6054) | Alec999 |
» | Fleksibilnejša oblika samozaposlitve (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 42582 (37419) | kkk7 |
» | Nakup iz CyberportOddelek: Kaj kupiti | 9570 (8500) | Gwanaroth |
» | javni dostop do številk tekočih računov !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 14598 (12844) | MadMicka |