» »

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft

««
8 / 18
»»

Jerry000 ::

Pomoje je mislil reči da je to okrogla številka in ne točna

shadeX ::

Vprašanje kaj ta številka pomeni. Samo dve možnosti so:
-30 MIlijonov registriranih uporabnikov (to vključuje tudi podvojene račune seveda). Nikakor to tudi ne pomeni da jih toliko igra. Ampak eni lahko igrajo enkrat in nikoli več.
-30 Milijonov aktivnih igralcev na (mesečni, letni ravni?).

Razlika med prvo in drugo možnostjo je lahko zelo velika :)

Vajenc ::

A lahko prosim nekdo pošlje battletag, da ga dodam med prijatelje in naredim "watch and learn" quest.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

KaiV6 ::

Ampak samo v nocnih urah, pa je bolj watch kot learn :)
KoveV6#2536
<insert>podpis.html</insert>

Vajenc ::

KaiV6 je izjavil:

Ampak samo v nocnih urah, pa je bolj watch kot learn :)
KoveV6#2536

Sicer sem že dobil enga, ampak te za vsak slučaj vseeno dodam ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

MIHAc27 ::

Jaz sem parkrat kar tko naredil, da sem oddigral igro, in imaš možnost zadnjega dodat kot prijatelja. Običajno igrajo še naprej (če te doda seveda) in je quest hitro narejen.

FireBurn ::

Ima morda kakšen dober deck sestavljen iz Dragonov (Paladin ali Priest, raje Priest)?

Sam trenutno največ igram Tempo Mage: (klikni na okenček za večjo sliko, nevem zakaj je ne pokaže tukaj)

Tempo Mage

Tempo Mage

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FireBurn ()

tu imas od krippa drago-priest

https://twitter.com/Kripparrian/status/...

Evo, so že dodali novega herota, se mi zdi da bo HS počasi šel na Pay2win...

Zakaj?

Hero je pure "cosmetic" shit. Hero power je enak Warrior-jevemu. To je to..

klik

Blizzardov buisness model ni bil NIKOLI P2W. Vejo da take špile hitro propadejo..

Ja, se opravičavam, sem potem videl da je le skin za warriora :). No skini so čist ok, podpiram :)

No... osebno bi raje videl, da bi se posvečali bolj sami igri, torej naredili kakšen nov mode naprimer tournament, morda naredili statistiko, omogočili shranjevanje deckov, odprli več slotov, itd. itd. Vse te malenkosti ki so za povrhu še plačljive so mi popolnoma nepomembne.

MacoLa27 ::

Pa saj take kozmetične novosti ne izključujejo vsebinskih - itak na tem delajo različni ljudje.

To je res. Ampak še vedno bi se lahko malo bolj potrudili pri novostih. Dodali bi lahko točno tiste stvari kot je opisal FireBurn. Vgrajeno statistiko tudi jaz pogrešam. Tudi naprimer svoj deck bi lahko bolj izpopolnil če bi mi pisalo katere karte v določenem decku sem največkrat uporabil in katere najmanj (na splošno in proti določenim klasam). Tako bi lahko svoj deck še izboljšal..

Zakaj pa bi to statistiko sam ugotavljal in s tem porabil se vec casa v HS, zato imas druge youtuberje, ki to pocnejo :)
Obstajajo sicer programi, ki sledijo tvojim zmagam/porazom itd. jaz uporabljam npr. http://hearthstonetracker.com/ pa pol vidis priblizno kako je nek deck uspesem ali ne.

Pa se en lep prispevek glede te kozmetike in nasplosno p2w, se popolnoma strinjam z njim.

Mja. Third party programi mi meni nekako ne odgovarjajo. Pač raje bi videl da bi mel HS to vgrajeno not :D

Meizu ::

Tudi meni ne pase, sploh pa s taksnimi accounti, kjer dejansko nekaj denarja noter spustis. Nikoli ne ves, kdaj se obrne kaksen policy in zadevo oznacijo kot goljufanje, rezultat pa ban.

To je res. Ampak eden izmed glavnih pri Blizzardu je rekel da kar lahko dosežeš s svinčnikom in papirjem je dovoljeno. lol :)

Dejansko kar je povedal je res, bi pa rad videl nekoga ki si zapisuje pozicije kart ter že odigrane karte, med samo igro.

Meizu ::

Basically vsi pro igralci na tournamentih zapisujejo igrane karte itd.

Dvomim pa, da dejansko kdo to pocne na ladderju. Saj se ti zmesa.

new heartstone play mode ? zgleda zanimivo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KaiV6 ()

Je kar zanimiva zadeva. Je pa dejstvo da je bil prvi Tavern Battle, zelo unbalanced. Skupno sem igral 71 tekem. 40x z Nefarianom, 31x z Ragom. Od tega sem jih 34. zmagal z Nefom, ter samo 11x zmagal z Ragom. Upam da bojo naslednje bolj balanced.

Vidim pa da so za danes Tavern izklopili in piše da pride čez 2. dni. Zakaj ne morejo pustit do konca?

Nekaj me zanima, kaj dobimo kake nagrade za ta tavern brawl? Glede na to da nam šteje zmage sklepam da dobiš kaj na koncu tedna ko se konča?

ja zdej si za prvo zmago dobil 1 pack

kako bo v prihodnje pa ne vemo se :)

To vem ja sam tko me zanima, ker če samo zmage šteje pol mi je malo useless ker me nekako niti ne briga koliko sem jih zmagal :). Če bo pa kak sistem kot je v areni je pa drugače pol.

Po eni strani je zanimiv igrat že z kartami, ki jih drugače v decku ne moreš imeti.. in drugi hero powerji.

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Iatromantis ::

So pa kar precej hitri s temi razširitvami, kar je dobro, a če si f2p potem pač ni časa zgrajndat vseh kart :D

132 New Cards

Arena Reward Update

Beginning with the launch of The Grand Tournament, the Arena will no longer award players only Goblins vs Gnomes card packs. Instead, players will have a chance to receive a Grand Tournament card pack, Goblins vs Gnomes card pack, or a Classic card pack whenever a pack is awarded.

Torej to je samo card pack kot je bil GvsG? Pa ravno vidim da je preorder 40EUR...saj niso normalni.......

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Jup, nove karte. Verjamem da hitijo, da bo čim več kart, ker potem folk rabi kupovat card packe.

Meni gre kar dobro, clasic in goblinov imam že večino. Tud Legendary ne zaostajajo. dusta pa ravno za 2 nova legendary-a. Ga bom pa malce privarčeva, da vidim kaj bodo nudile tele nove karte.

Nej raje že enkrat dajo opcijo shranit več deckov....

Men malo legendariou fali, nimam sreče pri cardpackih. Zdaj šparam gold do decembra in pol nabavim veliko količino packou. Dusta mam pa okol 2500 zaenkrat...tudi še šparam :).

Sem začel igrat na ameriških serverjih. Lahk sam rečem da brez kart si pečen. 1 uro traja da naredim kak quest sploh. LOL :)

Folk ti meče pr 20 ranku že nevem kake hude legendarije, ti maš pa samo hero basic :D

torej ratuje čedalje bolj pay2win...super

Jap dejansko je zdaj ratala pay2win oziroma pay2start :). 2 adventures + 2 tipa kart je pač enostavno preveč da bi začel iz nule brez vložka + ladder ni narejen dobro, ker noobi kot si že omenil rabjo ogromno časa že da naredijo quest ker je lahko že v ranku 20+ nekdo ki ima večino kart in veliko izkušenj.
Meni je igra sicer še zanimiva, a samo zato ker imam večino kart, oz. praktično vse tiste ki jih potrebujem, da bi zdaj moral še enkrat začeti jovo na novo... ni šans.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FireBurn ()

St235 ::

Še vedno ostane en aspekt (v katerem preživim daleč največ časa), ki je v bistvu imun na pay2win. In sicer arena. Tam lahko tudi mirno opravljaš queste.

To je res. Po drugi strani v areni še nisem videl noobov in folk ki je tam ve kaj dela :) Kolega je začel na novo pa vrže sem pa tja tudi kakšno areno in ne naredi več kot 1. zmago :|

Kolega je začel na novo pa vrže sem pa tja tudi kakšno areno in ne naredi več kot 1. zmago

sam to je zgolj in le posledica njegove sposobnosti. denar nima nič zraven.

Glede questov pa jih lahko večinoma opraviš tudi v taverni (odvisno od tedna).

Ta teden je taverna zlo sick. Se mi kr dopade ta tedn.

;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

St235 je izjavil:

Še vedno ostane en aspekt (v katerem preživim daleč največ časa), ki je v bistvu imun na pay2win. In sicer arena. Tam lahko tudi mirno opravljaš queste.

Začetnik nima možnosti v areni...

Arena je men ena najtežjih...nikol ne zmagam...tko da raj kr normal igram, tam mam več uspehov :)

V areni je sicer tud kar dost odvisno od sreče in sicer kakšne karte dobiš na razpolago za izbirat. Tko da je kar dost faktorjev v areni..

Do zdej odkrite karte .. so mi od shamana kr vsecne :)
Sicer pa lepo da Blizzard gre na umiritev igre in ne kaksnih dodatnih smorc zadev :)

FireBurn je izjavil:

St235 je izjavil:

Začetnik nima možnosti v areni...

Pa ne zato ker je igra pay2win.

jakagode ::

Katero tablico kej priporočate za igranjo Hs-ja?

TehDucky ::

Imam dve bolj high-end tablici pri roki, na kateri sem naložil HS pa dela na obeh super. Ena je Samsung Galaxy Note 8, druga je iPad 2 serije. Sicer sem iz obeh že dol zbrisal, ker sem le preizkušal (nista moji).

Imam pa na telefonu Galaxy S4 , pa razen dolgih loading časov ni nobenih problemov, razen mogoče majhnega ekrana pa da je za telefone malo bolj zbugan app.

Najboljš laufa na iPadih. Game experience je res fenomenalen. Smooth animacije, hitri loading, lepa slika. Mam js na mojmu miniju in je res TOP zadeva.

Nexus 7 je top shit pa še vedno je huda mašina in poceni

qwertyy ::

iPhone 6 plus, dela kot švicarska ura.

jakagode ::

Na katerem Ipadu pa imaš?

Tale. Samo moj je 16GB.

Če bi kdo imel 3pack in galaxy card back :). Dela ko urca

https://netdeck.n4ru.it/free-galaxy-gif...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()
««
8 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535227474 (8164) oo7
»

Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Loža
1244164420 (14891) J.McLane
»

The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1488274279 (38145) D3m
»

Lootboxi (strani: 1 2 )

6110460 (6227) ahac

Več podobnih tem