Forum » Igre » Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Rusty77 ::
pred tednom sem začel šparati gold da bi si lahko kupil par packov iz novega dodatka ki prihaja, a problem je da nemorm šparat in sm zagonu 600 golda za 6 packov. Dobil sem cenariusa, doomsayerja pa golden chicken FML
shadeX ::
a problem je da nemorm šparat in sm zagonu 600 golda za 6 packov.
Očitno je res kar pravijo. In sicer da je ta špil na nivoju gemblanja kadar kupuješ packe. Vedno si vznemirjen ko odpiraš in vedno hočeš odpret novega.
Jerry000 ::
Jaz sem rekel da bom do božiča šparal potem pa nabavil packe :). Zaenkrat gre lepo, 10.000 golda je že :). Zanima me pa...ali je preorder za te nove packe samo 50€? Ali lahko daš preorder tudi za manjšo vsoto? Cardback je verjetno samo za 50€ sklepam
Rusty77 ::
Danes sem zapravu 1 uro in pol da sem prek Genymotion android emulatorja dobu Galaxy card back pa 3 packe.
Navodila če še kdo nima. https://www.reddit.com/r/hearthstone/co...
Navodila če še kdo nima. https://www.reddit.com/r/hearthstone/co...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rusty77 ()
MIHAc27 ::
V tem času bi verjetno v areni priigral tudi že dovolj golda, če si dober.
Jaz delam lepo queste, une za 40 menjam in upam na 60 ali 100 in se kar nabira.
Jaz delam lepo queste, une za 40 menjam in upam na 60 ali 100 in se kar nabira.
Twixz ::
Hm, zanimivo.
Zalaufal igro po nevem kolikem času včeraj. Tavern Brawl mi sploh ni bilo jasno kaj je, pa sem šel in zmagal. Dobil pack, v packu pa Prophet Velen. Zdaj pa ne morem nehati igrat spet
Rank 13 mi je ratalo prlezt, z "Deathrattle Paladinom" kot ga jaz poimenujem. Deck ima pomoje potencial za rank 5.. :)
Uglavnem, zagonu 500 golda za packe, dobil golden epic, 3 golden rare, 5 golden common. Nobenega legendaryja, 700 dusta.
Neverjetno zanimiv mi je igrat (včasih najbol sovraženega iz moje strani) Shamana. Ampak še prakticiram par deckov, mogoče si bom malo z internetom pomagal :)
Zalaufal igro po nevem kolikem času včeraj. Tavern Brawl mi sploh ni bilo jasno kaj je, pa sem šel in zmagal. Dobil pack, v packu pa Prophet Velen. Zdaj pa ne morem nehati igrat spet
Rank 13 mi je ratalo prlezt, z "Deathrattle Paladinom" kot ga jaz poimenujem. Deck ima pomoje potencial za rank 5.. :)
Uglavnem, zagonu 500 golda za packe, dobil golden epic, 3 golden rare, 5 golden common. Nobenega legendaryja, 700 dusta.
Neverjetno zanimiv mi je igrat (včasih najbol sovraženega iz moje strani) Shamana. Ampak še prakticiram par deckov, mogoče si bom malo z internetom pomagal :)
Ta teden je Tavern Brawl v novejši podobi. Igrali boste z Mage ali Hunter novim skinom. Karte pa bodo nove (Grand Tournament).
Zanimiv play. :)
EDIT:
Aja, pa mapa je tudi nova :)
Zanimiv play. :)
EDIT:
Aja, pa mapa je tudi nova :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Poskusi jo v kakšnem decku. Če bi jaz bil nasprotnik, si ne bi upal castat spellov če je ta karta na fieldu.
Kake so nove karte? Se jih splača kupovati? Če sem prav razumel je to novi card pack kot je G&G ne?
Iatromantis ::
KaiV6 ::
Ce si imel dosti golda od prej lahko zdej v areni izbiras kateri pack zelis (classic, gvg, tgt) tako da preko arene lahko odpiras nove packe tudi ... tako sem slisal, lahko pa da ni tako :) imam se vedno areno run odprto pred novim expansionom :)
<insert>podpis.html</insert>
FireBurn ::
Meni osebno tale nov expansion ni všeč, sej je zanimivo mal spremembe pa inspire, ampak karte, razen enih par me pa ne prepričajo.
Po 30 odprtih pokcih... mnja v vsak moj deck sem mogoče dodal 1 novo karto. Sej niso slabe, ampak da bi okoli Inspire baziral cel deck... to pa verjetno ne bom. Dobil sem eno Legendarno... Tweety :)
Superboyy ::
http://www.thegamingresorts.com/
gre kdo :)?
Bi šel pogledat csgo in dota 2 finale, če nebi bla karta 45 faking eurov za 1 dan.
it turns out .. na koncu arena runa dobis random pack ... tako, da nov expansion je samo gold ali EUR :)
res skoda, da ne mores izbirat katerega packa dobis ... oz. bi vsaj lahko prvi mesec ali dva zmagoval samo TGT packe.
res skoda, da ne mores izbirat katerega packa dobis ... oz. bi vsaj lahko prvi mesec ali dva zmagoval samo TGT packe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KaiV6 ()
Jap točno tako.
Po končani areni dobiš random pack. Jaz sem dobil kar prejšnega od gnomov v zadnje.
Na tak način hoče Blizzard narediti da bo imel player manj kontrole kaj lahko dobi. Primer: rabim legendary miniona iz navadnega packa tako da ne moram na ta račun furat samo aren. (Če si dober lahko z areno ki stane 150G poplačaš pack+lahko dobiš še kaj nazaj, tako da za nekatere se splača zagotovo bolj arena kot pack).
Tako da če hočem miniona iz navadnega packa bom moral KUPIT pack. Ali z goldom ali s pravim kešom. Definitivno bo blizzard na ta račun zaslužil več, ker je manj kontrole katere minione dobiš.
Po končani areni dobiš random pack. Jaz sem dobil kar prejšnega od gnomov v zadnje.
Na tak način hoče Blizzard narediti da bo imel player manj kontrole kaj lahko dobi. Primer: rabim legendary miniona iz navadnega packa tako da ne moram na ta račun furat samo aren. (Če si dober lahko z areno ki stane 150G poplačaš pack+lahko dobiš še kaj nazaj, tako da za nekatere se splača zagotovo bolj arena kot pack).
Tako da če hočem miniona iz navadnega packa bom moral KUPIT pack. Ali z goldom ali s pravim kešom. Definitivno bo blizzard na ta račun zaslužil več, ker je manj kontrole katere minione dobiš.
Ja samo dustat se splaca samo kaksne golden karte, za common dobis 5 dusta, za en leg je to 320 common kart (cca 80 packov) :) s tem da je v vsakem packu en rare ali vec.. pride nekje na vsakih 30 packov dvojnikov za en leg dusta :)
Sam nisem še nobene gold karte spremenil v dust, pa mam že kar nekaj dusta. Ga je treba varčevat, pa je. Ena opcija pač, d bobiš nekaj kar rabiš mal hitreje.
Jaz imam eno vrsto OCDja :) in ne maram imet nekatere karte v decku golden, ene pa normal :) raje dustam, pa vzamem kak medium legendary :) sicer pa itak dusta za ene 4, 5 legov itak mora bit .. za kak future op legendary :)
Torej če dobiš golden legendary, ga boš šel tudi pretopit....? Sej dusta na srečo dobiš ravno za en drug legendary.
Kaj pa commoni, ki jih dobiš z levelom? Teh ne moreš zbrisat (edin v deck jih ne rabiš dajat).
Kaj pa commoni, ki jih dobiš z levelom? Teh ne moreš zbrisat (edin v deck jih ne rabiš dajat).
Common lahko zbrises, une ki dobis z deckom se mi zdi so basic .. in jih na zalost ne mores :)
Ce pa dobim golden Nat Peagle al kaj je ze, pa itak gre v dust :) takoj :) naceloma pa tiste relevantne legendarije ze imam ..
Ce pa dobim golden Nat Peagle al kaj je ze, pa itak gre v dust :) takoj :) naceloma pa tiste relevantne legendarije ze imam ..
Echbart ::
Kakšni osnovni nasveti za začetnika? Nekaj imama izkušenj iz Magic kart, sedaj tole igram tri dni....a se splača zbirat denar in pol areno igrat? Ali rajsi kupim card pack za 100 kovancev?
St235 ::
Definitivno je arena boljša izbira. sam se ti splača prebrat kak guide kako se zadeve lotit, da dobiš občutek katere karte se splača jemat. Prebrskaj po temi smo že kar nekaj tega linkal.
To je relativno, men se jo ne splača, ker več zgubim kot pridobim :). Nekako arena ni zame
Hja... Z areno je tako - ko si še začetnik niti ne veš, katere karte izbrat. Tudi ne poznaš še vseh kart, ki jih ima lahko nasprotnik. Pa raznih taktik v ozadju.
Dobiti moraš 3 igre, da nisi v zgubi. Kar je več je pa plus.
Tko da jaz za začetek bolj svetujem, da nabereš rank in pridobiš vse basic karte. Na dan dobiš 1 quest, ki ga lahko zamenjaš. Če je za 40 golda, obvezno probaj dobit boljšega. Za 60 in 100 pa seveda odigraj.
Potem pa čim več igrat, da nabereš kilometrine. Ne boj se igrati Ranked iger. Sedaj dobiš bonus vsak mesec če prilezeš vsaj do 20.
Dobiti moraš 3 igre, da nisi v zgubi. Kar je več je pa plus.
Tko da jaz za začetek bolj svetujem, da nabereš rank in pridobiš vse basic karte. Na dan dobiš 1 quest, ki ga lahko zamenjaš. Če je za 40 golda, obvezno probaj dobit boljšega. Za 60 in 100 pa seveda odigraj.
Potem pa čim več igrat, da nabereš kilometrine. Ne boj se igrati Ranked iger. Sedaj dobiš bonus vsak mesec če prilezeš vsaj do 20.
Jaz trenutno igram tko da že par mesecu šparam gold (imam ga cca 3800 ter 15 packou od taverna). Zadal sem si da do božiča samo farmam bold in packe ter potem nabavil packe za ta denar in potem fun part - odpiranje :).
Hvala za nasvete! Areno sem igral sedaj trikrat...enkrat sem prilezel do 4 zmage enkrat nič in nekrat 1....povprečje kar uredu :)
Drugače pa v ranked prilezem brez problema do 20, pol pa se začnejo težave...predvsem imam manjko kart za zaključek.
Kakšno imate kaj osebno pravilo za dischanting karte...jst si nisem upal še nobene, k jih imam tako malo ;)
Drugače pa v ranked prilezem brez problema do 20, pol pa se začnejo težave...predvsem imam manjko kart za zaključek.
Kakšno imate kaj osebno pravilo za dischanting karte...jst si nisem upal še nobene, k jih imam tako malo ;)
Lej meni se je v mal več kot pol leta nabralo že toliko kart, da če odprem navaden pack, vsaj 4 moram dischantat ker je to že 3. karta in dobim tam dust (ki ga lahko porabiš za izdelavo poljubne karte).
Kart tudi še ne poznaš dobro... mogoče se kakšna zdi bedna, ampak v kombinaciji z drugo pa raztura. Prihajajo tudi vedno nove karte... in nikoli ne veš kaj boš rabil v prihodnje.
Nepotrebne so edino zlate verzije. Te so tudi vredne več, ampak razen lepe grafike niso nič drugačne. Te lahko dischantaš, če hočeš. (Če imaš že navadno verzijo 2x).
Aja še to... malo razmisli, če ne bi gold vložil v odpiranje wingow..še posebaj Noxxramus se je meni zdel zelo koristen.
En wing pride 700golda, dobiš pa 3 al 4rare in 1 legendary karto. Jaz jih kar nekaj uporabljam v mojih deckih, kot začetniku ti bodo pa še toliko bolj koristile. So pa bosi z samo basic kartami teško za premagat. Ampak je na netu veliko deckov, pa najdeš kakega, ki ga lahko vsaj približno sestaviš in upaš na zmago.
Kak mesec ali dva še kupuj packe (svetujem najprej osnovne).. potem bi pa jaz privarčeval za prvi wing.
Kart tudi še ne poznaš dobro... mogoče se kakšna zdi bedna, ampak v kombinaciji z drugo pa raztura. Prihajajo tudi vedno nove karte... in nikoli ne veš kaj boš rabil v prihodnje.
Nepotrebne so edino zlate verzije. Te so tudi vredne več, ampak razen lepe grafike niso nič drugačne. Te lahko dischantaš, če hočeš. (Če imaš že navadno verzijo 2x).
Aja še to... malo razmisli, če ne bi gold vložil v odpiranje wingow..še posebaj Noxxramus se je meni zdel zelo koristen.
En wing pride 700golda, dobiš pa 3 al 4rare in 1 legendary karto. Jaz jih kar nekaj uporabljam v mojih deckih, kot začetniku ti bodo pa še toliko bolj koristile. So pa bosi z samo basic kartami teško za premagat. Ampak je na netu veliko deckov, pa najdeš kakega, ki ga lahko vsaj približno sestaviš in upaš na zmago.
Kak mesec ali dva še kupuj packe (svetujem najprej osnovne).. potem bi pa jaz privarčeval za prvi wing.
Iatromantis ::
Kar se tiče disenchantiga kart, ki jih še nimaš po en par, kolikor jih lahko daš v deck (oz. po eno za legije), so različne taktike odvisne predvsem od tega kaj hočeš - dejstvo je, da če ne vložiš denarja v špil, potem brez dolgotrajnega grajndaja odpade namera, da bi si naredil veliko zabavnih dekov, ampak se moraš osredotočit na enega ali dva, ki sta ti blizu in imaš hkrati že nekaj kart, ki so pomembne za tisti tip deka. V tem primeru se verjetno splača ostale karte, ki ne sodijo v ta dva deka razenčantat, da si lahko narediš epike in podobne, ki ti manjkajo in lahko prej uživaš v igri - sam npr. si naredim vsaj eno karto od dveh, ki mi manjkata za željeni dek, za drugo karto pa upam, da jo bom odprl v peku. Seveda pa se pri disenčantanju lahko zaj.. npr. čisto na začetku sem razenčantal tako deathwinga kot npr. doomsayerja, saj preden so izšle dodatne karte, ti dve karti nista bili posebej uporabni v nobenem dobrem deku, potem pa se je pojavil freeze mage in tudi deathwing je v nekih dekih zdaj prav uporaben...
Kot je že nekdo omenil, se predvsem splača razprašit zlate karte, če že imaš navadno inačico, saj prinesejo več prahu. In pa dobit karte iz avantur, seveda odvisno katere glede na dek, ki ga poskušaš sestavit.
Arene niso za začetnike, ker več zgubijo kot dobijo, a ko se navadiš takoj videt kombo karte in poznaš vse ali večino kart v igri in njihove sinergije, lahko postanejo arene zelo dobičkonosne - seveda v okviru hearthstonovega naključja kakšne karte ti ponudi in kakšne potem vlečeš po vrsti v igri.
Če si začetnik si na youtubi poišči Trumpa ali koga podobnega, ki uči pojme kot so tempo v igri, agro, kontrol in druge koncepte, ki so pomembni za dobro igranje.
Kot je že nekdo omenil, se predvsem splača razprašit zlate karte, če že imaš navadno inačico, saj prinesejo več prahu. In pa dobit karte iz avantur, seveda odvisno katere glede na dek, ki ga poskušaš sestavit.
Arene niso za začetnike, ker več zgubijo kot dobijo, a ko se navadiš takoj videt kombo karte in poznaš vse ali večino kart v igri in njihove sinergije, lahko postanejo arene zelo dobičkonosne - seveda v okviru hearthstonovega naključja kakšne karte ti ponudi in kakšne potem vlečeš po vrsti v igri.
Če si začetnik si na youtubi poišči Trumpa ali koga podobnega, ki uči pojme kot so tempo v igri, agro, kontrol in druge koncepte, ki so pomembni za dobro igranje.
Ja bi dodal za "educational" youtuberje, ki igrajo HS se splaca pogledat, ker sproti razlagajo zakaj so se tako odlocili odigrat itd. itak Trump, StrifeCro ter dokaj soliden educator Dorgan.
St235 ::
Prva faza je vsekakor to, da odkleneš vse basic karte. V tem času tudi pridobiš okviren občutek kako in kaj. Potem pa ob uporabi arena calculatorja in dveh treh guidih hitro dobiš grip za areno. Trenutno zmagujem v povprečju 5-6 iger tako, da si hitro v plusu.
Zaenkrat mi v areni, kljub pebranim priročnikom in uporabo pripomočkov za izbiranje kart ne gre....damn.
Potem jo pusti... jaz sem v areni zelo malo, pa igram že kar nekaj časa. Delaj lepo queste pa je. Se kar nabere golda.
Seveda iz danes na jutri ne bo šlo, razen še vržeš na plano $$$. Dust ti pa svetujem, da privarčuj za kak legendary ali epic karto. Rarov in commonov se itak hitro nabere.
Seveda iz danes na jutri ne bo šlo, razen še vržeš na plano $$$. Dust ti pa svetujem, da privarčuj za kak legendary ali epic karto. Rarov in commonov se itak hitro nabere.
Well i just cant...je mnogo bolj napeta kot ranked ;D Danes je kar šlo...proti zadnjima dvema. Tukaj je deck ki sem ga sestavil...kakšni komentarji? http://www.arenavalue.com/s/y9casB#1
Sem pozabil vnašat posamezne igre,sam je bilo tudi v zgubljenih zelo napeto. Vsakokrat je imel nasprotnik okoli 5 življenj....sej vem moj endgame še vedno večinoma sukcs.
Sem pozabil vnašat posamezne igre,sam je bilo tudi v zgubljenih zelo napeto. Vsakokrat je imel nasprotnik okoli 5 življenj....sej vem moj endgame še vedno večinoma sukcs.
Manjka ti mal kicka (še kak minion z vsaj 5-5 attack-hp še bolje 7-7 attack-hp) ali več draw opcij.
Pa nobenih buffov nimaš? Kak Mark of the wild ali Mark of nature. Za Draw bi pa rabil vsaj Nourish. To manjka po moje...
Aja pa če ti je všeč arena pa jo igraj, a ne.. zato pa je tam. Boš vsaj lahko sprobal karte, ki jih mogoče drugače še kmalu ne boš dobil.
Pa na tavern browl ne pozabi kliknit. Enkrat tedensko za vikend ga odprejo, vsakič so drugačna pravila, in za prvo zmago tistega tedna dobiš en regular pack.
Pa nobenih buffov nimaš? Kak Mark of the wild ali Mark of nature. Za Draw bi pa rabil vsaj Nourish. To manjka po moje...
Aja pa če ti je všeč arena pa jo igraj, a ne.. zato pa je tam. Boš vsaj lahko sprobal karte, ki jih mogoče drugače še kmalu ne boš dobil.
Pa na tavern browl ne pozabi kliknit. Enkrat tedensko za vikend ga odprejo, vsakič so drugačna pravila, in za prvo zmago tistega tedna dobiš en regular pack.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
Ja za tavern brawl sem ze zvedu in dobil en pack.
Ja bufov nimam, ker mi jih niso dali na izbiro...to je deck iz arene.
Sem se odločil, da warlocka ne bom sploh špilal (sem vse kar sem imel discantov in naredil nekaj kart za druida) in sedaj gradim en cheap deck za paladina in en za druida iz icyivy strani. Pa da vidimo.
Ja bufov nimam, ker mi jih niso dali na izbiro...to je deck iz arene.
Sem se odločil, da warlocka ne bom sploh špilal (sem vse kar sem imel discantov in naredil nekaj kart za druida) in sedaj gradim en cheap deck za paladina in en za druida iz icyivy strani. Pa da vidimo.
Druid je naceloma dober, ampak zelo nekosistenten :) imo prevec je odvisen od wild growth in innervate kart na zacetku, tako, da bodi pripravljen na roller-coaser zmage/porazi :)
Sicer pa, prvo kar si skraftas, ce res nimas nic sta piloted shrederja (najboljsi common karti, prisotni skoraj v vseh deckih), pa srecno :) itak nekje moras zacet :)
in kasneje naceloma, ce ti res postane vsec .. bi ti svetoval naxxramas expansion za €, ker je najboljsi p/p za ta denar, tocno ves kaj dobis in je par zelo dobrih kart not, ki jih pol lahko uporabljas v vec deckih (hounted creeper, mad scientists, zombie chow, sludge belcher, loatheb, shade of naxxramas, kel'thuzad ... )
Sicer pa, prvo kar si skraftas, ce res nimas nic sta piloted shrederja (najboljsi common karti, prisotni skoraj v vseh deckih), pa srecno :) itak nekje moras zacet :)
in kasneje naceloma, ce ti res postane vsec .. bi ti svetoval naxxramas expansion za €, ker je najboljsi p/p za ta denar, tocno ves kaj dobis in je par zelo dobrih kart not, ki jih pol lahko uporabljas v vec deckih (hounted creeper, mad scientists, zombie chow, sludge belcher, loatheb, shade of naxxramas, kel'thuzad ... )
Danes zares prijetno presenečenje....napredoval v 19 level in imam že tri zvezdice. Potem dobil 300golda za 100 zmag :D in danes sem očitno razpoložen za igro...na casual odpiram še warlock basic za dodatnih 100golda.
Meizu ::
Hearthstone je pac rng igra... in prej kot se bos navadu, da enostavno pride vcasih nek naval neverjetnih nakljucij, prej bodo tvoji zivci pocivali v miru.
Sam imam 10+ legendary deckov in se z njimi se mi zgodi, da vcasih nasprotnik po nakljucju dobi taksno sosledje kart, da se ne mores nikakor izvlect iz sranja, pa cetudi ves, da bi s podobno "sreco" lahko potegnil karte, ki bi nasprotnika totalno sesule. Ce ne drugega ze zato, ker ves, da imas boljsi deck od njegovega npr. Se najbolj to boli, ko si tam na visjih rankih, rank 5+.
Ampak nic taksnega, pac igra s kartami.
Sam imam 10+ legendary deckov in se z njimi se mi zgodi, da vcasih nasprotnik po nakljucju dobi taksno sosledje kart, da se ne mores nikakor izvlect iz sranja, pa cetudi ves, da bi s podobno "sreco" lahko potegnil karte, ki bi nasprotnika totalno sesule. Ce ne drugega ze zato, ker ves, da imas boljsi deck od njegovega npr. Se najbolj to boli, ko si tam na visjih rankih, rank 5+.
Ampak nic taksnega, pac igra s kartami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World Of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Igre | 228460 (9150) | oo7 |
» | Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Loža | 165302 (15773) | J.McLane |
» | The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 276173 (40039) | D3m |
» | Lootboxi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10575 (6342) | ahac |