» »

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft

««
13 / 18
»»

next3steps ::

Ne bo, ce ne bodo predlozena dokazila o prodaji. Tudi Valve in Ubi ne banata kar poprek.

Cruz ::

One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Twixz ::

Se splača kupit expansione ali je bolje paketke? :D

Rabiš expansione za določene top-tier deke. Do ranka 5 pa se da priti tudi s f2p paketki - za kar moraš biti precej dober.

Ko sm igral pred Renom sem dosegel peak Rank 4, zdaj pa sploh nočem igrati ranked iz dveh razlogov:

1. Paladin je useless ne glede na to kak deck sestaviš, pa je moj main (15 levelov nad vsemi ostalimi ga imam)
2. Zanima me kater expansion se splača in katerega ne splača kupit.

Cruz ::

Ja Explorer in tisti Dragon expansion bosta odšli na spomlad, tako da tega novega.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Vedno kupi najnovejšega. Po dveh letih, se expansion upokoji in oddide v Wild.
Če ne igraš redno, se ne splača nobenega.

shadeX ::

Tema je mrtva že več kot pol leta. Kaj se nič več ne igra? :)

Jerry000 ::

Jaz sem nehal...to da skos spreminjajo te karte me je minilo. Za nekoga ki bi igral tam pa tam ni več ta igra, če nisi aktiven nimaš kaj veliko

MIHAc27 ::

ditto... pomanjkanje časa in interesa.

Če vložiš kako stotko, se da igrati, saj potem samo še posodabljaš deke.

Potem pa še stotko ko pride nov DLC in se tako nadaljuje. Ne hvala. Prej je bilo meni ljubše

Kaj pa brawli 1x tedensko? Za večino ne potrebuješ kart iz svojega decka.

Glede na to da se mi je malo "zameril" HS, ne igram nič. Imam pa rad brawle z predefined packi. Tam ko moram jaz pack sestavit samo ugasnem :). Sem pa igral zanimiv brawl na gamescom, kjer smo se borili proti Arthrasu....z okolo cca 300000 lajfa :)

Iatromantis ::

Tudi sam in večina prijateljev, razen enega, je prenehala igrati nekje kmalu po uvedbi wild in standard formata. Poleg občutka, da je potrebno še več "grajndarja", se mi zdi največja napaka HS odločitev o uvedbi nadmočnih kart, katerih kombinacije nemalokrat pomenijo OTK (one turn kill) ne glede na to, kaj kot nasprotnik narediš, vse je odvisno samo od sreče - kdo bo prej dobil OTK kombo pred drugim in potem nemočno opazovanje kako nasprotnik poje tudi po 100 in več zdravja (npr. mage infinite dmg).

Zdaj, če bi HS imel instante tako ko MTG ali kakšen drug način kontriranja teh OTK kombinacij, potem to ne bi bil problem, a kakor je zastavljen zdaj, ni prav nič več zabaven, preveč je "grajndanja" in teh OTK kombov. Verjetno... ga nisem igral že kakšno leto.

HighBane ::

Hmm pa pogledamo. Blizzard upraviči večino stvari z "confusing to new players" oziroma za vse igralce. Potem pa je kup kart, ki jim ne znajo spremenit opisa, da boljše razloženi (Molten Giant, Wild Growth pri 10 mana...)
Greš igrat bolj na "easy" in ima večino ljudi top tier decke že v najnižjih rankih. Novi igralci nimajo šans, da bi kaj zmagali. Preorder za nove razširitve je 50€ in dobiš le delež kart, če se hočeš igrati z različnimi decki, rajši kupi par AAA iger na steamu. Pa pred kratkim so še podražili paketke.
Trenutno je ladder poln druidov pri višjih rankih.
Namesto, da bi "prilagodili" nove OP karte iz razširitev, ki so zlomile meto, grejo rajši spreminjat core karte. Večina kart ki jih nerfajo naredijo neuporabne. Blade furry so nerfali že dolgo nazaj, ker "limits design space for rogue weapons" in do zdaj še nismo videli kart, ki so to upravičile.
Murloc so bili vedno bolj slabi, edino Warleader je bil močna karta. Zdaj so dodali par močnih murlcov in je zdaj warleader problem. Kaj naredijo? Ga nerfajo... ok. Čez par rotacij, ko bodo novi murlaci šli, bodo core murloci ostali še v slabšem stanju...
Ladder je edini tekmovalni način in potrebuješ veliko časa, da nekam prileziš. Turnirji se igrajo prek zunanjih strani in prek prijateljskih tekem. Da bi igral, da si nabereš gold in kupiš par paketkov, kje... 10g na 3 zmage. 30 zmag (60 iger) pa imaš en pack.
Ljudje lahko "ropajo" vsako potezo in blizzard ne naredijo nič glede tega. Ni možnosti za pospešitev animacij ali odstranitev. Tudi začne štekat če malo obremeniš internet, ker se mora za vsako stvar pogovarjat s strežniki.
Blizzard še nikoli ni slišal za dvojni klik in palčne gumbe na miški za premikanje med meniji.
Za deck slote so pravili, da iščejo najboljši način za uvedbo... po par letih so dodali 2 puščici in še eno stran za decke...

Drevesce ::

Je HighBane zgoraj že večino stvari, ki me motijo pri tej igri povedal.
Preveč časa in živcev ti poje tale igra... da o communityu sploh ne govorim.

Da bom pa zdaj za vsak preorder dal najmanj 50 EUR da bom lahko že od začetka konkurenčen pa ne hvala.

Nove igralce ta igra enostavno več ne more pripeljati, ker bi bili že preveč v zaostanku. Odkar sem nehal igrati vidim da sta že spet 2 nova expansiona (Journey to Un'Goro in Knights of the Frozen Throne). Skratka brezveze časa.

Tale igra bi mene takrat ko sem jo nehal igrati zadržal zgolj kakšen nov mode. Naprimer tournament.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drevesce ()

Netrunner ::

HS je meni zanimiv samo za občasno partido s kakim kolegom, pa še to nisem konkurenčen ker nimam časa študirat deckov oz. kako si kaj pametnega sestavit.

Najraje bi prodaj account če bi dobil kupca.

Netrunner je izjavil:

HS je meni zanimiv samo za občasno partido s kakim kolegom, pa še to nisem konkurenčen ker nimam časa študirat deckov oz. kako si kaj pametnega sestavit.

Najraje bi prodaj account če bi dobil kupca.

To ja, to se tudi meni ne da. Pred tem wild in to spremembo si našel kakšno fajno kombinacijo in si jo lahko fural dlje časa in je delovala. Zdaj zahteva preveč študiranja in preizkusov..

Sej to je fora igre. Pa ja niste mislili, da bojo ostal pr osnovnih kartah in 2 expansionih?

Sej to je fora igre...zato smo pa nehal :). Pač, prej mi je bilo meni boljše kot občasnemu igralcu. Za občasnega je pa tole heavy (vsaj zame)

Sej sm tud js občasen, pa me ne moti preveč, ker večinoma igram arene in taverne.

Aja no to je drugo. Mene je nekako minilo...v areni nisem bil dober, taverni so pa ql dokler ni treba svoj deck sestavit :)

Ijus ::

pravjo strici boti: "Tema je neaktivna več kot dva meseca. Ste prepričani, da jo želite obuditi? Pri obujanju starih tem je obvezno podajanje novih za debato relevantnih informacij."

am, špila še kdo to igro. jaz se čedalje bolj napaljujem. hunterja gonm vsak dan.
bi kdo dodal mene jadnog na friend listo za kak duel pa chat? uber lame tole ampak sooooory.

pa videl sem da je lani bilo srečanje hearthstonevcev v sloveniji. bo letos tud?

Jaz čedalje manj. Preveč mi je buy to win usmerjena. Vsaj po občutku. Ko je prišla ven je bila zame top, še nabavil sem expansion oni mountain. Zdaj pa že kake 1 let nisem aktivno igral...edino na GamesCon2017 sem.

com' on. beda to. kaj te briga če drugi kupujejo paketke.
jst sem zud stara šola.

jst čedalje bolj. hunter mi je priljublejn.
mam že level 57 pa 250+ zmag. mal bad ratio ampak dobro. ne dam se. kaj? kaj kaj?

pa ne morem verjet - prebral sem da je bilo lani 70 miljonov špilatorjev - na slo-techu pa zamrla tema. wth?

yayo ::

Ijus je izjavil:

na slo-techu pa zamrla tema. wth?

OT
a sploh obstaja pri nas kak aktiven gamerski forum, ki ni za osnovnošolce?

pa ne. 13 strani pogovora zdje pa kr nč. že več kot pol leta. zakwa?

Zato, ker se je igra pokvarila. Simple.
Ko se je vse skupaj začelo je bilo čudovito igrat, zdaj že od lani nisem hearthstona niti povohal. Preveč vsega na novo.
Začetek je bil pa obetaven, expansioni, ni blo roka uporabe kart, etc. etc.
Igra je ratala pay2win. Saj community slovenski glede hearthstona obstaja, igra se tudi na LAN-ih ampak zame osebno to ni več igra ki bi bila vredna časa :)

ne vme vidva men je hearthstone top shit igra. pa nisem kupil še nobenga paketka. vse priigral. na hard. s krvavimi žulji. kokr kol že mam dobre karte al pa slabe. špilam pa že dve leti.

Meizu ::

Jaz tudi ne igram ze kaksna 2 leta iz istega razloga. Na zacetku je blo top, kupil sem oba expansiona ter nekaj paketkov cisto tako, za lazji zagon in imel helluva time, prisel tudi do legendary ranka v eni sezoni, si izboril najboljse karte in decke (dr.boom, sylvanas in ragnaros era, mech mage itd.), potem je pa vse skupaj slo v rit. Card cycling, prevec expansionov, igra je vedno bolj usmerjena v dolocene meta decke brez katerih absolutno ne gre...

Odspilal sem svoje, blo je dbest, je pa zal prisel cas da igro premaknem v kos upokojencev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

no sej ni važnn kaj si vi mislte. zanima me če je kdo ki še špila pa da bi me dodal na f.listo.
razumem pa o čem govorite. vem kaj to pomeni o čem govorite.

Komot, pošlji mi ZS s tvojim battle netom. Sam večinoma furam samo Arene & Taverne, ker se mi običajnih deckov ne da skoz skup zlagat.

hehe. ok.

jst običajno špilam play mode.
tavern sam da dobim paketek.
arene pa ne maram ker nimam veliko zmag. bogo vse skup.

pa dobr. kaj ste zdej tle vsi zasovražl HS? fak no. ne morem verjet. pa sej ni tolk bad napram stari sceni al kaj. jaz sicer nisem del te stare scene. začel sem špilat pred dvema letoma. sam prvo leto sem bil čist pasiven. pa pol naslednje pol leta sam ene 3-5 iger per day. zdej zadnje pol leta pa mal več. 5-10 iger nadan. zdej zandji mesec pa 10-20 iger per day.

ja dobr upam, da se vam nisem zameril k sem rekel da me ne briga kaj si mislite. sorry no. pi*** no. sej vem no. kaj govorite. si predstavljam. poznam to foro: old school napram new school.
itak sme proti kupovanju kart pa goljufanju s pomočjo spletnih strani za kreiranje deckov. to ni fer niti true.

ampak kupil si bom 60 paketkov za 70€ če bom le mel kaj viška denarja. res si badly želim met še ene tri golden common karte ker so opasne. kupovanje mi je drugač navzkriž z logiko in etiko igranja.
pa sej me ne mot če full zgubljam. špilam ker mi je res všeč igra. fak no. še bolj kot doom 20 let nazaj ko sem bil mulc. pa nažigal cele dneve. hehe. ne bom pozabil: muuutiiiii!!! haha. lol fak ej. **wolfenstein

Smurf ::

Jaz po kaksnem letu spet (zelo obcasno) igram. Po ene 10 iger na teden. Zdejle vidim, da se je dobilo zastonj arena rune kar zna biti zanimivo. IMO so ravno te arene najvecji pokazatelj skilla.

Koliko pa vas je končalo Monster Hunt?

Smurf je izjavil:

Jaz po kaksnem letu spet (zelo obcasno) igram. Po ene 10 iger na teden. Zdejle vidim, da se je dobilo zastonj arena rune kar zna biti zanimivo. IMO so ravno te arene najvecji pokazatelj skilla.

Kaj točno misliš s free arena run? Samo enkrat free run, enkrat na teden,...?

V areni mi je nekajkrat celo uspelo dobiti 12 zmag in če se bom kdaj vrnil v igro je to prav zaradi tega moda.

Normal mode se mi je enostavno zagabil z vsem tem grindanjem do legendarya, kjer je bilo polnih ZOO deckov (Hunter, Warlock, Shaman). Je pa to čista pay2win igra, če želiš ostati kompetitiven. Brez kupovanja expansionov izredno težko slediš ritmu.
Odkar sem prenehal z igranjem so dodali že štiri nove expansione in enostavno ni se zanimivo vrniti v igro s starimi kartami.

Smurf ::

Zdej je prisel nov patch, in si zraven dobil 2 ali 3 zastonj arena rune (ter queste vezane na to).

Uglavnem ja, tastari hs je bil 10000x boljsi od tega zdaj, kjer rabis zmetat 200eur noter da sploh lahko nadaljujes :)

ah jst ne vme kva ga vi tle kvaste. jst nisem še nobenga paketka kupil. vse priigral. pa sem čist lepo kompetenten glede števila kart.
vsak dna odigram daily quest plus tolk iger da dobim gold za en paketek. prej sicer sem manj špilal pa sme rabil dva dni za en paketek. sedaj en dan za en paketek.
kva bluz***? kupovanje. kakšno kupovanje? čist lepo se da čez pridet. imam full kart. legendarijev tud nekaj. epic tud. pa rare tud.

sedaj ko je prišel year of raven smo vsi dobil 2200 dusta pa sem si skreftal vse, čist vse common karte za zadnji expansion - witchwood. in lepo sporot dobivam rare karte. vsak dan najmanj eno. se kdaj ponovi ampak no matter. sem si na ta račun lih včeraj skreftal eno golden common. sedaj imam trend špilat s samo zlatimi kartami - hunterja.

tisto grebenje za legendarije je pa itak normalno. sma vam gre v nos če folk kup karte. ni fore. igraj e zastonj. zato kupuj pakete.
igre so plačljive. drugač- HS je zastonj. in je čist nekako lepo skompenziran. karte isto kot pri regular paid igri expansion zadeve.

kva kr neki, no? ejga?!

jst čist lepo špilam .brez problema. res da nimam dobrega ratia zmage napram zgube - imam full vče zgub koz zmag - sam mi je užitek igrat in se učit.

jao ste vi ene razvajene piz**ce. ej, sorry, sam ste res.

Med drugim si spraševal, zakaj ta tema umira, mi pa smo ti podali razloge.

Zakaj se razburjaš? Če ti je igra všeč jo igraj. Ne moreš pa zmerjati ljudi s pizdic*** samo zato, ker je nekaterim igra dosadila.

- Če nočeš igrati poceni aggro deckov in dejansko sestaviti kakšen zanimiv deck, ki dostikrat vsebuje epic in legendary karte moraš porabiti ali ogromno količino časa, da si jih nabereš ali pa €€€.
- Kot sem že v prejšnjem postu omenil, plezanje po ranked lestvici je vsaj zame pravo mučenje. Ko enkrat prideš med Rank 1-10 igraš proti praktično enemu ali dvema decku, kar postane dolgočasno.
Nek skill pa ni potreben, da prideš do takšnih rankov, razen sekiranja in zapravljenega časa.
- Arena je še najbolj svetla točka te igre, pa tudi ta ima kar nekaj pomanjkljivosti, ki pa se mi jih ne da trenutno opisovati.
- COMMUNITY. Kaj je lepšega, ko ti nasprotnik celo igra emota ali nalašč ropa? Ajde prvo stvar so rešili z "mute" button.

Sem odprt za "emote", ampak 2x zaporedoma mi spusti emote kadar razmišljam, ga neumudoma mutam.

Ijus je izjavil:

ah jst ne vme kva ga vi tle kvaste. jst nisem še nobenga paketka kupil. vse priigral. pa sem čist lepo kompetenten glede števila kart.
vsak dna odigram daily quest plus tolk iger da dobim gold za en paketek. prej sicer sem manj špilal pa sme rabil dva dni za en paketek. sedaj en dan za en paketek.
kva bluz***? kupovanje. kakšno kupovanje? čist lepo se da čez pridet. imam full kart. legendarijev tud nekaj. epic tud. pa rare tud.

sedaj ko je prišel year of raven smo vsi dobil 2200 dusta pa sem si skreftal vse, čist vse common karte za zadnji expansion - witchwood. in lepo sporot dobivam rare karte. vsak dan najmanj eno. se kdaj ponovi ampak no matter. sem si na ta račun lih včeraj skreftal eno golden common. sedaj imam trend špilat s samo zlatimi kartami - hunterja.

tisto grebenje za legendarije je pa itak normalno. sma vam gre v nos če folk kup karte. ni fore. igraj e zastonj. zato kupuj pakete.
igre so plačljive. drugač- HS je zastonj. in je čist nekako lepo skompenziran. karte isto kot pri regular paid igri expansion zadeve.

kva kr neki, no? ejga?!

jst čist lepo špilam .brez problema. res da nimam dobrega ratia zmage napram zgube - imam full vče zgub koz zmag - sam mi je užitek igrat in se učit.

jao ste vi ene razvajene piz**ce. ej, sorry, sam ste res.

Ce imas tako slab ratio potem nimas bas kompetentnih deckov kaj pravis. Se v starih casih HS je bila igra ze relativno mahnjena na p2w. Ko sem jaz enkrat sestavil famozni legendary shield warrior deck, mech mage z antonidasom, warlock zoo, control mage (freeze) ter tank druid deck, s katerimi sem prisel do legendary ranka (ok kasneje se patron warrior), bi rabil ti najverjetneje vsaj par 100eur vlozit da bi bil lahko kakorkoli kompetenten proti vsaj enemu mojemu decku pa se to samo eno igro, potem bi jaz lagano sestavil counter, ti bi pa s par 100eur vlozla sam gledal kako zgubljas igre samo zato, ker se vedno nisi nalozil dovolj denarja v igro da bi lahko konkuriral.

Koliko casa moras igrat f2p da so sestavil zgoraj omenjene decke? Zelo dolgo. Razen ce imas sreco pri odpiranju paketkov na nivoju jackpota.

Je pa res da sem jaz s prvim odprtim paketkom v igri dobil ragnarosa. Auto win proti vsem prijateljem s katerimi sem zacel igrat.

Drevesce je izjavil:

Med drugim si spraševal, zakaj ta tema umira, mi pa smo ti podali razloge.

Zakaj se razburjaš? Če ti je igra všeč jo igraj. Ne moreš pa zmerjati ljudi s pizdic*** samo zato, ker je nekaterim igra dosadila.

- Če nočeš igrati poceni aggro deckov in dejansko sestaviti kakšen zanimiv deck, ki dostikrat vsebuje epic in legendary karte moraš porabiti ali ogromno količino časa, da si jih nabereš ali pa €€€.
- Kot sem že v prejšnjem postu omenil, plezanje po ranked lestvici je vsaj zame pravo mučenje. Ko enkrat prideš med Rank 1-10 igraš proti praktično enemu ali dvema decku, kar postane dolgočasno.
Nek skill pa ni potreben, da prideš do takšnih rankov, razen sekiranja in zapravljenega časa.
- Arena je še najbolj svetla točka te igre, pa tudi ta ima kar nekaj pomanjkljivosti, ki pa se mi jih ne da trenutno opisovati.
- COMMUNITY. Kaj je lepšega, ko ti nasprotnik celo igra emota ali nalašč ropa? Ajde prvo stvar so rešili z "mute" button.

ah drugo je če je dosadila. sorry to, ja. sorry.
haha to slednje. enako mislim.

kolega je dobil golden legendarija prec na začetku. in pol o poštenosti. to je čist soleley na random.
kak deck si sestaviš je pa ključnega ... pomena - pomojem! glede na rank ki ga maš.

drugač mi je pa všeč na random sestavit deck. ko izberem preset pa mi manjkajo karte. hehe. zanimivo špilat. surprises.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ijus ()

drugač ja pobje in pobike - lahko bi pomislil da nekaj ni v redu ... če tle na s-t nihče ne debatira vče o tem.
upam, da nisem dreznil kot v osje gnezdo. sorry, če sem. bom tih, no. vem, da ni lepo provocirat za prazen nič.
pač...

Hej tega nijce tu ne pravi. Si vec kot dobrodosel k diskutiranju tu na st. Mi samo odgovarjamo na tvoje opazke glede igre, eni smp jo igrali od day 1 in imamo nekoliko bolj poglobljen razvid v evolucijo te igre.

:) thx
««
13 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535227293 (7983) oo7
»

Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Loža
1244164265 (14736) J.McLane
»

The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1488274057 (37923) D3m
»

Lootboxi (strani: 1 2 )

6110442 (6209) ahac

Več podobnih tem