» »

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft

««
11 / 18
»»

Jerry000 ::

in, je za kej? Se splača mučiti z WOW?

ahac ::

Uh... se pravi ni dost, da že imam max lvl characterje, ampak moram lvlat novega? 8-O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ahac je izjavil:

Uh... se pravi ni dost, da že imam max lvl characterje, ampak moram lvlat novega? 8-O

Jap

Vajenc ::

A deluje na PTR?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

shadeX ::

Ni treba da je nov. Lahko maš tudi že LVL 19 in prideš samo do 20 :)

Jaz sem mel enega LVL 19 (twink) ravno 1 bar pred lvl 20. Tko da mi je vzelo 2 minuti da sem šel v lvl 20 :))

Vajenc je izjavil:

A deluje na PTR?

Nekako dvomim.

Je pa to zastonj. Se pravi ni treba subscribat, da prideš do LVL 20.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

shadeX je izjavil:

Ni treba da je nov. Lahko maš tudi že LVL 19 in prideš samo do 20 :)

Jaz sem mel enega LVL 19 (twink) ravno 1 bar pred lvl 20. Tko da mi je vzelo 2 minuti da sem šel v lvl 20 :))

Vajenc je izjavil:

A deluje na PTR?

Nekako dvomim.

Je pa to zastonj. Se pravi ni treba subscribat, da prideš do LVL 20.

Edin če je že porabil free čas...

Ne. Do LVL 20 lahko igra kdorkoli in je zastonj.

KaiV6 ::

Ampak dobro no, zdej da moras downlodat nevem kolko GB in porabit nekaj casa (nekaj ur ?) za lvlat character v WoW je malo tako .. cudno/neokusno.
A gre WoW-u tako slabo, da morajo na tak nacin privabljat nove igralce ? :)
<insert>podpis.html</insert>

Zgleda ja :). Men se ne zdi vreden trud za en skin, tko da ill skip that :)

KaiV6 je izjavil:

Ampak dobro no, zdej da moras downlodat nevem kolko GB in porabit nekaj casa (nekaj ur ?) za lvlat character v WoW je malo tako .. cudno/neokusno.
A gre WoW-u tako slabo, da morajo na tak nacin privabljat nove igralce ? :)

Hja če si udelan WoW player prideš do 20 levela, čist v izi. V roku nekaj ur si lvl 20.

Sicer pa je ful hud skin, glede na to da sem Paladin fan, med drugim :)

Heartstone the MMO! :))

Drevesce ::

Zanimivo, da tale tema ni bolj popularna, glede na to, da jutri, torej torek 26.4 pride nov expansion old gods. Koliko ste kaj prišparali golda/dusta?
Že sklepate, kateri deck bo v tej meti najbolj popularen/op? Kolikor sem gledal stream par dni nazaj, kjer sta z novimi kartami igrala Frodan ter Ben smo lahko videli, kako zelo močni so C'thun decki.

Od danes naprej, pa lahko pravtako že disenchantate "nerfed" karte za polno vsoto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drevesce ()

Netrunner ::

Jaz heartstone začel igrati pred kratkim :) in sem tudi pričakoval malo večjo popularnost teme.

Do sedaj sem kupoval samo classic boosterje in avanturo "Curse of Naxxramas" ker je ne bo več na razpolago. Zdaj če se ne motim pride tudi neki novi gameplay mode... wild ? Imam samo cca 500 golda in sem študiral da bi si kupil 5 boosterjev od "Goblins vs Gnomes" katere tudi jutri ne bo več, saj se mi zdijo zanimive karte.

Drugače pa sem videl da se preorde precej splača .. št. kart / ceno ...to seveda pride bolj prav hard core igralcem in ne takim casual kot sem jaz :)

Golda mam 2000, dusta pa nekje 3000. Tko da sm ready za jutri :)

Cruz ::

13 paketov itak lahko zastonj dobiš. Drugače pa jaz bom bolj gold zapravljal za standard packe, ker sem začel igrati pred parimi tedni in mi manjka dosti močnih standard kart. Ja C'thun decki bodo zelo popularni pomoje tudi.. Samo se mi zdi nekoliko bedno.. igre bodo (zelo) dolge. Jaz pa rad igram agresivno in finiširam do 6-7. runde. Tukaj še video glede free stuffa:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Jaz verjamem, da vsi sodelujoci v temi sledijo kaksnemu kanalu na YT tu pa tam ter da smo na tekocem. Se pa strinjam, da ni nobenega "moderatorja", ki bi te novosti prenesel v temo :).

Se pa bo meta, kot zgleda po tem updejtu upocasnila se kar, tako da, RIP agro :)

Zgleda pa da je na papirju največ pridobil shaman s svojimi evolutioni, tako da bo year of the cracken bolj control naravnan.

Cruz je izjavil:

13 paketov itak lahko zastonj dobiš. Drugače pa jaz bom bolj gold zapravljal za standard packe, ker sem začel igrati pred parimi tedni in mi manjka dosti močnih standard kart. Ja C'thun decki bodo zelo popularni pomoje tudi.. Samo se mi zdi nekoliko bedno.. igre bodo (zelo) dolge. Jaz pa rad igram agresivno in finiširam do 6-7. runde. Tukaj še video glede free stuffa:

Kako pa dobiš 13 paketov zastojn?

na kratko kot novemu igralcu se mi ne splača porabit 500 golda za nakup 5 paketov od goblin vs gnomes... ali pač ?

Do zdej si v Heartstone lahko igral na lestvici z vsemi kartami, od 27. naprej pa se bo razdelilo igranje na vse karte (wild format) in na trenutne karte v rotaciji (standard), z GvsG bos lahko igral samo v Wild formatu, in kot ime pove .. bo wild, saj se Blizzard ne bo posvecal ravnotezju, kar se tice wild formata. (od super agro deckov do one turn kill bo tam)

Torej na kratko, raje se posveti standardu, torej ali areni ali pa classic packom, kar se porabe golda tice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KaiV6 ()

eh ne dolgo nazaj sem nabavil oni "curse of nax...nekaj" ki bo zdaj šel ven kar pomeni, da ga bom lahko igral samo na wild... pa načeloma igram samo s kolegi za zabavo, tako da je wild načeloma ok.... zato razmišljam da bi vzel nekaj gog kart.

Ce si ze vedel odgovor, zakaj vprasanje ? :)

ker nevem ali so karte v goblins vs gnomes ediciji dobre ali ne oz. če je ok dobit še kaj kart is te edicije :)

Karton4 ::

Prišparano malo :D
300golda pa 500dust :D (vedno kupujem karte classic)
Jutri pride v USA in v EU 27, drzi?

že če kdo igra: larmo(lojtra)2256

Netrunner je izjavil:

ker nevem ali so karte v goblins vs gnomes ediciji dobre ali ne oz. če je ok dobit še kaj kart is te edicije :)

Ja ce dobis Dr.Boom, Piloted Shredder ali Antique Healbot v teh 5 packih GvG se je splacalo :)

Jaz sem preordal teh 50 packov, mogoče neumno mogoče ne, mi ni škoda denarja če v neki stvari uživam. Sem pa prišparal še 3,5g + 15 free packov pa bo kar lep začetek. Dusta pa imam ravno za en epic :D.

Kar se tiče Wild/Standarda. Priporočam standard, ker wild bo verjetno res pač "wild". Tudi Blizzard bo promoviral samo standard mode ker se bo le ta pač igral tudi na HS turnirjih. Se pa bo dalo priti v legendary v obeh modih (vsaj zaenkrat).

jaz sem bolj casual player. Kaj classic edicija je vedno aktualna in se samo one edicije spreminjajo ali bo tudi classic kdaj absolte?

Classic in Basic set bo za vedno not, iz rotacije pa gre najstarejsi expansion, kadar pride nov expansion set ven. Ampak zdej pac gresta dva ven GoblinsVGnomes pa Naxxramas.

aha kul ... se pravi kot casual player je najbolje da se držim teh standardnih kart in je. Če bi se prej pozanimal ne bi nabavil one avanture... no saj je bila zabavna za preigrat.

Tako bom rekel, ce uzivas v igri in zelis dobit cimvec kart, bos pac moral grindat, si sestavis en dober najcenejsi deck in skusas vsako sezono prilezt cimvisje, delas daily queste in pol pocasi zacnes z areno (mislim da ti 4 zmage v areni povrnejo strosek pri 7 pa si v plusu), pa vsak teden igras vsaj en brawl da dobis 1 pack.

Ampak po drugi strani, ce si pripravljen vlozit 3 ure na dan za eno igro, je "ceneje" ( v smislu kolko cenis svoj cas), ce si kupis kak card pack tu pa tam (prek dealov iz Amazona npr.)

Ce pa igras res samo tako za fun levelas vsakega herota do lvl 10, da dobis tiste basic karte, da lahko sploh sestavis kak deck in gasa :).

Echbart ::

jst sem danes zaradi nostalgije kupil še zadnji GvG pack...pač ne bom več mogel igrati v standard mojga mech decka.

Mam nekaj čez 3000 golda prišparanega in pa 700 dusta, tko da še tistih 13 zastonj packov - legendary mora pasti :D

Predvsem ciljam na kakšen zanimiv paladin in shaman deck za začetek.

ja heroje sem že spravil do levela 15, tako da nekaj kart se mi je že nabralo. Časa imam pa zelo malo tako nekega grindanja golda ne bo :) ... na easy

Kaj potem se splača nabavit ta novi expansion oziroma ta gods, al je bolš obične packe še vedno nabaulat podjutrišnem?

Jerry000 je izjavil:

Kaj potem se splača nabavit ta novi expansion oziroma ta gods, al je bolš obične packe še vedno nabaulat podjutrišnem?

Če imaš denar in nameravaš aktivno igrati se ti vsekakor splača vzeti preorder, saj dobiš precej za svoj denar. Za preorder pa imaš časa verjetno samo še danes.

Ja dobil bos itak c'tuna zastonj samo se moras logirat v igro vsak dan .. ali enkrat v naslednjem tednu .. pol par packov dobis prek questov.

Zdej .. ce nisi preprican .. pocakaj, da vidis kako se bo oblikovala meta.

Nekateri klasi zgubijo kar nekaj, nekateri dobijo. Ce nimas za preorder pac pocakaj .. lahko da se bo s starimi decki (oz. preurejenimi) dalo kaj naredit.
Vsekakor pa mislim, da bo agro malo zgubil na prisotnosti. Saj gre ogromno stvari v "penzijo" .. :) (hounted creeper, zombie chow, lepper gnome, mad scientist... nenazadnje pa knife juggler .. )

lepper gnoma- in jugglerja so nerfali :D

glistovje ::

jst ne bom mogu spat :)) jez'c marija no!

shadeX je izjavil:

lepper gnoma- in jugglerja so nerfali :D

Kar pomeni da ne bojo vec videli igranja :)
Lepper gnome je bil top ker ti je 1 mana minion ubil 2 ali celo 3 mana drop, zdej pa z 1 att je neuporaben.
Tudi jugler je bil s svojimi 3 att zelo dober za kakega 3 mana al 4 ubit, zdej pa je 2 att .. zgleda malo ampak .. no .. juggler je bil dober zaradi hounted creeper, imp-losion, muster for battle - teh ni vec, samo se v hunterju z houndsi ostane :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KaiV6 ()

Juggler bi še znal vidt v kakšnem aggro decku, pa mogoče areni, glede lepperja se pa strinjam, je verjetno out. Skoraj zagotovo pa igre ne bodo videli tudi Ancient of Lore ter Arcane Golem ki je zdaj res katastrofa od karte. No pa pozabil sem omeniti še po mojem mnenju najbolj nerfano karto Blade Flurry.

Kdaj se WotOG odpre pri nas...danes čez dan ali ponoči?

Sem videl 27. pri nas....ok pol pa bo danes zabavna noč.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Echbart ()

Netrunner je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Če imaš denar in nameravaš aktivno igrati se ti vsekakor splača vzeti preorder, saj dobiš precej za svoj denar. Za preorder pa imaš časa verjetno samo še danes.

Žal nočem dat 50€ za preorder...predrago zame. Zato me zanima kako z goldom, mam okoli 2000 in ne vem...al nove karte al klasične nabavit zdaj ko pridejo nove karte ven

Echbart je izjavil:

Kdaj se WotOG odpre pri nas...danes čez dan ali ponoči?

Sem videl 27. pri nas....ok pol pa bo danes zabavna noč.

Pa še praznik je in še dopusti se začnejo v četrtek in petek :). Sam upam da jim serverji zdržijo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Karton4 ::

Baje se govori, da pride pack po maintenance jutri/danes po polnoči (00:30-01:30), pa da vidimo če bo res.

My body is ready :)

13 packov zastonj :) ... 8 jih že imam. A kdo ve v kolikšnem času moraš 7x zmagat za dobit zadnjih 5 ?

Takole 33 odprtih Old gods packov in samo en legendary...majku...še deset jih čaka preko questov. Pomoje naslednjih 5 naslednji dan.

38 odprtih in nič novega....dobil okoli 420 dusta vse skupaj.

kje že piše kako prideš do 13 packov?

odprtih 10 pakov. V drugemu packu legendary od paladina. V 8 paku... ISTI legendary.

doh

A so kje na netu že kakšni novi buildi da jih malo sprobam?

Pa karte maš?

mam jih kr dost

««
11 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535227305 (7995) oo7
»

Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Loža
1244164270 (14741) J.McLane
»

The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1488274061 (37927) D3m
»

Lootboxi (strani: 1 2 )

6110443 (6210) ahac

Več podobnih tem