» »

Banka ter Samostojni podjetnik (SP)

Banka ter Samostojni podjetnik (SP)

Ashrack ::

Pri firmi mi bodo placo nakazovali na moj S.P. Placa se nakaze direktno iz ameriske firme v dolarjih.

Zanima me katera banka je najbolj vredu za odpreti racun?
....

malacky ::

Po mojih izkušnjah zagotovo Delavska hranilnica, odvisno pa je kaj tebi pomeni največ, to da imaš banko blizu, to da je ugodna ali morda kaj drugega.

Na strani Banke Slovenije - http://www.bsi.si/orodja/tarife-ps.asp?... lahko vidiš primerjavo cen storitev.

Ashrack ::

Z Delavsko hranilnico so problemi zaradi nakazil iz Amerike. Tako da bolj kot ne odpade
....

harvey ::

Ashrack je izjavil:

Z Delavsko hranilnico so problemi zaradi nakazil iz Amerike. Tako da bolj kot ne odpade

Potem si si že sam odgovoril in povprašaj na Združenju bank Slovenije, katere banke nimajo težev z nakazili iz Amerike.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Tilen ::

Vsaka tuja banka s podružnico v Sloveniji ne bi smela imeti problemov s tem, ker so se vsaj za poslovanje pri nas že morali prilagoditi. Na tvojem mestu bi šel v Sparkasse in vprašal kako in kaj. V nobenem primeru pa ne bi odpiral računa na banki, ki že več let zaporedoma ustvarja izgubo. Se pravi NLB, NKBM, Probanka, Abanka, ... Te bi takoj izločil. Dokler se ne mislijo zresniti naj pač izgubljajo komitente.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

fosil ::

Tilen ne bluzi.
Če je tuja podružnica to ne da je kaj posebej prilagojena.
Stvari znotraj evroobmočja že privzeto funkcionirajo in ni potrebno nobeno prilagajanje.
In če ima banka izgubo, za komitente to ne spremeni ničesar. Poleg tega imajo izgubo tudi tuje podružnice.

Kakšni problemi pa so z nakazili iz Amerike?
Tako je!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera banka? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
519158784 (1835) delavec44
»

Delavska hranilnica (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

845199669 (2892) Pro
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

19055866 (5389) cortez
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

19454490 (31225) MrStein
»

Delavska hranilnica za pravne osebe