Forum » Pomoč in nasveti » TV-out težava pri zagonu
TV-out težava pri zagonu
eddye ::
Stvar je taka. Racunalnik sem preko TV out-a priklopu na TV, nato resetiral racunalnik, in od takrat naprej se noce vec zagnati oz. se ustavi ko napise: verf. DMI pool data...
Poiskusil sem Clear-at CMOS, zamenjal graficno kartico, pa sevedno isto....
Any Idea?
Aja pa use kar sem delal je blo samo to da sem priklopu Rac. na TV in cisto nic drugega !!!!
-----dodano by ali3n-------
Popravil sem ti naslov teme. Če naslovi nakazujejo problem, je brskanje po temah precej lažje. LP!
Poiskusil sem Clear-at CMOS, zamenjal graficno kartico, pa sevedno isto....
Any Idea?
Aja pa use kar sem delal je blo samo to da sem priklopu Rac. na TV in cisto nic drugega !!!!
-----dodano by ali3n-------
Popravil sem ti naslov teme. Če naslovi nakazujejo problem, je brskanje po temah precej lažje. LP!
- spremenil: ali3n ()
sk8er ::
a si mel ugasnjeno mašino?
k če ne lahk lahk da bi blo kej narobe z grafo sam ne verjamem....
Flip It!
k če ne lahk lahk da bi blo kej narobe z grafo sam ne verjamem....
Flip It!
ali3n ::
Lahko da so se ti zmedle frekvence & resolucija.
Imel sem podobne probleme - pomagalo je, da sem comp zagnal v Safe Mode, pobrisal driverje od grafične in jih potem, ko sem prišel do windowsov še enkrat naložil... (to je blo z GF2 MX + Win2k)
Imel sem podobne probleme - pomagalo je, da sem comp zagnal v Safe Mode, pobrisal driverje od grafične in jih potem, ko sem prišel do windowsov še enkrat naložil... (to je blo z GF2 MX + Win2k)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 591995 (31324) | Dominator |
» | Problem ob zagonu novega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3703 (3363) | mojmaliponi |
» | Gnoj NvidiaOddelek: Pomoč in nasveti | 2661 (2067) | StajercSSS |
» | Ni slike kaj naj storimOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (963) | antolic113 |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19122 (12638) | Ursus |