» »

Linksys wrt54G V.2 utripa power led

Linksys wrt54G V.2 utripa power led

tpavsek ::

Živjo
Pred kratkim sem naletel na problem in sicer se je na mojem ruterju pojavila zgorja omenjena težava. In sem malo googlal in ugotovil, da je sesut firmware, potem pa sem poskusil 3 metode za obnovitev(s programom Upgrade Firmware Version 1.255, z nekim stikanjem pinov na flash čipu in s programom Firmaware upgrade Ulity). Vendar pa žal ni nobena bila uspešna. Zanima me, če ima kdo s podobno težavo kakšno izkušnjo. Je moj router že odslužil svoje, ali je mogoče še kaj storiti?

Hvala za pomoč in lep pozdrav

flbroker ::

probaj pingat ruter, če gre potem probaj TFTP recovery

oyoy69 ::

težava se je pojavila sama od sebe? v tem primeru bi znal bit vzrok v napajalnem kablu oz. adapterju.

Živjo,
Pri pingu mi napiše request time out, težava se je pa pojavila med nevihto ko je zmanjkalo elekrtike, po poneovnem vklopu pa je začela lučka utripati. Ni pa nihče nič med tem šaril po ruterju...

Lep pozdrav

hojnikb ::

da ti ga ni kje nevihta skurla..
#brezpodpisa

Živjo
Pravkar sem poskusil tudi TFTP recovery, žal brez uspeha...
Še kakšna ideja mogoče??
Hvala in lep pozdrav, Tim

flbroker ::

Ja tftp ne bo šlo če ping ne dela, nisem strojnik tako da ti glede strojnih napak ne morem pomagat ampak če ti lučka utripa po nevihti ti ga je verjetno skurilo. Če imaš možnost ($$$) neki nekam na servis naj ti ga pregledajo, drugače pa ga vržni vstran. Router za domačo uporabo dobiš že za 20€.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
61983737 (15498) brez-imenko
»

dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )

18721550 (5243) mtosev
»

Linksys WRT54GL ne dela???

4011644 (9155) Kyou
»

de-brick Linksys WRT54GS - JTAG kabel

Oddelek: Strojna oprema
212642 (2201) Karen
»

ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32964988 (28683) JoskoMacher

Več podobnih tem