Forum » Izdelava spletišč » Wordpress novica problem
Wordpress novica problem
Tydek ::
Pozdravljeni ! Že nekaj časa izdelujem wordpress temo pa me zanima, če mi lahko kdo prosim priskoči na pomoč. Zelo rad bi naredil svoj blog, a se mi je sedaj zataknilo pri single.php
Problem je, da ko kliknem na novico beri naprej>> mi jo odpre vse to je dobro. Ampak problemi so sledeči :
Še enkrat kakšno pomoč rabim : Tekst, ki ga v novici omejiš na x - besed in ko je teh besed x preveč = ti ponudi spodaj stran 1 od 2 .
Hvala vam za pomoč
Problem je, da ko kliknem na novico beri naprej>> mi jo odpre vse to je dobro. Ampak problemi so sledeči :
Kako naj omejim število teksta, ki ga izpiše na novici -> na "single.php."
Ko imaš več teksta in ga omejiš, kako iz tega narediš navigacijo ( 1 stran, 2 stran)
Še enkrat kakšno pomoč rabim : Tekst, ki ga v novici omejiš na x - besed in ko je teh besed x preveč = ti ponudi spodaj stran 1 od 2 .
Hvala vam za pomoč
- spremenilo: Tydek ()
spletnibuc ::
Zdravo
Sam sem ravno rešil ta problem in preden bleknem kakšno neumnost me zanima, če si že spreminjal ta single.php page template.
Lp
Sam sem ravno rešil ta problem in preden bleknem kakšno neumnost me zanima, če si že spreminjal ta single.php page template.
Lp
neoserv ::
@Tydek: mislim, da isces tole: http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/...
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Tydek ::
Hvala za odgovor. Ko rešim neko stvar, se mi pojavi nova napaka ... Ampak počasi bom naredil do konca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273974 (3392) | edi123 |
» | [+/-]Kritika NOVIC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Slo-Tech | 47242 (22509) | CaqKa |
» | Drupal 6 & 7Oddelek: Izdelava spletišč | 2527 (2249) | Vice |
» | Wordpress multiple authorsOddelek: Izdelava spletišč | 833 (746) | poweroff |
» | Superiornost single clicka nad double. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5540 (4135) | A. Smith |