Forum » Igre » Fallout 4
Fallout 4
mehankar ::
Rabim pomoč, in sicer kako bi našel svoj two shot gauss rifle. Mislim da ga ima Cait, ki pa ne vem kje je. Igram survival ps4. Ali so legendary orožja potem izgubljena za vedno ali kako?
oo7 ::
Rabim pomoč, in sicer kako bi našel svoj two shot gauss rifle. Mislim da ga ima Cait, ki pa ne vem kje je. Igram survival ps4. Ali so legendary orožja potem izgubljena za vedno ali kako?
Possibly the best locations to farm Legendary Gauss Rifle and it drop often on this locations.
mehankar ::
Possibly the best locations to farm Legendary Gauss Rifle and it drop often on this locations.
Ja ok samo jaz sem jo tam že enkrat vzel in zdaj je tam več ni.
matobeli ::
Kako pa to zračunajo?
Oziroma kje je catch v računanju, ker 2 bullet bi moral bi enako kot 1 bullet x2? I guess
Oziroma kje je catch v računanju, ker 2 bullet bi moral bi enako kot 1 bullet x2? I guess
Nasveti? Dobro si preberi kater perki obstajajo, zbiraj vso šaro, pazi na pre-war money ker ti ga odloži kot šaro, pa je v resnici kar vreden. Investiraj točke v smer ki ti najbolj leži. Ali pa prišparaj kako točko za kasnejše levele
Khm. priporočam survival mode. Vidiš mučos vsega. Ker mi redno kreša grafična sem si naštelal še mod ki dela prenosne spalke. Super stvar.
scipascapa ::
pre-war money je kot junk? ga bom potem dal v zbiralnik?
raziskovanje mi ni panike, m-power nasveti? :P
survival mode?
survival mode?
Izi ::
Kako pa to zračunajo?
Saj je. Osnovni nemodificirani damage se šteje dvakrat, modifikacije pa se jasno prištejejo samo enkrat. Popolnoma pošteno.
Primer:
Recimo, da je osnovni damage nemodificiranega orožja 200, ko pa vse skupaj zmodificiraš pa dobiš dodatnih 150 kar skupaj nanese 350 damage.
Pri "Two Shot" legendarnemu orožju ne smeš izhajati iz zmodificiranih 350 ampak iz osnovnih 200.
Torej orožje ustreli 2 projektila po 200 damage, kar nanese 400 damage potem pa se na to doda še 150 damage od modifikacij. Končni damage two shot legendarnega orožja bi bil torej 550.
Two Shot torej poveča damage modificiranega orožje iz 350 na 550.
Številke so izmišljene. Samo račun pa 100% drži.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
scipascapa je izjavil:
pre-war money je kot junk? ga bom potem dal v zbiralnik?
survival mode?
pre-war money lahko pri kakšnem trgovcu zamenjaš za capse ali pa kakšno drugo stvar pa še nobene teže ne zavzame.
Potem pa samo veselo raziskuj. Saj, ko si v bližini kakšne lokacije če je prazna ikona spodaj kjer imaš kompas pomeni, da lokacija še ni odkrita če je pa polna pa si to lokacijo že odkril.
Survival mode - https://bethesda.net/#en/events/game/fa...
scipascapa je izjavil:
eh pretežko zame, normal bom začel. kdaj lahko začnem graditi v sanctuary?Težavnost se lahko spreminja tudi kadarkoli med igro. Ti kar igraj na lažji težavnosti in ko bo kasneje začelo postajati prelahko premakneš na višjo težavnost.
V Sanctuary Hill lahko začneš graditi praktično takoj ko prideš tja, ampak se močno odsvetuje, saj takrat še ne veš za kaj se gre.
Najprej sledi glavni quest v bližnje večje naselje imenovano Concord. Tam med drugim dobiš svoj prvi Power Armor, ampak bolj pomembno je, da tam dobiš quest, ki ti naroči, da greš nazaj v Sanctuary Hill in se tam srečaš s skupino Wastelanderjev.
Tam potem govoriš z vsemi novimi prebivalci, ki so se tam naselili in boš dobil odlične queste, ki te spoznajo z izgradnjo naselja. Spoznaš kako zagotoviš, vodo, hrano in postelje za vse prebivalce in kako poskrbiš za obrambo naselja...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Na začetku, ko se uvajaš igraj na normal potem pa zvišuj stopnjo težavnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Khm. priporočam survival mode. Vidiš mučos vsega. Ker mi redno kreša grafična sem si naštelal še mod ki dela prenosne spalke. Super stvar.
Katero grafično pa imaš?
Asus D2Cu 280x
Včeraj ponovno izgubil 1.5h igre. Moram izvohat mod za survival ki bo omogočal normalno shranjevanje, tud če imam prenosno spalko to ni to ker se hitro pozabi in grejo spet ure v nič.
Pa glede na to da imam kakšne 2h na teden časa je to precej
Danes sem končal DLC Far Harbor :) nimam kaj rečt kot odličen Dlc :)
SPOILER :
------------------------------------
Sem začel novo igro in sem že naložil nekaj modov predvsem za grafiko lepše ceste, voda, kamni, oblaki in več zelenja se pravi zelena drevesa in trava zgleda res dobro :)
Sem nožil še mod, da je moj dom v Sancuary Hills preživel atomsko bombo in je tak kot je bil predno sem šel v Vault
Sm obrnu Far Harbor kar precej hitro. SPOILER ALERT: Naj se vam ne mudi uničit Children of Atom z sprožitvijo nuklearne bombe, ker se DLC konča hitro po tem.
SPOILER :
Jaz pa nisem sprožil atomske bombe ampak sem rešil spore med klani :)
------------------------------------
Sem začel novo igro in sem že naložil nekaj modov predvsem za grafiko lepše ceste, voda, kamni, oblaki in več zelenja se pravi zelena drevesa in trava zgleda res dobro :)
Sem nožil še mod, da je moj dom v Sancuary Hills preživel atomsko bombo in je tak kot je bil predno sem šel v Vault
Zgodovina sprememb…
Jap, Izi smo že napredovali malo...edino orožja so bolj boga....pa tudi pretežak sem prehitr....hudiča :)
Berni_01 ::
scipascapa je izjavil:
Jap, Izi smo že napredovali malo...edino orožja so bolj boga....pa tudi pretežak sem prehitr....hudiča :)
tudi za težo obstaja mod da lahko nosiš več 1000kg :)
Intel i5-6600K, OC 4,4GHz; Fractal Design Celsius S36; EVGA GTX 1070;
Kingston HyperX Savage, 2x8GB, DDR4-2400MHz; Asus Z170-A;
Samsung 840 EVO, 250GB; Seagate SV35 1 TB ST1000VX000; Chieftec ATX 1000W
scipascapa je izjavil:
Saj bo:) Dolga igra je tole...kako si bostam pridobivanje xpjev/levelanje?
Z pobijanjem sovražnikov, gradno naselij in opravljenimi questi. Lahko pa vzameš perk idiot savant in dobivaš 3x več xp edino inteligenca se ti zmanjša.
Furbo ::
I se ti nič ne manjša zaradi perka.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
boset ::
Zakaj včasih tako dolgo ''louda'' ?
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
ker je velik špil. če koga zanima najhutrejše dobivanje xpjev je na youtubu in forumih precej vodičev katere kombinacije vzet in kako igrat. je pa meni osebno veliko bolje igrat tisti stil kateri posamezniku ustreza, kljub temu da ima mogoče manjši performance
Že že, da je velik špil, sam da čakam po pol minute... pa nič.
rešim sicer z alt+tab.. pa nazaj u igro pa takoj zlouda... sem mislo da kdo kaj ve o tem?
rešim sicer z alt+tab.. pa nazaj u igro pa takoj zlouda... sem mislo da kdo kaj ve o tem?
Main Desktop:
ja dela, kakorkoli enkrat je takoj včasih pa čakam ko mutec... In to na istih lokacijah
sej ni neke panike, sam je pa nevšečno..
sej ni neke panike, sam je pa nevšečno..
Main Desktop:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boset ()
vse. Armor lahko že v workbenchu scrapneš, druge obleke pa zmečeš na tla in uporabiš "scrap" v načinu za zidanje. Se splača na začetku pobirat razne "road leathers" in podobne stvari ker je, sploh na začetku, precejšna potreba po usnju (če seveda upgrejdaš svoj lethar/combat armor)
wow thanks, torej vso to robo spraviti v sanctuary, armor na workbenchu, ostalo preko zidarskega načina :)
kaj pa orožje, kje dobiti kako dobro? imam sama slaba :(
scipascapa je izjavil:
wow thanks, torej vso to robo spraviti v sanctuary, armor na workbenchu, ostalo preko zidarskega načina :)
Saj imaš lahko več naselij in potem povežeš ta naselja in daješ šaro v najbližji workbench.
Orožja boš lahko kupil ali ga bo odvrgel kakšen legendarni nasprotnik ali pa ga boš našel med raziskovanjem. Potem pa z kraftanjem lahko še izboljšaš orožja.
Zgodovina sprememb…
Fallout 4/Fallout Shelter/Skyrim Special Edition: 2016 #BE3 Showcase Presentation
Fallout shelter pride na PC in še drugi dodatki
Fallout shelter pride na PC in še drugi dodatki
Furbo ::
Greš na zemljevid in pritisneš C se mi zdi. V glavnem spodaj ti piše katero tipko pritisniti, da vidiš povezave.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
scipascapa je izjavil:
m-power: kako točno vem katera naselja imam povezana?
Tukaj lahko pogledaš pa tudi kako povežeš naselja med sabo.
http://www.ign.com/articles/2016/06/13/...
novi DLC-ji na poti :D
Se je splačal season pass
Zgodovina sprememb…
novi DLC-ji na poti :D
Se je splačal season pass
Season pass se je splačal že za prve 3 ;)
Danes sem končal DLC Far Harbor :) nimam kaj rečt kot odličen Dlc :)
Sm obrnu Far Harbor kar precej hitro. SPOILER ALERT: Naj se vam ne mudi uničit Children of Atom z sprožitvijo nuklearne bombe, ker se DLC konča hitro po tem.
SPOILER :Jaz pa nisem sprožil atomske bombe ampak sem rešil spore med klani :)
Tudi jaz sem sedaj prišel do konca Far Harbourja.
Na miren način z združitvijo vseh treh sprtih strani.
Največja čast Atomskih verskih fanatikov je če umrejo v atomski eksploziji. Berni jim je torej izpolnil največjo željo
Jaz sem rekel, naj raje trpijo v počasnem radioaktivnem umiranju
Možni so štirje različni konci Far Harbour DLCja:
SPOILER :
Prva možnost je da uničiš Nucleus (Children of Atom).
Druga in tretja možnost, ki zahtevata nekaj več dela sta, da uničiš Far Harbour ali pa pomagaš Far Harbourju, kar ima za posledico uničenje Acadie (Synthe).
Četrta (verjetno mišljeno kot najboljša) možnost pa je, da na miren način rešiš otok in dosežeš, da vse tri sprte strani zaživijo v miru. Za to možnost je potrebno opraviti tudi večino opcijskih questov.
Jaz sem iz radovednosti uporabil ključ v podmornici ampak sem potem dal takoj load in šel po drugi poti :)
Virtual reality Fallout 4 is coming to HTC Vive in 2017
http://www.theverge.com/2016/6/12/11917...
This will make Fallout 4 the first big open-world game to get an official, studio-released virtual reality mode.
http://www.theverge.com/2016/6/12/11917...
This will make Fallout 4 the first big open-world game to get an official, studio-released virtual reality mode.
Naslednji DLC Nuka-World pride letos enkrat julija ali avgusta :)
Take a trip to Nuka-World, a vast amusement park now a lawless city of Raiders. Explore an all-new region with an open wasteland and park zones like Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom, and the Galactic Zone. Lead lethal gangs of Raiders and use them to conquer settlements, bending the Commonwealth to your will. Nuka-World features new quests, Raiders, weapons, creatures, and more. Enjoy the ride!
Take a trip to Nuka-World, a vast amusement park now a lawless city of Raiders. Explore an all-new region with an open wasteland and park zones like Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom, and the Galactic Zone. Lead lethal gangs of Raiders and use them to conquer settlements, bending the Commonwealth to your will. Nuka-World features new quests, Raiders, weapons, creatures, and more. Enjoy the ride!
scipascapa je izjavil:
kok je season pass za ps4? nekam drag mi trenutno deluje.
Koliko pa je trenutno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 27346 (494) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77762 (2519) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25534 (1303) | oo7 |
» | Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 53310 (5252) | oo7 |
» | Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 54470 (18605) | oo7 |