» »

Fallout 4

Fallout 4

««
25 / 63
»»

AndreAS ::

Kaj je LUCK perk pomemben vsi ki igrate. Do zdaj sem F3 in F NV igral s Luck 8 - 9.

darkz ::

Jaz sem gradil vasi dokler nisem prišel do te točke da smo zasedli nek grad z topi... in sedaj imam artilery suport skoraj kjer hočem na mapi ^^ Ko začnejo topi streljati RUN 4 UR LIFE :D
|ryzen 3900x|, |2x8 ddr4 3600|, |x470-f rog|
|970pro 512|, |5700 xt|, |nzxt x52|, |omen 32|

XsenO ::

Če kuriš full VATS je sta LUCK,PER in AGI najbolj pomembne statistike. Če ne kuriš dosti vatso lahko komot psutič 3 točke lih za bloodymess
1 + 1 = 1

Furbo ::

krefi je izjavil:

kje dobite toliko uporabnega materiala za craftat sam vedno use priscem in za nagrajevanje pistol nikoli ne najdem kaj uporabnega

Resno, še nobenega železja in aluminija v obliki praznih konzerv nisi našel? Še nobenega lepila v obliki selotejpa in wondergluja? Še nobenega mikroskopa, še nobene žarnice, še nobenega tipkalnega stroja, namizne svetilke in nenazadnje ostalega orožja, ki ga lahko scrapaš?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

m0LN4r ::

A je ventilator za kaj uporaben ?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zmajc ::

m0LN4r je izjavil:

Ja, za screws, gears in še nekaj.

Najbolje da v craft benchu enkrat tagiraš vse osnovne elemente in potem ti ko exploras kaže lupico polek vseh itemov ki vsebujejo enega izmed njih. Bo hitro zaloge za craftat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

m0LN4r je izjavil:

Pobereš kramo in greš v inventory, pogledaš v junk, pogledaš npr. ventilator in vidiš iz česa je sestavljen.

Ko se vrneš v bazo, vse to vržeš v skladišče, do njega prideš pri vsakem delovnem pultu (za puške, armor..).

Ko kaj izdeluješ, tvoj lik črpa iz te zaloge.

Kaj ::

Ko delam kaj v Workshop modu, lahko s TAB kliknem na že izdelano stvar in jo shranim v Workshop. Recimo Machinegun Turret. To sem naredil 2x z namenom, da ju postavim v vasici brez obrambe iz vasice, kjer je bilo obrambe že veliko. A zdaj v workshopu teh dveh ne najdem. Ne v drugi vasici, ne v tisti v kateri sem to kliknil. Se to shrani izdelana naprava ali se razstavi in shrani komponente?

BigWhale ::

Igras najboljso igro vseh casov, GOTY bo tud drug let, zdej pa tega ne znas narest? Ja, damn. ;>

PS: Stvar se ti shrani v istem workshopu kjer si delal in jo dobis nazaj tko, da gres kr postavit tisto stvar, ki si jo shranil. Pod objektom se ti izpise koliko jih imas na voljo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

Ocitno ni temu tako. Če turret shranim v Workshop v prvem mestu, grem v drugo mesto in hočem postavit isti turret tam in ni dovolj materiala. Manjka npr. olje. Grem nazaj v prvo vasico in še tam poskusim postaviti itsi turret nazaj na isto mesto in tudi piše da nečesa manjka. Kaj pol to pomen?

Sims ::

A vi to igrate sim city? Samo vprašam :)

?
Preberi naslov.

Sims ::

Ok, bilo je mišljeno kot šala. Tale otrok, ki ga rešujete bo menda prej umrl od starosti, pa bote še vedno vasico skup zabijali :) ... Malo heca mora bit ...

Kaj je izjavil:

Ocitno ni temu tako. Če turret shranim v Workshop v prvem mestu, grem v drugo mesto in hočem postavit isti turret tam in ni dovolj materiala. Manjka npr. olje. Grem nazaj v prvo vasico in še tam poskusim postaviti itsi turret nazaj na isto mesto in tudi piše da nečesa manjka. Kaj pol to pomen?

Nevem ce lahko ze izdelane stvari premikas med mesti, tudi ce imas supply line postavljen. Shranis lahko v enem samem workshopu, to preverjeno dela.

krefi ::

Furbo je izjavil:

krefi je izjavil:

kje dobite toliko uporabnega materiala za craftat sam vedno use priscem in za nagrajevanje pistol nikoli ne najdem kaj uporabnega

Resno, še nobenega železja in aluminija v obliki praznih konzerv nisi našel? Še nobenega lepila v obliki selotejpa in wondergluja? Še nobenega mikroskopa, še nobene žarnice, še nobenega tipkalnega stroja, namizne svetilke in nenazadnje ostalega orožja, ki ga lahko scrapaš?

no ja imam veliko krame samo kako to scrapam al krkoli ze ? imam v skatli ki sm jo kupu vidim kaj dobim od stvari ko jo razstavim sm negre mi je pa rastavit...
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Kaj je izjavil:

Med mesti ne moreš kar premikati brez ustreznega perka, vzpostavljenih karavan, če se ne motim.

krefi je izjavil:

no ja imam veliko krame samo kako to scrapam al krkoli ze ? imam v skatli ki sm jo kupu vidim kaj dobim od stvari ko jo razstavim sm negre mi je pa rastavit...

V Workshop daj. Postavis se k workshop/gun/armor benchu in reces Transfer in potem Transfer all junk

V vasici pojdi k tisti rdeči mizi (WOrkshop), klikni Transfer in nato Store junk.

Ta igra ima ogromno, res ogromno možnosti. Dokler jih ne osvojiš, rabiš pač nekaj časa, da vse dojameš. Ko dojameš, je potem vse samoumnevno. :)

hvala fantje se opravicujm ce so mogoce nadlezna moja vprasanja sm je moja prva fallout igra in sm se novinec niti nevem kaj use se da delati vidim pa da je res ogromno stvari in to mi je usec ;D

BigWhale je izjavil:

krefi je izjavil:

V Workshop daj. Postavis se k workshop/gun/armor benchu in reces Transfer in potem Transfer all junk

Isto velja za pistole recimo da dam notri tiste ki narabim in da bi iz njih pridobil uporabne dele?

poker93 ::

Malo prebiram tole temo, pa sem ugotovil, da sem se čisto narobe lotil, ter bom šel od začetka. Še dobro, da nisem prav veliko preigral te zadeve, mogoče kako 2 uri max. :D

Donheled ::

A je že kaj modov zunaj? Na nexusu sem gledal ene par dni nazaj pa še skoraj nič....ja jst bom malce počakal z nakupom...kul tole craftanje, sam k sem gledal malce gameplaye pa me nov sistem levelov ni navdušil....jah nič back to NV for some more time :D
Amd Athlon 64 3000+, OCZ DDR2 6400 512MB Gold XTC, Gigabyte M55s-s3
Gigabyte Radeon x1600pro 128 MB - moj prvi sestavljen PC leta 2009..mislim. RIP

yoco ::

A je mejbi kakšna velka razlika v legendary dropih med Hard in Survival težnosti?

Izi ::

yoco je izjavil:

A je mejbi kakšna velka razlika v legendary dropih med Hard in Survival težnosti?

Niso velike razlike. Po moje veliko več prispeva visok Luck kot pa višja težavnost.

yoco je izjavil:

Ne vem, ampak na hard srečam vse polno legendarnih sovražnikov.

oo7 ::

Jaz igram na normal in sem, do zdaj v 20 urah srečal mislim, da 3 legendary sovražnike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Malner ::

Jaz sem v devetih urah srečal tri na normal. Malce zaostajam za vami. Ura na dan.

Jaz sem srečal že kup legendarnih, drugače se jih da pa tudi aktivno iskati, pač tekaš naokoli in s pipboyem skeniraš folk.

Prej sem capljal za dvema paladinoma, ki sta čistila mesto in za njima pobral dvoje legendary zadev iz trupelc, ki sta jih puščala za seboj. :)

Mimogrede, sentry boti so tokrat res badass.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Imam kar nekaj Nuka cole in sem tam v svoji vasi postavil Nuka cola avtomat ampak ne morem notri zložiti Nuka cole a se jo, da kam drugam tako kot naprimer lahko zložiš revije v tisto stojalo ali bobblehead stand obstaja tudi kaj za Nuko Kolo?

D3m ::

Novi 15.11.1 driverji z optimizacijo za Fallout 4.

http://support.amd.com/en-us/download/d...
|HP EliteBook|R5 6650U|

tikitoki ::

Stevilo legendarnih sovraznikov je odvisno od tezavnostne stopnje na kateri igras.

Včeraj sem pucal eno postajo podzemne železnice in shranil pred vrati ki so vodila v naslednji del postaje.

Ko sem nadaljeval sem prišel do zida iz katerega je splezal legendarni ščurek. Shranil sem igro in še enkrat loadal igro pred vstopom na ta del postaje ...legendarni ščurek se spet spawnal, ampak na malenkost drugi poziciji in druge velikosti ter vrgel drug item. Malo sem testiral kake drope lahko vse vrže in spawnal se je v cca 70% primerov.

Čim sem enkrat vrata v drug del postaje odprl ter NATO shranil (še preden sem spawnal ščurke) se je legendarni ščurek spawnal vedno na istem mestu in vrgel isti item.

Ja ni tako hudo s temi legendarci, kot so eni strašili.
Mene je že tudi kak sesul, pa sem naložil in je bil vseeno znova tam.

Res bi bilo zanimivo, če bi imel samo en poiskus, potem bi pa šla nagrada adijos.

Isotropic ::

Furbo je izjavil:

Jaz sem srečal že kup legendarnih, drugače se jih da pa tudi aktivno iskati, pač tekaš naokoli in s pipboyem skeniraš folk.

Prej sem capljal za dvema paladinoma, ki sta čistila mesto in za njima pobral dvoje legendary zadev iz trupelc, ki sta jih puščala za seboj. :)

Mimogrede, sentry boti so tokrat res badass.

jaz sploh se nobenega nisem srečal, edino tistega robota pri razbitini aviona, sam ni bil legendary.
kje jih srečate to sploh, v gozdu?

Da je sovrag legendaren vidiš v VATS. Ali pa opaziš, ker je bolj trdoživ od ostalih in ti pusti kos legendarne opreme, torej karkoli od orožja do oklepa, s kako posebno močjo, ki jo sam ne moreš 'nakovati'. Pojavljajo se povsod kjer sovragi pač so.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Legendarni sovražnik ima pred imenom predpono "Legendary" in na koncu imena zvezdico.

Ko prideš ven iz Vaulta in greš levo, srečaš skoraj vedno enega in to drugačnega.
Sem za foro reštartal exit 10x in 9x je bilo nekaj legendaryja tam. Najbol krut je bil nek kamen, ki se je spremenil v nekega raka/trilobita pa me raztrgal.
Trade Republic 38MVDVXM

kam levo

Ne v mesto, ampak konktra mimo avta malo naprej, pol pa pri električnem drogu, greš levo do stebra.
100% enkrat bo.
Trade Republic 38MVDVXM

a je to slucajno tam kjer so ena vrata v tla (kao shelter) in en raider zraven? (čeprav una vrata se sploh ne odprejo)

tle ko so ble mine pa me razneslo točno ta točka.
10x restartal za eksperiment in 9x je bilo nekaj drugega. 1x so ble te čorave mine.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

a cist na koncu? tam so bli pri meni eni raiderji ja

Ne tocno tle, ko je mina bla pa do električnega droga.
Srecu sm nekega psa/medveda, neko cudno cebelo, nekega raka z oklepom, dvoglavo srno, mine, enkrat pa je bla stojnica z prodajalcem.
seveda, za vsajo sm restartal zadevo
evo grem zle probat...
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Eh brezveze, dans pa niti enga ni: http://imgur.com/a/aiiXr je pa vseeno nekaj sprememb
Trade Republic 38MVDVXM

Ma vsak veteran bi moral igrat najmanj na hard oa bo legendarnih enemiyev dovolj.

matobeli ::

Sej se tudi na Survival da čist lepo igrat, pač se zavedaš svojih omejitev in je. Samo en Legendary super muty master me je enkrat malo presenetil in je šlo zanj več municije kot je potrebno

Predvsem je ta omejitev to da se res počasi zdraviš.

edit: bolj kot posamezni Legendary sovražniki so problem Ljudje če padeš v kakšno zasedo in nimaš kam pobegnit. Takrat kar prav pride Powerarmor in minigun.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Meni se najbolj nadležna območja poseljena z hordami malo močnejših feral ghoulov. Ko sploš ne veš kolko jih je pol pa z vseh špranj in lukenj naenkrat pride cela zombi horda na tebe in zapraviš tono streliva.

Še bolj nadležno je ko je quest objective na sredini tega območja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Epialt ::

Glede legendary mobov. Če so spawnani instančno aka indoors z loading screenom, lahko loot cycle-as. Save/load deluje.
Če so random spawni aka outdoors in da zadeva ni event, pa save/load ne bo spawnalo legendary moba, oz. bo če imaš res srečo.

Outdoor je čist random kolko sem videl. Sem enkrat probal save/load pa se na istem mestu ninikoli več pojavil.

Kdo uporablja hitri inventorij?
Kako ga sploh aktiviraš in kako daš kakšno stvar pod kakšno šttevilko? Do zdaj ga nisem uporabljal sem vse preko Pip boya :)
««
25 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20427712 (860) oo7
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36878505 (3262) todman74
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

11925800 (1569) oo7
»

Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43253575 (5517) oo7
»

Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25354843 (18978) oo7

Več podobnih tem