Forum » Igre » Fallout 4
Fallout 4
Kurzweil ::
Fallout 4 Graphics Comparison
Fallout 4 - PC vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison
Tole je taksna majhna razlika, da ni omembe vredno. S tem, da je PC s katerim so primerjali vreden toliko kot obe konzoli skupaj. :>
Razlika je ogromna, na prav vseh točkah je grafika na PC boljša, tudi manj bugov je, ni težav z teksturami, na konzoli je fps na 30 in še težave z dropom teh fpsjev so. Pojdi na Twitch in poglej stream s PCja in konzole, se boš gotovo sam najboljše prepričal.
ahac ::
Fallout 4 Graphics Comparison
Fallout 4 - PC vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison
Tole je taksna majhna razlika, da ni omembe vredno. S tem, da je PC s katerim so primerjali vreden toliko kot obe konzoli skupaj. :>
Glej video pri 60fps. Na PCju izgleda veliko bolj tekoče.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
BigWhale ::
Razlika je ogromna, na prav vseh točkah je grafika na PC boljša, tudi manj bugov je, ni težav z teksturami, na konzoli je fps na 30 in še težave z dropom teh fpsjev so. Pojdi na Twitch in poglej stream s PCja in konzole, se boš gotovo sam najboljše prepričal.
Oh, lepo te prosim, ne bit fanboy. V teh videih je razlika taksna, da se moras potrudit, da bi opazil razliko. Ja, PC je za pol odtenka boljsi. Je boljsi za 500+ EUR? Dvomim.
PS: Jest se stejem med PC Master Race, da ne bo kaksnega nesporazuma. :>
Ma nisem fanboy... pravim samo, da kar sem danes videl na Twitchu je velika razlika že v bugih in glitchih in "pobiranju" tekstur, tako da če bi bili igri native isti, je že zaradi tega razlika. Pri post-procesiranju tudi konzole izvisijo pri par efektih, predvsem pa že tako nizek FPS 30 slik, drop da 15-20 na trenutke, ko pogledam na polno navito na PCju pri 60 FPS je stvar res naprimerljivo bolj gladka.
Je pa tudi res, da naredi premikanje z gamepadov na videz igro 3x bolj leseno, ker so linije seveda bolj ravne in okorne, ali drugače gamepad ni za streljačine, imaš obučtek kot da igra Duke 3d, medtem ko pa ima seveda miška bolj "analogen pristop" in je seveda motion veliko bolj naraven. Sej ne rabim razlagat, to je tako vsem jasno. Isto kot velja za tipkovnico in volan pri vožnji raznig racing simulacij.
In pa največja razlika je seveda v modih, ki ne samo da bodo dodatki, kot DLCju in podobno, ampak bo tudi miljon stvar v igri izboljšanih community based.
Bomo videli, takšno imam mnenje po tem kar dejansko gledam že 2-3ure na Twitchu tu pa tam. Moram pa priznat, da je level design na trenutke fantastičen, na trenutke pa imamo res obupne prostore, povsem prazne, oglati objekti, dolgočasne teksture.
Še par ur
Je pa tudi res, da naredi premikanje z gamepadov na videz igro 3x bolj leseno, ker so linije seveda bolj ravne in okorne, ali drugače gamepad ni za streljačine, imaš obučtek kot da igra Duke 3d, medtem ko pa ima seveda miška bolj "analogen pristop" in je seveda motion veliko bolj naraven. Sej ne rabim razlagat, to je tako vsem jasno. Isto kot velja za tipkovnico in volan pri vožnji raznig racing simulacij.
In pa največja razlika je seveda v modih, ki ne samo da bodo dodatki, kot DLCju in podobno, ampak bo tudi miljon stvar v igri izboljšanih community based.
Bomo videli, takšno imam mnenje po tem kar dejansko gledam že 2-3ure na Twitchu tu pa tam. Moram pa priznat, da je level design na trenutke fantastičen, na trenutke pa imamo res obupne prostore, povsem prazne, oglati objekti, dolgočasne teksture.
Še par ur
Stick na gamepadih je analogen. Aja, pa Fallout 4 ni FPS, je RPG!!11 ;>
Fallout je od Fallout 3 dalje FPS/RPG. Veš kaj sem hotel povedat. Shooting sistem je čisto FPS. To kako prijeten je gamepad za shooterje, pa bi najbolje videla šele, če bi šla igrat nek shooter, jaz na tipkovnico in miško, ti pa na gamepad, neglede na tvoj talent, bi te zdemoliral gladko, zaradi tega pa so tudi uvedli to sranje od auto-aiming na konzolah in tudi nov Fallout, ga ima, če ga seveda igralec želi. Verjetno bi bilo za touchpadu celo konkurenčen nekomu na gampade, edino kateri igralni pripomoček pa gamepad prekaša pri FPSju pa je volan
Kaj ::
Sem pozabil dopisati "če vam je igra všeč, jo kupi. Ne spodbujam piratstva. Samo delim informacijo. Se oproščam, če nasprotujem pravilom foruma.
Furbo ::
Jaz sem tudi pomislil na lepote travnikov, ampak glede na to, da bo še 10 patchev, se mi res ne da ubadati.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
BorutK-73 ::
in kje se jo da dobiti ? vem da ne podpriate piratstva sam zanima me kje bi lahko dobil crackano igro da sprobam saj nisem igral se nobenega dela..
khm partis khm.
Kar mi gre pa najbolj na živce je pa, da pirati vedno igrajo pred tistimi, ki igro kupijo
Saj pravijo da samo testirajo. in jo bodo vsi kupili (yeah right).
Jaz jo bom nabavil okoli božiča če bo kak dober popust in bo do takrat že pofixana in veliko modov.
ps
Me pa prsti srbijo da bi kar zdaj potegnil dol travniško .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Kaj ::
Tole bo moje prvo igranje te igre (če odštejem kratek neresen preizkus Vegasa), zato vprašanje o S.P.E.C.I.A.L.u.
Sicer so posamezni perki predstavljeni na povezavi, me zanima kakšne zmožnosti si vi zberete na začetku igre ali kakšne priporočate začetniku. Vsaj v Vegasu se spomnim da si si na začetku na tistem avtomatu dodelil te točke za perke al tko nekak. Je težavnost igranja odvisna od izbire perkov ali so to le isto težke različne poti do cilja? Igranje s katerimi lastnostmi je po vaše bolj zabavno. Morda sem pa vprašanje narobe zastavil, saj ne vem kako ti perki sploh delujejo točno.
http://www.gamespot.com/articles/fallou...
Sicer so posamezni perki predstavljeni na povezavi, me zanima kakšne zmožnosti si vi zberete na začetku igre ali kakšne priporočate začetniku. Vsaj v Vegasu se spomnim da si si na začetku na tistem avtomatu dodelil te točke za perke al tko nekak. Je težavnost igranja odvisna od izbire perkov ali so to le isto težke različne poti do cilja? Igranje s katerimi lastnostmi je po vaše bolj zabavno. Morda sem pa vprašanje narobe zastavil, saj ne vem kako ti perki sploh delujejo točno.
http://www.gamespot.com/articles/fallou...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kaj ()
Thuban ::
Kar mi gre pa najbolj na živce je pa, da pirati vedno igrajo pred tistimi, ki igro kupijo
Me pa prsti srbijo da bi kar zdaj potegnil dol travniško .
... your logic is undeniable.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
todman74 ::
The art style is weird, and I think that is the point that really hurts the game. It's a mix of borderlands color scheme, with Fallout 3 grunge, and they clash. I think that they were trying to "do a thing", but failed this time around
Mene tole od vsega kar so napisali, še najbolj skrbi. Z Borderlands, sem kar hitro zaključil...
Tr0n ::
NVIDIA Fallout 4 ready driver za tiste, ki nimate Geforce Experience.
http://www.guru3d.com/files-details/gef...
@MihaMiha, največ je odvisno od tega, kako bi rad igral. Za začetek je najbolj pomembno seveda, da si dobro sam razdelaš tole (S.P.E.C.I.A.L.):
Strength: How much melee damage you do, carrying capacity, ability to craft specialized armor and add special customizations to melee weapons.
Perception: Your awareness of the environment and situations, weapon accuracy in V.A.T.S, lock-picking ability, and rate of successful stealing.
Endurance: Total health, taste in food, resilience against radiation and physical damage, how much Action Points sprinting will drain.
Charisma: How well you can persuade and negotiate with others, the ability to persuade dangerous animals to assist you, how well you resist addiction to harmful substances.
Intelligence: How many experience points you earn per level, better access to new places, technology and knowledge, and more complex weapon crafting.
Agility: Reflexes in combat and increased efficiency in stealth, chances of dodging enemy attacks, increased AP for use with V.A.T.S., and faster weapon reload speed.
Luck: Speeds up recharge rate of critical hits, increases chances of finding rare items.
Torej če bi recimo rad bil stealth boš recimo gledal Perception in Agility. Če bi rad bil dober v craftanju Strenght in Intelligence, če bi rad bil močen, imel veliko healtha ali veliko nosil, spet drugo, če imaš namen uporabljat veliko V.A.T.S. spet drugu. O tem bi lahko roman, na kratko se moraš sam odločit na kaj boš dal povdarek in delaš potem na tem, glede perkov pa sem tudi že dal link, kjer so vsi opisani. Sej po opisih je vse zelo jasno napisano. Potem pa glede na to, kako postaviš stvari, seveda na tak način izbiraš tudi perke, da nadgrajuješ oz. izkoriščaš, kar si si "odprl".
@TrOn, hvala za info, ampak so zunaj še novejši driverji verzije 358.91, hvala pa za opozorilo, ker vedno pozabim dat zadnje driverje gor, še posebej pri igrah, ki so bile delane bolj za NVIDIO, s katero je Bethesda Softworks tudi direktno sodeloval.
Strength: How much melee damage you do, carrying capacity, ability to craft specialized armor and add special customizations to melee weapons.
Perception: Your awareness of the environment and situations, weapon accuracy in V.A.T.S, lock-picking ability, and rate of successful stealing.
Endurance: Total health, taste in food, resilience against radiation and physical damage, how much Action Points sprinting will drain.
Charisma: How well you can persuade and negotiate with others, the ability to persuade dangerous animals to assist you, how well you resist addiction to harmful substances.
Intelligence: How many experience points you earn per level, better access to new places, technology and knowledge, and more complex weapon crafting.
Agility: Reflexes in combat and increased efficiency in stealth, chances of dodging enemy attacks, increased AP for use with V.A.T.S., and faster weapon reload speed.
Luck: Speeds up recharge rate of critical hits, increases chances of finding rare items.
Torej če bi recimo rad bil stealth boš recimo gledal Perception in Agility. Če bi rad bil dober v craftanju Strenght in Intelligence, če bi rad bil močen, imel veliko healtha ali veliko nosil, spet drugo, če imaš namen uporabljat veliko V.A.T.S. spet drugu. O tem bi lahko roman, na kratko se moraš sam odločit na kaj boš dal povdarek in delaš potem na tem, glede perkov pa sem tudi že dal link, kjer so vsi opisani. Sej po opisih je vse zelo jasno napisano. Potem pa glede na to, kako postaviš stvari, seveda na tak način izbiraš tudi perke, da nadgrajuješ oz. izkoriščaš, kar si si "odprl".
@TrOn, hvala za info, ampak so zunaj še novejši driverji verzije 358.91, hvala pa za opozorilo, ker vedno pozabim dat zadnje driverje gor, še posebej pri igrah, ki so bile delane bolj za NVIDIO, s katero je Bethesda Softworks tudi direktno sodeloval.
Saj na linku so 358.91. :) So jih dodali tudi na nvidia.com in geforce.com, ceprav je tam pisalo, da so samo na Experience.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
NVIDIA Fallout 4 ready driver za tiste, ki nimate Geforce Experience.
Aja ups, na tej strani sem pred dnevi nekaj že downloadal in sem avtomatsko šel povsem na dno strani, kjer pa so povezave za driverje verzije 358.87. Kakor koli hvala imam to navlako od Experienca gor in sem kar tam updejtal.
oo7 ::
Saj na linku so 358.91. :) So jih dodali tudi na nvidia.com in geforce.com, ceprav je tam pisalo, da so samo na Experience.
Pri meni piše vaš gonilnik ne potrebuje posodobitve zadnje preverjanje 09.11.2015 imam pa naložen 358.87
Sem dal preveri posodobitve in mi je potem našlo 358.91.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Pri meni piše vaš gonilnik ne potrebuje posodobitve zadnje preverjanje 09.11.2015 imam pa naložen 358.87
Potem pa odstrani trenutne in daj še enkrat xxx.91 gor pa bo šlo.
Potem pa odstrani trenutne in daj še enkrat xxx.91 gor pa bo šlo.
Sem dal preveri posodobitve in mi je potem našlo 358.91. drugače me vedno sam opozori, da so na voljo novi driverji.
Zmajc ::
Je kdo že naštudiral optimalne starting statse za sniper ninjo :P?
http://www.nukahub.com/tools/special
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Mod, ki malo izboljša grafiko : http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/...
Jaz, do zdaj še nisem uporabljal modov v Fallout igrah pa me zanima če zaradi modov igra potem kaj bolj crasha ali pa so kakšni drugi problemi?
Fallout 4 - Enhanced Wasteland Trailer - ReShade/SweetFX 2.0 Preset
Jaz, do zdaj še nisem uporabljal modov v Fallout igrah pa me zanima če zaradi modov igra potem kaj bolj crasha ali pa so kakšni drugi problemi?
Fallout 4 - Enhanced Wasteland Trailer - ReShade/SweetFX 2.0 Preset
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Je kdo že naštudiral optimalne starting statse za sniper ninjo :P?
Tule pri Falloutu S.P.E.C.A.L. skilli niti ne oblikujejo snajperista, kot pri kakšnem drugem špilu mogoče archerja. Edino kar tule ven štrli da bi bilo dobro za snajper bi rekel, da tisti skilli, ki so dobri za V.A.T.S., ki ga sam sploh ne uporabljam, ker samo daje uteho in preveč olajša gameplay, čeprav bo za razliko od Fallout 3 tu igra tekla dlje, čeprav počasneje, ampak vsaj bo. Bolj boš svojega karakterja definiral kot snajperja potem s perki. Vsekakor pa se zavedaj da jo close combata od raznih metrojev, hiš, jam, vaultov, predorov toliko da boš pol časa lahko snajper imel pospravljen. Vsekakor pa na začetku ne boš videl verjetno snajperja kar nekaj časa, zato bi bolj predlagal, da na začetku nabildaš uporabne, "skupne skille" za vse načine igranja od tanka do stealtha. Vsekakor pa predlagam, da se sam poigraš s tem, saj to je eden od največjih čarov igre, če drugo ne pa si daj igro dovolj na težko in verjemi da boš vedel kaj bi rad in kjer bi rad višji level ali določen ability. Jaz v življenju ne bi šel brskat po netu, kakšne so idealne nastavitve in porazdelitve, potem samo še manjka da pogledaš kakšen walkthrough in si uničil ves čar igre, potem ti tudi vandranje po wastelandu ne bo več dalo vse kar Fallout je.
OttoParts ::
Eno vprašanje.
Stvar me gnjavi že od prej: Ima Fallout 4 možnost pisanja beležk na mapo? Da veš, kje si kaj pustil ali našel?
Stvar me gnjavi že od prej: Ima Fallout 4 možnost pisanja beležk na mapo? Da veš, kje si kaj pustil ali našel?
Po dveh urah gameplaya lahko rečem, da je špil fantastičen. Zaenkrat nobenega buga ali glitcha, grafika je precej boljša, kot pri Fallout 3, grafične nastavitve imam na ultra in dela res perfektno, ambient in atmosfera je takšna, kot se za Fallout spodobi. Now shooting system je veliko boljši, zaenkrat resnično nisem našel še niti ene same pomankljivosti. Bo treba še preigrat nekaj ur, za še bolj realno sliko in oceno, ampak zaenkrat super in povsem jasno mi je zakaj je dobila igra oceno 9,5 na IGNju.
@OttoParts, ne moreš na mapo beležit ničesar, edino en marker imaš na voljo. Mogoče se da pri appu za pip-boy, tam pa bi znalo kaj bit.
@Isotropic, zdejle sem šel dejansko samo en rush čez igro, da sem videl čisto vse čim prej, sedaj pa grem znova, sem pa sicer prvih 21 pointov postavil S(5)P(2)E(5)C(5)I(5)A(2)L(4). Bom pa sedaj resno razmislil, ker si prej še nisem vzel časa. Mimogrede ob izhodu iz Vaulta 111 lahko še zadnjič spremenite razporeditev skillov in vaš izgleda, no slednjega lahko potem še tekom celotne igre pri kirurgu.
Računalnik na materem sem probal igro, in dela na ultra je navit i7 (3,8 Ghz), 660Ti, 12Gb Rama, tako da sem še vedno presenečen, da je tale mašina pod reccomended zahtevami pa stvar dela super. Seveda sem inštaliral tudi zadnje driverje, glede na to koliko sem spremljal pa zna biti, da je za NVIDIA grafične stvar bolje optimatizirana, glede na to, da so z njimi še posebej sodelovali.
Sem prepričan, da ne boste razočarani nad igro, mislim da ima Witcher 3 resnega konkurenta, čeprav kot sem že prej rekel, bi še počakal s tem kakšnih 20 ur gameplaya.
@Isotropic, zdejle sem šel dejansko samo en rush čez igro, da sem videl čisto vse čim prej, sedaj pa grem znova, sem pa sicer prvih 21 pointov postavil S(5)P(2)E(5)C(5)I(5)A(2)L(4). Bom pa sedaj resno razmislil, ker si prej še nisem vzel časa. Mimogrede ob izhodu iz Vaulta 111 lahko še zadnjič spremenite razporeditev skillov in vaš izgleda, no slednjega lahko potem še tekom celotne igre pri kirurgu.
Računalnik na materem sem probal igro, in dela na ultra je navit i7 (3,8 Ghz), 660Ti, 12Gb Rama, tako da sem še vedno presenečen, da je tale mašina pod reccomended zahtevami pa stvar dela super. Seveda sem inštaliral tudi zadnje driverje, glede na to koliko sem spremljal pa zna biti, da je za NVIDIA grafične stvar bolje optimatizirana, glede na to, da so z njimi še posebej sodelovali.
Sem prepričan, da ne boste razočarani nad igro, mislim da ima Witcher 3 resnega konkurenta, čeprav kot sem že prej rekel, bi še počakal s tem kakšnih 20 ur gameplaya.
blackbfm ::
ambient in atmosfera je takšna, kot se za Fallout spodobi.
Kokr sm gledu trailerje in screene mi zgleda na splošno kar mal po-otročeno oz preveč polepšan za "fallout" okolje.
Vem da pri dvojki ko sem prvič zagnal me je kr srh spreletu, pa tut vmes sem mel stalno nek creepy feeling, tuki je pa kot da bi risanko gledu.
Kokr sm gledu trailerje in screene mi zgleda na splošno kar mal po-otročeno oz preveč polepšan za "fallout" okolje.
Vem da pri dvojki ko sem prvič zagnal me je kr srh spreletu, pa tut vmes sem mel stalno nek creepy feeling, tuki je pa kot da bi risanko gledu.
V primerjavi z 2. delom je res pisano. Je pa res, da je tako pisano samo na začetku, ko so stvari še bile normalne..... kasneje se tudi to ob malce teme ali deža spremeni v sivino. Mislim na splošno glasbo, level design, manjši detajli,... se pa takoj pozna, ko gre igra tudi na konzole in postane malce bolj mainstream, potem se takšne stvari začnejo dogajati. Evo še ena ura gameplaya več kot prej in vtis je še boljši, bi pa tudi meni že počasi pasalo malce horrorja zraven
boset ::
furam na LGA775 core2quad Q9450 @ 3280mhz + r9 290x (video settings ''ultra'' po defaultu),
samo bo treba nižat, ker mi malo sistemskega rama zmankuje (4GB)
tud men se zdi zelo barvito, moti me tudi zelena ostra pisava....
fajn je zdaj, ko lahko z orožjem meriš, in kamera fokus ko šprintaš...
prvi vtisi po 20 minutah..
lp
samo bo treba nižat, ker mi malo sistemskega rama zmankuje (4GB)
tud men se zdi zelo barvito, moti me tudi zelena ostra pisava....
fajn je zdaj, ko lahko z orožjem meriš, in kamera fokus ko šprintaš...
prvi vtisi po 20 minutah..
lp
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
Alien123 ::
lepo je nvidia zajebala amd.. fps dropi da glava peče, upam da amd čimprej spravi pošteni driver vun
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alien123 ()
Izi ::
lepo je nvidia zajebala amd.. fps dropi da glava peče, upam da amd čimprej spravi pošteni driver vun
Jaz imam AMD in leti ko strela z vsem na ultra. Tako gladko že dolgo nobena igra ni delala. Ampak glede na to da grafika ni kaj posebnega je to normalno. Grafična se mi še segreje ne dobro. Po moje bi delalo brez problema celo na pisarniškem PC-ju
Drugače pa zaenkrat nobenih problemov ali bugov. Prilezel sem do level 4. Vzdušje je fantastično.
Oh ja, ni slabo tole. Prilezel iz vaulta in takoj me ubije ena muha. lol
Alien123 ::
Jaz imam AMD in leti ko strela z vsem na ultra. Tako gladko že dolgo nobena igra ni delala. Ampak glede na to da grafika ni kaj posebnega je to normalno. Grafična se mi še segreje ne dobro. Po moje bi delalo brez problema celo na pisarniškem PC-ju
Drugače pa zaenkrat nobenih problemov ali bugov. Prilezel sem do level 4. Vzdušje je fantastično.
ti si kar laži da ti dela celi čas na stabilnih 60fpsov.. lepo so optimizirali špil na gtx 970..
SimplyMiha ::
Ali pa si vmes ti odrasel in se desentiviziral na te fore.
Odigral sem samo zacetek. A so vsi dialogi skozi celo igro omejeni na max 4 razlicne izbire?
Ampak so pa tečni, spet se nekih tipk ne da premetat. Zakaj vedno to sranje Bethesda?
@BigWhale, osebno se mi zdijo 4 opcije več kot dovolj, je pa to če pogledaš interface še eno maslo iz konzol.
@Furbo, zato pa se je najboljše vedno navadit na defaučt key binding, tako kot so sedaj tipke so pri Falloutu že ves čas. Če pa je stvar tako moteča pa bodo že uredili zadevo.
Me pa zanima, na kar se je navezal tudi Alien123, kako kaj drugim dela Fallout na AMD/Radeon grafičnih karticah.
Igra pa res seka, sem glede na vse kritike pričakoval res precej manj.
@Furbo, zato pa se je najboljše vedno navadit na defaučt key binding, tako kot so sedaj tipke so pri Falloutu že ves čas. Če pa je stvar tako moteča pa bodo že uredili zadevo.
Me pa zanima, na kar se je navezal tudi Alien123, kako kaj drugim dela Fallout na AMD/Radeon grafičnih karticah.
Igra pa res seka, sem glede na vse kritike pričakoval res precej manj.
@BigWhale, osebno se mi zdijo 4 opcije več kot dovolj, je pa to če pogledaš interface še eno maslo iz konzol.
Stiri opcije niso bile dovolj v F3, da si Moiri povedal, da je njena knjiga sranje in da naj si odzaga eno nogo, pa ti bo pol povedala kako se pocuti. To je dumbing down, zdej lahk igras z INT 1. ;>
Sorry ampak igra se bo prilagajala meni, ne pa jaz njej.
Tistega neumnega wasd nisem nikoli maral in ne mislim začeti zdaj.
Sicer pa ja, še vedno so moderji to uredili. Kot kaže nisem edini.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Izi ::
Falout 3 je bila edina igra v življenju, kjer sem moral prebrati navodila, da sem sploh lahko začel. F4 se glede tega ne razlikuje kaj dosti. Ampak sedaj vsaj vem kakšne funkcije imam na razpolago, če prav moraš še vedno narediti doktorat, da naštudiraš in si zapomniš vse mogoče tipke.
Na primer rabil sem celih 10 minut, da sem ugotovil kako prižgati svetilko , ko se je v igri zvečerilo. Ker polovico igre igramo ponoči je naš PIP Boy lahko tudi svetilka. Tipke za svetilko pa seveda ni nikjer in tudi v nastavitvah za tipke ni navedena.
Po 10 minutah pritiskanja vseh mogočih tipk sem ugotovil, da ima kar nekaj tipk dvojno funkcijo, ko samo klikneš ali pa če jo nekaj časa tiščiš. Svetilka je na isti tipki, ki prižge PIP Boya (Tab), samo dlje časa jo moraš tiščati.
V načrtu imam sicer perk "Night Person", ampak do level 25, ko dobim Night Vision je še hudo daleč, do takrat bo potrebno uporabljati svetilko.
Craftanje je močno ko hudič ampak tudi zaguljeno ko hudič. Opremi lahko s craftanjem več kot podvojiš moči, ampak moraš pa praktično celo igro pobirati ves "Junk", ki leži po svetu in ga sproti nositi v delavnico, ker si hitro preobtežen. Če pa vložiš Perke v craftanje pa mislim, da se tudi legendarna oprema skrije proti tisti, ki si jo sam nadgradiš. Seveda moraš skoraj polovico vseh nabranih levelov skozi igro spraviti v craftanje.
Ne vem ali se jaz staram in mi možgani že pešajo, ampak Hackanje je mnogo težavnejše kot imam jaz v spominu iz F3. Princip je isti ampak težavnost je pa mnogo večja. Besede so tako odlično izbrane, da se moraš resnično poglobiti in precej razmišljati. Še vedno so na volj pomagala za izločanje besed, ki so ponavadi oklepaji, ki se združijo v več znakov in en reset je ponavadi na voljo. Vseeno je ponavadi potrebno več minut za en Hack.
Lahko potrdim, da se sneakanje oziroma tiholazenje odlično obnese še posebej v kombinaciji z Ninja perkom.
Na primer rabil sem celih 10 minut, da sem ugotovil kako prižgati svetilko , ko se je v igri zvečerilo. Ker polovico igre igramo ponoči je naš PIP Boy lahko tudi svetilka. Tipke za svetilko pa seveda ni nikjer in tudi v nastavitvah za tipke ni navedena.
Po 10 minutah pritiskanja vseh mogočih tipk sem ugotovil, da ima kar nekaj tipk dvojno funkcijo, ko samo klikneš ali pa če jo nekaj časa tiščiš. Svetilka je na isti tipki, ki prižge PIP Boya (Tab), samo dlje časa jo moraš tiščati.
V načrtu imam sicer perk "Night Person", ampak do level 25, ko dobim Night Vision je še hudo daleč, do takrat bo potrebno uporabljati svetilko.
Craftanje je močno ko hudič ampak tudi zaguljeno ko hudič. Opremi lahko s craftanjem več kot podvojiš moči, ampak moraš pa praktično celo igro pobirati ves "Junk", ki leži po svetu in ga sproti nositi v delavnico, ker si hitro preobtežen. Če pa vložiš Perke v craftanje pa mislim, da se tudi legendarna oprema skrije proti tisti, ki si jo sam nadgradiš. Seveda moraš skoraj polovico vseh nabranih levelov skozi igro spraviti v craftanje.
Ne vem ali se jaz staram in mi možgani že pešajo, ampak Hackanje je mnogo težavnejše kot imam jaz v spominu iz F3. Princip je isti ampak težavnost je pa mnogo večja. Besede so tako odlično izbrane, da se moraš resnično poglobiti in precej razmišljati. Še vedno so na volj pomagala za izločanje besed, ki so ponavadi oklepaji, ki se združijo v več znakov in en reset je ponavadi na voljo. Vseeno je ponavadi potrebno več minut za en Hack.
Lahko potrdim, da se sneakanje oziroma tiholazenje odlično obnese še posebej v kombinaciji z Ninja perkom.
Jap tiholazenje lepo dela, ne vem kateri noobi so jamrali, da ne gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 27734 (882) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 78535 (3292) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25818 (1587) | oo7 |
» | Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 53588 (5530) | oo7 |
» | Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 54860 (18995) | oo7 |