Forum » Igre » Fallout 4
Fallout 4
Epialt ::
matobeli ::
To da gre raje pozimi skoraj 2x smučat na Krvavec (za odraslega je 27€ karta v predprodaji) namesto da bi kupil nekaj kar se lahko "dobi"
Ali celo da mora precej doplačati za en boljši festival, ali pa da obišče znan koncert za tistih 5 ur...
Tudi mene zanima tista škatelna oblika
Ali celo da mora precej doplačati za en boljši festival, ali pa da obišče znan koncert za tistih 5 ur...
Tudi mene zanima tista škatelna oblika
Glede na moje izkušnje je ravno obratno, če ne piše da je key je box edition.
Še vedno pa lahko pokličeš in vprašaš =)
Še vedno pa lahko pokličeš in vprašaš =)
oo7 ::
Jaz sem že naročil v fizični obliki za 52 Eur naj bi dobil 1 dan pred izidom
Do share... lahko na PM. Ty
Naročil sem tukaj: https://www.igabiba.si/fallout-4-pc-pid...
Imel sem še kupon za 2 eur tako, da pride 52 eur pa še brezplačna dostava :)
Furbo ::
Ne vem v čem je fora škatle.. igro bo še vseeno potrebno vleči dol iz steama, če bom jaz dobil kodo kak dan pred izidom, mi bo steam vsaj pre-loadal zadevo.
Ne pa da še 11., 12... čakam poštarja in potem začnem vleči dol gigabajte iz neta..
Ne pa da še 11., 12... čakam poštarja in potem začnem vleči dol gigabajte iz neta..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Pa je to 100% škatlasta verzija? Me skrbi ker nikjer ne piše
Kako to misliš če je 100% škatlasta verzija?
Ne vem v čem je fora škatle.. igro bo še vseeno potrebno vleči dol iz steama, če bom jaz dobil kodo kak dan pred izidom, mi bo steam vsaj pre-loadal zadevo.
Izdelek: Fallout 4 (pc); datum pošiljanja: 09.11.2015
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Ne vem v čem je fora škatle..
Propper praholovilec? Za v okvir pa na steno? *Mogoče* jo lahko še naprej prodaš?
edit: M-Power, mislil sem če je to res preverjeno fizična kopija? Nikjer na strani to ne piše edino na simbolični sliki je DVD označen, poštnina je pa tudi lahko FREE če ti jo po mailu pošlejo kodo
update: poklical v firmo in je res box edition. Kar fino
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
Ne vem v čem je fora škatle..
Propper praholovilec? Za v okvir pa na steno? *Mogoče* jo lahko še naprej prodaš?
edit: M-Power, mislil sem če je to res preverjeno fizična kopija? Nikjer na strani to ne piše edino na simbolični sliki je DVD označen, poštnina je pa tudi lahko FREE če ti jo po mailu pošlejo kodo
Saj sploh ne vem če ta trgovina prodaja digitalne kode? Jaz kar sem naročal, do zdaj z Slovenskih trgovin sem vedno dobil v fizični obliki.
Ko sem naročil so mi poslali enail - Izdelek: Fallout 4 (pc); datum pošiljanja: 09.11.2015, datum osebnega prevzema: 10.11.2015
Izi ::
Kaj si nihče ne bo privoščil PIP-Boy verzije?
V slovenskih trgovinah so vedno škatelne verzije, s kodami se ne ukvarjajo.
Cene v prednaročilu so trenutno od 53 do 59 € s poštnino vred, dobiš pa po pošti ponavadi en dan pred izidom.
Tista prava stvar pa je seveda Pip-Boy Edition, kjer zraven dobiš še pravi PIP-Boy, ki ga dejansko lahko natakneš na roko in nosiš naokoli.
Zamisli si kako zavistno te bodo gledali sošolci, ko se s PIP-Boyem pojaviš v šoli. Za en dan boš glavna zvezda. Učitelji pa verjetno ne bodo ravno navdušeni
V Igabibi imajo PIP-Boy verzijo za 139 €
Vse skupaj je zapakirano v veliki kapsuli, sama igra je v kovinskem ohišju, zraven je seveda PIP-Boy in pa še nekaj koristnih reči kot na primer knjižica z navodili in seveda tisti slavni poster z vsemi Perki.
V slovenskih trgovinah so vedno škatelne verzije, s kodami se ne ukvarjajo.
Cene v prednaročilu so trenutno od 53 do 59 € s poštnino vred, dobiš pa po pošti ponavadi en dan pred izidom.
Tista prava stvar pa je seveda Pip-Boy Edition, kjer zraven dobiš še pravi PIP-Boy, ki ga dejansko lahko natakneš na roko in nosiš naokoli.
Zamisli si kako zavistno te bodo gledali sošolci, ko se s PIP-Boyem pojaviš v šoli. Za en dan boš glavna zvezda. Učitelji pa verjetno ne bodo ravno navdušeni
V Igabibi imajo PIP-Boy verzijo za 139 €
Vse skupaj je zapakirano v veliki kapsuli, sama igra je v kovinskem ohišju, zraven je seveda PIP-Boy in pa še nekaj koristnih reči kot na primer knjižica z navodili in seveda tisti slavni poster z vsemi Perki.
Uh-oh, sem bil prepričan da so razprodani?
To je verjetno spet en tak edition ki je še najcenejši ob nakupu, potem gre pa počasi cena samo še navzgor. Razen če jih bodo ziljon lansirali.
Mogoče bi bil pa letos vault dweller za pusta...
To je verjetno spet en tak edition ki je še najcenejši ob nakupu, potem gre pa počasi cena samo še navzgor. Razen če jih bodo ziljon lansirali.
Mogoče bi bil pa letos vault dweller za pusta...
Uh-oh, sem bil prepričan da so razprodani?
Saj so povsod razprodani. Če gledaš današnji Amazon so razprodani po celem svetu razen par kosov je še na voljo v Francoskem Amazonu. Cena pa je tam 130 €.
Tudi na Igabibi jo ne moreš direktno vreči v košarico, ampak moraš oddati povpraševanje. Vprašanje koliko jih dejansko imajo. Verjetno ne več kot kakšne 3 kose
Res je tudi, da če bo Fallout 4 uspešnica bi znal čez nekaj let za tega PIP-Boya iztržiti tudi več kot 200 €
Če bo seveda vse original zaprto.
Če bethesda ne bo izdelala še več tega.
Če odšteješ vse ebay provizije, boš dobil precej manj.
Če
Če
Če
Če bethesda ne bo izdelala še več tega.
Če odšteješ vse ebay provizije, boš dobil precej manj.
Če
Če
Če
Kako pa je z igro v takem paketu? Jo moraš aktivirat in se ti potem zaklene na PC? Ali je možnost da jo kasneje naprej prodaš in bo srečnemu kupcu še vedno delovala?
Torej tudi te ki pride fizično na DVDju ne moreš brez steam-a igrat?
Ne tudi zato, ker Fallout 4 v fizični obliki ne bo imela celotne igre na DVDju ampak, ko boš igro naložil na Steam boš ostale datoteke dobil še preko Steama tako, da je vseeno ali kupiš v fizični lai digitalni obliki. Jaz sem kupil v fizični, ker pač rad zbiram škatle
Npr Metal Gear Solid V če kupiš v fizični obliki moraš skoraj celo igro še vedno prenesti z Steam-A.
Drugače pa v teh časih novejše igre za Pc že vse zahtevajo aktivacijo(Steam, Origin, U play...) tako, da igre ne moreš prodati naprej. Včasih se je pa dalo.
Kako pa je z igro v takem paketu? Jo moraš aktivirat in se ti potem zaklene na PC? Ali je možnost da jo kasneje naprej prodaš in bo srečnemu kupcu še vedno delovala?
Takega paketa sploh ne odpreš, ampak ga pustiš originalno zaprtega. Če misliš kasneje prodati in imeti kaj drugega kot izgubo.
Igro si kupiš posebej, dodaten izvod.
Z neodprtim nardiš dobiček. Če odpreš pa se zabavaš pa paket še vedno lahko čez 10let prodaš za dober denar.
Tudi lego npr. 1gen Starwars so odprti modeli dražji kot pa ko so bili novi
Tudi lego npr. 1gen Starwars so odprti modeli dražji kot pa ko so bili novi
Ja, za koliko ostalih paketov legic pa to ne drži? To je kot bi rekel, da vsaka loto srečka zadane.
Še en "poučen" video za vse, ki bodo igrali Fallout 4.
Tokrat je lepo in enostavno predstavljena zgodovina Power Armorja. Vmes pa še kako se je začela vojna med Ameriko in Kitajsko, ki je na koncu uničila svet, ker ravno ta vojna je vzrok za nastanek Power Armorja.
Dosedaj je v Fallout "lore" veljalo, da ni znano, kdo je v resnici začel vojno, sedaj pa so kot kaže "zgodovino" malo priredili po Ameriško, da Kitajci izpadejo kot glavni krivec, ker so leta 2067 "zasedli" Aljasko.
Kolikor je meni znano se bo v Fallout 4 dalo tako ali drugače uporabiti vse te različne modele Power Armorja. Od najbolj starih predapokaliptičnih modelov T-45 pa do najmodernejših povojnih X-01 modelov in zelo redkega Hellfire modela, menda pa celo en še modernejši eksperimentalni model, če ga bomo seveda uspeli najti.
Pa če sem prav obveščen bo možno med seboj mešati različne komponente iz različnih modelov in ni potrebno, da imaš celoten Power Armor iz istega seta.
T-45 Power Armor (modeli od A do F) so stari predapokaliptični modeli nekje iz leta 2067, ko se je vojna Med Ameriko in Kitajsko ravno začela.
Bolj slaboten power armor pod katerim si rabil še svoj osnovni armor, imel je izpostavljene električne in mehanske dele in bil je zelo električno potraten in si hitro ostal brez energije.
T-51 Power Armor (modeli od A do F) iz leta 2076 je bil močno izboljšan naslednik modela T-45.
Precej lažjo od T-45 in kljub temu bolj trpežen. Bistvo pa je, da je bil veliko bolj ekonomičen in imel zato precej dalji doseg delovanja.
Po desetleju vojne je 23. oktobra leta 2077 prišlo še do jedrskega spopada, ki je končal stari svet.
T-60 Power Armor (modeli od A do F) post-apokaliptično predelan T-45 model.
Celotni zadnji del se mu odpre, da lahko vstopiš vanj.
V čeladi ima vgrajene displeje za prikazovanje zdravja, radioaktivnega sevanja in števec municije, tiste v orožju in celo tiste v zalogi municije, ki jo ima power armor.
Okoli leta 2215 pa se pojavi povsem novi super moderni X-01 Advanced Power Armor.
Super lahek, s popolnoma avtonomnim notranjim reciklažnim sistemom, ki poskrbi, da se vsi naši izločki in tekočine ponovno koristno uporabijo, servo motorji ne samo da nam pomagajo pri gibanju ampak nas naredijo celo hitrejše in bolj poskočne, vse opremljeno z žiroskopskimi merilniki, ki praktično onemogočijo, da pademo.
Različni modeli pa imajo oznake od MKI pa vse do MKIV.
Okoli leta 2270 se pojavi še novejši model Hellfire Power Armor.
Zelo redek power armor, ki ga do sedaj še nismo videli in menda ga uporabljajo samo najelitnejši posamezniki. Bil naj bi odporen proti ognju, servo motorji pa so že tako močni, da ima osebek super nadčloveško moč.
To je najboljši model power armorja, ki je bil kdajkoli opažen na svetu.
Verjetno ga bodo uporabljali najbolj šefovski sovražniki v Fallout 4, če se bomo lahko tudi sami dokopali do njega pa še ni znano.
Se pa pojavljajo govorice, da nekje v Bostonu v skrivnih laboratorijih že razvijajo novi še boljši in še bolj izpopolnjen Power Armor. Tisti najbolj vztrajni igralci Fallout 4 bodo verjetno ugotovili ali je kaj resnice v teh govoricah
Tokrat je lepo in enostavno predstavljena zgodovina Power Armorja. Vmes pa še kako se je začela vojna med Ameriko in Kitajsko, ki je na koncu uničila svet, ker ravno ta vojna je vzrok za nastanek Power Armorja.
Dosedaj je v Fallout "lore" veljalo, da ni znano, kdo je v resnici začel vojno, sedaj pa so kot kaže "zgodovino" malo priredili po Ameriško, da Kitajci izpadejo kot glavni krivec, ker so leta 2067 "zasedli" Aljasko.
Kolikor je meni znano se bo v Fallout 4 dalo tako ali drugače uporabiti vse te različne modele Power Armorja. Od najbolj starih predapokaliptičnih modelov T-45 pa do najmodernejših povojnih X-01 modelov in zelo redkega Hellfire modela, menda pa celo en še modernejši eksperimentalni model, če ga bomo seveda uspeli najti.
Pa če sem prav obveščen bo možno med seboj mešati različne komponente iz različnih modelov in ni potrebno, da imaš celoten Power Armor iz istega seta.
T-45 Power Armor (modeli od A do F) so stari predapokaliptični modeli nekje iz leta 2067, ko se je vojna Med Ameriko in Kitajsko ravno začela.
Bolj slaboten power armor pod katerim si rabil še svoj osnovni armor, imel je izpostavljene električne in mehanske dele in bil je zelo električno potraten in si hitro ostal brez energije.
T-51 Power Armor (modeli od A do F) iz leta 2076 je bil močno izboljšan naslednik modela T-45.
Precej lažjo od T-45 in kljub temu bolj trpežen. Bistvo pa je, da je bil veliko bolj ekonomičen in imel zato precej dalji doseg delovanja.
Po desetleju vojne je 23. oktobra leta 2077 prišlo še do jedrskega spopada, ki je končal stari svet.
T-60 Power Armor (modeli od A do F) post-apokaliptično predelan T-45 model.
Celotni zadnji del se mu odpre, da lahko vstopiš vanj.
V čeladi ima vgrajene displeje za prikazovanje zdravja, radioaktivnega sevanja in števec municije, tiste v orožju in celo tiste v zalogi municije, ki jo ima power armor.
Okoli leta 2215 pa se pojavi povsem novi super moderni X-01 Advanced Power Armor.
Super lahek, s popolnoma avtonomnim notranjim reciklažnim sistemom, ki poskrbi, da se vsi naši izločki in tekočine ponovno koristno uporabijo, servo motorji ne samo da nam pomagajo pri gibanju ampak nas naredijo celo hitrejše in bolj poskočne, vse opremljeno z žiroskopskimi merilniki, ki praktično onemogočijo, da pademo.
Različni modeli pa imajo oznake od MKI pa vse do MKIV.
Okoli leta 2270 se pojavi še novejši model Hellfire Power Armor.
Zelo redek power armor, ki ga do sedaj še nismo videli in menda ga uporabljajo samo najelitnejši posamezniki. Bil naj bi odporen proti ognju, servo motorji pa so že tako močni, da ima osebek super nadčloveško moč.
To je najboljši model power armorja, ki je bil kdajkoli opažen na svetu.
Verjetno ga bodo uporabljali najbolj šefovski sovražniki v Fallout 4, če se bomo lahko tudi sami dokopali do njega pa še ni znano.
Se pa pojavljajo govorice, da nekje v Bostonu v skrivnih laboratorijih že razvijajo novi še boljši in še bolj izpopolnjen Power Armor. Tisti najbolj vztrajni igralci Fallout 4 bodo verjetno ugotovili ali je kaj resnice v teh govoricah
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Tam pri X-01 sem se zmotil. Modeli gredo od MK I do MK VI (1 do 6). Kot kaže bo imel vsak power armor set po 6 različnih modelov.
Bomo nabirali materiale in craftali kot zmešani
Bomo nabirali materiale in craftali kot zmešani
Hvala za zanimiv video :)
Drugače pa v F3 in F:NV nisem skoraj nič uporabljal power armorja mislim, da se bo to v F4 spremenilo :)
Drugače pa v F3 in F:NV nisem skoraj nič uporabljal power armorja mislim, da se bo to v F4 spremenilo :)
Kje pa v sliko paše Tesla armor?
Tesla Power Armor je samo varianta X-01 Advanced Power Armorja, ki ima dodan "Tesla device". To je napravica, ki bolj ali manj uspešno odbija energijske žarke iz energijskih orožij.
Na X-01 MK I in MK II modele je znano, da so obešali Tesla napravico, za večjo zaščito proti energijskim orožjem in takim Power armorjem so potem rekli kar Tesla Power armor.
Obstaja pa tudi navaden Tesla armor, ki ni power armor in je pač armor, ki ti nudi zaščito pred energetskimi orožji.
Menda bo kar nekaj dodatkov, ki jih bomo lahko navesili na naše Power armorje, med drugim tudi Jetpack, s katerim predvidevam, da bomo lahko za kratek čas leteli. Kuril bo pa naše AP (Action Points) točke.
Zgodovina sprememb…
Ne vem kako bo v F4, ampak v F3 in F3NV si se moral kar precej potruditi, da si sploh našel kakšen Power armor in moral biti v zelo prijateljskih odnosih z določenimi skupinami. Za povrh si se pa rabil še najprej naučiti uporabljati Power Armor. Rabil si Perk Power Armor Training.
Tudi v F4 verjetno power armorji ne bodo kar ležali naokoli
Jaz tokrat sploh ne bom gledal raznih fallout wikipedij in podobnega, glede na to, da bomo na naslednji 'skyrim' čakali 3 leta, bom probal sam izbrskati vse kar se bo dalo. :)
BigWhale ::
A je kje kak spodoben povzetek Fallout timeline-a in ozadja dogajanja? Pre war, post war skupaj z F1 - FNV?
A je kje kak spodoben povzetek Fallout timeline-a in ozadja dogajanja? Pre war, post war skupaj z F1 - FNV?
Ni ravno na dolgo in široko ampak lepo razloži v teh 5 minutah :)
Zgodovina sprememb…
človek zver ::
Jest trenutno igram Fallout New Vegas....morm rečt da mi je skor bolši kt pa Fallout 3. Za Fallout 4 bom pa kr digitalno vzev da bom lahko ob polnoči ''štartov''
borisk ::
Ne vem kako bo v F4, ampak v F3 in F3NV si se moral kar precej potruditi, da si sploh našel kakšen Power armor in moral biti v zelo prijateljskih odnosih z določenimi skupinami. Za povrh si se pa rabil še najprej naučiti uporabljati Power Armor. Rabil si Perk Power Armor Training.
Tudi v F4 verjetno power armorji ne bodo kar ležali naokoli
In ko si ga našel je bil povečini preveč OP. Je pa odvisno kakšen stil igre ti je všeč. Po opravljeni misiji na aljaski dobiš tudi permamentni "nevidni plašč" ki je zelo uporaben za "stealth" misije.
Fallout Beer made by Carlsberg is up for sale on Amazon in UK
http://www.amazon.co.uk/dp/B016XZVE96?i...
Nuka Cola Quantum
https://twitter.com/fallout/status/6598...
http://www.amazon.co.uk/dp/B016XZVE96?i...
Nuka Cola Quantum
https://twitter.com/fallout/status/6598...
Zgodovina sprememb…
Če morda kje obstaja kdo, ki ni še nikoli igral nobene igre iz Wasteland-Fallout franšize, je Eurogamer spisal vodič, ki popolne začetnike uvede v Fallout svet.
A Beginner's Guide to the world of Fallout.
Poleg "navadne" Nuka-Cole obstaja še izboljšana in sumljivo svetleča Nuka-Cola Quantum z dvakratno količino kalorij in močno poudarjenim okusom. Skrivna sestavina je izotop radioaktivnega Stroncija. Ko gremo lulat se naš urin zanimivo sveti
A Beginner's Guide to the world of Fallout.
Poleg "navadne" Nuka-Cole obstaja še izboljšana in sumljivo svetleča Nuka-Cola Quantum z dvakratno količino kalorij in močno poudarjenim okusom. Skrivna sestavina je izotop radioaktivnega Stroncija. Ko gremo lulat se naš urin zanimivo sveti
http://www.gamespot.com/articles/lots-o...
Slikce že uhajajo, na zadnji vidim figurico za perception, morda to pomeni, da dobimo +1 PER precej zgodaj v igri?
Sicer pa so fantje na podlagi teh malo informacij kar jih imajo, že sestavili character builder..
http://vault111.com/character/
Kot kaže bomo začeli precej švoh, ampak bo menda direkten dostop tudi do najmočnejših perkov.. tako da se bo dejansko dalo začeti kot švoh nori znanstvenik ali karkoli pač..
fun
Slikce že uhajajo, na zadnji vidim figurico za perception, morda to pomeni, da dobimo +1 PER precej zgodaj v igri?
Sicer pa so fantje na podlagi teh malo informacij kar jih imajo, že sestavili character builder..
Kot kaže bomo začeli precej švoh, ampak bo menda direkten dostop tudi do najmočnejših perkov.. tako da se bo dejansko dalo začeti kot švoh nori znanstvenik ali karkoli pač..
fun
AndreAS ::
Cool, tudi sam sem big fan Fallout serije. Kakšne grafe bodo kaj ok za 1440p gameplay?
390 ( x ), ali 970
Requiments je vedno relativno gledati...
390 ( x ), ali 970
Requiments je vedno relativno gledati...
sajmonmofo ::
prvi early pogled na igro (is PS4), opisuje 'feel' in izgled igre, zaenkrat brez spoilerjev.
https://www.reddit.com/r/Fallout/commen...
se nekaj novih (PS4) screenov:
https://www.reddit.com/r/Fallout/commen...
se nekaj novih (PS4) screenov:
http://www.gamespot.com/articles/lots-o...Po slikah sodeč bomo začeli igro še pred jedrsko katastrofo v idilični ameriški vasici in se počasi pripravili na odhod v Vault. Odlično. Sem mislil, da se bomo kot ponavadi zbudili v Vaultu šele dolgo po katastrofi.
Sicer pa so fantje na podlagi teh malo informacij kar jih imajo, že sestavili character builder..Ja, precej invalidni bomo na začetku, ker bo na voljo samo 28/70 atributnih točk. V F3 smo začeli s 40/70 točk.
Poleg tega so sedaj prav vsi SPECIAL atributi praktično nujni, v F3 in F:NV pa je bilo nekaj precej manj uporabnih.
Kot veteran v RPG igrah za prvo igranje na začetku priporočam čimbolj enakomerno razporeditev vseh atributov do 4/10. To je edina možnost, da si najbolje kar se da pripravljen na VSE mogoče kar te lahko doleti v neznanem okolju.
Čim bolj boš ekstremiziral build v en atribut, bolj invaliden boš v ostalih stvareh.
STRENGTH - je praktično najbolj pomemben atribut, tudi če se ne misliš ukvarjati z "Melee" bojevanjem.
Določa koliko teže boš lahko nosil naokoli, kar je v RPG igri pravzaprav bistvo celotne igre. Poleg tega je Strength nujen za kar nekaj nujnih perkov. Če hočeš craftati armor rabiš S3, če hočeš craftati orožja rabiš S4, če hočeš uspešno uporabljati velika orožja rabiš S5 in šele z S6 lahko dobiš najbolj uporaben Perk in sicer Strong Back, s katerim končno lahko pozabiš na probleme s težo opreme. ki jo nosiš naokoli. Cilj je torej Strength 6, začeti pa je treba vsaj z Strength 4.
PERCEPTION in AGILITY - Oba sta nujna za uporabo V.A.T.S. sistema. Prvi določa možnost zadetka, drugi pa količino strelov.
Če kdo misli, da bo zmogel brez VATS se moti. Pri lahkih sovražnikih res ne rabiš VATS in gre hitreje brez, pri težkih sovražnikih pa je VATS praktično edina možnost, da jih premagaš preden te ubijejo.
Pa Jetpack bo menda tudi porabljal AP točke, ko bomo leteli z njim.
ENDURANCE - Tale navidez pomemben atribut je po moje najmanj pomemben in tukaj bi jaz odvzel kakšno točko.
Endurance je naše zdravje in je torej sorazmeren s težavnostno stopnjo. Enostavno znižaš težavnostno stopnjo in odvzameš Endruance točko ali dve pa si spet na isti težavnosti kot prej. Tukaj lahko torej najlažje prihranimo nekaj atribute točk, ki bodo drugje precej bolj koristne.
CHARISMA - S premalo karizme se nekaterih questov ne bo dalo rešiti, oziroma bo na splošno celotna zgodba bistveno težja, da ne omenjamo, da bodo vse trgovske cene močno v našo škodo in bomo znali imeti denarne probleme.
Skratka kdor hoče probleme reševati po mirni poti in biti v dobrih odnosih z različnimi strankami nikakor ne sme skopariti s točkami Karizme.
INTELLIGENCE - Po moje najpomembnejši atribut v celi igri. Določa koliko izkušenj boš dobival skozi igro. Z izkušnjami pa bomo potem lahko odklepali Perke, ki jih imamo na voljo.
Se pravi do vsakega Perka je dvojna pot. Najprej s SPECIAL atributi dobimo določene Perke na voljo, z izkušnjami pa jih potem ko levelamo, lahko tudi kupimo oziroma se jih naučimo. Šele ko smo se določen Perk dejansko naučili postane aktiven. Pa vsak ima več stopenj učenja.
Skratka z nizko Inteligenco se bomo zelo počasi učili novih Perkov in bomo zato skozi celotno igro močno zaostajali in celotna igra bo precej bolj težavna za naš neumni lik
LUCK - Sicer zelo koristen atribut, ki določa kako dobro opremo bomo našli ležati naokoli, ampak jaz osebno se ne bi preveč zanašal na srečo. Jaz bom začel z Luck 2, da se lahko naučim Scrounger Perk, ki naj bi praktično podvojil količino municije, ki jo najdeš naokoli in pobereš iz mrtvih sovražnikov, glede ostalega pa sem bom raje zanašal na dejanska znanja kot na srečo.
Tole bo verjetno moj začetni build:
SPECIAL
4424842
Zgodovina sprememb…
Bravo Izi, odlično!
edit: prejšnji teden v sredo sem za foro oddal povpraševanje za Pipboy edition, nič niso odgovorili. Pomojem nimajo na zalogi, jih bom pa v pondeljek poklical, me vedno bolj matra.
edit: prejšnji teden v sredo sem za foro oddal povpraševanje za Pipboy edition, nič niso odgovorili. Pomojem nimajo na zalogi, jih bom pa v pondeljek poklical, me vedno bolj matra.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 27304 (452) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77629 (2386) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25482 (1251) | oo7 |
» | Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 53278 (5220) | oo7 |
» | Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 54442 (18577) | oo7 |