» »

Fallout 4

Fallout 4

««
38 / 63
»»

oo7 ::

Izi je izjavil:

Lahko ga upgradaš na več načinov.
En je, da dela vse tri damage hkrati (kinetičnega, električnrega in radiacijskega), ker je edino tako orožje v igri. Damage je povprečen, ampak strelja precej hitro in ima doseg kot sniper.
Drugi način pa je da uporabiš mod Deep Dish in delaš okoli 50 električnega + okoli 200 radiacijskega damagea, kar je takojšnja smrt za vse ljudi, ampak precej neuporabno za Ghoule in Super Mutante, ki imajo hudo antiradiacijsko zaščito.

Najbolj splošno uporabno orožje, kot je že nekdo omenil je Overseer's Guardian, ki ima kinetični damage preko 200, če uporabljaš .308 municijo, ki jo je kasneje kar v izobilju.

Najmočnejši pa je seveda Gauss Rifle, ki dela kar okoli 450 kinetičnega damagea in spada med puške in ne med težka orožja, kot bi pomislil na prvi pogled. Edini (precej hud) problem je, da je municija zanj redka in draga ko hudič.
2mm EC municije sem kljub polnemu Scrounger Perku, do level 90 dobil vsega skupaj komaj nekaj čez 300 kosov.

Zaenkrat te artefakt pištole še nisem nič nadgrajeval.

Gaus rifle imam ampak kar koli naredim ne dobim več kot 250 damage.

Overseer's Guardian pa tudi še nisem našel in municije 308 imam že okoli 2000.

Izi ::

oo7 je izjavil:

Overseer's Guardian kupiš v trgovini za okoli 4000 capsov. To je puška in spada pod Rifleman Perk.
Originalno strelja .45 municijo, ampak če ga predelaš na .308 je še močnejši.
Njegova posebnost je, da ob vsakem strelu ustreli 2 kugli, ampak porabi pa samo en kos municije. Praktično dela dvojni damage.

SPOILER
Prodaja ga Alexis v svoji trgovinici v Vault 81

Zmajc ::

Samo je zanimivo, legendarni dropi so očitno vezani na tvoj stil igranja. Odkar igram melee build mi padajo samo še melee weaponi. Prvi playtrough ko sem uporabljal pištole in sniperce pa sem dobival sama strelna orožja.

Quest Human Error

SPOILER!!!!!!!!!

Ste rešili tisti žensko, ki naj bi bila synth in se s tem zamerili celotni vasi ali ste se postavili na stran dohtarce?

AngelOfDeath ::

tista ženska je synth :)

sam se odloči kaj boš naredil :)
edit: Slovnica

AngelOfDeath je izjavil:

Vseeno težka odločitev, ker je z mano še tisti Honest Rob ali kako mu je že ime :)

oo7 je izjavil:

AngelOfDeath je izjavil:

Vseeno težka odločitev, ker je z mano še tisti Honest Rob ali kako mu je že ime :)

Čisto lahka odločitev je.
Ženska je res Synth, ampak dober Synth s spremenjenim spominom, kot so večinoma vsi v Railroad organizaciji. Sploh pa to lahko izveš samo če naprej raziskuješ o njej pri njenem očetu v Bunker Hill, drugače ne moreš vedeti da je ženska Synth in vse kaže da je nedolžna.
Bistvo je, da so Covenantovci v svoji vnemi za iskanjem Synthov pobili cel kup nedolžnih ljudi in tudi precej nedolžnih zverinsko mučili v svojih podzemnih mučilnicah. Poslušati moraš tiste posnetke iz zaslišanj (mučenj) in ti bo takoj vse jasno.
Zame je bila popolnoma lahka odločitev in sem s čisto vestjo pobil celotno fašistično taborišče, najprej podzemni del in potem še celo vas, ki me je kasneje napadla. Na koncu me je napadel celo robotek, ki je prodajal čaj in sem moral tudi njega spremeniti v kup železja.
Covenant po tem postane tvoje naselje in ga lahko po svoje opremiš in vključiš v svojo oskrbovalno linijo. To je verjetno mišljeno kot pravilna odločitev, razen če si preveč zagret fašistični privrženec bratovščine jeklenih :P

Jz bi najraje z obličja zemlje zbrisal vse 3 frakcije (Ralroad, BoS, Institute). Vsi po vrsti so fašistični egoisti.

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

AngelOfDeath je izjavil:

Čisto lahka odločitev je.
Ženska je res Synth, ampak dober Synth s spremenjenim spominom, kot so večinoma vsi v Railroad organizaciji. Sploh pa to lahko izveš samo če naprej raziskuješ o njej pri njenem očetu v Bunker Hill, drugače ne moreš vedeti da je ženska Synth in vse kaže da je nedolžna.
Bistvo je, da so Covenantovci v svoji vnemi za iskanjem Synthov pobili cel kup nedolžnih ljudi in tudi precej nedolžnih zverinsko mučili v svojih podzemnih mučilnicah. Poslušati moraš tiste posnetke iz zaslišanj (mučenj) in ti bo takoj vse jasno.
Zame je bila popolnoma lahka odločitev in sem s čisto vestjo pobil celotno fašistično taborišče, najprej podzemni del in potem še celo vas, ki me je kasneje napadla. Na koncu me je napadel celo robotek, ki je prodajal čaj in sem moral tudi njega spremeniti v kup železja.
Covenant po tem postane tvoje naselje in ga lahko po svoje opremiš in vključiš v svojo oskrbovalno linijo. To je verjetno mišljeno kot pravilna odločitev, razen če si preveč zagret fašistični privrženec bratovščine jeklenih :P

Tudi jaz sem pobil vse v tisti vasi, ker so me napadli nisem pa vedel, da lahko v tisti vasi gradiš :)
Ravno lahka odločitev ni bila, ker se mi niso zdeli ravno vsi slabi v tisti vasi razen tega, da so lagali.
Edino robot z limonado ne vem kam je ušel, ko je bil strelski obračun ga nisem videl :)

Zmajc je izjavil:

Jz bi najraje z obličja zemlje zbrisal vse 3 frakcije (Ralroad, BoS, Institute). Vsi po vrsti so fašistični egoisti.

Kaj pa Minutemen?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Minutemen so nevtralna frakcija, oni so pripravljeni sodelovat z vsakim in se jih ni možno rešit nikoli. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

MIHAc27 ::

Ma meni ni bila čisto lahka, ker nisem vedel a je Synth al ni.
Sam sem si rekel, ajde, ne bom sedaj vseh Covenantovcev ubil samo zaradi 1 ženske... pa še.. ko sem govoril z njo, in jo vprašal če lahko kaj o sebi pove je samo prosila za pomoč.
Njihovega načina pa seveda ne odobravam ravno....

AndreAS ::

Crap, naletel sem na Legendary Sentury Bot-a pri lv. 10. Relativno zgoraj severno v mapi. ( pri eni hiški ). Rad bi ga " zrihtal " samo me potamani hitro. Kakšen nasvet ali se ga ognem zaenkrat. Arsenal: rifle z 65 dmg max. Bi znal kaj lepega dropati :D

Lp ;Andrej

xxxul ::

Izi je izjavil:

Na koncu me je napadel celo robotek, ki je prodajal čaj in sem moral tudi njega spremeniti v kup železja.

Robotek te napade če kradeš... mene med fajtom ni napadu, pol sm pa začel pucat naselje in me je kr naenkrat napadu - in sm nagruntu da me je napadu ker sm pobiru "rdeče" iteme (sneak odpravi ta problem). ni pa ta limonada nic posebnega, tko da se ne sekirat...

matobeli ::

AndreAS je izjavil:

Crap, naletel sem na Legendary Sentury Bot-a pri lv. 10. Relativno zgoraj severno v mapi. ( pri eni hiški ). Rad bi ga " zrihtal " samo me potamani hitro. Kakšen nasvet ali se ga ognem zaenkrat. Arsenal: rifle z 65 dmg max. Bi znal kaj lepega dropati :D

Lp ;Andrej

Jaz sem ga tudi pri enem takem levelu. Požri vse tablete in streljaj v roke, čimveč sneak attackov, ko ne bo imel več rok pa spizdi ker te bo začel lovit.

Pa pazi da te ne zadane prevečkrat. Jaz sem "padel" nanj in me je samo grdo pogledal. Potem ga nisem več iskal.

Pri Railroad sem naredil 2 ali 3 queste, ki mi je dal en znanstvenik zdaj pa pravi, da zaenkrat nimam nonega questa zame. torej bom kasneje še dobil kakšen quest od njih ali je to to?

Malo povprašaj ljudi po HQ.

Imam pa jaz en problem z Railroad, kljub veliko opravljenim questom in temu da mi Drummer boy pravi da se mora Tom z mano pogovorit o zadnjem DIA cachu, še vedno ne dobim ballistic weave. Tom nima nobenih novih dialogov zame. poleg MILA nalog sem že vse opravil.

Ima kdo na zalogi kakšno rešitev?

Ballistic weave je vezan na P.A.M. queste. Če se P.A.M. ne odziva si od nje že dobil quest ki ga moraš najprej končati preden dobiš nove.

Zgodovina sprememb…

PAM mi je že dala queste (pomojem 3, zadnji je bil HUB 360), vse že narjeno. Trenutno se ne noče pogovarjat z mano oziroma mi noče dat novega questa.

Glede na internete je Tom tisti ki ti pove za BW in tudi sam začne prodajat neke kose.

Pri meni ni nič od tega. Samo Drummer Boy stalno sitnari da bi Tom rad govoril z mano.

Tinker Tom ti samo reče da je dobil neko idejo bla bla in potem imaš v njegovi trgovini na voljo za kupiti undergarmente z mk1 balllistic weave. Istočasno ti unlocka ballisitc weave v crafting stationu.

Ne za vse, samo za določene.

Zgodovina sprememb…

Ja sej, Tom pove da je dobil eno idejo blahblah in od takrat naprej lahko štrikaš. Meni ni nikoli povedal nič in glede na misije ki sem jih že opravil bi moral že dobi to.

matobeli je izjavil:

PAM mi je že dala queste (pomojem 3, zadnji je bil HUB 360), vse že narjeno. Trenutno se ne noče pogovarjat z mano oziroma mi noče dat novega questa.

Za PAM moraš najprej pobrati 3 DIA cache na različnih lokacijah, kar si že naredil, potem pa ti ne bo dala novega questa dokler ne narediš nekaj drugih nujnih glavnih questov za Railroad.
Nujni so questi od Desdemone in Doctorja Carringtona, ko končaš to pa ti bo PAM spet dala še en nov quest. Šele potem bo Tinker Tom dobil idejo za izdelavo tistih super zaščitnih oblek.

A-ha. Potem mi pa PAM ne sproži zadnjega questa ker imam že vse že kar dolgo narjeno pri railroad, pa je PAM še vedno tiho. Tudi vsak tolko pridem spet v RR HQ da vidim če se kaj spreminja, pa ni nič.

Tole je ta quest. Poglej med končanimi questi, če si ga že naredil.
PAM quest - Mercer Safehouse

Ko končaš quest Burning Cover, ki ti ga da Doctor Carrington, potem lahko govoriš s PAM in dobiš quest Mercer Safehouse.

aaaa, nisem se še infiltrial v inštitut, za to tudi nisem dobil Burning Cover in sedaj čakajo da grem naprej. to je ta problem.

Po Mercer safehouse menda moraš narediti še par P.A.M. Courser assassination questov.

Jaz sploh še nisem imel direktnega kontakta z inštitutom. A to z njimi navežeš kontakt preko glavnega ali stranskega questa ali je čisto naključno?

Glavnega, synthe pa lahko tud srečaš kar tako. Medtem ko za vhod v inštitut se moraš mal potrudt.

matobeli je izjavil:

Glavnega, synthe pa lahko tud srečaš kar tako. Medtem ko za vhod v inštitut se moraš mal potrudt.

Ah ja synthe sem srečal že večkrat. Torej bo moral inštitut še malo počakati, ker trenutno glavnih questov ne delam.

Kaj ::

Fajni nasveti o igrci, če vam je še kakšna neznana. Pomoje drugač zlepa ne odkriješ čist vseh funkcionalnosti igre.
http://www.vg247.com/2015/11/30/fallout...

Evo, jaz sem pa ravno na 100h igranja. :D
In volja/zanimanje do igre ni niti za 1% upadla, kvečjemu kontra. Še vedno navdušen.

Aja, ubistvu mi še ena stvar ni jasna. Kako pozdravim settlerja? Bi bilo fino da bi mu lahko zapičil v rit en stimpax, tako kot psu. Če jih je že ravno na pretek...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kaj ()

Sem našel že dva X-01 power amrorja enega sredi močvirja in enega pod zemljo res pa, da je vsakemu manjkala kakšna noga ali roka:P

Kaj je izjavil:

Fajni nasveti o igrci, če vam je še kakšna neznana. Pomoje drugač zlepa ne odkriješ čist vseh funkcionalnosti igre.
http://www.vg247.com/2015/11/30/fallout...

Evo, jaz sem pa ravno na 100h igranja. :D
In volja/zanimanje do igre ni niti za 1% upadla, kvečjemu kontra. Še vedno navdušen.

Aja, ubistvu mi še ena stvar ni jasna. Kako pozdravim settlerja? Bi bilo fino da bi mu lahko zapičil v rit en stimpax, tako kot psu. Če jih je že ravno na pretek...

Jaz pri 140 urah in sem istega mnenja kot ti edino Minutemen so mi malo tečni s tistimi svojimi problemi.

Mislim, da se setlerji pozdravijo sami?

Kaj ::

Včasih so nekateri res malo nadležni in se problemi precej ponavljajo. Tipu iz Abernathy Farm so, če se prav spomnim, že trikrat ženo ugrabili. Vsakič drugi seveda. Sem najprej že mislil, da je kakšna napaka ali da sem pozabil shraniti...

Kaj je izjavil:

Včasih so nekateri res malo nadležni in se problemi precej ponavljajo. Tipu iz Abernathy Farm so, če se prav spomnim, že trikrat ženo ugrabili. Vsakič drugi seveda. Sem najprej že mislil, da je kakšna napaka ali da sem pozabil shraniti...

:)) ja tisti iz Abernathy Farm ima res hude probleme na vsake par ur mu nekoga ugrabijo.

Je kr smešno, nardiš jim 150 turretov ki instatno ubijejo vse kar leze in gre. Kljub temu jim vsak teden ugrabijo nekoga. :D

Se pravi je situacija čito ista kot če nikoli ne zgradiš nikjer čisto nič, kot sem v 1. igranju.

Je pa igra na pri lvl 111 čisti smeh, na surival vse pade instatno z 1 napadom in to izven sneaka. Bo treba kak mod za težavnost naložit.

Zgodovina sprememb…

Yohan del Sud ::

Kot vsi tu sem se spravil torej malo po svoje špilat. Kot rečeno v izi, brez VATS, robooblek, simcitiyevstva in se po 50h spoznal s svojim (pozor spoiler) očijem/sinom in ga po tem dosledno ubogal kot sin/oče (hej, kri ni voda). Se pravi sem se prodal Inštituciji. Ta scenarij se je v mojem primeru končal z izdajalskim pomorom Railroada (s cmokom v grlu, so mi bili kul idealisti) po direktnem naročilu teh Father. In nato s (samo)uničenjem super robota v glomazni bitki z BOS na letališču. In potem to javiš fotru in se stegne (end spoiler). 100 ur igranja lvl 50. Vaši končni scenariji so najbrž drugačni. Ajde da slišim.
www.strancar.com

Moja izkušnja je ista, v drugo jih nameravam inštitucionalnim prascem podkurit pod ritjo.

Yohan del Sud, dej še kakšen spojler :))

Nič takega, ker ne bi bilo že rečeno. Glavnih nalog je tam 10-15 + mejniške podnaloge, po statistiki končal eno četrtino vseh nalog, ne vem, ali najdenih, ali vseh skupaj. Ampak se itak ponavljajo. Če veš za vse spoilerje in prilagoditi perke se bi po mojem dalo to končati prej ko v 20h v normal načinu in brez modov.
www.strancar.com

Glavna zgodba je ekstremno kratka, menda je speedrun rekord malo več kot ena ura.

Aasimar ::

Zdravo,

malce drugačno vprašanje. Nabavil sem Fallout 4 za Xbox v Muellerju in zraven dobil tudi kodo za Fallout 3. Ima kdo kakšen nasvet kako prevzeti digitalno kopijo? Vedno namreč napiše "sometnih went wrong". Katera regija je prava (DE, UK, US) in kateri vpn/proxy bi priporočali?

tnx.

Na x-box se sicer ne spoznam ampak Mulller je nemška veriga trgovin.

V tistem naselju kjer ima igralec postavljene tržnice se capsi nabirajo v Workbenchu.

Sicer malo mimo teme, ravno gledam 2. del Maze Runnerja. Ali se samo meni zdi, da je nekdo kopiral tu nekoga? Po polovici filma imam toliko falloutovskih dejavujev, da sem raje prekinil gledanje.
www.strancar.com

Yohan del Sud je izjavil:

Sicer malo mimo teme, ravno gledam 2. del Maze Runnerja. Ali se samo meni zdi, da je nekdo kopiral tu nekoga? Po polovici filma imam toliko falloutovskih dejavujev, da sem raje prekinil gledanje.

Sem kakšen teden nazaj gledal pa se mi ni zdelo, da bi kdo kaj kopiral razen tega, da je postapokaliptični svet :)

Come on. Začnejo v nekem nekem sterilnem svetu, potem morajo pobegnit in ugledajo razsuro mesto ... in nato puščavo ...

Z vidika kamere mislim, da moj dejavu prevlada. Kar je več pa imaš prav. Ni bilo namerno.
www.strancar.com

Yohan del Sud je izjavil:

Come on. Začnejo v nekem nekem sterilnem svetu, potem morajo pobegnit in ugledajo razsuro mesto ... in nato puščavo ...

Z vidika kamere mislim, da moj dejavu prevlada. Kar je več pa imaš prav. Ni bilo namerno.

Na to sploh nisem pomislil imaš prav je podobno :)

Russian gamer sues Bethesda because Fallout 4 cost him his job and marriage :))

A 28-year-old man in Siberia has filed a lawsuit against Fallout 4 developer Bethesda claiming the game was "so addictive" that it caused him to lose his job.

According to RT News, the Krasnoyarsk-based player downloaded the game and proceeded to play the game excessively for three weeks, during which he frequently stayed home from work, and stopped speaking with friends and family. During this time, his wife asked him for a divorce, which led him to retreat into the game further. As a result of his prolonged emotional and psychological dependence, the man was eventually fired from his job. He also claims the game caused him to stop eating and sleeping.

http://www.digitaltrends.com/gaming/fal...

Zgodovina sprememb…

Zaradi 3 tedenskega maratona se to ni moglo zgotiti. Tip je verjetno excesivno igral že dlje časa. Najenostavneje je krivdo prelagat na druge.

cebelar123 ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Overseer's Guardian kupiš v trgovini za okoli 4000 capsov. To je puška in spada pod Rifleman Perk.
Originalno strelja .45 municijo, ampak če ga predelaš na .308 je še močnejši.
Njegova posebnost je, da ob vsakem strelu ustreli 2 kugli, ampak porabi pa samo en kos municije. Praktično dela dvojni damage.

SPOILER
Prodaja ga Alexis v svoji trgovinici v Vault 81

Jaz pa ga bom predelal v kratkem v .38 municijo. Ni tako močna ampak je je skoraj neomejeno. Potem pa samo po reku ima se može se brez šparanja po sovragih.

Pa sej je municije in denarja spet na kile v f4. Sploh če se malo potrudiš in pridno prodajaš šaro. Jaz mam .50 double snajpo in je dobra za 90% sovragov single shot, za ostale je pa gauss, enako z double projectile. Pa z 6.3x sneak damage ni sovraga ki preživi. Vsaj do sedaj ne.

Pa nabavil sem tudi fatmana z double projectile, in sedaj bildam heavy ter cho-choo, razfuk :P

Nekdo je nekrat rekel, da se, da verigo na vratih prestreliti čez luknjo. Zdaj sem v Fort Hagen pa mi nikakor ne uspe prestreliti verige:|

Sem našel drugo pot :)

Zgodovina sprememb…

««
38 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20427391 (539) oo7
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36877816 (2573) todman74
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

11925537 (1306) oo7
»

Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43253319 (5261) oo7
»

Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25354477 (18612) oo7

Več podobnih tem