» »

Samsung galaxy Note 10.1-vprašanja

Samsung galaxy Note 10.1-vprašanja

Anpol ::

Zdravo!
Imam nekaj vprašanj glede Samsung galaxy note-a. Sem začetna uporabnica in še nisem čisto naštudirala vseh zadev. Najprej me zanima, kako lahko shranim kakšne slike iz interneta, fb? Prav tako ne vem kateri word naj uporabim. Poskusila sem s Polaris office, vendar ko sem datoteko poslala na mail in zelela skopirati, mi robovi niso ustrezali in mi je tam besedilo odrezalo. Rada bi tudi, da bi nekje lahko imela svojo mapo in tam vse datoteke shranjene na enem mestu. Poskusila sem z Dropbox, vendar pa tam ne morem pisati v wordu... če pa pišem v Polaris office, ne morem direktno shraniti v Dropbox. V beležki S-Note pa mi shranjuje le pdf ali jpg. Poskusila sem tudi s Kingsoft office, vendar pa ne najdem možnosti izbire pisave...drugače pa je super aplikacija. Torej ima kdo kak nasvet?

Hvala za odgovor.
Lp

denabiker ::

a ste že vsi posodobili na 4.1.2?

jaz sem še na 4.0.4, preko WIFI mi ne najde posodobitve, preko KIES-a pa najde, vendar ko začne prenašat SW in pri pripravi na nadgradnjo mi vrže povezavo ven.
In spet vzpostavlja povezavo in zopet ponudi nov SW.
Sem probal takšne osnovne zadeve: na novo instaliral KIES in driverje - vse posodobljeno, formatiral tablico, ne vem kaj naj še probam?
Bile so neke fore (kao), da daš SIM povežeš na 3G in ti najde posodobitev potem pa preko WIFI dol potegneš. No preko 3G mi tudi en najde.
Tablica je pa kupljena na mobitelu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2553891725 (150) nejc_nejc
»

Samsung Galaxy Note (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

375108712 (62448) camper66
»

Samsung S8500 Wave oz. nasploh Bada OS (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46166592 (39807) Xgeneration
»

iPad mini (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5111724 (9358) klinker

Več podobnih tem