Forum » Mobilne tehnologije » Nokia C7 slo meni
Nokia C7 slo meni
Yoxi ::
Pozdravljeni vsi.
Na vas se obračam oziroma na nekoga ki je že to sam počel in potrebujem nasvet.
Namreč imam Nokio C7 ter naložen Belle gor. Ampak po posodobitvi ni več ne duha ne sluha o slovenskem meniju. Prodajalec me je to ob nakupu opozoril, kajti kupil sem ga v LJ, gsm pa mislim da je bil pripeljan iz tujine. In kolkr sm razbral z neta je fora v tej product code fori. Kak se to zamenja in kaj vse rabiš in morš nardit da bi zamenjal to kodo in imel slo meni ter potrebne posodobitve v prihodnje. Gsm je bil kupljen v prosti prodaji in je izven garancije.
Če je že kdo to počel in mu je uspelo bi bil full vesel če le to deli z menoj..
Hvala
Na vas se obračam oziroma na nekoga ki je že to sam počel in potrebujem nasvet.
Namreč imam Nokio C7 ter naložen Belle gor. Ampak po posodobitvi ni več ne duha ne sluha o slovenskem meniju. Prodajalec me je to ob nakupu opozoril, kajti kupil sem ga v LJ, gsm pa mislim da je bil pripeljan iz tujine. In kolkr sm razbral z neta je fora v tej product code fori. Kak se to zamenja in kaj vse rabiš in morš nardit da bi zamenjal to kodo in imel slo meni ter potrebne posodobitve v prihodnje. Gsm je bil kupljen v prosti prodaji in je izven garancije.
Če je že kdo to počel in mu je uspelo bi bil full vesel če le to deli z menoj..
Hvala
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
Mikec17 ::
Pozdravljeni
Tudi jaz imam nokio c7-00 in ima naložen Belle refresh, ampak nima slovenskega jezika. Ali se ga da kje dobiti.?
Prosim za pomoč.
Tudi jaz imam nokio c7-00 in ima naložen Belle refresh, ampak nima slovenskega jezika. Ali se ga da kje dobiti.?
Prosim za pomoč.
Mikec17 ::
En program za spreminjanje product code je Nemesis Service Suite (NSS). Kako pa se ga uporablja pa nevem.
sajnires ::
Sam sem imel podobne težave po nadgradnji mojega mobilnika.
rešil sem jih z programom Phoenix Service Software....
rešil sem jih z programom Phoenix Service Software....
...:TOMI:... ::
NSS ali phoenix, oba sta za isto stvar.
Najbolje, da poiščeš "nokia unbranding" vodiče na youtubeu oziroma googleu.
Poiskati je potrebno tudi novo kodo, po navadi je to za področje balkan, podobne kot so TULE
Izbrati je treba pravo kodo glede na model, barvo in ostale specifikacije. To je najbolj dolgotrajno opravilo, saj lahko z napačno kodo zaflešaš telefon.
Ko spremeniš kodo z NSS ali phoenix, nato posodobiš telefon z uradnim programom Nokia Suite (včasih je bil ovi suite, nokia PC suite...)
Ta vodič je uporaben tudi, če se želite znebiti vodafone FW. S programi NSS ali phoenix je možno tudi resetirati števec, ki beleži vnos odklepnih kod, 3x ali 5x mislim, da je omejitev, nato je potrebno odnesti telefon na servis. No, s tem programom ga ni več treba odnesti na servis :) odklepno kodo pa brezplačno dobite pri operaterju, kjer je bil kupljen telefon (govorim za slovenske telefone).
Najbolje, da poiščeš "nokia unbranding" vodiče na youtubeu oziroma googleu.
Poiskati je potrebno tudi novo kodo, po navadi je to za področje balkan, podobne kot so TULE
Izbrati je treba pravo kodo glede na model, barvo in ostale specifikacije. To je najbolj dolgotrajno opravilo, saj lahko z napačno kodo zaflešaš telefon.
Ko spremeniš kodo z NSS ali phoenix, nato posodobiš telefon z uradnim programom Nokia Suite (včasih je bil ovi suite, nokia PC suite...)
Ta vodič je uporaben tudi, če se želite znebiti vodafone FW. S programi NSS ali phoenix je možno tudi resetirati števec, ki beleži vnos odklepnih kod, 3x ali 5x mislim, da je omejitev, nato je potrebno odnesti telefon na servis. No, s tem programom ga ni več treba odnesti na servis :) odklepno kodo pa brezplačno dobite pri operaterju, kjer je bil kupljen telefon (govorim za slovenske telefone).
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 367927 (7689) | hoodaudrey |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2647 (2069) | krneki0001 |
» | Symbian Anna (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8476 (5698) | ;-) |
» | symbian nov firmware nov OS (simobil)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1889 (1305) | Dr_M |
» | NOKIA 5800 XM problem z budilko,...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1713 (1549) | Bor H |